Találatok a következő kifejezésre: Ma deluta de nagyon faj a (6 db)

Szerintem reggel elsõ vizeletbõl tesztelj, lehet babóca a dologban.

Ma a hasam alatt ket oldalon nagyon szurt szinte fajt. Esz delutan erztem nagyon most estere mar enyhult eggy picit. Ma van a 21-napom a menzi elso napjatol szamolva. Babat tervezunk de nemtudom ehonapban osszejon e. Meg nemkeso eggyuttlenni?

Utolso ciklusom 32-napos volt.

Legjobb válasz: lehet hogy peteérés környékén vagy és azért fáj a hasad. de lehet más oka is ha a petfészked fáj lehet gyulladás is. próbálkozzatok,amikor csak kedvetek tarja és szeressétek egymást ez nagyon fontos, ne görcsölj annyira mert akkor tuti nem sikerül.

lehet hogy peteérés környékén vagy és azért fáj a hasad. de lehet más oka is ha a petfészked fáj lehet gyulladás is. próbálkozzatok, amikor csak kedvetek tarja és szeressétek egymást ez nagyon fontos, ne görcsölj annyira mert akkor tuti nem sikerül.

Tegnapra voltam kiírva de semmi. Ma amikor felkeltem nagyon lent volt a pocim és ott is maradt. Délután negyed négy óta vannak fájásaim öt tíz percenként de nem olyan nagyon fájnak. Mit jelenthet ez?

Legjobb válasz: ha rendszeres a fájás akkor menni kell, de az általában nem váltakozik 5-10 percesekre, hanem elsõre 10, majd 5, majd 3 percesek..és azért eléggé fájnak..ez jóslófájás lehet, de mondom, ha rendszerezõdik, magzatvíz folyik irány a kórház.

ha rendszeres a fájás akkor menni kell, de az általában nem váltakozik 5-10 percesekre, hanem elsõre 10, majd 5, majd 3 percesek..és azért eléggé fájnak..ez jóslófájás lehet, de mondom, ha rendszerezõdik, magzatvíz folyik irány a kórház.
A kérdező hozzászólása: Még csak annyit hogy jósló fájásaim vannak kb. három hete de 36 hetesen bent voltunk visszatartáson.Ki akart jönni a drága de visszatartották.Ez is számíthat valamit?
Szerintem ne nagyon gondolkozz azon, hogy mit tegyél. Irány a kórház! A nõvéremnek az elsõ fájástól a baba megszületéséig összesen 1, 5 óra telt el elsõ babánál! Még egy piros lámpa és a kocsiban szül meg. Neki nem voltak 15, 10, 5...perces fájásai, csak egybefüggõ fájdalom. S mindez az elsõ terhességénél!! Úgyhogy nem érdemes húzni az idõt. Sok sikert és kitartást!
Nem érzed azt, h ez az?Kételyeid vannak? Ha erre igen a válasz, akkor valószínûleg hazajöhetsz még a kh-ból.Csak a saját példámat tudom felhozni, amikor elkezdõdött, akkor tudtam, h ez az, és ebbõl szülés lesz.Meg sem fordult a fejemben, h másként is lehet. De azért a biztonság kedvéért ugorj be kh-ba, ha továbbra is jönnek, vagy hívd fel a dokidat/szülésznõdet.Õk majd megmondják mit tegyél.
A kérdező hozzászólása: Az az igasság hogy azt érzem nem úgy fáj ahogy eddig éreztem kicsit jobban de még mindig nem azok a vészes fájdalmak.
Szia!Nekem ma egy hete kellett volna szülnöm.Tegnap szinte biztos voltam benne, hogy eljött a napja.Egésznap fájdogált (nem nagyon, de kitartóan és másként, mint elötte).Sokat keményedtem is, de az idõt nem néztem közben.Ma is egyben vagyok sajnos, bár ma is hasonlóképp érzem magam.Azt mondják érezni fogjuk mikor kell menni.Nálunk a család izgul nagyon.Õk már többször beküldtek volna, vagy legalább a dokit hivatták volna fel.:) Bízzunk az ösztöneinkben, fõleg ha nincs messze a kórház.1 hete jöttek 12 percesek 2 órán keresztül, de az is elmúlt sajnos.Szóval ez lehet jósló is, de ha szerencséd van, akkor nem az.Könnyû gyors szülést neked.(reméljük még ma)


Pontosan.
http://novenywiki.tk/index.php/Fekete_nad%C3%A1lyt%C5%91 "Menjek el orvoshoz?" Nem javasolt.
Bizony, hogy menjél! Meg kell röntgenezni, és ha nincs is törésed ízületi, szalagsérülés lehet, amit szintén kezelni kell és nem fekete nadálytõvel! Természetesen, ha ilyen sérülés nincs, akkor semmi baj a fekete nadálytõvel, de ezt te sem tudhatod és az interneten keresztül más sem.
A kérdező hozzászólása: De ha nincs bedagadva attól lehet hogy eltört ?
értsél meg valamit! Nem a törés az egyetlen dolog, ami ilyenkor történhet. Ugyanúgy lehet szalag vagy ízületi sérülésed is, ami legalább olyan komoly dolog mint a törés.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat szerencsére csak boka zúzódásom lett

24. ére nem várom. Tegnaptol fájnak a melleim, de ugy, hogy hason nem is nagyon tudok fekudni. Ma délután volt krémes világosbarna fojásom egy kevés. Tuti menzi? Elobb soha nem jott még meg.31 naposak a ciklusaim.

Legjobb válasz: azota is van barna fojásom, de semmi gorcsolés, és nincs mindjárt megjon érzésem sem. Kérlek segitsetek. még igy is lehet baba?

A kérdező hozzászólása: azota is van barna fojásom, de semmi gorcsolés, és nincs mindjárt megjon érzésem sem. Kérlek segitsetek. még igy is lehet baba?
Én csak 2-a körül nem várom, de napok óta szurkál a hasam.Pénteken volt egy kis barna pecsételõm, tegnap pedig egy kis krémes halvány folyásom.A melleim szétfeszülnek, tegnap szédültem, émelyegtem.Én is reménykedem.A te jeleid is arra mutatnak!
Szerintem a magad megnyugvasa miatt igen!
Természetesen igen, nem tudhatod mi történt s kis testében. Én nem is kérdeznék ilyet, egybõl vinném.
Én elvinném a helyedben ha fáj neki , ( nekem mikor legurult lányom az ágyról semmi baja nem lett, de rohantam vele a dokihoz magam megnyugtatására) megnézik mi van vele hátha ír valami kenõcsöt húzódásra.
Hát ne haragudj, de ez természetes, hogyha sírni kezd egy olyan mozdulattól, ami elõtte nem fájt, akkor kérdés nélkül vinném. Remélem nincs semmi baja, ha meg igen, akkor csak egy kis rándulás vagy ficam.
Szerintem is vidd el, ha sír, amikor megfogod neki. Amikor az én lányom leesett az ágyról (sajnos elõfordult már 2x-3x is), akkor mindig az volt az elsõ, hogy áttapogattam a kis testét és figyeltem a reakcióját, szerencsére sosem sírt, de ha sírt volna akkor természetesen én is mentem volna vele az orvoshoz. Remélem nincs semmi baja a picurkának! :) Írj majd, hogy elvitted-e végül és mit mondott a doki. Szorítok értetek. :)
A kérdező hozzászólása: sziasztok elvittem gyerekorvoshoz ..meg van csak zuzodva.. szinte le is szidtak hogy miért viszem a gyereket ha tudja használni a kezét.. kicsit felhuztak ..de megnyugodtam..


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!