Találatok a következő kifejezésre: Ma egy hogy elkezdtem a (19 db)

Ma egy hete, hogy elkezdtem a 90 napos dietat es kozel 6 liter vizet iszok. Nem sok ez egy kicsit? Elotte is megittam az 1-1, 5 l-t.

Legjobb válasz: Hat, nem keves, de pokoli meleg is van... Lehet ha a homerseklet lejjebb megy, a fogyasztasod is csokken.

Hat, nem keves, de pokoli meleg is van... Lehet ha a homerseklet lejjebb megy, a fogyasztasod is csokken.
GONDOLJ ARRA HOGY A TEST 80%-A VÍZ!
Vízbõl nincs olyan, hogy túl sok. Szerintem....
Ha mellette nem vagy rosszul, nem ájulgatsz el és nem aceton szagú a leheleted, akkor nem sok. Ha igen, menj el az orvoshoz, mert ezek a tünetek utalhatnak cukorbetegségre.
Szia. Én nem diétázom.. de szerintem nem sok.. fõleg ilyen melegbe ami van =/ Én is megiszok vagy 6l-t :) De még télen is vagy 3l-t xD
Egyetértek azokkal, akik a sok vizet javasolják! Jót teszel a szervezeteddel! Viszont még jobb lenne, ha közben lúgosítanád is! 20kg-ként 1l zöld porral lúgosított vizet javasolok, hisz a testünk 80%-a valóban víz. Ha ezt meginnád, ilyen kegyetlen és egészségtelen diétára sem lenne szükséged. Hisz a méregtelenítés, lúgosítás a fogyás titka. Ki kell üríteni az évek alatt ránk rakódott méreganyagoktól a szervezetünket. Cseréld le az akváriumodban (szervezetedben) a vizet, hogy a halaid (sejtjeid) jól érezzék magukat. Írj privit, és nagyon szívesen segítek.

6 hetes kismama vagyok, tegnap elkezdtem barnázni és hasmenésem is volt. Ma egy picit feszül a hasam. Kezdjek el aggódni, lehet, hogy valami baj van?

Legjobb válasz: szia! jobb félni mint megijedni alapon menj orvoshoz. nekem is volt az elején pár napos barnázásom, elmentem orvoshoz, megnyugtatott, hogy minden rendben, el fog múlni. el is múlt valóban, de sokat jelentett a nyugalmam érdekében, hogy ezt egy orvostól halljam. ha most vagy ilyen szituban (az ünnepek alatt és pesti vagy) akkor a söfméreiben (bocs, nincs kedvem sch-zni stb) van ügyelet és nagyon kedvesek a dokik, szívesen megnéz az épp ügyeletes. én is odarohantam , mert nekem meg vasárnapi napra esett ez a dolog. remélem tudtam segíteni, üdv 34 hetes mami

szia! jobb félni mint megijedni alapon menj orvoshoz. nekem is volt az elején pár napos barnázásom, elmentem orvoshoz, megnyugtatott, hogy minden rendben, el fog múlni. el is múlt valóban, de sokat jelentett a nyugalmam érdekében, hogy ezt egy orvostól halljam. ha most vagy ilyen szituban (az ünnepek alatt és pesti vagy) akkor a söfméreiben (bocs, nincs kedvem sch-zni stb) van ügyelet és nagyon kedvesek a dokik, szívesen megnéz az épp ügyeletes. én is odarohantam , mert nekem meg vasárnapi napra esett ez a dolog. remélem tudtam segíteni, üdv 34 hetes mami
Szia.terhesse´g elején normális, ha kis mennyise´gben, görcs ne´lkül jelentkezik.De menj el dokihoz, és ö megnyugtat.e´n is így voltam, a doki megmondta, hog minden ok, és tényleg másnapra elmúlt.pihenj, ne eröltesd magad. Gratula a babához.
Szia Szeritnem is menj el az orvoshoz, O megvizsgal es hidd el azt fogja mondani, h rendben van minden, de csak igy fogsz megnyugodni Te is. A baratnom nem barnazott, hanem eros verzese volt mindket babanal, es elment az orvoshoz, kapott vmi gyogyzsert meg kupot, es semmi baj nem lett, mindket baba egeszseges es gyonyoru, szoval Te se izgulj, csak azert menj el az orvosodhoz biztos ami biztos alapon. Nagyon boldog babavarast kivanok
A kérdező hozzászólása: köszönöm a gyors válaszokat, lehet, hogy még ma felhívom a dokimat, csak hát mégis pünkösd hétfõ van...
Szia! Nyugodtan hívd fel az orvost. Én pl.az enyémet karácsonykor hívtam és nem volt belõle gond.

