Találatok a következő kifejezésre: Ma egy barnás folyásom van (10 db)

11 hetes terhes vagyok, és ma reggel egy picike barnás folyásom van, valami baj lehet?

Egyépként nem fáj a hasam és nincs hányingerem sem.Tavaly már elment egy babám és félek, hogy nehogy most is ez történjen! Nagy a baj??????

Legjobb válasz: Ne aggódj!!! Nincsen semmi baj!!! Gondolj bele hogy neked csak barnás folyásod van, van aki pedig még menstruál is!!!

Ne aggódj!!! Nincsen semmi baj!!! Gondolj bele hogy neked csak barnás folyásod van, van aki pedig még menstruál is!!!
Én a te helyedben elmennék az orvoshoz a biztonság kedvéért.

Ma voltam magzatvízvizsgálaton és most barnás folyásom van illetve egy cmre nyitva vagyok, hamarosan szülök? 40 hkm

Legjobb válasz: Barnás folyás szerintem nyákdugó lesz. Igazából bármikor beindulhat a szülés, és igen a 40.héten már hamarosan szülsz.:)

Barnás folyás szerintem nyákdugó lesz. Igazából bármikor beindulhat a szülés, és igen a 40.héten már hamarosan szülsz.:)
ASK után természetes kicsi vérzés is. Nekem a harmadik vizsgálat után indult be a szülés (a vizsgálat estéjén). Bármikor szülhetsz már :)
Én az elsõ magzatvíz vizsgálat után egy héttel szültem! Valószínû, hogy a nyákdugó távozik! Ha enyhe vérzést is tapasztalsz, ne ijedj meg, a vizsgálat miatt lehet!
A vizsgálat akár a szülést is beindíthatja.

6 nappal vagyok a kiírt dátum előtt. Jósló fájásaim vannak már. A pocakomm még eléggé fent van. Ma arra lettem figyelmes, hogy kicsit barnás folyásom van és később egy pici barnás folt. Gond lehet vagy beindult a dolog? Várjak még vagy menjek?

Legjobb válasz: Valószínûleg elkezdett megnyilni a méhszájad.Az is lehet,hogy a szülés kezdett beindulni.Barátnõmnek is így kezdõdött.Aztán jöttek a fájások szépen komótosan.Egy darabig elvajúdott. Ha kérdéses,hogy szülni fogsz-e,akkor még ne menj.Hidd el érezni fogod,h ez az.Csak legyen minden összekészítve. Engem túlhordással befektettek,és amikor szóltam az ügyeletes dokinak,hogy bizony fájdogálok 2-3 percenként,akkor megnézett és azt mondta,h ebbõl cak másnap du-ra lesz baba.Én tudtam,hogy nincs igaza.Hajnalban megszültem.

Valószínûleg elkezdett megnyilni a méhszájad.Az is lehet, hogy a szülés kezdett beindulni.Barátnõmnek is így kezdõdött.Aztán jöttek a fájások szépen komótosan.Egy darabig elvajúdott. Ha kérdéses, hogy szülni fogsz-e, akkor még ne menj.Hidd el érezni fogod, h ez az.Csak legyen minden összekészítve. Engem túlhordással befektettek, és amikor szóltam az ügyeletes dokinak, hogy bizony fájdogálok 2-3 percenként, akkor megnézett és azt mondta, h ebbõl cak másnap du-ra lesz baba.Én tudtam, hogy nincs igaza.Hajnalban megszültem.
én egyik reggel úgy mentem be a kórházba az orvosomhoz, hogy csak csinálnak egy UH-t, meg NST és kiderült, hogy szülni fogok. nekem nem volt különösebb fájásom, csak nyílalgatott néha a hüvelyembe, meg éreztem, hogy nyomja a feje a szeméremcsontomat. az NST-n azt mondták magasabb a szíve alapfrekvenciája, az UH rendben, de a dokim megvizsgált és közölte, hogy szülés lesz, mert 4-5 cm-re ki vagyok tágulva, meg zöld a víz és indított szülésem lesz. 38 hetesen. nekem inkább véres nyákom volt reggel pisilés után. ez volt a nyákdugóm. tehát nyílt a méhszájam. szerintem menjél be hogy megnyugodj hogy nincsen semmi baj. jobb félni mint megijedni. én megnézetném magam egy dokival. sok sikert és könnyû szülést naked. egy 6 hetes kisbaba anyukája

Ma egy kicsi barnás folyásom van. Ez rosszat jelent?

