Találatok a következő kifejezésre: Ma egész éreztem a (32 db)

Ma éreztem elöször a babám mozgását innentöl mostmár mindennap érezni fogom vagy csak ritkán még? Egész délután ilyen buborékolást éreztem a pocimban! Ez már ő volt ugye?

Legjobb válasz: Szia Én is a 16.héten éreztem elõször volt mikor pár napig semmi elsõ babám és sokan azt mondták hogy áh elsõnél ennyire korán nem érezhetem de a 18.héttõl már minden nap éreztem és egyre jobban kezdett a szét pukkanó buborék érzés rúgásokba átmenni

Szia Én is a 16.héten éreztem elõször volt mikor pár napig semmi elsõ babám és sokan azt mondták hogy áh elsõnél ennyire korán nem érezhetem de a 18.héttõl már minden nap éreztem és egyre jobban kezdett a szét pukkanó buborék érzés rúgásokba átmenni
Valószínûleg õ volt, de még nem biztos, hogy naponta fogod érezni! Késõbb sem egyforma az aktivitásuk. Vannak olyan napok, hogy szinte egész nap mozgolódik a baba, aztán meg alig-alig érzed!
hány hetes vagy??????
A kérdező hozzászólása: 16!

A 11. hétben vagyok, ma sokszor éreztem szurkálást az alhasamnál, egészen lent? Ez normális?

Úgy tudom most emelkedik ki a medencéb?l a méh, lehet, hogy az okozza ezt? Más is érzett ilyet? Vagy menjek orvoshoz?

Legjobb válasz: szia! én is éreztem ilyet a mult héten, most töltöttem a 12 hetet ikrekkel, valójában én azt hittem ez miatt. ekkor lepihentem és jobb lett. Pihengess amennyit csak tudsz.

szia! én is éreztem ilyet a mult héten, most töltöttem a 12 hetet ikrekkel, valójában én azt hittem ez miatt. ekkor lepihentem és jobb lett. Pihengess amennyit csak tudsz.
Igen igy van!Most kezd el kiemelkedni a méhed a medencébõl ezért érzed.Na meg nagyon sokat kell még dolgoznia a szervezetednek, neki is "fel kell fogni" mi is történik!Pihenj sokat, ennek van itt az ideje.A dokinak azért emlitsd meg és lehet ír fel magne b6-ot.
Ez normális, még el fog tartani egy pár hétig, nekem olyan is volt, hogy úgy beleszúrt, hogy kiegyenesedni sem tudtam másodpercekig, vagy ha hirtelen mozdulatot tettem, erõsen húzódott a hasam két oldalán, a méhszalagok húzódnak, ahogy készül a tested a babónak helyet csinálni.:-) Minden jót!

Vagy két napja érzek valami mozgolódást a pocimban, és ma egész nap hányingerem volt, pedig az már elmúlt 14 hetesen. Most 19 h. vagyok. Normális hogy megint visszajött? Volt már másnak is így? Lehet köze ahhoz hogy éreztem a babát?

Legjobb válasz: Ahhoz nem hiszem, hogy köze lenne, hogy érezted a babát! A terhességi tünetek visszatérhetnek most vagy akár késõbb is! Igyál sok folyadékot ezekben a meleg napokban! 39+5 hkm

Ahhoz nem hiszem, hogy köze lenne, hogy érezted a babát! A terhességi tünetek visszatérhetnek most vagy akár késõbb is! Igyál sok folyadékot ezekben a meleg napokban! 39+5 hkm
Szia! Én 23 hetes vagyok és pár napja nekem is megint hányingerem van, de én úgy gondolom, hogy a nagy meleg miatt van. Egyébként pedig igaza van is elsõnek is! Bármikor visszatérhet. Sõt! A vége felé sokaknak visszatér. A mozgáshoz biztos nincs köze, esetleg ahhoz, hogy ahogy nõ a méhed, egyre kevesebb a hely a belsõ szerveknek. Kitartás! Boldog babavárást!
A kérdező hozzászólása: Köszike!Könnyû szülést! :)

20 hetesek vagyunk. Ma egész nap éreztem zsibbadást a bal karomban, de mostanra már nagyon felerősödött. Mit lehet ellene tenni, illetve mitől lehet? Nem jelent rosszat, ugye?

Felhívjam ezért a dokimat?

