Találatok a következő kifejezésre: Ma deluta de nagyon (18 db)

Teljesen kétségbeestem. Már három napja késik a mensim és a hőm is nagyon magasan van, de ma délután egy kis barnás vérfolt jelent meg. Ez azt jelenti, hogy meg fog jönni vagy még lehetek babás? Mindig pontosak 28 naposak a ciklusaim!

Legjobb válasz: 17. napon volt pé.ami azt feltételezi legalább is nálam mindig így van, hogy rá 14 napra kell megjönnie.Mivel a pé után 14 nap a luteális fázis.Rá 2-3 napon belül mindenképpen meg kell jönnie ha nincs baba.Neked ma van a 15 nap.Én már ha magamat nézem nagyon gyanakodnék.Holnap biztosan tesztelnék ha csak addig nem jön meg rendesen.De ha biztos akarsz lenni a dologban várj még 2-3 napot.Ha addig sem jön meg akkor valószínû hogy baba van a dologban. A barnás dolog meg nem igazán biztos hogy jót jelent.Lehet valami gyulladás, de méhen kívüli baba is.Nekem utóbbi volt.De persze ez nem szentírás, sokan barnáznak amikor terhesek akár több hónapig is mikor meg kellene jönnie. Sok sikert. Ha tesztelsz írd meg mi lett!

17. napon volt pé.ami azt feltételezi legalább is nálam mindig így van, hogy rá 14 napra kell megjönnie.Mivel a pé után 14 nap a luteális fázis.Rá 2-3 napon belül mindenképpen meg kell jönnie ha nincs baba.Neked ma van a 15 nap.Én már ha magamat nézem nagyon gyanakodnék.Holnap biztosan tesztelnék ha csak addig nem jön meg rendesen.De ha biztos akarsz lenni a dologban várj még 2-3 napot.Ha addig sem jön meg akkor valószínû hogy baba van a dologban. A barnás dolog meg nem igazán biztos hogy jót jelent.Lehet valami gyulladás, de méhen kívüli baba is.Nekem utóbbi volt.De persze ez nem szentírás, sokan barnáznak amikor terhesek akár több hónapig is mikor meg kellene jönnie. Sok sikert. Ha tesztelsz írd meg mi lett!
szia nagyon szép a görbéd. reggel pisilj egy pohárba vidd magaddal mikor munkába menet veszet veszel tesztet és csináld ott meg. akkor is lehet nem kell várnod keddig. a kihült pisi is jo csak reggelei elsö legyen, irj majd.d drukkolok. 32
Utolsó vagyok.Izgatottan várom!!!
A kérdező hozzászólása: A görbém:http://www.ciklus.hu/images/diagramok/5a76f18c3c6c5cc579fd50..
Tényleg, ez eddig fel sem tûnt. Bár nem csodálkozom rajta. Az én ovulációmat mindig rossz helyre húzza be.
miert nem rajzolt átlaghõt a ciklus.hu?
Szia. Nekem nagyon babásnak tûnik a görbéd eddig.Tesztelj és hajrá baba:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az utolsó válaszolónak az ötletet meg a drukkolást. Majd megírom, hogy mi az eredmény.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a tartalmas választ és a biztatást. Ha nem jön meg rendesen akkor tesztelni fogok holnap és megírom.
Utolsó vagyok.Azt elfelejtettem hogy a görbéd nagyon biztató!!!
A kérdező hozzászólása: Honnan tudod, hogy 3 nap múlva fog megjönni?
3nap és megjön, ha csökkenni fog a hõd
A kérdező hozzászólása: Sajnos nem tudok tesztelni, mert nincs itthon és csak holnap tudok venni, de azért köszi hogy foglalkoztál a kérdésemmel.
teszt?
A kérdező hozzászólása: Nem tudom, hogy miért nem rajzolt alaphõt! Nekem is feltûnt már korábban is. Köszönöm a drukkolásokat, de mára leesett a hõm 36, 6-ra úgyhogy sajna meg fog jönni. Új hónap új esély.

Ma a hasam alatt ket oldalon nagyon szurt szinte fajt. Esz delutan erztem nagyon most estere mar enyhult eggy picit. Ma van a 21-napom a menzi elso napjatol szamolva. Babat tervezunk de nemtudom ehonapban osszejon e. Meg nemkeso eggyuttlenni?

Utolso ciklusom 32-napos volt.

