Találatok a következő kifejezésre: Ma egész hányingerem (33 db)

Ma nagyon hányingerem van! Eddig még nem éreztem! Tegnap este igaz már hányingerem volt, előtte nem. Ma viszont szinte egész nap! Babuci?

Rem. a babikától!:)Szombatra nem várom!Más tünetem is van,de az kétesélyes.A hányinger nem szokott lenni, s?t semmilyen tünetem sem szokott lenni mensi el?tt.Most még a cickóm is meg van duzzadva!:)

Legjobb válasz: Ha vezetsz görbét jó lenne látni. Mikor tesztelsz?

Ha vezetsz görbét jó lenne látni. Mikor tesztelsz?
A kérdező hozzászólása: Sajna nincs görbém!
A kérdező hozzászólása: gondoltam, holnap után tesztelek, de nem tom melyik ami 10-es érzékenységû!Azokat keresgélem!Az One steprõl tudsz vmit?És az easy pregnancy?

Nem vart menszim napjan a teszt negativ volt. Ma egesz delutan es este hanyingerem van es szedulok. Lehetek meg terhes?

Legjobb válasz: Szia! Lehetsz.Lehet,hogy késõbb fogant meg. A hányingerre nem tudok mit mondani,mert az lehet mástól is,de a szédülés az nekem is volt.Szurkolok!

Szia! Lehetsz.Lehet, hogy késõbb fogant meg. A hányingerre nem tudok mit mondani, mert az lehet mástól is, de a szédülés az nekem is volt.Szurkolok!

Ma egész du folyamatosan fájdogál a szeméremcsontom! Mozgásnál általában kicsit jobban! Valamint előfordul hirtelen fellépő hányinger is már napok óta! Mitől vannak ezek? Készülődik a kisfiam kifelé? 36+6 km

Legjobb válasz: Szerintem ezek már a jóslók lesznek. Én kb. a 34. héten éreztem elõször ilyet )kivéve a hányingert) Dokim szerint jóslók. 38 hetes kismama

Szerintem ezek már a jóslók lesznek. Én kb. a 34. héten éreztem elõször ilyet )kivéve a hányingert) Dokim szerint jóslók. 38 hetes kismama
szia! a kérdésedre nem tudok válaszolni, de tegnap este óta én is ugyanezt érzem, (kivéve a hányingert) és félek egy kicsit. tegnap este elkezdett szúrni a gerincemnél és átsugárzott a pocimra, ez egypárszor megismétlõdött. azóta szúrkál a szeméremcsontomnál, fõleg mozgásnál vagy sok ülésnél. ja, és reggel észre vettem, hogy lejjebb ment a pocim. most nagyobbnak is látom, mint tegnap. én azért még remélem, hogy ez nem a szülés jele, mert én még csak most töltöm be a 34. hetet. szerintem a picur helyezkedik nálad is, meg lehet hogy, az idõjárás is besegített. de, ha esetleg mégis beindulna szülésed, nagy gond már nem lehet, hogy ha a 37. héttõl nem számít koraszülésnek.. azért még maradjatok egyben, vigyázz magatokra és pihengess!
Igen, lehet.
A kérdező hozzászólása: ez ezentúl már mindig így lesz ...??? :-S
ez változó, de nem kell aggódni, ha ez nem válik be akkor van másik amitõl nem leszel rosszul... de szerintem ez is csak átmeneti rosszullét
Minden embernél más mellékhatásai lehetnek. Szerintem várj még egy kicsit, és ha nem múlik el, irány a nõgyógyász, és másikat ír fel:) Egyébként most hogy mondod, egy kicsit talán nekem is hányingerem volt, de ez bármi mástól is lehet. Ami viszont kellemetlen volt, hogy miután elkezdtem szedni a legelsõ levelet, még vagy 2 hétig véreztem, de azóta nincsen semmi gond, szóval ne ijedj meg, ha esetleg ilyet is tapasztalsz:) Ja és: nagyon alaposan olvasd át a betegtájékoztatót, bármennyire hosszú is:)
A kérdező hozzászólása: köszike Léna kedves vagy és mindenki más is aki válaszol
nekem is elsõ nap olyan hányingerem volt és úgy szédültem h azt hittem ottmaradok...de második napra elmúlt... (de nem sokáig szedtem, nem emiatt, hanem féltem a mellékhatásoktól)

Nem várja valaki 14-15. -ére? Nekem ma egész nap szúrkál a jobb petefészkem. És az utóbbi 1 hétben hányingerem van, öklendezem, de inkább reggel. A kaját sem kívánom nagyon.30 naposak a ciklusaim, de most valamiért a 11 napon volt peteérésem.

