Találatok a következő kifejezésre: Ma délután hozzám (12 db)

szólj, de kérdezz rá h miért nem volt ráadás :D
Már nagyon zavaró a 3ktam meg meglátott a kölök, meg nem akart kefélni a b nõm!
Pedig még csak fél hat múlt....
Én hülye elkezdtem te meg rákontráztál, jót röhögtem a kérdéseden! xD
Ha zavar menj el otthonról. Az õ házuk, nekik is kijár némi élvezet... legalább ezt hagyd meg nekik, nem könnyû ám egy gyerekkel.
Apa, kezdõõõõdik!!!!!!
És mit akarsz neki mondani? Hogy ne csinálják?
Addig örülj míg apád érez szexuális vonzalmat anyád iránt, de azért jó lenne ha diszkréten csinálnák. :)
Szerintem is szólj...
nahh akk megvolt a pasi, megvolt a csaj, megvolt a gyerek, megvolt a kutya szomszéd? fõnök?

4 napja barnázom, kis hányinger is társul hozzá. Ma délután bevéreztem meg fáj a hasam is, holnap akartam tesztelni reggel. Szerintetek akkor nem fogant meg a baba?

Legjobb válasz: Rendesen megjött, vagy csak vérzés volt? Ha nem jött meg rendesen, akkor én elmennék dokihoz... Szerintem nem jött össze a baba...

Rendesen megjött, vagy csak vérzés volt? Ha nem jött meg rendesen, akkor én elmennék dokihoz... Szerintem nem jött össze a baba...
Hát ezek szerint az elején vagy. Itt még elég sok minden lehet. -Lehet, hogy nem fogant meg. -Lehet, hogy megfogant, de elment. -Lehet, hogy megfogant, nem ment el, csak valami véletlen folytán megjött. (Ritkán, de elõfordul.)Ilyenkor általában valamivel kevesebb szokott lenni a vérzés) Várj egy pár napot, és csinálj tesztet, majd menj el orvoshoz. Sok szerencsét kívánok!
Mi az a "fácsebukk"? Értelmes kérdés híján, sajnos nem segíthetek.
Én még nem hallottam errõl a varázslatosan eltûnõ "fácsebukk" nevû helyrõl, msélj még róla.
A kérdező hozzászólása: Facebook..
Ez esetben javasolnám a számítógéped és böngészõid ellenõrzését, mivel a Facebook nevû oldal köszöni szépen boldogan fut ebben a percben.

Lenne egy kérdésem, ma délután lett ujra téve a gépem de a hangkártyát nem tudom feltenni, ezek a gép adatai: milyen hangkártya kell hozzá?

Alaplap azonosítója 05/08/2003-VT8377/VT8235-A7V8X- Alaplap neve Asus A7V8X-X

Legjobb válasz: Köszi,srácok..remélem azok vagytok:)sikeresen telepítettem..

A kérdező hozzászólása: Köszi, srácok..remélem azok vagytok:) sikeresen telepítettem..
Itt megtalálod a megfelelö hangkártya drivert http://www.asus.com/Product.aspx?P_ID=YcXfRrWHZ9RKoVmw SoundMAX Audio Driver version 5.12.01.3663 WHQL driver for Windows 98SE, ME, 2000, XP És ez kell hozzá :)
Ja Ha a DOWNLOAD ra kattintasz akkor kitudod választani a megfelelö drivert a laphoz :)
õrülünk hogy örülsz :) )

Ma délután rendel a dokim, most menjek el hozzá, vagy várjam meg mi lesz ez a vérzés, és, ha menszi akkor csak utána keressem föl?

Szombaton elkezdtem viszketni. Caneszten krémmel kentem, de nem volt jó, már vasárnap este majd meg vesztem. Találtam Pimafukcort krémet, az segített, meg Grapefruitmag cseppet iszom. Egész jó most, de tudom, hogy ez belülr?l jön.

Legjobb válasz: Köszi az lesz !

A kérdező hozzászólása: Köszi az lesz !
Hát én nem várnék az orvossal! Menj el, ne várj semmire. A.

Ma délután jön hozzám a védőnő látogatóba! Ilyenkor mit csinál? Miért szokás ez?

Legjobb válasz: Nálunk csak beszélgetés volt, megkérdezte hogy vagyok, vannak-e panaszaim, stb. Adott néhány tanácsot. Ha elõször látogat meg, akkor gondolom kicsit megnézi a környezetet (lakást) is, ahová a baba kerül majd. Nyugi, ne aggódj!

Nálunk csak beszélgetés volt, megkérdezte hogy vagyok, vannak-e panaszaim, stb. Adott néhány tanácsot. Ha elõször látogat meg, akkor gondolom kicsit megnézi a környezetet (lakást) is, ahová a baba kerül majd. Nyugi, ne aggódj!
Ugyanazt csinalja, mint amikor te mesz hozza, kitolti az aktualis reszt a kiskonyvedben, vernyomast mer, megkerdi van-e panasz stb. A korulnezes nalunk csak egy pillanatas volt arra, nem peneszesek-e a falak, nem vizesek-e, azaz lakhato-e a kornyezet. Ez a korulnezes a kanapen ulve tortent, nem szagol be a budiba meg a hutobe :) Nalunk mivel csaladi haz megkerdezte, h a kazan biztonsagi-e, nem jon-e vissza gaz telen, ilyemsi. En megkinaltam egy pohar uditovel meg a kezunk ugyebe tettem kis sutit/kekszet, kavet. Annyi ido alatt vegzett, mint mikor en megyek. Egyszer volt a terhessegem elejen, azota nem, majd jon, ha megszuletett a pici.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat!