Legjobb válasz: Nekem is volt pont ilyen tünetem kb 3-szor az egész terhességem alatt. Volt amikor 20 órán keresztûl tartott.Bármit csináltam nem múlt el. Lehet ettól,hogy a baba rossz helyen fekszik és nyom valami ideget. Viszont hogyha nem múlik el mindenképpen szólj a dokinak. Hogyha van vérnyomásmérõd otthon mindenképpen mérd meg a vérnyomásod. Csak a biztonság kedvéért.

Nekem is volt pont ilyen tünetem kb 3-szor az egész terhességem alatt. Volt amikor 20 órán keresztûl tartott.Bármit csináltam nem múlt el. Lehet ettól, hogy a baba rossz helyen fekszik és nyom valami ideget. Viszont hogyha nem múlik el mindenképpen szólj a dokinak. Hogyha van vérnyomásmérõd otthon mindenképpen mérd meg a vérnyomásod. Csak a biztonság kedvéért.
A kérdező hozzászólása: Megmértem: 114/86, pulzus 84. Ez jó értéknek számít, nem? Lehet a vérnyomástól is a zsibbadás?
A kérdező hozzászólása: bocs, 114 / 76
Nekem is volt zsibbadásom, és azt mondta a védõnõm és a doki is, hogy valószínûleg a baba ráfeküdt egy idegre, amiatt van. Ha zsibbadsz, emeld fel a karodat a fejed fölé vagy rázogasd meg, nekem ez segített!

18 hetes vagyok és az utóbbi 1, 5 hétben már többször éreztem a baba mozgását (első baba) de ma pl nem. Néha egész nap jelentkezik máskor 2 napig semmi. Normális ez?

Legjobb válasz: Igen, normális! Ne aggódj, még sok helye van, ezért nem érzed minden nap! :) Boldog babavárást!

Igen, normális! Ne aggódj, még sok helye van, ezért nem érzed minden nap! :) Boldog babavárást!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen:)
Igen egy bizonyos ideig normális!

27-én volt ovum és ma is éreztem szinte egész nap, hogy szúr a petefészkem. Mitől lehet?

Legjobb válasz: Nem tudom, gondolom kezd elsorvadni a megtermékenyítetlen petesejt. Nekem minden hónapban ez van, ne aggódj, normális.

Nem tudom, gondolom kezd elsorvadni a megtermékenyítetlen petesejt. Nekem minden hónapban ez van, ne aggódj, normális.
A kérdező hozzászólása: Hát majd kiderül jobban örülnék neki ha baba lenne a dologban mert néha megjön érzésem is van .
Az nekem is van. Hidd el, felesleges mindenféle tünet után kutatnod, kérdezõsködnöd, mert ez nagyon egyedi. Én is ezt csináltam hónapokig, de már belefáradtam. Volt olyan hónap, amikor reggeli rosszulléteim voltak, volt, amikor szédülgettem, folyton pisilni jártam, volt, mikor a méhem fájt, kívánós voltam, de ezeket mind csak a baba utáni vágy miatt produkálta a testem annyira akartam érezni a tüneteket. Legjobb (türelmesen???) várni a vérzésig és ha nem jön meg tesztelni. Sok sikert neked is!
A kérdező hozzászólása: Hát csak azért reménykedem mert volt egy terhességem 2 hónapja csak sajnos 4 hetesen elvetéltem.:S És hasonló tüneteim voltak
A kérdező hozzászólása: De a jövõhetén kiderül :)
Ha lélegzetvételnél fáj, akkor nem biztos, hogy a szived.
nygi.Én is ilyen kérdést akartam feltenni, mert nekem is van így, h. akarok lélegezni és a szivem elkezd szúrni.Haveromnak is :] viszont állítólag csak mert nem kap elég levegõt ott bent valami :S semmi komoly
Nekem volt ilyen, nagyon bepánikoltam, és kardiológusnál kötöttem ki, aki megállapította, hogy bordaközi idegbecsípõdésem van...szóval nem szív eredetû volt a fájdalom, pedig én totálisan úgy éreztem.Nagyon lassan gyógyult, sokáig fájt így, de elmúlt már.Azért nézesd meg, nem vagyunk egyformák, és a megnyugtatásod végett is!
Szívrák.
Esetleg az epéd nem lehet?Nekem akkor fáj ennyire, és levegõt se bírok venni
Ennyitõl még nem hal el senkinek az izma. És ha vesztek levegõt, és fáj, az egyáltalán nem szívprobléma, semmi köze nincsen a szívhez.
Szerinted ha nem kap elég levegõt ott bent valami az nem komoly? Tudod mi lesz az izomszövettel, ha nem kap levegõt? Elhal. A szíved töménytelen mennyiségû oxigént használ el, a dohányzás károsítja a tested oxigénellátó rendszerét, a sok stressz és a pihenés nélküli sport szintén. Ha nem múlik el mindenképp menj el kivizsgálásra. A k.rva cigit meg dobd el.
Háziorvos, õ majd onnan továbbküld kardiológiára. Milyen mozgásnál? Futás? Vagy egy egyszerû sétánál is?
A kérdező hozzászólása: hát én remélem legjobban hogy csak túlreagálom=) csak a dohányzás és a folytonos megerõltetések (edzés, most fesztiválozások) miatt egybõl a legrosszabbakra gondolok. köszi a válaszokat, akkor megyek majd háziorvoshoz ha sokáig ezvan vagy súlyosbodna.
Nem kell mindjárt a világvégére gondolni, ha meghúzodott egy kicsit a bordák közti izomzatod, az is ugyanilyen tüneteket produkál. Valószínû, hogy holnapra kutya bajod nem lesz már.
A kérdező hozzászólása: hát igen, nem biztos hogy az, de ott érzem a fájdalmat csak, és élesen, azért írtam így. ezer más probléma is lehet gondolom:S
A kérdező hozzászólása: már sétánál is (mozgás felerõsíti), de alapból minden kicsit mélyebb lélegzetvételnél. attól félek hogy ez végeláthatatlan kivizsgálás lenne, sztk-ban nem is foglalkoznak rendesen az emberrel, mi van ha téves amit diagnosztizálnak.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat, más probléma miatt eljutottam ekg-ra, elméletileg kicsit eltér a szívem pozíciója a szokásostól, de alkati tényezõbõl kiindulva aztmondták ez normális. tüdõszûrésen kb másfél hónapja voltam, nemtom még milyen vizsgálatok nyugtatnának meg, meg hogy mi lehet a gáz, ami szóba jöhet. idõvel eljutok mindenhova=). mégegyszer mindenkinek köszi a reakciókat!