7 hónapja szoptatok, kb. egy hónapja elkezdtem bevezetni a szilárd ételeket babámnak, és jóval kevesebbet szoptatom, jóformán délelott és este. Ma észrevettem, hogy megjott a menzeszem. Ez azt jelenti, hogy megy el a tejem? Nem baj ha így szoptatok?

Legjobb válasz: Szia! nem baj, hogy így szoptatsz,,szerintem nem megy el a tejed,csak a szervezet már felkészül, a szoptatás nélküli élethez. Az én lánykám 2 és fél hónapos és nekem is megjött, de a tejem ugyanannyi maradt, csak szopizik.

Szia! nem baj, hogy így szoptatsz, , szerintem nem megy el a tejed, csak a szervezet már felkészül, a szoptatás nélküli élethez. Az én lánykám 2 és fél hónapos és nekem is megjött, de a tejem ugyanannyi maradt, csak szopizik.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a valaszokat
Mensi alatt lehet kevesebb a tej, de utána megint ugyanannyi. Nekem is 7 hónapos volt, amikor megjött, akkor én is megijedtem, hogy elmegy a tejem. Most 13 hónapos és még mindig napi 5-ször szopik. Szerintem ilyen picit még többször kellene szoptatni. Azt mondta a védõnõm, hogy 1 éves korig az anyatej legyen a fõ tápláléka. Persze nekem nincs is nagyon választásom, mert borzasztóan válogat, alig eszik.

Tavaly nyáron volt egy epeműtétem, laparoszkópos. Egy ideje elkezdtem edzeni, ami táncos edzés, de amióta elkezdtem éreztem hogy a műtéti területem húzódik, fáj, és ma már odáig fajult hogy le kellett állnom az edzéssel. Mit tegyek?

Nem tudom behatárolni hogy maga a heg fáj-e.Valakinek volt már hasonló? Tudok ellene tenni? Nagyon megköszönném a válaszokat 15/L

Legjobb válasz: Szia! A hasnak ilyenkor fokozatosan kell ujra vissza szokni a mozgáshoz. Egy étrendet be kell ilyenkor tartani amit akkor kellet hogy kapj mikor haza jöttél a korházbol. Lehet hogy olyat ettél elötte ami ezt tudja okoznipl: bab zsiroskaják meg ehhez hasonlok. ilyenkor egy jó tea piritossal sokat segitett nekem legalábbis probáld ki ha akkarod és meglátjuk neked bejön-e

