Találatok a következő kifejezésre: Ma egy hogy (1977 db)

Tapasztalt már ilyet valaki? Pont ma egy hete késik. Ma vettem észre, hogy az alhasam nagyon feszül, pedig pisilni is sűrűn járok, nem tartom vissza.

Ja és még az a furi,ilyet még nem tapasztaltam,hogy amikor állok,érzem kidudorodni alul a méhemet. Szóval kitapintható. Még sose volt ilyen. ha odarakom a kezem szabályosan érzem. De fekszek akkor meg nem...

Legjobb válasz: Szerintem a sok pisilési inger nagyon is terhességre utaló jel, akárcsak az alhasi feszülés... egy tesztet megérne a dolog, de persze az is lehet, hogy csak felfáztál. Mindenesetre én tesztelnék, pláne ha egy hete késik. Írd meg mi lett légyszi:)

Szerintem a sok pisilési inger nagyon is terhességre utaló jel, akárcsak az alhasi feszülés... egy tesztet megérne a dolog, de persze az is lehet, hogy csak felfáztál. Mindenesetre én tesztelnék, pláne ha egy hete késik. Írd meg mi lett légyszi:)
én ugyanezekkel a tünetekkel voltam terhes. volt még egy kis szédelgés is.
Ha egy hete késik az mindnképpen terheségre utalhat.Egy tesztet valóban megér.Az furi hogy érzed a méhed , Mert tulajdonképpen azt nem lehetne.Biztos hogy a méhed?
Nekem is egy hetet késett és feszült a hasam, állandóan pisilnem kellett, és volt mellfeszülés, kicsi hasfájás-tehát akár mensi tüneteknek is mondhatnám.....de én 3 tesztet csináltam mert nem hittem el hogy 2 vonalnyira terhes vagyok :-)
A kérdező hozzászólása: Uh, ezt komolyan írtad? :S
Látom nem örülsz ennek :( de nem változott a véleményem, vegyél egy tesztet!
A kérdező hozzászólása: De én régebben pcos voltam. Lehet visszajött? van ilyen?
Mi votál régebben?Nem értem.
A kérdező hozzászólása: Mindegy! Már megjött!

Mennyit esett a hőtök a nemvárt napján? Nekem ma egy tizedet leesett. Akkor már tuti, hogy meg fog jönni? Két napja késik, tegnapi 25-ös teszt negatív lett.

Legjobb válasz: Szerintem az egy tized az semmi, még bármi lehet. Addig jó, amíg nem jön meg! Szerintem néhány nap múlva újra csinálj tesztet! Én tegnapra nem vártam és még ma sem jött meg (pedig sose szokott késni), de sajnos van megjön érzésem meg néha-néha pici pecsétem is van wc papíron, így félek, hogy bármelyik pillanatban megjöhet. :( A hõm az eddig fent van, a melleimet is érzem még, tehát még nem múlt el a mellfájdalom se. Én holnap reggel tesztelek, ha addig netán nem jönne meg, bár szerintem akármelyik pillanatban megjöhet és el sem jutok odáig...:(

Szerintem az egy tized az semmi, még bármi lehet. Addig jó, amíg nem jön meg! Szerintem néhány nap múlva újra csinálj tesztet! Én tegnapra nem vártam és még ma sem jött meg (pedig sose szokott késni), de sajnos van megjön érzésem meg néha-néha pici pecsétem is van wc papíron, így félek, hogy bármelyik pillanatban megjöhet. :( A hõm az eddig fent van, a melleimet is érzem még, tehát még nem múlt el a mellfájdalom se. Én holnap reggel tesztelek, ha addig netán nem jönne meg, bár szerintem akármelyik pillanatban megjöhet és el sem jutok odáig...:(

Ma észrevettem, hogy az egyik mellem sokkal nagyobb a másiknál! 16éves vagyok, változhat ez még? Fiúk, titeket nagyon zavarna?

Legjobb válasz: Teljesen természetes, hogy az egyik melled nagyobb, mint a másik. Mindenkinél így van. Elõször is azért, mert nem vagyunk szimmetrikusak, tehát a két szemed, a két füled, a két kezed és a két lábad sem egyforma:) Másodszor pedig azért, mert bal oldalon a szívünk, ezért a bal mellünk nagyobb. Egyébként, ha ma vetted észre, akkor nem hiszem, hogy olyan óriási a különbség. Ha olyan nagy lenne, már észrevetted volna :) Ne parázz:):):)