Hosszu ido ota, tegnap elmentunk a parommal uszni, furdeni es ma egesz nap alig ereztem a babam mozgasat? Mitol lehet ez?

van vajon osszefugges?Maskor mindig olyan aktivan ficankolt es ma szinte semmi,vagy ha igen szinte alig ereztem.Mitol lehet?

Legjobb válasz: Szia! Hány hetes terhes vagy? Szerintem, ha kevesebbet mozog a baba, vagy nem érzed mozogni, akkor nem szabad várni, menni kell a kórházba! Inkább küldjenek haza10-szer, mint baj legyen 1-szer!

Szia! Hány hetes terhes vagy? Szerintem, ha kevesebbet mozog a baba, vagy nem érzed mozogni, akkor nem szabad várni, menni kell a kórházba! Inkább küldjenek haza10-szer, mint baj legyen 1-szer!
Kipiheni a tegnapot! (-: Ne félj, van ilyen! Nem mindig egyforma. Idõjárás, mit ettél ma, mit csináltál... sok minden befolyásolhatja. Ha aggódsz, vagy több napig lusti, kérj vizsgálatot!

21 hetes vagyok, 3 hete érzem a picit mozogni, bár eddig nem minden nap éreztem. Ma egész nap mozgott. Ez azt jelenti, hogy mostmár minden nap fogom érezni? Mostmár kezd majd erősebben is rugdosni?

a maiba volt valami különös,egyszer akkorát rugott hogy még a távkapcsoló is libegett a hasamon.

Legjobb válasz: Lehet így is, de nem feltétlenül..Mondjuk mostmár biztos mindennap érzed majd, de hogy milyen erõsen gyakran stb..az az õ hangulatától függ :) a személyiségük sokszor már pocakon belül megmutatkozik, nekem pl.elég nyugis volt a fiam végig elég keveset mozgott :)és most is olyan, van aki meg egy kis energiagombóc már méhen belül is:)

Lehet így is, de nem feltétlenül..Mondjuk mostmár biztos mindennap érzed majd, de hogy milyen erõsen gyakran stb..az az õ hangulatától függ :) a személyiségük sokszor már pocakon belül megmutatkozik, nekem pl.elég nyugis volt a fiam végig elég keveset mozgott :) és most is olyan, van aki meg egy kis energiagombóc már méhen belül is:)
Én 25hetes vagyok és nagyon sokat mozog a picim.Általában lefekvéskor kezdi el, de akkor képes egész éjszaka mozogni.Ha már egyszer elkezdet mozogni akkor mozogni is fog.Biztos fogod erõsebben is érezni, de hidd el nagyon jó érzés.Nekem nagyon tetszik!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!