Szia! A hasnak ilyenkor fokozatosan kell ujra vissza szokni a mozgáshoz. Egy étrendet be kell ilyenkor tartani amit akkor kellet hogy kapj mikor haza jöttél a korházbol. Lehet hogy olyat ettél elötte ami ezt tudja okoznipl: bab zsiroskaják meg ehhez hasonlok. ilyenkor egy jó tea piritossal sokat segitett nekem legalábbis probáld ki ha akkarod és meglátjuk neked bejön-e
pozitív irányban ritkán téved, holnap menj orvoshoz ha nagyon erösödne a vérzés akkor ügyeletre.
Gratulálok. És a vérzésre nem mondtak semmit?
A kérdező hozzászólása: Azt mondta a doki, hogy lehet stressztõl pl, de sajnos pontos okot nem tudott mondani.
A kérdező hozzászólása: Fejlemény: Tegnap elöntött a vér, a vérveszteségtõl majdnem elájultam. Bementünk a kórházba taxival, sajnos a dokim nem volt bent. Az ügyeletes megvizsgált, majd közölte, hogy elvetéltem, teljesen kiürült a méhem. Papírt is adott róla. Ma felhívtam a dokimat, aki azonnal berendelt, ultrahangon látszott a terhesség, szívverés, stb. De úgy látta, nagyon a petevezetéknél van, így holnap újabb ultrahang. Az ügyeletes dokihoz, aki azt állította, elvetéltem, remélem senki sem megy szülni....
Te jó ég!!! Nagyon sajnálom. De most akkor mit jelent, hogy nagyon a pete vezetéknél van? És ha van szívverés és meg van a baba akkor miért véreztél annyira?
A kérdező hozzászólása: Holnap reggel megyek "nagy" ultrahangra, akkor többet lehet majd tudni. Azt mondta, ha érinti a petevezetéket a magzat, azonnal meg kell mûteni. A vérzésre még mindig nincs magyarázat..
Ha méhen kívüli, akkor nem csoda a vérzés, és ha valóban érinti a petevezetéket, akkor sajnos ez az...
Remélem, nem méhen kívüli, írj majd, nagyon drukkolok! Viszont döbbenetes, hogy ilyen dokik, mint az ügyeletes, nyugodtan praktizálhatnak, hihetetlen, teljesen kiakadtam...
Kedves kérdezõ, mi lett Veled és a babáddal?????
Remélem a tortentek ellenere rendben vagytok, es nem epp korhazban vagy :s
A kérdező hozzászólása: Sajnos tegnap jöttem haza a kórházból, meg kellett mûteni. Hétfõn megyek vissza kontrollra... Remélhetõleg minden kitisztul bent, mert van egy szövetdarab ami nagyon rossz helyen van, azt nem tudta kivenni a doki, kockázatos volt, hogy átszúrná a méhet. Így várjuk, hátha kilökõdik. Ha hétfõig ez nem történik meg, újabb mûtét.
A kérdező hozzászólása: Voltam orvosnál, egészséges, 6 hetes terhesség, pedig pár naponta vérzek...
Sziasztok! Mi is átéltük körül-belül 3x egymás után ezt, és már arra gyanakodtunk hogy probléma van egyikünkkel, de végül kiderült hogy semmi gond nincs. Sajnos nagyon gyakori a korai vetélés, és okozhatja sokminden, stresszes mindennapok a nõ részérõl, avagy egészségtelen életmódból következhetõen rossz sperma a férfi részrõl, avagy szimplán csak genetikai defektus, osztódási probléma a megtermékenyült peténél. És igaz hogy rengetegen észre sem veszik ezeket, mert betudják a sima menstruációnak, maximum kicsit erõsebben jön meg az elején. Ettõl független sok sikert kívánok hogy legközelebb összejöjjön, és meg is maradjon.
Miért mondják sokan azt, hogy a nõ fogan meg? szerintem a baba fogan meg.
Ritkán téved pozitívat. Valószínûbb, hogy nem tudott jól megtapadni, és elment a baba. Azaz korai vetélés lehet inkább.
Nem tévedett, megfogantál, de az embrió nem volt életképes, így most kilökõdik. Elõfordul ilyen, gyakrabban, mint gondolnánk. Nagyon erõs a vérzés? Mert ha csak pecsételõ, akkor van rá esély, hogy megmarad a baba.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ, tehát ezek szerint terhes vagyok, csak valami gond van? :-S
A kérdező hozzászólása: Nem, nem pecsételõ... Ha a tolaettre megyek, jön egy jó adag vér.. Mintha épp elsõ napján lenne a menzeszem..
Az sajnos nem jó jel, holnap menj orvoshoz mindenképp.
A kérdező hozzászólása: Rendben, köszönöm szépen, orvoshoz fordulok. Csak bizonytalan voltam, hogy nem -e a teszt volt rossz esetleg, és "csak" késett a menstruációm.
Veled érzek kérdezõ. Én is pozitív tesztet csináltam ma de én is vérzek igaz egyenlõre csak pecsételés. Kevés inkább minimális rózsaszínû.
Pozitív irányba nagyon ritkán téved a teszt. Valószinûbb, hogy épp elvetélsz... :(
Ne várjatok holnapig, azonnal menjetek az ügyeletre!!! Ez vetélés lesz! (Volt benne részem, tudom mirõl beszélek!)
Velem ez történt karácsonykor.4 pozi teszt után megjött.Rendes, erõs, darabos vérzés volt.Elmentem dokihoz, azt mondta ez egy korai vetélés volt, igazából nincs mit tenni.Ha nem akartunk volna babát, akkor észre sem vettem volna, mert nem tesztelek, és azt hittem volna csak késik pár napot.Állítólag szinte minden nõnek elõfordul ilyen élete során, csak nem veszi észre, hanem betudják a menzesz késésének.
Nagyon sajnálom, kívánom a legjobbakat!

