Találatok a következő kifejezésre: Ma egy vettem (607 db)

A kérdező hozzászólása: Bocsánat, azt nem írtam oda, hogy ma délben egy fél szemet vettem be, ahogy azt elõírta az orvos.
Nem, azért ez messze van a túladagolástól, de ha rosszul vagy, inkább ne magadat kezeld, hanem beszéld meg a kezelõorvosoddal, az jobb megoldás.

Vettem ma egy 5.1-es hangszettet viszont a laptopom nem 5.1 kompatibilis, lehet ilyenkor valamit tenni?

Legjobb válasz: Lehet tanulni a történtekbõl. Ha online vetted, akkor hivatkozz az elállási jogodra! Itt indokolni sem kell. Visszaküldöd (te költséged) és visszakapod a pénzt. Ha személyesen vetted, akkor is vidd vissza, és reménykedj, hogy jó fej lesz a boltos és levásárolhatod, vagy kapsz utalványt!

Lehet tanulni a történtekbõl. Ha online vetted, akkor hivatkozz az elállási jogodra! Itt indokolni sem kell. Visszaküldöd (te költséged) és visszakapod a pénzt. Ha személyesen vetted, akkor is vidd vissza, és reménykedj, hogy jó fej lesz a boltos és levásárolhatod, vagy kapsz utalványt!
vezsel hozzá egy USB-s hangkártyát ami támogatja az 5.1-et...
Így van USB-s külsõ hangkártya és kész.

Vettem ma egy tengerimalacot és egy ketrecet. A ketrechez járt egy zöld valami ami a ketrecen van. Azt akarom megtudni hogy mire való, mert elfeljtettem, hogy mi és minek, ahol vettem?

Legjobb válasz: Ha arra a kis odúra gondolsz amit az oldalára szerelhetsz fel, az arra jó, hogy el tudjon benne bújni, illetve vemhes állatok ott tudnak elleni (többnyire kinyitható a teteje így be lehet lesni). De nem írtad le pontosan milyen alakja van, mekkora.. elég sokféle zöld mûanyag valami árulnak. :)

Ha arra a kis odúra gondolsz amit az oldalára szerelhetsz fel, az arra jó, hogy el tudjon benne bújni, illetve vemhes állatok ott tudnak elleni (többnyire kinyitható a teteje így be lehet lesni). De nem írtad le pontosan milyen alakja van, mekkora.. elég sokféle zöld mûanyag valami árulnak. :)
A tengerimalac társas állat, legalább 2-t kéne együtt tartani
szerintem is a szénatartóra gondolsz!A neve megmagyarázza magát!És igazuk van az elõttem szólóknak: 2 KELL!!
rendben majd megpróbálok neki egy másik fazont venni lehet csak a színe nem tetszett neki
Jó, csak fogd már föl, hogy KELL NEKI TÁRS!
az, hogy tenyésztettél malacokat nem jelenti azt, hogy az enyémrõl is mindent tudsz amúgy bocs ha kicsit nyers vagyok.
jó, elismerem: vannak olyan malacok, akik nem szeretik a társaságot.emberek közt is vannak magányos remeték, de a legtöbb malacna tényleg kell társaság!a kevés hely nem mentség!
Nem!Sokan hihetik, hogy ez a megoldás ha vannak összekoccanások a malacoknál de ez NEM igaz!Ez csak a rangsor eldöntése, hímeknél udvarlás stb.!Nem így kell megoldani, ez egy HATALMAS baromság!Én tenyésztettem õket elég hosszan, van tapasztalatom, nem kell itt okoskodni, ez a magyar állatvédelmi törvényben is benne van:minimum 2 darab a társas állatokból!És ez állatkínzásnak számít!Ha meg valakinek nincs helye:NEM KÖTELEZÕ TENGERIMALACOT TARTANI!Lehet hörcsögöt, egeret is.
amúgy ti nem tudjátok, hogy valaki miért csak egyet vesz.nekem is egy van és az egyik ok az, hogy nem fér el a nagyobb ketrec a másik a tengerimalacom nem bírja a társát vettem neki egyet két hónapig szoktattam aztán inkább az unokatesómnak attam ezzel azt akarom mondani, hogy mindenkinek meg van rá az oka arra, hogy hányat vesz.
12:56-os igazad van!Minimum 2 darab!Miért nem fogják már föl, hogy társas állat?!
Hogy néz ki? A ketrechez szénatartót, itatót és házikót szoktak adni. De ezeket szerintem felismernéd. Milyen ketrecet vettél és hol?
általában szénatartót szoktak mellé adni. és igen. társas állat. minimum 2õt vegyél.


Tapasztalt már ilyet valaki? Pont ma egy hete késik. Ma vettem észre, hogy az alhasam nagyon feszül, pedig pisilni is sűrűn járok, nem tartom vissza.