Folyásom nincs egyáltalán.

Legjobb válasz: Szia! elvileg én nem várom,remélem gyakorlatilag is így lesz:)én tegnap egy barna pötyöt találtam a bugyimon,lehet olvastad ma kiírtam kérdésben is,hogy lehet e beágyazodási pöty.Amúgy 3 napja érzem az alhasam középen.A reggeli hõm 37,1.És kicsit mintha megakarna jönni érzés,ez azért új nekem mert csak akkor szoktam érezni mikor megjön csak azon az egy napon se elötte se utána.És nem szoktam barnázni se.Remélem baba lesz:))

Szia! elvileg én nem várom, remélem gyakorlatilag is így lesz:) én tegnap egy barna pötyöt találtam a bugyimon, lehet olvastad ma kiírtam kérdésben is, hogy lehet e beágyazodási pöty.Amúgy 3 napja érzem az alhasam középen.A reggeli hõm 37, 1.És kicsit mintha megakarna jönni érzés, ez azért új nekem mert csak akkor szoktam érezni mikor megjön csak azon az egy napon se elötte se utána.És nem szoktam barnázni se.Remélem baba lesz:) )
Én 14.ére nem várom örülnénk a babucinak:) ) én mindenkinek drukkolok puszi nektek 21L

Hányinger szülés előtt? Már régen volt, de ma. Egész nap tart. Ma 39 hetes.

Legjobb válasz: Szia! nekem nem volt, de a barátnõm a szülés napján még hányt is!

Szia! nekem nem volt, de a barátnõm a szülés napján még hányt is!
nekem ugy a 36-37 héten volt iszonyatos hányingerem, minden délelõtt szenvedtem de aztán elmúlt, valószinüleg a bébi nyomta a gyomromat....azóta csak annyi a bajom hogy fáj minden porcikám, tágulok ahol csak lehet és vizesedek, lehet hogy a szülés közeledtét jelenti a hányingered, mindenkinél másként kezdõdik.üdv 38 hetes km
3. babámnál szinte minden nap volt hányingerem, egészen a szülés napjáig. Szerintem nem gond, elõfordulhat. Barátnõm pedig a szülõágyon kért segítséget, mert hányingere volt és hányt is.
Nekem is mostanában elég sokat volt, de csak nem indul a szülés. Az elsõ nap, mikor most itt a vége felé erõsebb hányingerem lett, én is azt hittem, majd most. De ennek már 2 hete és még mindig bent van a babó. 40+5

Ma egész nap hányingerem van, de nagyon! 3 nap van még a nem vártig! A hőm 37, 3 reggel. Már pár napja émelygek, de ma már nagyon durva. Fáj a cicim is! Babás vagyok?

Legjobb válasz: Még ne örülj, lehet, hogy csak álterhes vagy, mert azért ilyen korán általában nem jelentkezik émelygés, bár ugyanilyen erõvel tényleg terhes is lehetsz. Sok sikert!

Még ne örülj, lehet, hogy csak álterhes vagy, mert azért ilyen korán általában nem jelentkezik émelygés, bár ugyanilyen erõvel tényleg terhes is lehetsz. Sok sikert!
Ebbõl még bármi lehet. Akár baba, vagy mensi is...Egyébként az émelygés még nem jelentkezik ennyire korai szakaszban. Ne keresd a jeleket. Ugyan mindenki más és más, de a nagyon durva hányinger még késõbb lesz...szorítok neked!!!!
Köszönöm a válaszokat. Volt itthon egy tesztem, hát megcsináltam. Gravi Hcg. Igaz már este van, de kíváncsi voltam. Ott a 2.csík! El sem hiszem! 2 perc után már látszódott.:DDD
Bocsi, Én voltam a kérdezõ!
Akkor gratulálok, és szép babavárást kívánok! :) (1. hozzászóló)

3 hete vannak kb. tergességi jeleim (hányinger, ételek megkívánása, stb... ) és tegnap kellett volna, h megjöjjön, de nem. Ráadásul ma egész nap óránként rohantam a wc-re mert azt hittem, h megjött, közbe csak sok fehér folyás. Lehetek babás?

Legjobb válasz: Igen így van!! Nagyon nagy a valószínûsége. A teszttel még várj pár napot, mert lehet hogy még nem mutatja ki, ne ess kétségbe miatta. Nekem egy hete lett egy + majd egy - tesztem, mensim még nincs, ma megint - lett, szóval hülyére vesz a testem, de nem baj. :-) Remélem, sikerült neked!!