10 napja késik,a vérvételen a hcg-m pozitív lett,de a dokim nem látott semmit uh-on.

Legjobb válasz: Akkor bizony babás vagy, de a barna folyás annyira nem jó szerintem. De állítólag elõfordul és ártalmatlan. Viszont van még egy ami annyira nem jó, ha méhen kívül van a baba, mert akkor pozitív minden teszt de nincs mit látni. Viszont a hüvelyi uh-n kellett volna azt is látni ha méhen kívül van. Menj ujra dokihoz!

Akkor bizony babás vagy, de a barna folyás annyira nem jó szerintem. De állítólag elõfordul és ártalmatlan. Viszont van még egy ami annyira nem jó, ha méhen kívül van a baba, mert akkor pozitív minden teszt de nincs mit látni. Viszont a hüvelyi uh-n kellett volna azt is látni ha méhen kívül van. Menj ujra dokihoz!
A kérdező hozzászólása: Hai uh-om volt, nem hüvelyi.Én nem spontán estem teherbe, ha ez így van, hanem inszeminációm volt 7-én.Akkor is lehetek méhen kívüli?
Akkor nyugi, rendes uh-n még nem látszik ilyenkor. :-)
de várj, mikor volt a beültetés? mert akkor lehet beágyazódás is.
A barna folyás, sajnos rossz jel is lehet.Lehet, hogy még fiatal a terhesség ezért nem látszodott.De az furcsa, hogy nem hüvelyi uh volt.Feküdjél sokat.Sajnos nállam is így kezdõdött és a 10.héten elhalt a magzat.Remélem nem lesz baj.
Tegyél be egy betétet, biztos, ami biztos. De az a valószínû, hogy ennyi volt az elsõ.
Már menstruálsz.
Kérdezd meg anyukád.
A kérdező hozzászólása: Anyukám nincs itthon csak holnap jon haza , a bátyámmal vagyok de õt nm kerdezhetem pls segitsetek ! mit kell most tennem , már elmult , akk most kell betét ?
Szerintem szerezz be betétet a biztonság kedvéért, ha pedig egyenlõre még nem vérzel akkor elég egy vékony tisztasági betét is. Ne pánikolj :)
Én is betennék egy betétet, abból baj nem lehet.
szerintem valószínû, hogy elsõre neked csak ennyi jött. elsõre annó nekem se volt sok, 2 napig "piszkoltam" és el is múlt.. aztán több mint 1 hónap után megjött megint, az már normális volt. de ugye mindenkinek más. szerezz be betétet, hogy legyen otthon, és az is okos dolog, ha használsz tisztasági betétet, akár vérzések között is. :)
Szerintem is tegyel be valamit, nekem mar elsore is rendesen jott, de kezdodhet egy folttal, aztan johet a tobbi 1- 2 napon belul. Aztan persze lehet csak ennyi volt elsore, de nem biztos.

Ma kellene, hogy megjöjjön a menzeszem. Most kezdem el szedni a fogamzásgátló tablettát. Van egy kis barnás folyásom, de nem tudom, hogy most ez menzesz, vagy a tegnap esti hevesebb szex miatt van?

Bevegyem a tablettát vagy várjak még? Mindenképpen, a menzesz első napján szeretném bevenni!