Ja és még az a furi,ilyet még nem tapasztaltam,hogy amikor állok,érzem kidudorodni alul a méhemet. Szóval kitapintható. Még sose volt ilyen. ha odarakom a kezem szabályosan érzem. De fekszek akkor meg nem...

Legjobb válasz: Szerintem a sok pisilési inger nagyon is terhességre utaló jel, akárcsak az alhasi feszülés... egy tesztet megérne a dolog, de persze az is lehet, hogy csak felfáztál. Mindenesetre én tesztelnék, pláne ha egy hete késik. Írd meg mi lett légyszi:)

Szerintem a sok pisilési inger nagyon is terhességre utaló jel, akárcsak az alhasi feszülés... egy tesztet megérne a dolog, de persze az is lehet, hogy csak felfáztál. Mindenesetre én tesztelnék, pláne ha egy hete késik. Írd meg mi lett légyszi:)
én ugyanezekkel a tünetekkel voltam terhes. volt még egy kis szédelgés is.
Ha egy hete késik az mindnképpen terheségre utalhat.Egy tesztet valóban megér.Az furi hogy érzed a méhed , Mert tulajdonképpen azt nem lehetne.Biztos hogy a méhed?
Nekem is egy hetet késett és feszült a hasam, állandóan pisilnem kellett, és volt mellfeszülés, kicsi hasfájás-tehát akár mensi tüneteknek is mondhatnám.....de én 3 tesztet csináltam mert nem hittem el hogy 2 vonalnyira terhes vagyok :-)
A kérdező hozzászólása: Uh, ezt komolyan írtad? :S
Látom nem örülsz ennek :( de nem változott a véleményem, vegyél egy tesztet!
A kérdező hozzászólása: De én régebben pcos voltam. Lehet visszajött? van ilyen?
Mi votál régebben?Nem értem.
A kérdező hozzászólása: Mindegy! Már megjött!

Vettem ma egy stagg húrkészletet felhúroztam a gitárom és a felső 3 húr erősen rezonál az alsó 3 al pedig semmi baj én húroztam fel rosszul vagy tényleg rossz húrokat vettem?

Legjobb válasz: ha rosszul teszed fel, akkor max leenged, és nem tartja a hangolást, azon kívül mást elrontani nem tudsz (ha csak nem húroztad keresztbe, de azt azért nem hiszem). A húroknak sincs valószínûleg semmi bajuk, a gitár a kaka. Vehetsz bele egy magasabb húrlábat, vagy vegyél inkább kemény húrt, ha azzal eddig nem zörgött, akkor lehet, hogy maradnod kellene a keménynél, és úgy nem lesz gond. Az is lehet (legalábbis itt találkoztunk már ilyennel is), hogy egyszerûen elmúlik, beállnak az új húrok, és pár nap múlva már nem zörög (még én ilyet nem tapasztaltam, de volt aki itt azt írta, hogy pár nap alatt elmúlt neki)

ha rosszul teszed fel, akkor max leenged, és nem tartja a hangolást, azon kívül mást elrontani nem tudsz (ha csak nem húroztad keresztbe, de azt azért nem hiszem). A húroknak sincs valószínûleg semmi bajuk, a gitár a kaka. Vehetsz bele egy magasabb húrlábat, vagy vegyél inkább kemény húrt, ha azzal eddig nem zörgött, akkor lehet, hogy maradnod kellene a keménynél, és úgy nem lesz gond. Az is lehet (legalábbis itt találkoztunk már ilyennel is), hogy egyszerûen elmúlik, beállnak az új húrok, és pár nap múlva már nem zörög (még én ilyet nem tapasztaltam, de volt aki itt azt írta, hogy pár nap alatt elmúlt neki)
Honnan a szarból tudjuk mi azt?
milyen gitár? hányas húr? milyen hangolás?
A kérdező hozzászólása: hora gitár normál hangolás húrokat nemtudom de puhák az elõzõ húrjaimhoz képest jóval
jólvan inkább hagyjuk..... -.-
Nejlonhúros klasszikus gitárról van szó? Annak tényleg kell pár nap, míg beáll.
A kérdező hozzászólása: köszönöm az értelmes válaszokat! ment a zöld kéz
Terhes biztos nem vagy. Már régen mutatná a teszt. Menj orvoshoz, megnézi, mitõl lehet a mensis zavarod.
A kérdező hozzászólása: Senki sem válaszol???
Menj dokihoz, õ majd megmondja, hogy baba vagy más van a dologban!

Ma észre vettem egy minimális barnázást a bugyimon! Okt.3-ára nem várom! Lehet hogy baj van vagy baba?

Tüneteim:melleim fájnak napok ota szurka a hasam alján de a furcsa az hogy inkább a baloldalon!Hányingerem ritkán van!Mi lehet?