Alkalmi babysitter vagyok egy 26 hónapos kisfiú mellett. Szólt ma délután az Anyukája, hogy lázas lett, hasmenés, köhögés, stb. Döntsem el, hogy így is akarok-e menni hozzá a héten, vagy nem. Vigyázzak rá így is?

Napi 4-5 órát vok vele. Én 25 éves vok, nincs még gyerekem. De a hétvégén 2 napra megyünk egy helyre, ahol lesz egy 2 éves kislány, és egy 17 hetes kismama is. Én ?ket féltem, és ezért nem merem a héten bevállalni a beteg kisfiút. Jót cselekedtem vajon? :-))) Köszike.

Legjobb válasz: Szerintem ne csinálj ebbõl lelkiismereti kérdést.Fontosabb az a kismama meg a gyerkõc akihez mész hogy ne legyenek betegek.Na meg legfõképpen Te sem.Hív majd ha meggyógyult.

Szerintem ne csinálj ebbõl lelkiismereti kérdést.Fontosabb az a kismama meg a gyerkõc akihez mész hogy ne legyenek betegek.Na meg legfõképpen Te sem.Hív majd ha meggyógyult.
Mivel õ kérdezi, hogy elvállalod-e nyugodtan mondhatsz nemet.
A beteg gyereknek az anyjára van szüksége, maradjon õ vele. Ne félj, rosszat semmiképp nem tettél:-)

Ma késő délután fogok vásárolni, egy Honda cbr1000rr típusú motort, de hogyan hozzuk haza? Bőv. Lent

Egy kedves jó barátomnak a ford transit-ja szabad a héten így ráér eljönni velem és a sógorommal, de nem tudom hogy egy ilyen teherautó elbír-e 200kg-t meg még kettőnket, a raktérben fognánk azért hogy el ne boruljon, de ki szíjaznánk mellette Mit gondoltok szabályos így?

Legjobb válasz: Az hogy a raktérben utaztok, az bizony nem szabályos. Ha így megállít a rendõr akkor bizony bünti lesz belõle. Amúgy ennyi sújt simán elbír egy transit, ezzel a részével nem lesz gond. Ha megfelelõen rögzítitek, nem szükséges fogni hogy el ne dõljön. Ti meg utazzatok inkább elöl a vezetõ mellett. Vagy inkább motorozz haza vele, ha már magadnak veszed!