Mikor ma bekapcsoltam a gépet akkor kijött vmi. Antivir Solution Pro és elkezdte vizsgálni a gépem és kiírta, hogy vírusos a nod32-őm is, meg vmi. Win32/Wadnock meg egy csomó mást akkor mit csináljak? Gyorsan kéne a segítség!

Legjobb válasz: Valószínû, kamu vírusírtóval van dolgod. Ne, ismétlem, NE telepítsd az Antivir Solution Prot, ami valszeg egy trójai program, amiért még fizetned is kell. Indítsd újra a gépet csökkentett módban, és futtass le a Nodon egy teljes rendszerellenõrzést. Ha a Nod crackelt volt, akkor nem sokat ér, ha a vírusírtás megvolt, tegyél fel helyette Avastot, az ingyenes és legális.

Valószínû, kamu vírusírtóval van dolgod. Ne, ismétlem, NE telepítsd az Antivir Solution Prot, ami valszeg egy trójai program, amiért még fizetned is kell. Indítsd újra a gépet csökkentett módban, és futtass le a Nodon egy teljes rendszerellenõrzést. Ha a Nod crackelt volt, akkor nem sokat ér, ha a vírusírtás megvolt, tegyél fel helyette Avastot, az ingyenes és legális.
Mozilla Firefox kiegészítõje a WOT, jelzi a Google keresõjében a HAMIS vírusirtókat is. Töltsd le és használd: https://addons.mozilla.org/hu/firefox/addon/3456/
A kérdező hozzászólása: Lehetséges az, hogy ez most eltünt, mer most mûködik az Explorer, mûködnek a programok meg minden.
Amúgy meg egy kamu vírusirtót hogy raksz be az MBR-be? Sajnos nehéz megmagyarázni ha azt gondolod hogy az egész kamu antivirus a MBR-be íródig be, ez egy naiv elképzelés, , tehát megpróbálom. A MBR-be beíródik egy bizonyos kód, ami lefut a gép startolásánál, és ez a kód bebiztosítsa hogy a netrol letöltõdik a trojak, kémprogramok vagy akar mi, úgy hogy az Antivírus és a tûzfal nem fog jelezni, , mert ez a kód használja az úgy nevezet stealtch álcázást, tehát létoltódig az felhasználó tudta nélkül.Ezt a MBR-fertõzést nem is fogja jelezni sémijén Antivírus, mivel a tesztelésnél a MBR-troja bebiztosítsa hogy ne a fertõzõt MBR-sectort vizsgálja az Antivírus, , hanem oda dobja a bioson keresztül a nemfertõzõt égéseges kópiát, , a vírus teste be íródig egy helyre a merevlemezre és bejelzi magának hogy hibás sec tor a merevlemezen, ezt a sectort mar nem fogja semmi sem vizsgálni se az OP-rendszer, mivel hibás blokknak nézi, , nagyjából így, , ezek a trojak vírusok eltávolításához speciális tudás és programok kellenek, , nem elég ilyen gyerekes tanácsok hogy futtasd ezt az antivírust meg azt az antivírust, Most a problémádhoz Az IE-nincsen internet kapcsolat , ezek a kémprogramok át alitsák az IE-be alitassat is, tehat e szerint te csak javító telepítést csináltál, , vizsgáld meg estet: Indítsa el az Internet Explorert, kattintson az Eszközökre válassza ki az Internet-beállítások-Összeköttetések-Kapcsolatok -fülre-LÁN-beállítások-kapcsolja ki aszt hogy "Használni a proxy szerver a helyi hálózaton"-majd nyomja meg a Rendben gombot.Most, hogy le van tiltva a proxy szerver az Internet Explorer ismét fog kapcsolódni az internetre.
A kérdező hozzászólása: Mozziláról tudok, csa explorerrõl nem.
Az újratelepítés jó lesz rá, csak formázással történjék. Az MBR-ben meg nem fogmegmaradni, mert a Windows telepítõ azt is felülírja (egyébként nem bootolna a géped). Amúgy meg egy kamu vírusirtót hogy raksz be az MBR-be? Ez a típusú progi túl nagy, hogy elférjen benne.
A kérdező hozzászólása: Elviszem a cég gépszerelõjéhez.
Az újra telepítés nem muszáj hogy segítsen, , vagy csak ideglenesen.Mert a mai vírusok többsége beírja magát a MBR-sectorba és ha az újra telepítésnél nem törölted a partíciót{MBR]-akkor egy kettõre megint csak vírusos lesz a géped.
A kérdező hozzászólása: Végülis újratelepíthetem nincs rajta semmi csak játékok.A másik gépemen vannak a dokumentumaim.