Legjobb válasz: lehet hogy peteérés környékén vagy és azért fáj a hasad. de lehet más oka is ha a petfészked fáj lehet gyulladás is. próbálkozzatok,amikor csak kedvetek tarja és szeressétek egymást ez nagyon fontos, ne görcsölj annyira mert akkor tuti nem sikerül.

lehet hogy peteérés környékén vagy és azért fáj a hasad. de lehet más oka is ha a petfészked fáj lehet gyulladás is. próbálkozzatok, amikor csak kedvetek tarja és szeressétek egymást ez nagyon fontos, ne görcsölj annyira mert akkor tuti nem sikerül.
Szerintem reggel elsõ vizeletbõl tesztelj, lehet babóca a dologban.

Tegnapra voltam kiírva de semmi. Ma amikor felkeltem nagyon lent volt a pocim és ott is maradt. Délután negyed négy óta vannak fájásaim öt tíz percenként de nem olyan nagyon fájnak. Mit jelenthet ez?

Legjobb válasz: ha rendszeres a fájás akkor menni kell, de az általában nem váltakozik 5-10 percesekre, hanem elsõre 10, majd 5, majd 3 percesek..és azért eléggé fájnak..ez jóslófájás lehet, de mondom, ha rendszerezõdik, magzatvíz folyik irány a kórház.

ha rendszeres a fájás akkor menni kell, de az általában nem váltakozik 5-10 percesekre, hanem elsõre 10, majd 5, majd 3 percesek..és azért eléggé fájnak..ez jóslófájás lehet, de mondom, ha rendszerezõdik, magzatvíz folyik irány a kórház.
A kérdező hozzászólása: Még csak annyit hogy jósló fájásaim vannak kb. három hete de 36 hetesen bent voltunk visszatartáson.Ki akart jönni a drága de visszatartották.Ez is számíthat valamit?
Szerintem ne nagyon gondolkozz azon, hogy mit tegyél. Irány a kórház! A nõvéremnek az elsõ fájástól a baba megszületéséig összesen 1, 5 óra telt el elsõ babánál! Még egy piros lámpa és a kocsiban szül meg. Neki nem voltak 15, 10, 5...perces fájásai, csak egybefüggõ fájdalom. S mindez az elsõ terhességénél!! Úgyhogy nem érdemes húzni az idõt. Sok sikert és kitartást!
Nem érzed azt, h ez az?Kételyeid vannak? Ha erre igen a válasz, akkor valószínûleg hazajöhetsz még a kh-ból.Csak a saját példámat tudom felhozni, amikor elkezdõdött, akkor tudtam, h ez az, és ebbõl szülés lesz.Meg sem fordult a fejemben, h másként is lehet. De azért a biztonság kedvéért ugorj be kh-ba, ha továbbra is jönnek, vagy hívd fel a dokidat/szülésznõdet.Õk majd megmondják mit tegyél.
A kérdező hozzászólása: Az az igasság hogy azt érzem nem úgy fáj ahogy eddig éreztem kicsit jobban de még mindig nem azok a vészes fájdalmak.
Szia!Nekem ma egy hete kellett volna szülnöm.Tegnap szinte biztos voltam benne, hogy eljött a napja.Egésznap fájdogált (nem nagyon, de kitartóan és másként, mint elötte).Sokat keményedtem is, de az idõt nem néztem közben.Ma is egyben vagyok sajnos, bár ma is hasonlóképp érzem magam.Azt mondják érezni fogjuk mikor kell menni.Nálunk a család izgul nagyon.Õk már többször beküldtek volna, vagy legalább a dokit hivatták volna fel.:) Bízzunk az ösztöneinkben, fõleg ha nincs messze a kórház.1 hete jöttek 12 percesek 2 órán keresztül, de az is elmúlt sajnos.Szóval ez lehet jósló is, de ha szerencséd van, akkor nem az.Könnyû gyors szülést neked.(reméljük még ma)

Terhességem 10. hetében járok. Ma délután/este fájdogált egy picit a hasam, de nem nagyon és most láttam, hogy barnás folyásom volt. Nem sok, de azért volt. Ugye nincs gond?

Ma délel?tt hánytam, és délután es?s hányingerem volt. Nagyon ideges vagyok és iszonyatosan féltem a babám. Mit csináljak? Holnap bemenjek az ügyeletre ha jelentkezik újabb barnázás? És olvastam, hogy a házas életet is kerülni kell. Kétségbe vagyok esve.