Teljesen természetes, hogy az egyik melled nagyobb, mint a másik. Mindenkinél így van. Elõször is azért, mert nem vagyunk szimmetrikusak, tehát a két szemed, a két füled, a két kezed és a két lábad sem egyforma:) Másodszor pedig azért, mert bal oldalon a szívünk, ezért a bal mellünk nagyobb. Egyébként, ha ma vetted észre, akkor nem hiszem, hogy olyan óriási a különbség. Ha olyan nagy lenne, már észrevetted volna :) Ne parázz:) :) :)
képet esetleg csinálnál? :)
a kollekciómba kell.
ffi Csak megjegyzem, hogy melyik cici nagyobb nincs összefüggésben a szív elhelyezkedésével....véletlenszerû aszimmetria... A fiuk így is úgy is imádni fogják...majd meglátod...de azért ne kapkodj el semmit...
Szia! Nem tudom zavarna-e. Tegyél fel képet, majd megmondjuk.
Privát üzenet ment.
Nekem meg a bal heréééém kisebb mint a jobb, tehááááát a jobb NAGYOBB :D (by tesitanárom) f17 aki szerint tuti szép vagy xD
A kérdező hozzászólása: Aranyosak vagytok :D Hát hogy mondjam, még most is alig tudom magamon elfogadni ezt a hibát, mivel eddig tényleg nem vettem észre... remélem változik :D
A kérdező hozzászólása: És tükörben egyáltalán nem volt annyira feltûnõ, viszont fényképen durván:D
Ne szarjál be csajszi :D Nekem is nagyobb az egyik, nincs olyan nõ a világon akinek full egyforma max, hogy kevésbé látszik az eltérés.
Nekem is a bal a nagyobb, de azért mert van némi gerincferdülésem sajnos :(
Valószínûleg a térlátásoddal van gond, engem nem zavar, ha az ennyimmel nincs.
És mit csinálsz a fényképekkel, gyökér? Rávered?
minden 16 éves lány mutassa meg a mellét, most!
nekemis.:D sõõt mindenkinél.16 évesen ezt tudhatnád. :D
A kérdező hozzászólása: Nem szeretnék képet csinálni, de most annyira megijedtem, soha nem vettem még észre.. az egyik sokkal nõiesebb és nagyobb a másik meg .. mintha 13 éves lennék:D
a második válaszolónak teljes mértékben igaza van, nekem is nagyobb a bal mellem..:) én is 16 éves vagyok, és fura is mert ha választok egy melltartót a bal mellemre teljesen illik viszont a jobbra egy picit lezserebb, de nem vészes. nyugodj meg nincs semmi gond:)
A kérdező hozzászólása: nekem a jobb oldali a nagyobb, meg régóta észrevettem, de akkor még csak kis különbség volt, mostmeg elég durva! Bár mindig szembõl néztem és akkor nem is nagyon tûnt föl, csak így elõttem volt két tükör és abban, valami borzalmasan eltérõ volt.
Nekem is a jobb nagyobb. De ne izgulj, 16 évesen ez még bõven változhat!
A második vagyok :) A fiúkat ez nem érdekli:) Észre sem fogják venni:)
az ember nem szimmetrikus..
nekem a jobb cicim nagyobb mint a bal engem is kicsit zavart de a barátomat egyáltalán nem 16/L
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, hogy ennyire biztattok :) de azért remélem még változik!
A természet kárpótol mindenért: Mivel az egyik kisebb, cserébe a másik nagyobb! 34/F
Az kimaradt innen, hogy egy normális férfit nem zavar az ilyesmi. Egy normál kapcsolatban ez fel sem tûnik. 25/F
Még bõven nõni fog, és valószínûleg a kisebbik többet. lehet, hogy marad különbség, de valószínûleg nem lesz feltûnõ. Kép alapján tényleg többet lehetne mondani - de ha körülnézel, elõbb-utóbb találsz ilyen képet is. Csak ott az van, hogy a felnõtt nõ mellét kitömték egyformára, aztán gyógyulás közben, vagy utána az egyik jobban megnõtt.

Van az osztályba egy Fiú akibe szerelmes vagyok ma észrevettem hogy ""rámvet pár pillantást"" amikor odanéztem akkor sem fordult el és ez ma többször is megtörtént. Szerintetek ez mit jelenthet? Hogyan jöjjek össze vele?

