Találatok a következő kifejezésre: Ma deluta de (118 db)

Mensi szerüen görcsölgetett a hasam alja ma délután, de csak egy 10percig azota semmi, 30hetes vagyok. Ez lehetett joslofájás?

Legjobb válasz: szia! Az az volt nagy valószínûséggel; de nyugi, nem jelent semmi "rosszat" . Ilyenkor már "gyakorol" a méh . Nekem is voltak. Az esetek nagyon nagy százalékában nem a közelgõ szülést jelzik! 38 hetes pocis:)

szia! Az az volt nagy valószínûséggel; de nyugi, nem jelent semmi "rosszat" . Ilyenkor már "gyakorol" a méh . Nekem is voltak. Az esetek nagyon nagy százalékában nem a közelgõ szülést jelzik! 38 hetes pocis:)
Nekem is rengetegszer van. Van olyan nap, hogy akár 15x is. Azt mondta a szülésznõm, hogy addig, amíg nem rendszeres és nem egyre fokozódó, erõsödõ, akkor ne aggdjak. Meleg zuhany segíthet megszûntetni ha sokat van. És azt is mondta, hogy még így is túlhordhatok, nem jelenti, hogy elõbb szülök majd, ne aggódjak. Csak edz a méhem. 35 hetes gömbike

Még csak kóstoltatunk, tegnap óta. Almapürével kezdtem. Nincs rajta se kiütés, se folt, se más széklet, semmi. Ma reggel már kapott pár kanállal, de ma délután még adhatok neki?

Vagy csak holnap?

Legjobb válasz: ha elfogadja nyugodtan :) Egy nap alatt kiderül, hogy érzékeny-e rá, így ha ma reggel nem volt semmi gond, akkor nyugodtan!

ha elfogadja nyugodtan :) Egy nap alatt kiderül, hogy érzékeny-e rá, így ha ma reggel nem volt semmi gond, akkor nyugodtan!
Az enyém elsõ alkalommal bevágott egy egész lereszelt almát. Szerintem nyugodtan adhatsz neki.
nyugi, naponta csak egyzser, a fokozatosság a lényeg. majd holnap pár kanállal többet adj neki. másik étkezést meg csak majd 2-3 hét múlva kezd el, hozzá kell szoknia a pocakjának
mennyi idos? kekszet adtal mar?csak mert azt is kell az elejen a legujabb ajanlas szerint. :-)

Teljesen kétségbeestem. Már három napja késik a mensim és a hőm is nagyon magasan van, de ma délután egy kis barnás vérfolt jelent meg. Ez azt jelenti, hogy meg fog jönni vagy még lehetek babás? Mindig pontosak 28 naposak a ciklusaim!

Legjobb válasz: 17. napon volt pé.ami azt feltételezi legalább is nálam mindig így van, hogy rá 14 napra kell megjönnie.Mivel a pé után 14 nap a luteális fázis.Rá 2-3 napon belül mindenképpen meg kell jönnie ha nincs baba.Neked ma van a 15 nap.Én már ha magamat nézem nagyon gyanakodnék.Holnap biztosan tesztelnék ha csak addig nem jön meg rendesen.De ha biztos akarsz lenni a dologban várj még 2-3 napot.Ha addig sem jön meg akkor valószínû hogy baba van a dologban. A barnás dolog meg nem igazán biztos hogy jót jelent.Lehet valami gyulladás, de méhen kívüli baba is.Nekem utóbbi volt.De persze ez nem szentírás, sokan barnáznak amikor terhesek akár több hónapig is mikor meg kellene jönnie. Sok sikert. Ha tesztelsz írd meg mi lett!

17. napon volt pé.ami azt feltételezi legalább is nálam mindig így van, hogy rá 14 napra kell megjönnie.Mivel a pé után 14 nap a luteális fázis.Rá 2-3 napon belül mindenképpen meg kell jönnie ha nincs baba.Neked ma van a 15 nap.Én már ha magamat nézem nagyon gyanakodnék.Holnap biztosan tesztelnék ha csak addig nem jön meg rendesen.De ha biztos akarsz lenni a dologban várj még 2-3 napot.Ha addig sem jön meg akkor valószínû hogy baba van a dologban. A barnás dolog meg nem igazán biztos hogy jót jelent.Lehet valami gyulladás, de méhen kívüli baba is.Nekem utóbbi volt.De persze ez nem szentírás, sokan barnáznak amikor terhesek akár több hónapig is mikor meg kellene jönnie. Sok sikert. Ha tesztelsz írd meg mi lett!
szia nagyon szép a görbéd. reggel pisilj egy pohárba vidd magaddal mikor munkába menet veszet veszel tesztet és csináld ott meg. akkor is lehet nem kell várnod keddig. a kihült pisi is jo csak reggelei elsö legyen, irj majd.d drukkolok. 32
Utolsó vagyok.Izgatottan várom!!!
A kérdező hozzászólása: A görbém:http://www.ciklus.hu/images/diagramok/5a76f18c3c6c5cc579fd50..
Tényleg, ez eddig fel sem tûnt. Bár nem csodálkozom rajta. Az én ovulációmat mindig rossz helyre húzza be.
miert nem rajzolt átlaghõt a ciklus.hu?
Szia. Nekem nagyon babásnak tûnik a görbéd eddig.Tesztelj és hajrá baba:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az utolsó válaszolónak az ötletet meg a drukkolást. Majd megírom, hogy mi az eredmény.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a tartalmas választ és a biztatást. Ha nem jön meg rendesen akkor tesztelni fogok holnap és megírom.
Utolsó vagyok.Azt elfelejtettem hogy a görbéd nagyon biztató!!!
A kérdező hozzászólása: Honnan tudod, hogy 3 nap múlva fog megjönni?
3nap és megjön, ha csökkenni fog a hõd
A kérdező hozzászólása: Sajnos nem tudok tesztelni, mert nincs itthon és csak holnap tudok venni, de azért köszi hogy foglalkoztál a kérdésemmel.
teszt?
A kérdező hozzászólása: Nem tudom, hogy miért nem rajzolt alaphõt! Nekem is feltûnt már korábban is. Köszönöm a drukkolásokat, de mára leesett a hõm 36, 6-ra úgyhogy sajna meg fog jönni. Új hónap új esély.