.!Kössz amit írtál(http://www.virus-stell.com/2010/04/kemprogramok-eltavolitasa.., de én nem értem, mert naon nem értek a gépekhez, elég hüye vagyok ilyen téren. Leírtam mindent, , csak nyugodtan olvasd és csináld amit ott le van írva, , ha így se tudnád, akor, regiz be a http://forum.terminal.hu/index.php a security témába pedig tedd be az RSIT logjat a blogombol, ha nem értél a géphez ahogy írod az újra telepítést nem ajánlom, , meg minek is, , egy kémprogram miat??, , felesleges.Tehát olvassad a blogomban és rögtön csináld is, , csak kikelj a kék linkekre minden pontosan megvan magyarázva. udv
Elsõ vagyok, úgy néz ki, elég mélyen beette magát a rendszeredbe, a legjobb megoldásnak tényleg az újratelepítés tûnik most már Kimented az adataid, aztán újrateszed a windoest, mikor telepítésnél megkérdezi, hogy formázod-e a partíciót, akkor igenre kattolsz. Tûzfalad nem volt, ami ezt észlelte volna? Mert nálam már volt rá példa, hogy elkapott egy ilyen progit, és sikerült leírtanom. Ha Avastod lenne, könnyebb dolgunk lenne, mert rálõnéd boot alapú keresésre, és, ha szerencséd van, el is kapja a vírust, de a Nod ezt sajna nem tudja :( Mindenesetre (miután kimentetted az adataid a géprõl, mivel rendszerfájlok is fertõzöttek lehetnek) utolsó esélyként próbálj meg egy rendszervisszaállítást (start, kellékek, rendszereszközök), aztán Malwarebytes Anti Malwaret lefuttatni. Ha ezután sem mûködik, akkor jöhet az újratelepítés.
A kérdező hozzászólása: 2.!Kössz amit írtál(http://www.virus-stell.com/2010/04/kemprogramok-eltavolitasa.., de én nem értem, mert naon nem értek a gépekhez, elég hüye vagyok ilyen téren.
A kérdező hozzászólása: És akkor azért nem tudtam bejelentkezni a GTA IV-s SocialClub-ba mert IE a alapértelmezett és azt lezárta ez a kémprogram ?
Kedves kérdezõ , fogd fel végre, hogy van legalább egy kiba. vírus a gépeden.Amíg lehet, mentsd le róla az adataidat és telepítsétek újra a Wint mielõbb.
A kérdező hozzászólása: Ja és próbáltam a nod32-ben a mélyreható vizsgálatot meg a helyi lemezek-et is de akkor is ez a hibaüzenet jön ki hogy security warning!aktiválom-e a security-t?stb.stb.
Üdv Ez hamis kémprogram, , csak így távolítod el, itt nem segít sémijén antivírus. http://virus-stell.blogspot.com/2010/04/kemprogramok-eltavol.. sok szerencsét
eröll a virusrol kerestem képet és becsapós vizuál basic becsaposá teszem :D
Nagyon unalmas az életed?
Mi a kérdés Gyúrós Józsi? :)
Pislogni kezdett? Ez nagyon különös...
A kérdező hozzászólása: De minek nézi a másikat, ha zavarba jön? Sõt már elõtte is nézett, de telefonált és ahogy letette jött leülni...
Kérdezõ, engem egy nap alatt rengetegen bámulnak meg, aztán a nagy részük (85-90%) elfordul gyorsan. Te nem szoktál megnézni másokat? Volt valami tetkó a karodon?:D
Mindenki szokott pislogni, bármennyire meglepõ.
A kérdező hozzászólása: köszönöm csajok!
Nagyom halkan gratulálok! Reméljük minden rendben lesz, most már biztos hogy kismama vagy:)
Ha pozitív a teszt, akkor biztos, hogy terhes vagy. De a koraterhesség idõszaka rizikós még, tudd, hogy az elsõ 12 hétben (de fõleg az elsõ 6-7 hétben) sok minden történhet, így óvatosan örülj. Nem bántásból írtam, én múlt kedden teszteltem pozit elõször, és én is óvatosan örülök. Jobb nem örülni annyira elõre, és picit csalódni, mint biztosra venni a dolgot, és óriásit csalódni. Egy doki mondta nekem régebben, hogy a terhesség az elsõ pár hétben egy lehetõség, amibõl vagy lesz baba vagy nem.
már most kimutatta? akkor biztos hamarabb volt az ovud. halkan gratulálok, de azt tudnod kell, hogy nem tanácsos ilyen hamar tesztelni, mert csalódás lehet a vége, lehet, hogy spontán vetéléssel végzõdik a dolog, és megjön. :( de szorítok, hogy maradjon meg!!!!
az elsõ 12 hét rizikós nagyon... de azért gratulálok nektek! vigyázz nagyon magadra, szedj vitamint, ne emelj nehezet, a zuhanyzást részesítsd elõnyben (azt sem forró vizzel)... de ezeket majd a doki is elmondja :)