Legjobb válasz: szerelmes vagyok belé és sokszor odajönnek hozzám meg az eggyik barátnõmhöz. És annyira jófej(ek). Eggyütt vannak óráink és tavaly osztálykiránduláson összejöttünk de az nem tartott sokáig. Most szakitott vele pár hete a barátnõje. Hogyan tudjam meg hogy tets

A kérdező hozzászólása: szerelmes vagyok belé és sokszor odajönnek hozzám meg az eggyik barátnõmhöz. És annyira jófej(ek). Eggyütt vannak óráink és tavaly osztálykiránduláson összejöttünk de az nem tartott sokáig. Most szakitott vele pár hete a barátnõje. Hogyan tudjam meg hogy tets
A kérdező hozzászólása: ...hogy tetszek-e neki?
Baratkozz vele es jelezd neki h szereted. Ammm... mondd el neki h milyen jofej stb. Nezd meg hogyan reagal. Amugy hany eves vagy?
A kérdező hozzászólása: szerintem tudja hogy szeretem (az egész osztály tudja asszem) és 12éves vagyok

10-én volt menszeszem 3 napig. Ma reggel megint megjött. A ciklus.hu mára irta hogy esélyes az együttlét a baba miatt. Reggel kicsit véreztem de délutánra egy cseresznye nagyságú alvattvér is volt. Ez mitől lehet hogy alig 2 hétre megint megjött?

Legjobb válasz: En is voltam hasonlo helyzetben, nekem is volt olyan hogy 2 es fel het utan, pont mikor a p.e-met vartam volna, megint megjott. Nekem azt mondta az orvos hogy kimaradt a p.e elozo honapban, azert jott meg 2x egymas utan. Nezed a hodet, vagy a p.e valamivel? Szerintem menj el te is orvoshoz hogy ez mitol lehet!

En is voltam hasonlo helyzetben, nekem is volt olyan hogy 2 es fel het utan, pont mikor a p.e-met vartam volna, megint megjott. Nekem azt mondta az orvos hogy kimaradt a p.e elozo honapban, azert jott meg 2x egymas utan. Nezed a hodet, vagy a p.e valamivel? Szerintem menj el te is orvoshoz hogy ez mitol lehet!

Mit csináljak? A ciklusom 24-26 napos.Ma vagyok a 33 napon, tehát késik. Csináltam ma egy tesztet de sajnos negativ lett. Mitöl késhet? Ha terhes lennék már ki kéne hogy mutassa, nem?

Legjobb válasz: lehet, hogy késõi peteérés, nekem volt, hogy két héttel elcsúszott, de megjött (sajnos). de az is lehet, hogy baba, csak nem mutatja a teszt. amíg nem jön meg, addig bármi lehet... 4-5 naponta érdemes újat tesztelni.

lehet, hogy késõi peteérés, nekem volt, hogy két héttel elcsúszott, de megjött (sajnos). de az is lehet, hogy baba, csak nem mutatja a teszt. amíg nem jön meg, addig bármi lehet... 4-5 naponta érdemes újat tesztelni.
Ki kéne, hogy mutassa. Vegyél egy nagyon érzékeny tesztet, egy 10-es érzékenységût! Drukk!:)

Ma vagyok a ciklusom 9. napján. Ha ma egy kicsit megfázítottam magam, akkor lehet, hogy ebben a hónapban nem sikerül a baba?

Remélem, nincs nagyon rossz hatással a termékenységre az, ha hosszabb ideig kinn vagyok a hideg leveg?n!Felöltöztem rendesen, legalábbis remélem. Sajnos a munkám olyan, hogy nem igazán válogathatom meg, mikor vagyok kinn és mikor nem, szóval nem napsütés függ?. Szerintetek, tapasztalat? Köszi

Legjobb válasz: Sajnos nincsen tapasztalatom, de szerintem semmi hatása nincsen, hacsak nem egy nagy megfázásról van szó, magas láz stb.

Sajnos nincsen tapasztalatom, de szerintem semmi hatása nincsen, hacsak nem egy nagy megfázásról van szó, magas láz stb.

Kb.6 hetes vagyok, az első nemvárt óta mióta kiderült a baba most, kb. pont ma kéne hogy megjöjjön. És ma volt is egy véres foltom és egy ennél kevesebb barna pecsételésem pisi közben. Hasonló tünet valakinél?

A dokim azt mondta, hogy feküdjek és nyugodjak meg, mert ez el?fordul, ha nem múlik el 2 napon belül, keressem fel, de engem azért nyugtalanit.