Most lesz peteérésem talán éjjel, vagy reggelre, de ha ma nem tudunk éjjel, se holnap összebújni babaügyben, de ma délután 2 szer is volt aktus attól még megvárják szerintetek a spermák a petesejtet, vagy lőttek a fogantatásnak?

ocsi hogy hosszú lett de izgulok..

Legjobb válasz: a pete a megérés után 36 órán keresztül érett!a spermák 40-72 óráig érnek kb.sztem van esély :)drukkolok

a pete a megérés után 36 órán keresztül érett!a spermák 40-72 óráig érnek kb.sztem van esély :) drukkolok
Vicceltem. Elsõ. Ha igaz lenne, kihalt volna az emberiség. Vagy nagyapád stopperórával várta a mamit?
nem, el kell találni azt a másodpercet!
elég egyszer is együtt lenni egy nap, mert a második menet már üresjárat :( 24 óra kell a spermáknak hogy újratermelõdjenek. szex után csipõ alá párna 20 perc fekvés hogy nyugiba becsusszanhassanak a katonák :)
A kérdező hozzászólása: JUJ KÖSZÖNÖM LÁNYOK MOST KICSIT MEGNYUGODTAM végül is délután 2 szer voltunk együtt csak marad annyi hogy megfoganjon a várva várt babánk !!!!!
Van esély rá, az elsö hülyeséget ír. bizakodhatsz.
100% hogy van esély ez nem kérdés.NYUGI :) most már odabent eldõl a dolog, csak nyugi, hogy végezze a természet a dolgát.tessék palástfû teát inni az segít a beágyazódásban és erõsíti a méhfalat, hogy megtapadjon a picike.
kérdezõ:jól tudod amit írtál ha ma oltatok eggyütt és éjjel lessz p érés meg van a jó esély rá hogy találkoznak, a sperma 48-72 oráig életképes te pedig 1 napig vagy megtermékenyíthetõ.
A kérdező hozzászólása: hát az gáz, úgy tudtam a spermák 72 óráig jobb esetben életképesek odabent, ha meg hajnalban lesz peteérés azt gondoltam összefutnak :)
A kérdező hozzászólása: köszi szépen csajok :) este még volt 1 menet :) bizakodok :)
Ha valakinek ez a kérdése, miért kell hülyeségeket válaszolni? Te sem vagy mindenben a toppon... Szóval: nagyon szerencsés vagy, ha így tudod a peteérés idõpontját. A petesejt csak 12-18 órán át életképes, a 36 óra az valótlan. A kiskatonák pedig a "kellemes" környezetben 72 órán át, de akár 4 napig is élhetnek. Nagyon jó feltételeket teremtettetek. Minden esély megvan rá!!! Valóban üres járat a második együttlét, kb 48 óra, amíg újra termelõdik a sperma. Gyere majd az eredménnyel :) Remélem segítettem: K.

Ma délután (15:00 körül) megharapott egy kutya. De a gazdáját nem ismerem. Nem voltak otthon. Még ma el kellett volna mennem orvoshoz? Vagy holnap még nem késõ?

Kicsit beparáztam ettõl a veszettséges dologtól meg a fertõzéstõl..

Legjobb válasz: A veszettség oltás maga nem sürgõs, mert van néhány nap lappangás, amíg az oltás még jó. A tetanuszért viszont illett volna bemenned.