Legjobb válasz: Nekem hasonlóak a tüneteim, ém elsejére nem várom. nekem ma volt egy kis barnázás. Esetleg a beágyazódás jele lehet.

Nekem hasonlóak a tüneteim, ém elsejére nem várom. nekem ma volt egy kis barnázás. Esetleg a beágyazódás jele lehet.
Nekem is volt már, hogy mensi elõtt már jóval barnáztam, a barnázgatás utalhat hormon zavarra is vagy bármi másra, várj türelmesen míg megjön, vagy nem, és utánna tesztelj.
A kérdező hozzászólása: Néha ugy érzem mintha lázas lennék!De nem!A mellbimbómon észre vettem hogy sokszor olyan fehér!
A kérdező hozzászólása: Amikor utoljára megjött, 4 napig tartott de nagyon más volt mint eddig inkább barnának mondanám egy kis vérrel, de azt nem tudom miért volt az elsõ nap sokkal rosszabb mint eddig!Iszonyatosan görcsöltem!
Miért vitted vissza? Hibás volt?
3 napon belül elállhatsz a vásárlástól, de ha a terméknek nincs semmi baja, nem kötelesek visszavenni sajnos.
Ha nem magánszemélytõl vetted, neten - 8 napig vissza kell adniuk a pénzt. Hol, kitõl és hogyan vetted?
Általában, ha ilyenkor megemlíted a fogyasztóvédelmet, mint saját lehetõséged, akkor szívélyesebbek szoktak lenni, azoktól eléggé paráznak a boltok.
Miért nem cseréltetted ki? Ki kell, hogy cseréljék!
Pénzt nem kötelesek visszaadni, de cserélni kötelesek!!! Ha nem engednek másikat venni, akkor a fogyasztóvédelemhez mehetsz.
Miért hagytad ott a babakocsit??? Megvannak a papírok: számla, blokk, garancia? A garanciapapíron el kell olvasni, abban benne kell lennie hogy hogyan lehet cserélni.
Ahogy a második írja. Ha valami baja van, akkor 3 napon belül kötelesek visszaadni az árát. Ha csak meggondoltad magad, akkor nem :-( Miért vitted vissza?
A kérdező hozzászólása: Ha a minõseget kifogásolnám, akkor visszakaphatom a pénzt, utána olvastam, mivel cserét nem tudnak biztosítani ez tuti, ez az egy volt belõle. Vagy ha a félretájékoztatást hangsúlyoznám, akkor is, ugyanis nem 13 kiló a kocsi... 150000 Ft-ról van szó, tehát azért nem mindegy. Val.szeg épp ezért nem mindegy a boltnak sem. Ma kerestem a fõnököt 2x is, nem értem el. Õ pedig mára igérte a hívást. Ja és a békés megoldásra mindkét félnek törekednie kell, ami azért bennem megvan, mert kértem, még tegnap, hogy nézzen körül, hátha tud számomra használhatóbb babakocsit beszerezni. Azért az összeg miatt nehéz csak úgy benyelni a dolgot, Azt is felajánlottam, hogy a 10%-át otthagyom "kárpótlásnak"... Szóval szerintem elég emberien állok a lehetséges megoldások felé.
A kérdező hozzászólása: Visszakaptam a pénzt. Köszönöm a segítséget.
Régebben tartottak a fogyasztóvédelemtõl, de most már nem. A kérdezõ volt felelõtlen
Hiába emlegeti a fogyasztóvédelmet, mert nincs igaza és ezt a boltban is tudják. Azért, mert a Kérdezõ nem gondolta át a vásárlást a fogyasztóvédelem a kisujját sem fogja mozdítani. Ott dolgoztam, tudom. Sajnos így jártál, próbáld megoldani hogy tudd használni vagy add el és máskor nagyobb odafigyeléssel vásárolj.
A fogyasztóvédelmet megemlíted már nem lesznek ilyenek.Attól mindenki tart.
Határozottság, ez a kulcsszó. Mondd meg, hogy rendben, ha nem adják vissza a pénzed, cseréljék ki másikra. Esetleg ha tudod, vidd magaddal a párod is. Ha ez sem, akkor közölheted, hogy rendben, felkeresed a fogyasztóvédelmet és szeretnéd elkérni a panaszkönyvet. Ne nyálaskodj, kedveskedj, légy határozott. A mûanyagról meg csak annyit, hogy már csak amiatt is kötelesek lennének cserélni.
A kérdező hozzászólása: Nekem most minden vélasz segítség! Kérlek írjatok még!
