Találatok a következő kifejezésre: Ma egész kemény a (15 db)

Mitől lehet? Ma egész nap kemény az egész pocakom a baba is kevesebbet mozog és olyan megjön érzésem van? 31 h km

Legjobb válasz: Igyál magnéziumot, és feküdj sokat. Majd elmúlik. A majdnem megjön érzés meg méhösszehúzódás, illetve jóslófájás. Nekem 6 hónaposan kezdõdtek, de végülis pont a kiírt napon szültem.

Igyál magnéziumot, és feküdj sokat. Majd elmúlik. A majdnem megjön érzés meg méhösszehúzódás, illetve jóslófájás. Nekem 6 hónaposan kezdõdtek, de végülis pont a kiírt napon szültem.
Szerintem is pihenj le. Jobb a bajt megelözni.
A kérdező hozzászólása: Reggel már hánytam is!Délután megyek a védõnõhõz majd megemlitem neki a dolgot!Még mindig kemény a hasam a baba sokat mozog de máshogy mint ahogyan eddig!Köszönöm a válaszokat
Én a helyedben a nõgyógyászomhoz mennék. Remélem nem lesz semmi baj, pihenj sokat.

Ma egész nap kemény a hasam. Veszekedtünk este a férjemmel. Lehet a stressztől, vagy inkább a háton való alvás az oka? Mit tegyek, hogy elmúljon?

Próbálok figyelni, de mindig háton fekve ébredek. Nincs fájdalmam, csak féltem a babám. 21 hetes kismama

Legjobb válasz: Nekem is ez volt tegnap és tegnapelõtt. Bár mi nem veszekedtünk. És lentebb írtam is egy kérdést erre vonatkozólag, hogy ez keményedés kategória-e. Te hogya érzed kemény is vagy csak az a feszülõs mindjárt szétpukkan érzés??? a stressz semmiképp nincs jó hatással. Mindenképp rendezzétek a dolgot és akkor talán meg is könnyebbülsz! Próbáljatok mindketten türelmesebbek lenni és kérjétek is egymást, hogy legyen a másik is most türelmesebb! A legfontosabb,hogy mindig beszéljétek meg a problémákat és akkor kevesebb a félreértés. Mi mindig megbeszéljük és nagyon mûködik. Nem jó emészteni és magadban forgatni, FÕLEG most! 16 hetes kismama

Nekem is ez volt tegnap és tegnapelõtt. Bár mi nem veszekedtünk. És lentebb írtam is egy kérdést erre vonatkozólag, hogy ez keményedés kategória-e. Te hogya érzed kemény is vagy csak az a feszülõs mindjárt szétpukkan érzés??? a stressz semmiképp nincs jó hatással. Mindenképp rendezzétek a dolgot és akkor talán meg is könnyebbülsz! Próbáljatok mindketten türelmesebbek lenni és kérjétek is egymást, hogy legyen a másik is most türelmesebb! A legfontosabb, hogy mindig beszéljétek meg a problémákat és akkor kevesebb a félreértés. Mi mindig megbeszéljük és nagyon mûködik. Nem jó emészteni és magadban forgatni, FÕLEG most! 16 hetes kismama
Édesapámnak sikerült nagyot alkotnia az elmúlt két napban, és rendesen meg is bántott vele.Stresszeltem nem is keveset, mert ráadásul szerves kémia vizsgám volt, és nekem is be-be keményedett a pocim.Sajnos minden stresszhelyzetet nem lehet elkerülni.A magnéziumot meg nem lehet kétpofára zabálni. Probálj meg sokat pihenni!Esetleg egy-két banán is jót fog majd tenni, mert magas a magnézium tartalma, és mégsem mesterségesen elõállított cucc.A férjeddel, meg ne veszekedjetek, inkább próbáljátok megelõzni a problémákat! 21 hetes kismama

34 hetes vagyok ma egész nap kemény a hasam és rossz a közérzetem reggel pedig szúrt a hasam alja, jelenthet ez valami gondot?