A veszettség oltás maga nem sürgõs, mert van néhány nap lappangás, amíg az oltás még jó. A tetanuszért viszont illett volna bemenned.
Mivel úgy írod, van gazdája, igen kicsi a valószínûsége, hogy veszett lenne a kutya. Orvosnál kapsz vérmérgezés ellen egy injekciót és kérni fogják az oltási könyvét a kutyának. Ha nincs bármi okból, akkor elõírnak egy oltássorozatot a veszettség ellen neked. Bár mostanában mintha lazábban kezelnék ezt is az orvosok. Ha nem komoly a harapás, spórolnak az oltássorozattal az embernél és nem forszírozzák.
A kérdező hozzászólása: uhh :S ettõl lehet bajom ? :S Zsibbad a lábam :/
A kérdező hozzászólása: nem komoly ! Nadrágon keresztül harapott meg egy kisebb méretû kutya.egy nagyon pici csepp vér volt . De Orvos nem volt , holnap tudok csak menni délelõtt. Lesz ettõl bajom reggelig ? Tetanuszt még soha sem kaptam.
Most ki arcszesszel kezdetnek, aztán holnap doki, oltás ártani nem fog, nem kellemes a tetanusz, de még mindig semmi ahhoz képest amit okoz, ha véletlen megfertõzõdtél, ráadásul az oltás jó pár évig hat, tehát ha késõbb véletlen valami gond van, akkor is jó lesz már, hogy be vagy oltva, mondják is majd, hogy hány évig hatásos.
A kérdező hozzászólása: Arcszeszes mosás megvolt. :) Tehát holnapra még nem lehet bajom ?
Ha fertõtlenítetted akkor holnapig nem lesz bajod, de reggel azonnal orvos tetanuszt mindenképpen fogsz kapni nem kellemes de nem kell félni tõle, egy szuri a fenekedbe és ha nincs oltási könyv akkor még egy a veszetség ellen is

Este 11kor szoktam bevenni a bogyót, de elutaztunk, otthon hagytam, és csak ma délután fél 1 körül tudtam bevenni a tegnapit. A hónapban már ne próbálkozzunk gumi nélkül, vagy csak ma este ne?

Nem átlagos dologról van szó, több mint egy év alatt eddig sose fordult velem el?, hogy nem vettem volna be, bár ez az új bogyómnak a harmadik levele, ami egyébként Milligest.

Legjobb válasz: Kiegészítõ védekezés javasolt szerintem.

Kiegészítõ védekezés javasolt szerintem.
Betegtájékoztató szerint akkor kell kiegészítõ védekezés, ha az elsõ levélnél hagyod ki, de ez is csak akkor érvényes, ha meghaladtad a 12 órát. Azon belül nem érdekes, beveszed, amikor eszedbe jut.

Ma délután csináltam ovulációs tesztet (LH teszt) de teljesen negatív lett, viszont ma este tojásfehérjeszerű nyálkám van. Akkor most lehet közel az ovuláció?

H?mér?zök is, de abból csak utólag fog kiderülni, hogy a testemnek vagy a tesztnek volt-e igaza.

Legjobb válasz: amikor most terhes lettem akkor a nyálka után 5-6 nappal volt ovum. Ugyhogy lehetséges:-)

amikor most terhes lettem akkor a nyálka után 5-6 nappal volt ovum. Ugyhogy lehetséges:-)
igen meglapõ volt mert az elsõ terhességemnél nyálka napon voltunk együtt és baba lett. Most meg hiába voltunk együtt nyálkakor semmi. Aztán az ovuteszt mutatta:-) egybõl sikerült is.
A kérdező hozzászólása: Ilyen sokkal a nyálka után? Hát, majd kiderül, mindenesetre elkapom apukát :P
Szia. Én egy szombati napon teszteltem/LH/ pos-t, toj.fehérje szerûnyálka aznap, és kicsit másnap is volt. Lh-t teszteltem még hétfõn akkor már negatív volt, és aznap éreztem az ovulátiot.Az elsõ terheségemnél is így volt, most már 2 éves lesz. :-) Sok szerencsét!!
háát ma én pl azért vagyok fent keveset mert alszok^^
Nyaralnak?
Mindig az a rohadt emeten...

9 napja késik a mensim, eddig mindig pontos volt. Ma délután teszteltem, negatív. Terhességi tünetem nincs, de a hőm ma reggel is hüvelyben 37, 1 volt. Mi van ilyenkor?

Eddig úgy éreztem mindjárt megjön, de semmi.Néha belenyilal a bal oldalamon.Egyszerüen nem tudom mi van...Volt már így valaki?

Legjobb válasz: akkor sajna nincs baba

akkor sajna nincs baba
Én még nem vagyok anyuka csak szeretnék az lenni, de eddig amit itt olvastam azt vettem ki hogyha a menzesz elmarad és magas marad a hõd akkor lehet bízni. Szerintem menj el dokihoz õ biztos meg tudja mondani hogy mi ez. Ha baba akkor azt, ha meg netán valami gond van akkor meg idõben elkapjátok. Azt is olvastam hogy a terhes tünetek sem mérvadók. Ha babát szeretnél kívánom az legyen
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ.Nagyon szeretnénk már babát, de ettõl a bizonytalanságtól az is jobb, ha megjön.:(
Próbálj meg holnap reggel tesztelni reggeli elsõ vizeletbõl, másik fajta teszttel. Szurkolok! :-)
Végül lett baba? Csak azért mert most hasonló cipõben járok :)
Szerintem reggel elsõ vizeletbõl tesztelj, lehet babóca a dologban.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!