A kérdező hozzászólása: Azért hagytam ott, hogy ne abból legyen a probléma, hogy hasznalom. Csak az átvételrõl van egy papírom, holnap dõl el mi lesz. Ezért szerettem volna felkészültebben odamenni, mint ahogy ma tettem.. Telefonról írok, bocsi a hibákért.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ mindenkinek, de nem igazan nevezném azt a két métert használatnak, amíg eltoltam a lépcsõtol a liftig. Azon kívül, hogy a hátsó kerék kioldojanak a takaró burkolata leesett ezalatt a 2 méter alatt, semmi baja a kocsinak. A boltban megemeltem, hogy megnézzem a súlyát, de azért más megemelni és más felcipelni egy emeletnyi lépcsõn, amit nem tudok kikerulni, mert csak így jutok el a liftig. Egyébként a forgalmazó oldalán 13 kilónak van feltûntetve, de gondolom (mostmar), hogy az csak a vázra vonatkozik. Ugyanis 20-25 kilót naponta viszek fel-le a lépcsõn. Azon gondolkodom, hogy talán nem érezném, ilyen nehéznek szülés után... Most vagyok a 9. hónapban. A neten nézegettem még 1-2 hasonló kocsi súlyát és eddig ez a "legkönnyebb"... De akkor is itt motoszkál a fejemben, hogy az a kis mûanyag 2 méter után leesett... mi várható így késõbb?
Nem köteles visszavenni, csak akkor ha minõségi hibás. Fogyasztóvédelem pedig évek óta nem kötelezheti cserére, max javasolhatja. Elõtte kellett volna gondolkodni, hogy befér-e a liftbe és kipróbálni boltban, hogy milyen a súlya. Mivel használtad már, ezért a cserélni sem fogja. Utána kinek adjon el egy használt kocsit?
Cserèltesd ki
A kérdező hozzászólása: Tudok tenni valamit? Nem kevés pénzrõl van szó! A kocsit otthagytam, most se kocsi, se pénz... Semmi esélyem? :(
A kérdező hozzászólása: Boltban vettem es kb 3 órát volt nálam. Nem fér be a liftbe es gyerekkel már nem bírtam megemelni, olyan nehéz. De leesett rola egy gomb, amivel a a hátsó kereket lehet levenni, de vissza tudtam pattintani. Lehet ezzel kellett volna kezdenem, mert ezt nem mondtam:(
Rendesek voltak, örülj neki és máskor figyelj oda.
Ha értenél hozzá nem kérdeznél. Így a szerelõt javaslom.
A kérdező hozzászólása: Szakival kezdem, mert sikerült elérnem egyet, 8ig ide is ér.Csak szakit nem mindig könnyû szerezni :) Remélem, nem lesz olyan nagy baja.
Szerintem a szakival kezd!! Egyrészt gyorsabb és tuti mûködni fog, másrészt ha véletlen nem jön össze az áramtalanítás megrázó élményben lesz részed:) ) Villszer.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat! Tüzetesen át fogok mindent nézni és ha nem boldogulok, szakit hívok ! :)
A termosztát érintkezõ korrektségét nem nagyon tudod egyszerûen megvizsgálni, egy fedél leszereléssel. Ha van otthon a fiókban tartalék termosztát , akkor feszültségmentesítés után cseréld ki , ha a hiba megszünt, gyõztél, ha nem, tovább kell vizsgálódni.
Igen. Feltétlen áramtalaníts! Mindent átnéznék, hogy nincs-e valahol megégve valami. Az mindenképp csere. A termosztátot cseréld ki, mert valószínüleg annak az érintkezõi rosszak, de szemügyre venném a biztonsági hõkioldót is, és ha kell, cseréld ki.
A kérdező hozzászólása: "A szabályzó termosztát bizonytalanul kapcsol, magyarul az érintkezõje nem határozottam ér össze." Tehát akkor áramtalanított állapotában le kell venni a fedelet és a kábelezést átnézni ?:)
A kérdező hozzászólása: Igen.Valószínûleg, aki ért hozzá, az nem kérdezne.No de akkor minek is lenne ez az oldal? :) )
A szabályzó termosztát bizonytalanul kapcsol, magyarul az érintkezõje nem határozottam ér össze.
A szaki majd csinál elég hibajelentést, hogy 10 ezret kifizess.
semmi bajod nem lesz tõle:) holnap ne vegyél be azért:)
Semmit, semmi gond nem adódik belõle.
Nem lesz semmi bajod.
Ja, jódot szedj mellé, mert nincs benne. (Jodid200) Nélkülözhetetlen a babának. Vagy válts Gravidára, abban van az is. 33km
Egyszer ugyanígy jártam én is! :D Semmi bajod nem lesz nyugi. Én másnap kihagytam a dózist! :D Boldog babavárást!
semmi baj. Egyszer én is megjártam, de nekem nagyon nagy hányingerem lett tõle, mert este is bevettem, és véletlenül másnap reggel is. És reggel nem szoktam. Rosszul is lettem.
pfff :D
Max egy jó kis szorulásod lesz tõle


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!