Legjobb válasz: Idegeskedni nem szabad!az hogy kicsit barnáztál még nem biztos,hogy rosszat jelent,de azért nézesd meg magad,hogy megnyugodhas!

Idegeskedni nem szabad!az hogy kicsit barnáztál még nem biztos, hogy rosszat jelent, de azért nézesd meg magad, hogy megnyugodhas!
Nyugodj meg, ne idegeskedj. Egyszer sem biztos, hogy baj van. Másoknál is elõfordul ilyen... Holnap azért inkább menj el az orvoshoz, hogy megnyugodhass. A házaséletet pedig inkább halaszd az orvos utánra. Majd írj, hogy mi volt a dokinál. Sok szerencsét!
nincsen semmi gond!! en terhesegem elejen, majdnem minden reggel arra ebredtem hogy veres a bugyim sirtam, zokogtam hogy valami baja van a babamnak elmentem a dokihoz is mondtam neki azt mondta mig erosen nem verzek es gorcsolok addig gond nincsen!!a hanyinger, hanyas ilyenkor meg ugy mond termeszetes:) boldog baba varast! 17 honapos kislany anyukaja
Szerintem is mindenképpen menj dokihoz, ugyanis ez sokmindentõl lehet, az a biztos, ha megnézeted magad.Drukkolok, h minden rendben legyen!
Barnázás lehet a hormonváltozás miatt is. Ha továbbra is barnázol, görcsölsz, akkor keressd fel az ügyeletet a biztonság kedvéért, legalább megnyugszol. És a házaséletet ilyen esetben kerülni kell, de majd beszélj errõl a dokiddal azért!
Keress fel egy orvost, a saját megnyugtatásod miatt is! ha fáj a hasad és barnázol az orvos megmondja majd, hogy lehetséges-e a házasélet, de szerintem most lesz egy kis pihi. te is nyugodtabb leszel, ha lát az orvosod...
hát neked semmiképp sem lesz túl kényelmes a dolog, de ha úgygondolod, hogy kibírod, akkor hajrá
nekem is volt már igy nemis egyszer. Ha arra gondolsz hogy neki lesz e baja. határozott nem. Viszont neked 1 kicsit kellemetlen lesz de semmi olyan amit nembirnál ki.
Max.nunagyulladása lesz.De ne gyulladj be...
Pontosan.
http://novenywiki.tk/index.php/Fekete_nad%C3%A1lyt%C5%91 "Menjek el orvoshoz?" Nem javasolt.
Bizony, hogy menjél! Meg kell röntgenezni, és ha nincs is törésed ízületi, szalagsérülés lehet, amit szintén kezelni kell és nem fekete nadálytõvel! Természetesen, ha ilyen sérülés nincs, akkor semmi baj a fekete nadálytõvel, de ezt te sem tudhatod és az interneten keresztül más sem.
A kérdező hozzászólása: De ha nincs bedagadva attól lehet hogy eltört ?
értsél meg valamit! Nem a törés az egyetlen dolog, ami ilyenkor történhet. Ugyanúgy lehet szalag vagy ízületi sérülésed is, ami legalább olyan komoly dolog mint a törés.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat szerencsére csak boka zúzódásom lett

24. ére nem várom. Tegnaptol fájnak a melleim, de ugy, hogy hason nem is nagyon tudok fekudni. Ma délután volt krémes világosbarna fojásom egy kevés. Tuti menzi? Elobb soha nem jott még meg.31 naposak a ciklusaim.

Legjobb válasz: azota is van barna fojásom, de semmi gorcsolés, és nincs mindjárt megjon érzésem sem. Kérlek segitsetek. még igy is lehet baba?

A kérdező hozzászólása: azota is van barna fojásom, de semmi gorcsolés, és nincs mindjárt megjon érzésem sem. Kérlek segitsetek. még igy is lehet baba?
Én csak 2-a körül nem várom, de napok óta szurkál a hasam.Pénteken volt egy kis barna pecsételõm, tegnap pedig egy kis krémes halvány folyásom.A melleim szétfeszülnek, tegnap szédültem, émelyegtem.Én is reménykedem.A te jeleid is arra mutatnak!