Igen így van!! Nagyon nagy a valószínûsége. A teszttel még várj pár napot, mert lehet hogy még nem mutatja ki, ne ess kétségbe miatta. Nekem egy hete lett egy + majd egy - tesztem, mensim még nincs, ma megint - lett, szóval hülyére vesz a testem, de nem baj. :-) Remélem, sikerült neked!!
Ha tegnap kellett volna megjönnie, akkor az azt jelenti, hogy kb. 2 héttel ezelõtt volt peteérésed, ha átlagos 28 napos ciklust veszünk középidõs ovulációval, ami azt jelenti, hogy elméletben akkor eshettél teherbe. A megtermékenyült petesejt egy hét alatt éri el a méhet, illetve még egy hét, hogy megtapadjon, ezért is marad el a vérzés, ezután jelentkezhetnek a terhesség valószínûsíthetõ jelei, vagyis nálad most kellene, nem 3 héttel ezelõtt. Nem tudom, hogy milyen a ciklusod, mikor van peteérésed, de elméletben a fentiek szerint kellene, hogy legyen, ami kizárja a terhességet, hacsak nem a múlt hónapban estél teherbe, és valami miatt akkor megjött a vérzésed, így már nem kizárt a baba.
teljesen egyet ertek az elottem szoloval, sot az is igaz h peteeres a mensi elott van 14 nappal nem utanna, igy csak a 28 napos ciklusra igaz h utanna volt.ha neked 40 napos a ciklusod pl akkor a peteeres a 26.napon volt.igy egeszen biztos amit elottem irtak, 3 hete lehetetlen h terhessegi tuneteid legyenek mert akkor meg nem lehettel terhes ha tegnap kellett volna megjonnie.vagy elnezted a napokat vagy mas okozza nalad 3 hete ezen tuneteket.ha nem hiszed csinalj tesztet valszeg negativ lesz es menj orvoshoz ha atuneteid megmaradnak.szivbol kivanom h csak egy tevedes legyen a datumokkal.
Szia! Nem akarlak elkeseriteni, de nálam is voltak hónapok amikor félidõtõl már hányingerem volt, szédültem aztán mégsem voltam terhes. Aztán amikor sikerült teherbe esnem akkor csak az erõs mell fájás jelentkezett. Hányinger nem volt sehol. Várj pár napot aztán csinálj egy tesztet.
A 3 hetes tünetek valóban "lehetetlenül" hangzanak, hacsak tényleg nem már elõzõ hónapban lettél terhes. Ez esetben csinálj tesztet, már 6 hetes terhes terhes vagy. Ha - lesz, pár nap mulva csinálj még egyet és menj dokihoz mindenképp Sok sikert.-)

Vagy két napja érzek valami mozgolódást a pocimban, és ma egész nap hányingerem volt, pedig az már elmúlt 14 hetesen. Most 19 h. vagyok. Normális hogy megint visszajött? Volt már másnak is így? Lehet köze ahhoz hogy éreztem a babát?

Legjobb válasz: Ahhoz nem hiszem, hogy köze lenne, hogy érezted a babát! A terhességi tünetek visszatérhetnek most vagy akár késõbb is! Igyál sok folyadékot ezekben a meleg napokban! 39+5 hkm

Ahhoz nem hiszem, hogy köze lenne, hogy érezted a babát! A terhességi tünetek visszatérhetnek most vagy akár késõbb is! Igyál sok folyadékot ezekben a meleg napokban! 39+5 hkm
Szia! Én 23 hetes vagyok és pár napja nekem is megint hányingerem van, de én úgy gondolom, hogy a nagy meleg miatt van. Egyébként pedig igaza van is elsõnek is! Bármikor visszatérhet. Sõt! A vége felé sokaknak visszatér. A mozgáshoz biztos nincs köze, esetleg ahhoz, hogy ahogy nõ a méhed, egyre kevesebb a hely a belsõ szerveknek. Kitartás! Boldog babavárást!
A kérdező hozzászólása: Köszike!Könnyû szülést! :)
Lehet hogy csak a gyomorsav, túl telitödött ... hisz nagyon összenyomja a gyomrodat a méhed
Nem valószínû, hogy ez annak a jele lenne bár már itt lenne az ideje, inkább valami olyat ehettél ami ingerli a gyomrod. Vegyél be esetleg egy nospát, attól elvileg el kell múlnia. Könnyû szülést! 38 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Annyira nem vészes, hogy No-spa kelljen. :) Igazából semmi extrát nem ettem. 2 szendvics, és egy kis langalló a mai bevitel. De az lehet a "gond", hogy nagyon keresem már a jeleket! Neked is könnyû szülést!
Szerintem is természetes, mert összenyomódott benned minden. 3 gyerekes anyuka

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!