Legjobb válasz: Gondolom, meg is vizsgált a doki. akkor meg csak igaza van. Vérzés ilyenkor gyakran elõ szokott fordulni, amikor amúgy is meg kellene jönnie. Nekem vérzésem nem szokott lenni, de a mindjárt megjön érzés olyankor megvan. Akkor menj rögtön orvoshoz, ha görcsölsz is, vagy erõsödik. Mindenesetre nyugodj meg, mert azzal ártasz a legtöbbet, ha idegeskedsz. (esetleg írasd fel a dokival a duphastont, vagy utrogestant)

Gondolom, meg is vizsgált a doki. akkor meg csak igaza van. Vérzés ilyenkor gyakran elõ szokott fordulni, amikor amúgy is meg kellene jönnie. Nekem vérzésem nem szokott lenni, de a mindjárt megjön érzés olyankor megvan. Akkor menj rögtön orvoshoz, ha görcsölsz is, vagy erõsödik. Mindenesetre nyugodj meg, mert azzal ártasz a legtöbbet, ha idegeskedsz. (esetleg írasd fel a dokival a duphastont, vagy utrogestant)
Nálam is volt. azon a napon, amikor meg kellett volna jönnie. Még 2 hónaposan is. Pihenj, ne erõltesd magad! És tényleg, ha erõsödik, vagy nem szûnik, menj vissza dokhoz. Gyógyszerrel rendbe tudja hozni.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat, szerencsére azóta semmi, csak ma reggel egy-egy alig észrevehetõ barna pötty a tisztaságin. Fekszek és pihenek, és most mindent a párom csinál helyettem mert nagyon félt. :) Most úgy érzem magam, mint egy királynõ! :)

Úgy látszik ma egy ilyen nap van? Ismét meg kell állípítanom, hogy vonzom ma a hülyéket.

Az imént nem oly rég, segitséget kért egy illető a problémájával kapcsolatban, privát. A nőci masszívan sáros az eddigi történet alakulásában, véleményemet megirtam, meg annyit, hogy elgondolkodhatna, ill. rendbeszedhetné jellemileg kissé magát. Erre még én voltam a paraszt. Most ez a módi emberek?

Legjobb válasz: A megcsalásos nõ?

A megcsalásos nõ?
Velem is megesett pont nemrég ez, most mit csinálsz, ilyenek az emberek :)
Fuh, ha annyi pénzem lenne, ahányszor ebbe beleszaladtam életemben...
Ja értem, akkor nem õ az. A kritikát egyébként sokan nem tudják jól fogadni.
A kérdező hozzászólása: 6 Na de ennyire? Egy 10 éves értelmi szinten lévõ gyerek jobban viseli.
Vannak emberek, akiknek semmi közük nincs az élethez. Elég sok olyan ember van itt gyakorin, aki nem fogadja el, ha nem azt mondod, amit õ hallani akar:D
És hogy írtad a válaszodat? Mennyire volt elviselhetõ? Ha kitetted a kérdést, a válaszodat miért nem? Így nem tudjuk megítélni, hogy ki volt a hü lye. A kérdés, vagy a válasz?

SOS! A babánk ma egy hetes és ma délelőtt, illetve tegnap délután is volt olyan hogy 3 és fél óráig nem aludt! Van ötletetek mi lehet a baj? Részletek lent!

Tegnap jöttünk haza a kórházból.Második babánk így valamelyest már haladó vagyok!Tudom hogy most megváltozott a környezet meg össze is kell szoknia a családnak de normális ez hogy ennyit fenn van?Másik kislányom ilyenkor még csak evett aludt!Szopizik, a kórházban minden rendben ment bár az utolsó két napon ott is el?fordult hogy a cicin elaludt és ha levettem vagy azonnal vagy pár perc múlva felkelt!Mérni mérjük elvileg a tejcsi elég./30-60. ml/Sokat kell nyaggatni meg piszkálni mert hamar bealszik.Ilyenkor nyel párat és újból jön a piszkálás mert a cicinek azt hiszi hogy cumi.Az este már mindent bevetettünk.A 3 és fél óra alatt legalább 5 * tettem mellre hátha elalszik, ringattuk , sétáltunk vele, de ahogy a feje a párnát érte megébredt és kis id? után sír.A cumit is kipróbáltuk szopogatta de attól meg félek hogy majd befolyásolja a szopizás.Próbáltunk neki adni egy kis forralt vizet 10 ml elfogadott aztán el is aludt de nem gondolnám hogy ez lehetett a baj mert ma délután nem használt.Szerintem 3 óra hossza után már kivan és ezért alszik el.A hasa szerintem nem fáj de mindig ha megébred amikor már azt hiszem elaludt cicit keres!Tudnátok valami tanácsot adni.El?z? lányomat 4 és fél hónapig szopizatattam sajnos ott sem ment végül simáén de most már felkészültebbnek érzem magam és talán mégsem fog menni?