Legjobb válasz: Ha már rendes vér jön akkor kezdd el. Ha pl este felé jön meg rendesen akkor is már a következõ nappal kell számolni az elsõ napot.

Ha már rendes vér jön akkor kezdd el. Ha pl este felé jön meg rendesen akkor is már a következõ nappal kell számolni az elsõ napot.
Szerintem úgyis este a legpraktikusabb elkezdeni szedni, várj mondjuk este 9-10ig, és meglátod akkor mennyire lesz erõs. Nem gondolom, jog a durvább szex miatti esetleges vérzés több órán át tartana, tehát ha 9körül is megvan, akkor beveheted nyugodtan.
Jog helyett hogy:)
Várj estig, hogy mennyire lesz erõs a vérzésed. Ne vedd még be, ha csak barnázol. És még az sem lesz késõ, ha holnap reggel veszed be az elsõ szemet.
A kérdező hozzászólása: És ha csak éjszaka kezdek el rendesen vérezni, akkor holnap délután 5-6 óra körül elég bevenni? elsõ napnak számít úgy is?
Akkor kell elkezdeni, ha rendes vérzés van, nem a barnázásnál. De ha nem tudod eldönteni, melyik a ciklusod elsõ napja, akkor egy hét kiegészítõ védekezés kell.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!! Még annyi, hogy ha reggel szedem a fogamzásgátlót, akkor is ugyanolyan hatásos?
ezzel el kell menni nögyógyászhoz, mese nincs!!!!lehet, h csak egy sima megfázás...
lehet sokminden, felfázás, de más is akár, a doki megmondja és legalább megnyugtat. nekem barnás folyásom menzesz elõtt hormonálisan volt de nekem nem görcsölt igy
A kérdező hozzászólása: Nálam a görcsölés állandó, mióta megszültem. Voltam nem rég dokinál, kaptam gyógyszert húgyhóhyag gyulladásra, egy hétig nem görcsöltem, de aztán megint. :/
Nálam beágyazodást jelentett.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, ez biztató. Sokat pihenek, pont szabin vagyok. Hátha.... És mikor tesztelhetek leghamarabb szerinted?? A teherbeesés után hány nappal???
Szorítok nagyon!:) Az elmaradt mensi után 3 nappal már tesztehetsz szerintem, elõtte nem érdemes.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, akkor a jövõ héten tesztelek. Szoritsatok nagyon, mert irtóra szeretnék ezt a babát....!!!

4 napom van még a mensiig, 28-án volt pé-em, a hőm 37. Ma va egy pici hát ilyen barnás vérzés folyás. De semmi mensire utaló jel, nincs görcs semmi. Lehet ez beágyazódás jele?

Legjobb válasz: Nekem is 4 napom van, de nekem voltak elõjelek. 2-3 napja elkezdett fájni a hasam mensiszerûne, ami tegnap estére, mára már meg i szûntek. Semmi barnázgatás nincsen, a hõmet sem mérem. Viszont aminek örülök, hogy a nyálkás-vizel váladék még nem kezdett el folyni.

Nekem is 4 napom van, de nekem voltak elõjelek. 2-3 napja elkezdett fájni a hasam mensiszerûne, ami tegnap estére, mára már meg i szûntek. Semmi barnázgatás nincsen, a hõmet sem mérem. Viszont aminek örülök, hogy a nyálkás-vizel váladék még nem kezdett el folyni.
Mindenképpen csinálj tesztet és keresd fel a dokidat. Ne halogasd a dolgot. Biztos ami tuti. Szorítok.
A folyás menzesz helyett bíztató. Csinálj tesztet mindenképp!
Ismeros szituáció , így jártam én is , nekem 4 napot késett majd barnáztam , majd 2-napra rá véreztem../lehet, hogy nálad ez nem kovetkezik be, drukkolok..)
Ugyanígy volt nekem is, másnapra viszont rendesen véreztem. És nekem is késett. De remélem hogy neked másképp lesz, írd majd meg!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!