Legjobb válasz: Valószínüleg el vagy fáradva, nem lehet? Pihenj sokat, feküdj, lazíts. Front is van, egész héten, hol ilyen, hol olyan, hol kettõs, ez is befolyásolja a haskeményedést és a baba mozgását. A szurkálás is normális, nõl a baba, nyom itt-ott, és a méh is nõl, készül a szülésre. Szerintem különösebb baj nincs, de ha nem múlik, akkor menj orvoshoz mindenképpen!

Valószínüleg el vagy fáradva, nem lehet? Pihenj sokat, feküdj, lazíts. Front is van, egész héten, hol ilyen, hol olyan, hol kettõs, ez is befolyásolja a haskeményedést és a baba mozgását. A szurkálás is normális, nõl a baba, nyom itt-ott, és a méh is nõl, készül a szülésre. Szerintem különösebb baj nincs, de ha nem múlik, akkor menj orvoshoz mindenképpen!
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! :(
Hát ezt még nem tudni, várd meg a menzes kezdetét és ha nem jön meg, akkor csinálj egy tesztet.Nem irtad mikor kellene megjönnie!
A kérdező hozzászólása: 3 nap múlva várom.

37 hetes vagyok, ma egész nap kemény a hasam, de nem joslok, és 2 csepp rozsaszin folt van a betéten, de a hasam nem fáj. Mi lehet? 3111 vagyok

Legjobb válasz: Hát ha tényleg véres az a csepp hívd fel a dokidat. Vagy ha nincs dokid akor ha még egy csepp lesz menj be a korházba. A vérzés ekkor arra utal már hogy levállik a méhlepény, ezt jobb megmutatni dokinak, álltalában bentartanak és a szülés is meindul hamar.

Hát ha tényleg véres az a csepp hívd fel a dokidat. Vagy ha nincs dokid akor ha még egy csepp lesz menj be a korházba. A vérzés ekkor arra utal már hogy levállik a méhlepény, ezt jobb megmutatni dokinak, álltalában bentartanak és a szülés is meindul hamar.
Az is lehet, hogy elment a nyákdugód, ez mindenképpen valamilyen formában a szülés közeledtét jelzi!De valakinél a nyákdugó távozása és a szülés között hetek telhetnek el. Nekem a szülõszobán távozott a nyákdugóm, utána 2 óra múlva megszületett a fiam! De valóban hívd fel a dokidat, vagy a szülésznõdet(ha van).
A kérdező hozzászólása: sziasztok azota sem mi nem jött, pihentem, kemnényedés sincs annyi, de ha valami történik, telefonálok. amugy tényleg csak pici cseppek voltak, de nyitva vagyok már, lehet hogy tágulás miatt volt..

Mitöl lehet a babám kakija egészen sötétzöld, olyan olajzöld szinü? Tegnap és ma evett meggyetlehet attol mert más ujatnem kapott és ma 2*is olyan volt, nem kemény olyan krémes állagu, nem váltottunk tápszet.

Legjobb válasz: Szia! Mi meg csak tapszert eszunk, csak egyfelet, es megis szinte mindig mas szinu a kakija. volt mar a sargatol az olajzoldig mindenfele. a doktorno szerint ez teljesen normalis! Jo babazast!

Szia! Mi meg csak tapszert eszunk, csak egyfelet, es megis szinte mindig mas szinu a kakija. volt mar a sargatol az olajzoldig mindenfele. a doktorno szerint ez teljesen normalis! Jo babazast!
Valószínû nem tudta megemészteni rendesen a kaját és azért, legalábbis nekünk azt mondta az orvos amikor a babámnak az volt.

Nagyon kiborultam ma, és az egész családdal összevesztem, nagyon. Egész délután sírtam, nagyon megbántottak. Amíg kiabáltunk egymással( ami nem jellemző) a hasam végig kő kemény volt (pedig soha nem szokott az lenni). Lesz baja a babának?