Legjobb válasz: amíg ébren volt sírt nyugtalan volt ? ha nem akkor semmi baj mikor az elsõvel haza jöttem otthon kinyílt a szeme és alig aludt de nem volt nyûgös nem sírt elvolt csendben de az istennek sem akart aludni :-)) kb 1 éves koráig ment az h alig aludt mikor 1 hónaposan kb 20 órát kellet volna aludnia ö jó ha 14-16 órát aludt a többi idõben elvolt nézelõdött fél évesen kb 10-12 órát 1 évesen kb 10 órát aludt összesen most 10 éves simán beéri napi 6-7 órával is szerintem neki lehet h kevesebb az alvás igénye amikor kér adj neki szopit ha álmos akkor elalszik ha nem akkor tedd le és figyeld meg h mit csinál ha elvan magában akkor nem lehet baj

amíg ébren volt sírt nyugtalan volt ? ha nem akkor semmi baj mikor az elsõvel haza jöttem otthon kinyílt a szeme és alig aludt de nem volt nyûgös nem sírt elvolt csendben de az istennek sem akart aludni :-)) kb 1 éves koráig ment az h alig aludt mikor 1 hónaposan kb 20 órát kellet volna aludnia ö jó ha 14-16 órát aludt a többi idõben elvolt nézelõdött fél évesen kb 10-12 órát 1 évesen kb 10 órát aludt összesen most 10 éves simán beéri napi 6-7 órával is szerintem neki lehet h kevesebb az alvás igénye amikor kér adj neki szopit ha álmos akkor elalszik ha nem akkor tedd le és figyeld meg h mit csinál ha elvan magában akkor nem lehet baj
A kérdező hozzászólása: Ha ilyen sokat fenn van, akkor nincs el maga, csak egy pici ideig.Ilyenkor ölben van, vagy pihenõszékben ha így is nyûgös cicit adok!
" csecsemõk általánosan 18-20 órát alszanak egy nap..." olvastam egy könyvben, hogy felkészült Anyuka legyek. Aztán sajnos azt kellett tapasztalnom, hogy kislányom nem olvasta ezt a könyvet, õ pár naposan 13-14 órákat aludt. Mindenképpen próbáld lekötni a figyelmét, zászlókkal, forgókkal, fényekkel, így Neked is könnyebb, hogy nem lesz állandóan kézben. Kb 3-4 hónapos korukig nem gond amúgy, utána fenn áll a veszélye, hogy hozzászoknak :p
soha nem keltetem fel a babát ha aludt végre ha 5 órát akkor annyit ha 30 percet akkor annyit az elsõ kettõnél prímán bevált így a szopi a harmadiknál egy elõzmény miatt sajna tápit is kapott de azt is igény szerint adtam neki és h borzoljam az idegeket mindig hígabbra kevertem az elejét majd mikor kb a 15-20% megitta így, akkor gyorsan tettem bele még tápit h sûrûbb legyen szerencsére a dokink nem nézett hülyének e miatt sõt támogatott is ebben
Szeretnélek megnyugtatni: nekem ugyan elsõ babám, de ugyanigy viselkedett az elsõ pár hétben. Nagyon lusta szopizó volt, ma 9 hetes és csak szopik. Nagyon sokat szenvedtem miatta, mert 2 perc után abbahagyta a szopit. Az elsõ 2-3 hétben még tápszert is kapott, mert kevesebb, volt a tejem még. Ma már csak szopizik, igaz bimbóvédõvel, de nem hittem volna, hogy fog egyáltalán. Össze-vissza aludt az elején, és a mai napig sincs benne semmi rendszer. Talán annyi, hogy de. alszik egy hosszabbat, és kb. 3-4-szer alszik egy nap, az estét leszámítva. Éjjel még 2-szer kel és hasfájós is...ne add fel, semmi baj! Kitartást kívánok és jó egészséget! (ha jól hízik és kiegyensúlyozott, semmi baj sincs)
nem egy formák a babák, a lányom is fent volt 3-4 órákat délutánonként ennyi idõsen, nézelõdött, a fiam pedig tényleg csak enni ébredt fel és utána már aludt is vissza 4 hónapos koráig. Ha nem sír, nem pörgeti túl magát, akkor hagyd nyugodtan, had legyen ébren.
A kérdező hozzászólása: ...ja és ha végre elalszik kelteni kell mert 4-5 órát is képes aludni.Ebben is tanácstalan vagyok kicsit.Sokan azt mondják fõleg a szakkönyvek meg a kórházban a csecsemõsök is hogy 3 óránként ébreszteni kell!Ti hogy vagytok ezzel?
Hány kiló? Mert nekem azt mondta a gyerekorvos, hogy ha 3, 5 kilónál kisebb, akkor keltsem 3 óránként, ha nem akkor aludhat 4-et is nappal.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!