Leakartunk ma feküdni barátommal délután. Berakta, de nagyon fájt, elmentem wc-re és tiszta vér voltam, de csak bugyi. Wc papír nem, meg utánna nem is volt semmi, szal nem értem mivan. Me mensiig lenne még 2 hetem kb?

ez a h*lye meg azt mondta h lehet elvetéltem vagy vmi iesmi.. és azt mondta h nem viccel... most nem tudom mivan... ??? vki vmit?

Legjobb válasz: Ha elõzõ hónapban rendesen megvolt akkor nem voltál terhes,nem attól véreztél,ugy néz ki félidõben vagy,ha 2 hét múlva kell megjönnie,ettõl is lehet a vérzés,megvastagszik a méhnyálkahártya,peteérés van.

Ha elõzõ hónapban rendesen megvolt akkor nem voltál terhes, nem attól véreztél, ugy néz ki félidõben vagy, ha 2 hét múlva kell megjönnie, ettõl is lehet a vérzés, megvastagszik a méhnyálkahártya, peteérés van.
Te jó Isten, hány éves vagy? Írni még nem tanultál meg, de szexuális életet már élsz?
1. ha elsõ alkalommal sexeltetek, akkor nem vetélhettél el:P 2. ha nem elsõ alkalommal sexeltél, akkor miért nem védekeztetek? mert fogantatás csak úgy történhet meg (feltéve, h jó az óvszer stb)
drágám... mivan terhes vagy hogy elvetéltél? gondolkozz már
amúgy korotok?:D
elsõ vagyok és lány:P és én normális választ adtam szerintem. elsõ alkalom volt, hogy pénisz került beléd?:D
Meg mondom neked a frankón, az van kicsi leányom, hogy szûz vagy, vagyis voltál.
az elvetélés teljesen más:D amikor terhes vagy és elveszíted a babádat.
Te nem vagy ép. Mégis honnan kellett volna a válaszadóknak kiszopniuk, hogy nem ez volt az elsõ alkalom? Nyilván mindenki arra gondolt, hogy most szexeltél elõször, és elég erõs volt a szûzhártyád, és az vérzett. Akármilyen hihetetlen, senki sem gondolatolvasó itt, nem tudhatták, hogy te már "4 hónapja minden nap ba*ol". Ha nem védekeztetek az elõzõ alkalmakkor, akkor igen, lehet hogy terhes lettél és elvetéltél. De az is lehet, hogy vmi nõgyógyászati gondod van, mert a fájdalom és a vérzés nem hangzik túl egészségesen (mensin kívül). De ha nem lennél ilyen okoskodó, idióta, felelõtlen, nagypofájú tinipi*a, akkor talán normális válaszokat is kapnál.
Ha ilyen okosnak képzeled magad, minek ide irogatsz?
emberek:D legyünk csendben, õ a normális, mi meg a pornép. ennyi :D jééézuuuusoooom :D
Hát az lehet, hogy testileg 17 éves vagy de lelkileg nem lehetsz valami érett se te se a barátod... az elvetélés terhesség alatt történhet meg!
A kérdező hozzászólása: Okééé... -.-" Nos akkor elmagyarázom... nemvagyok szûz.. idáig egyszer se fájt, meg nem is véreztem be.. tegnap volt ilyen elõször.. és igen, mostanába nemszoktunk védekezni.. tudom h ezen változtatni kell, ezért holnap megyek gyógyszert íratni.. csak nemtudtam hogy ez az egész micsoda, és azért kérdeztem... tudom, hogy bunkó voltam, meg nem erõsségem a magyarázás.. elnézést.. rem mostmár mki érti..
Na akkor szépen elmeséled a dokinak a vérzést, mert az biza nem normális dolog. Ha szerencséd van, megúszod gyógyszerrel (mert csak egy csini fertõzésrõl meg gyulladásról van szó), ha nincs szerencséd, méhszájseb.
Ha nem védekeztek, akár lehetett vetélés is. A nõgyógyászhoz fordulás jó gondolat. És ha szeretitek egymást, akkor azt felelõsséggel tegyétek. Tudom, óvszer nélkül sokkal jobb, de egyben veszélyesebb is. A gyógyszer nem rossz megoldás, de a mellékhatások jelentkezése esetén vissza kell menni a kezelõorvosodhoz. Ha mégis meggondolod magad, akkor vannak más fogamzásgátló módszerek is, bár azok biztonsága kissé elmarad a gyógyszertõl. Ha van kérdésed, írj. végzõs orvostanhallgató
Tejóég. A Nap Kérdezõje.