17. hetes vagyok. Két hete érzem a kicsi mozgását, egyre erősebben. Ma még semmi! Állandóan a pocakomon a kezem, de sehol nem találom. Normális az, hogy így "cseendben" van? Annyira elkezdtem aggódni!

Legjobb válasz: Persze vannak nyugisabb napjaik,mint ahogy mi sem pörgünk minden nap 100%on. De ha nagyon aggódsz hívd fel a védõnõt,õ meg tudja hallgatni a szívhangot ha elmész hozzá

Persze vannak nyugisabb napjaik, mint ahogy mi sem pörgünk minden nap 100%on. De ha nagyon aggódsz hívd fel a védõnõt, õ meg tudja hallgatni a szívhangot ha elmész hozzá
Ne aggodj szerintem. Van amikor alig mocorognak, sot szinte napokra eltunnek. Az enyem pl. nagy melegben meg sem mukkan. Amugy is normalis, hogy a nap 85 %-at vegigaludjak. 25 hetes mamo
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a megnyugtató válaszokat! Az utolsó választ küldõ kismamától kérdezem, hogy hol vette a szívhallgatót? Azt hiszem néha jól jönne nekem is:-)!
Szia! Szerintem se aggódj, én 19 hetes vagyok, és a szombati rossz idõ óta alig-alig mozdul meg naponta párszor, és nagyon gyengén érzem, ma már azért valamivel többet és erõsebben.
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm mindannyiótoknak!

Én még csak kb 2-3 hetes terhes lehetek, de ma egy erős tüsszentés után elkezdtem pecsételően vérezgetni. Megijedtem, remélem ez nem a vetélés jele. Van még remény, hogy megmarad a baba?

Legjobb válasz: Nem hiszem,hogy a tüsszentésnek köze van a vérzéshez... Én a helyedben elmennék dokihoz,mert megnyugtatni csak õ tud! Írj,hogy mi volt! 19 hetes kismami

Nem hiszem, hogy a tüsszentésnek köze van a vérzéshez... Én a helyedben elmennék dokihoz, mert megnyugtatni csak õ tud! Írj, hogy mi volt! 19 hetes kismami
ne várjjj egy percet semmm azonnal forduljj orvoshoz minden percccc számit !!!! a trüszentéstöl nem vérzik csak ugy be ember !!!igen lehet esély halottam már róla , hogy ilyenkor valami injekciót be adnak és feküdni kell !!! keress fel azonnal egy nögyógyászati kórházat , ha nincs saját dokid !!!!ne várjjjj és írjj mi volt !!
Szia szerintem sem normális ha így bevérzel de ne idegeskedj.Menj el orvoshoz õ elmondja mi a szitu.:) Az elõttem szólónak meg szeretném mondani hogy lehet hogy igazad van de az sem tesz jót egy kismamának ha ennyire bepánikolva írsz neki választ.Mert így nagyon megrémíted õt is a fõ hogy ne idegeskedjen menjen orvoshoz és vigyázzon magára nagyon.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!