Viszont terhességi cukros vagyok,hónapok óta diétázok.Idáig minden oké volt,most viszont az ideg úgy felvitte a cukromat,hogy már a vacsora el?tti értékem 5.3 volt,ugyhogy most vacsorázni sem merek,mert szerintem utána nagyon magas lenne.Most ha kimarad a vacsi,ez miatt+az óriás balhé miatt nem lesz baj a babával,vagy lehet?? 34hetes kismama

Legjobb válasz: Nem lesz baj - de hosszú távon azért próbáld meg ezt mérsékelni. Nem valószínû, hogy mindenki a környezetedben hirtelen megváltozott, ugye? Sokkal valószínûbb, hogy TE változtál meg, a hormonjaid miatt. Próbálj meg odafigyelni... és olvass itt kicsit vissza, mert már volt errõl szó.

Nem lesz baj - de hosszú távon azért próbáld meg ezt mérsékelni. Nem valószínû, hogy mindenki a környezetedben hirtelen megváltozott, ugye? Sokkal valószínûbb, hogy TE változtál meg, a hormonjaid miatt. Próbálj meg odafigyelni... és olvass itt kicsit vissza, mert már volt errõl szó.
a kedves családod menjen a fenébe. akkor sem szabadna belevonniuk téged a vitába, ha te okozod. 5.3 cukorra nyugodtan vacsorázz, csak kenyeret ne nagyon egyél.Feküdj le pihenni, és ha attól nyugodtabb vagy ne szólj holnapig senkihez. Hidd el elgondolkodnak mit is csináltak.Vigyázz magadra, és ha ilyen van menj csak el otthonról gyalog és ha azt gondolod vége akkor menj haza: Hívd fel a figyelmüket, hogy ez nektek nem jó. Remélem azért nem volt komoly az ügyetek!
A kérdező hozzászólása: Sajnos átmenetileg anyósoméknál vagyok(a férjem vidéken dolgozik jövõ hétig), és igazából nem velem volt a baj, hanem a 3éves lányomba kötöttek bele eléggé, én meg ezt nem hagytam, és ebbõl pattant ki a balhé, de úgy ahogy még sosem.És a baba azóta is nagyon rudos, a hasam feszül, és még sosem mértem idáig 5.3 étkezés elõtti cukrot sem a hónapok alatt.Eddig mindig 4.0-4, 5közt voltak ezek az értékek is...
Mondd meg az anyósodnak, hogy ha szülni mész akkor reméled nem viselkedik így a 3 évessel. mondd hogy nem akarsz veszekedni, de egy 3 éves gyereknek elég baj hogy nincs ott az apja , meg még nehéz lesz neki a kicsit is megszokni, hogy nem csak õ van. nehogy már még a nagymama is õt bántsa! Védd csak meg a gyerekeidet, ha egy mód van rá sürgösen költözzetek külön. sajnos nehéz, nekem is az , de tiszta nyugalom van.jaj, azért drukkolok hogy rendbe legyen minden.
Szia én is diabos vagyok, de nyugodtan vacsizz , mert ettõl csak rosszabb lesz ha nem adsz neki tápanyagot és te sem fogsz rendesen pihenni.nem ezen fog mulni, hogy a baba egészséges lesz e, hogy most ezsel e vagy sem. Az anyósodékat nem értem, de végül is muszáj nektek most ott lenni?Nem tudnak a szüleid segíteni esetleg? nekem is elég furi az apósom, igaz még nincs gyerekem-most várom, de én biztos, ha egyszer kioktatna nem adnám oda többet hosszú távra neki a babát.Vnném a szüleimhez-bár én elég kemény fejû vagyok ilyen szempontból.Mindne esetre elég szomorú, hogy az anyósod sem veszi fegyelembe a helyzetedet.Amúgy ha idegesebb vagyok nekem is nagyon bekeményedik a hasam és alig akar mozogni a baba.Sztem ha rugdos akkor semm baj, simogasd sokat, hogy érezze vele vagy.30hetes kismama
Én el tudom képzelni, hogy pont kidugja ott valamijét és azért feszül :-) 39/40 h km