Valaki vágja össze a válaszokat és tegye fel fuckyeahra. XD
az a baj, hogy nem mondasz el mindent. amikor korábban együtt voltatok, akkor védekeztetek? ha nem, akkor lehet esélye, h terhes is lettél akár rögtön elsõ alkalommal, így a vetélés megeshetett. logikusan nem védekeztetek, mint mondtam korábban...amin a helyedben sürgõsen változtatnék, mert babára még elég éretlen vagy (a sexhez is egyébként:P) de lehet más oka is a dolognak, így mindenképp menj el nõgyógyászhoz és ne titkolj el elõle semmit! õt egyébként köti az orvosi titoktartás.
System error.
A kérdező hozzászólása: hát készek vagytok :D mit zavar téged h h írok? tudok helyesen írni :d csak tudod ez így rövidebb :) tudod :D sok msn... *-* nemvok szûz -.-" te madár :D 4 hónapja együtt vagyunk, minden nap baszunk, azé az má érdekes lenne ha most vesztettem volna el még csak szûzességem.. nah de m1. hagyjuk sztem téma, fáradt vok én ehhez... tudjátok, van nõgyógyász, értelmes ember, értelmes válasszal és ennyi :D nem ien veréb.
Ha már nem vagy szûz, akkor lehet komoly baj is, nálam is volt hasonló helyzet, szex után kicsit véreztem, de a wc papíron már nem volt nyoma.Nõgyógyásznál voltam az éves szûrõvizsgálaton, és akkor derült ki, hogy méhszájsebem van.. menj minél elõbb nehogy nagy baj alakuljon ki :S
nem látszik, hogy befejezted a középiskolát!
Olyan szó nincs, hogy "ien", azt úgy írják, hogy "ilyen". Legalább egy helyesírás-ellenõrzõt telepíts a böngészõdre, ha már rád nem ragadt semmi!
A kérdező hozzászólása: óóó anyám.. hát ti nem vagytok normálisak eskü... képzeld már középiskolát is befejezem 1 év múlva.. jééé :O am.. nemvok hülye.. tudom h csak úgy lehet elvetélni h terhes vok... :) azta mindenit :d gondolom ienkor arra kéne gondolni h nem védekezünk... nemkellenek szövegek h ienkor ne csodálkozzak meg stb.. nemérdekelnek.. csak 1 kérdést tettem fel.. 1 normális választ kaptam.. nekem elég.. thx
A kérdező hozzászólása: Ajjj gondolom te oan fú de tapasztalt lehetsz... :D soha nem volt még ien velem azért kérdeztem gondolom... -.- és nem ien idióta válaszokat meg kérdéseket várok... képzeld anyám is így vetélt el, h elment wc-re pisilni bevérzett azt csá.. ennyi volt.. idióta barom, ha nem tudsz semmit akk ink ne írj.. kössz..
lefogadom h cigány vagy, kedves kérdezõ:)
Szerintem a magad megnyugvasa miatt igen!
Természetesen igen, nem tudhatod mi történt s kis testében. Én nem is kérdeznék ilyet, egybõl vinném.
Én elvinném a helyedben ha fáj neki , ( nekem mikor legurult lányom az ágyról semmi baja nem lett, de rohantam vele a dokihoz magam megnyugtatására) megnézik mi van vele hátha ír valami kenõcsöt húzódásra.
Hát ne haragudj, de ez természetes, hogyha sírni kezd egy olyan mozdulattól, ami elõtte nem fájt, akkor kérdés nélkül vinném. Remélem nincs semmi baja, ha meg igen, akkor csak egy kis rándulás vagy ficam.
Szerintem is vidd el, ha sír, amikor megfogod neki. Amikor az én lányom leesett az ágyról (sajnos elõfordult már 2x-3x is), akkor mindig az volt az elsõ, hogy áttapogattam a kis testét és figyeltem a reakcióját, szerencsére sosem sírt, de ha sírt volna akkor természetesen én is mentem volna vele az orvoshoz. Remélem nincs semmi baja a picurkának! :) Írj majd, hogy elvitted-e végül és mit mondott a doki. Szorítok értetek. :)
A kérdező hozzászólása: sziasztok elvittem gyerekorvoshoz ..meg van csak zuzodva.. szinte le is szidtak hogy miért viszem a gyereket ha tudja használni a kezét.. kicsit felhuztak ..de megnyugodtam..

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!