Találatok a következő kifejezésre: Ma egy barnás folyásom van. Ez (5 db)

Ma egy kicsi barnás folyásom van. Ez rosszat jelent?

10 napja késik,a vérvételen a hcg-m pozitív lett,de a dokim nem látott semmit uh-on.

Legjobb válasz: Akkor bizony babás vagy, de a barna folyás annyira nem jó szerintem. De állítólag elõfordul és ártalmatlan. Viszont van még egy ami annyira nem jó, ha méhen kívül van a baba, mert akkor pozitív minden teszt de nincs mit látni. Viszont a hüvelyi uh-n kellett volna azt is látni ha méhen kívül van. Menj ujra dokihoz!

Akkor bizony babás vagy, de a barna folyás annyira nem jó szerintem. De állítólag elõfordul és ártalmatlan. Viszont van még egy ami annyira nem jó, ha méhen kívül van a baba, mert akkor pozitív minden teszt de nincs mit látni. Viszont a hüvelyi uh-n kellett volna azt is látni ha méhen kívül van. Menj ujra dokihoz!
A kérdező hozzászólása: Hai uh-om volt, nem hüvelyi.Én nem spontán estem teherbe, ha ez így van, hanem inszeminációm volt 7-én.Akkor is lehetek méhen kívüli?
Akkor nyugi, rendes uh-n még nem látszik ilyenkor. :-)
de várj, mikor volt a beültetés? mert akkor lehet beágyazódás is.
A barna folyás, sajnos rossz jel is lehet.Lehet, hogy még fiatal a terhesség ezért nem látszodott.De az furcsa, hogy nem hüvelyi uh volt.Feküdjél sokat.Sajnos nállam is így kezdõdött és a 10.héten elhalt a magzat.Remélem nem lesz baj.
Tegyél be egy betétet, biztos, ami biztos. De az a valószínû, hogy ennyi volt az elsõ.
Már menstruálsz.
Kérdezd meg anyukád.
A kérdező hozzászólása: Anyukám nincs itthon csak holnap jon haza , a bátyámmal vagyok de õt nm kerdezhetem pls segitsetek ! mit kell most tennem , már elmult , akk most kell betét ?
Szerintem szerezz be betétet a biztonság kedvéért, ha pedig egyenlõre még nem vérzel akkor elég egy vékony tisztasági betét is. Ne pánikolj :)
Én is betennék egy betétet, abból baj nem lehet.
szerintem valószínû, hogy elsõre neked csak ennyi jött. elsõre annó nekem se volt sok, 2 napig "piszkoltam" és el is múlt.. aztán több mint 1 hónap után megjött megint, az már normális volt. de ugye mindenkinek más. szerezz be betétet, hogy legyen otthon, és az is okos dolog, ha használsz tisztasági betétet, akár vérzések között is. :)
Szerintem is tegyel be valamit, nekem mar elsore is rendesen jott, de kezdodhet egy folttal, aztan johet a tobbi 1- 2 napon belul. Aztan persze lehet csak ennyi volt elsore, de nem biztos.

Ma kellene, hogy megjöjjön a menzeszem. Most kezdem el szedni a fogamzásgátló tablettát. Van egy kis barnás folyásom, de nem tudom, hogy most ez menzesz, vagy a tegnap esti hevesebb szex miatt van?

Bevegyem a tablettát vagy várjak még? Mindenképpen, a menzesz első napján szeretném bevenni!

Legjobb válasz: Ha már rendes vér jön akkor kezdd el. Ha pl este felé jön meg rendesen akkor is már a következõ nappal kell számolni az elsõ napot.

Ha már rendes vér jön akkor kezdd el. Ha pl este felé jön meg rendesen akkor is már a következõ nappal kell számolni az elsõ napot.
Szerintem úgyis este a legpraktikusabb elkezdeni szedni, várj mondjuk este 9-10ig, és meglátod akkor mennyire lesz erõs. Nem gondolom, jog a durvább szex miatti esetleges vérzés több órán át tartana, tehát ha 9körül is megvan, akkor beveheted nyugodtan.
Jog helyett hogy:)
Várj estig, hogy mennyire lesz erõs a vérzésed. Ne vedd még be, ha csak barnázol. És még az sem lesz késõ, ha holnap reggel veszed be az elsõ szemet.
A kérdező hozzászólása: És ha csak éjszaka kezdek el rendesen vérezni, akkor holnap délután 5-6 óra körül elég bevenni? elsõ napnak számít úgy is?
Akkor kell elkezdeni, ha rendes vérzés van, nem a barnázásnál. De ha nem tudod eldönteni, melyik a ciklusod elsõ napja, akkor egy hét kiegészítõ védekezés kell.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!! Még annyi, hogy ha reggel szedem a fogamzásgátlót, akkor is ugyanolyan hatásos?
Nálam beágyazodást jelentett.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, ez biztató. Sokat pihenek, pont szabin vagyok. Hátha.... És mikor tesztelhetek leghamarabb szerinted?? A teherbeesés után hány nappal???
Szorítok nagyon!:) Az elmaradt mensi után 3 nappal már tesztehetsz szerintem, elõtte nem érdemes.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, akkor a jövõ héten tesztelek. Szoritsatok nagyon, mert irtóra szeretnék ezt a babát....!!!

4 napom van még a mensiig, 28-án volt pé-em, a hőm 37. Ma va egy pici hát ilyen barnás vérzés folyás. De semmi mensire utaló jel, nincs görcs semmi. Lehet ez beágyazódás jele?

Legjobb válasz: Nekem is 4 napom van, de nekem voltak elõjelek. 2-3 napja elkezdett fájni a hasam mensiszerûne, ami tegnap estére, mára már meg i szûntek. Semmi barnázgatás nincsen, a hõmet sem mérem. Viszont aminek örülök, hogy a nyálkás-vizel váladék még nem kezdett el folyni.

Nekem is 4 napom van, de nekem voltak elõjelek. 2-3 napja elkezdett fájni a hasam mensiszerûne, ami tegnap estére, mára már meg i szûntek. Semmi barnázgatás nincsen, a hõmet sem mérem. Viszont aminek örülök, hogy a nyálkás-vizel váladék még nem kezdett el folyni.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!