Ma éjjel ahányszor felkeltem, mindig azt éreztem, hogy viszket a hasam alja, de ahogy odanyúltam megvakarni éreztem, hogy kemény és ez egész éjjel így volt, ahányszor felkeltem. Normális dolog ez? 28 h ikres

3x2 magne b6-ot kell szednem, de ilyen még eddig nem volt, hogy éjszaka erre keljek fel.

Legjobb válasz: Normális, nyúlik a bõröd, kenni kell!!!

Normális, nyúlik a bõröd, kenni kell!!!
A kérdező hozzászólása: Nem a viszketésre gondoltam, hogy normális-e, mert azt tudom, hogy nyúlik a bõröm, hanem, hogy felkelek többször arra, hogy keményedik a hasam, az már mellékes, hogy viszket, csak eddig nem keltem keményedésre.
Én 29 hetes vagyok, és rendszeresen arra ébredek éjjel, hogy kõkemény a hasam. Ne aggódj, ez normális dolog, a többi terhességemnél is így volt már ilyen terhességi korban. Persze azért mindenképp említsd meg az orvosnak, fõleg, mivel ikres vagy, biztos ellenõrzi majd a méhszájadat. A rendes Magne B6-ot szeded? Mert ha annak a magnéziumtartalmát (50 mg) számoljuk, akkor én napi 10-15 szemnyit szedek, és így is nagyon sokat keményedek... Kérdezd meg az orvostól, elég-e ez a magnézium mennyiség! És kitartás!!!
A kérdező hozzászólása: Igen, a rendes magne b6-ot szedem. Ma megyünk az orvoshoz du és mondani fogom neki, meg megkérdezem, hogy ha mást nem, akkor valami erõsebb magnéziumot nem lehet-e szedni, bár majd úgyis mond rá valamit. Olyan ijesztõek ezek a hírtelen fellépõ dolgok.:S A sima keményedésem is úgy kezdõdött, hogy gõzöm nem volt róla, hogy milyen, majd egyik napról a másikra olyan volt, hogy wc-re alig tudtam kimenni egész nap, mert nem bírtam kiegyenesedni sem, annyire keményedtem, akkor emelték a magnéziumot is.
A kérdező hozzászólása: És köszönöm a biztatást!
Utolsó vagyok újra. Nekem is nagyon brutálisan be tud keményedni, szinte néha még én is megijedek, igazából csak azért nem, mert már negyedjére csinálom. De én is szokszor "mozgásképtelenné" válok az összehúzódásoktól 1-2 percre. És hát ha ikrekkel lennék terhes, én is biztos jobban izgulnék minden miatt. De azóta már biztos a dokival is beszéltél... További kellemes babavárást! (Picit irígyellek az ikrek miatt, mert túlzottan nem szeretek terhes lenni, viszont sok gyereket szeretnénk. Tök jó, ha vki egy terhességgel kap kettõt!)
A kérdező hozzászólása: Voltam orvoshoz és megemelte a Magne B6-ot 4x2-re és mondta ha fekvés közben 1 óra alatt 6-szor bekeményedik akkor menjek be a körházba és akkor infúzióba fogom kapni a magnéziumot. Amúgy hál' Istennek C2000 az "állapotom" (nem tudtam máshogy fogalmazni:D), de ez már lehet, hogy természetes is így 28 hetesen.
Valószínûleg ez lehet az oka, tudod, "Jóból is megárt a sok."
Lehet, de lehet az is, hogy nagyon rágörcsölt. Nem csak a nõnek kell lazítani szex közben :)
A kérdező hozzászólása: köszi :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!