Az hogy a raktérben utaztok, az bizony nem szabályos. Ha így megállít a rendõr akkor bizony bünti lesz belõle. Amúgy ennyi sújt simán elbír egy transit, ezzel a részével nem lesz gond. Ha megfelelõen rögzítitek, nem szükséges fogni hogy el ne dõljön. Ti meg utazzatok inkább elöl a vezetõ mellett. Vagy inkább motorozz haza vele, ha már magadnak veszed!
A Transit simán elbírja - ültünk mi 10-en is Transitban, ami átlag 75 kilóval is 750... :) Ha ezen aggódsz, akkor vedd elõ a forgalmit, nézd meg a saját tömeget meg a megengedett össztömeget, a kettõ eltérése amit bele lehet rakni utasokkal együtt kg-ban. Fogni egy 200 kg-os motort esélytelen sok km-en keresztül: én egy Renault Masterben utaztam egyszer Simson S51-el, 3 km után meguntam én nekitámasztottam a raktér falának. :P Be kell állítani elsõ kerekével a válaszfalnak támaszkodva, azon kívül pedig spaniferekkel úgy kell rögzíteni, hogy a rugóstagok összerugózzanak. Így rögzül megfelelõen a motor, teljesen függõlegesbe állítva és lekötözve, csak a burkolatokra kell figyelni. Én mondjuk csak megpróbálnám a hazagurulást. Mintha elõször motoroznál életedben: nagyon figyelve, nagyon óvatosan kezelve a gázt, betartani a sebességeket. A Burgman üléspozíciója után fura lesz, az biztos, de én nem bírnám ki hogy nem pattanok fel. Aztán ha esetleg mégsem, akkor ott a Transit, be lehet pakolni.
Elfér simán! Kellõen kipányvázzátok és nem is kell fogni. Mi régen egy Volvo V40-be tettünk be egy MZ 250/1-et ami krosszosítva volt! (csak az eleje lett meglazítva, hogy beférjen fektetve) Transitba lett régen haza hozva egy Ural, ami nem 200 kg, hanem 380 kg! Plusz három férfi ült még a kocsiba. :) Miért nem lábon hozzátok haza? Nincs senki akinek van rá jogsija?
A kérdező hozzászólása: Ne haragudjatok a kései reakciómhoz, de elment az idõ, valami eszméletlen élmény volt estefelé menni vele, nem mertem végül hazajönni vele mert ideges is voltam a dolgok miatt, nem akartam hogy baj legyen Itthon aztán egy kis pihenés végeztével, mentem vele egy kicsit olyan lelkesedéssel vagyok iránta hogy nem is pislogtam menet közben :D Többet néztem a mûszerfalat mint magát az utat, el sem tudtam képzelni milyen egy ilyen motorral menni de határozottan állíthatom ha nem bízzuk el magunkat az elején, akkor túl élhetõ :) Holnap bele paszírozok jó pár kilométert :D
most olvasom hogy burgmanos meg etz-s múltad van...nekem 650es motor volt az elsõ, most egy hayabusám van 209 LE, alig egy éves jogsival.Egy nagyon fontos dolgot jegyezz meg:a gép sokkal többre képes mint te.sose menj bele olyan helyzetbe ami nem biztonságos, amibõl nem 110% hogy ki tudod hozni a vasat.legyen az elõzés, kanyar bármi. én a 650essel zakóztam akkorát majdnem ott maradtam, egyenesben kihuzattam, aztán marha királynak éreztem magam, a kanyarban meg besokaltam...inkább menj neki 70el, mint 150el, ha nem tudod befejezni!utólag már én is [email protected] magam és azóta se történt semmi olyan(12000km idén)amibõl gond lett volna, pedig rendszeresen lefektetem a mutatót(300+km/h)
simán jó! vigyetek kalapácsot meg pár gerendát, szöget.a motort spaniferekkel huzassátok le, a kerekeket meg fogjátok közre a fával, aztán jól szegeljétek össze hogy nem tudjon eldõlni a motor.oldalirányba.a féket meg húzzátok be, aztán sima szigetelõszalaggal kössétek a karhoz.akkor elõre se fog menni.simán haza lehet hozni hétköznapi eszközökkel is.a tranzit meg 5 motort is lazán elbírna, 200 kg meg se kottyan neki. Ja különben 1000es sportmotor?van valami motoros tapasztalatod?az egy kicsit erõs gép, 170+ lóerõ...., remélem nem elsõ motornak veszed mert akkor nemsokára sírkövet is vehetsz.
Hogy szabályos e azt nemtudom, de szerintem béreljetek egy trélert, 5 ezer egy napra azt hiszem.
Tényleg meredek váltás, de a transit után szép lassú tempóba, ha van a motoron mûszaki elcsoroghatsz. Vagy ha ismered az utat, mehet mögötted is a transit mint kísérõ autó és a tempót te szabályzod.
A kérdező hozzászólása: Nekem van rá csak jogosítványom, viszont suzuki burgman után és egy etz-s múlttal nem igazán merek elindulni :) Itthon szokott környezetben meg csak másabb ráülni Köszi a segítséget, trélert azért nem akartam mert az is pénzbe kerül, meg ha megállítanak a motor miatt akkor telik az idõ, így meg hátul el van a raktérbe
De azért óvatosan!

Valaki csekken adott fel nekem ma pénzt délután. Mikor ér ide nekem? Postás hozza vagy bekell menni a postára érte? Oda utaltattam ahol lakom, de nem oda vok bejelentve az baj? Személyimbe nem ez a cim van amit a csekkre irtak, de ott lakom

Legjobb válasz: Attol fugg hogyan lett feladva: T0:egy oran belul megerkezik a postan kell neked jelentkezned erte a titkos koddal. T1:kovetkezo munkanap kezbesitik haznal. T2:2 munkanap mulva kezbesitik haznal. Valoszinuleg te holnap kapod meg (mivel a T2 a legolcsobb). Az nem baj hogy nem vagy bejelentve arra a cimre mivel te leszel a cimzett.

Attol fugg hogyan lett feladva: T0:egy oran belul megerkezik a postan kell neked jelentkezned erte a titkos koddal. T1:kovetkezo munkanap kezbesitik haznal. T2:2 munkanap mulva kezbesitik haznal. Valoszinuleg te holnap kapod meg (mivel a T2 a legolcsobb). Az nem baj hogy nem vagy bejelentve arra a cimre mivel te leszel a cimzett.
Kicsit javítanám az elõzõ válaszolót, mert nem pontos: T0: valóban egy óra után felvehetõ bármely nyitva lévõ postán, az utalvány azonosítójával és személyi okmányokkal T1: alapból ezt NEM viszik ki házhoz a következõ munkanap, hanem érte is postára kell bemenni. Akkor viszik ki, ha kértek hozzá házhoz kézbesítést. T2: 2. munkanap kézbesítik háznál (feltéve, ha a megengedett max összeg alatt van)
és akkor még én is hozzátenném azt, hogy ha nem vagy oda bejelentve akkor csak a postástól fogod megkapni mert a postahivatalban elvileg kötelezõ vizsgálniuk a lakcímkártyádat is nem csak az igazolványt. (Más dolog hogy ezt gyakran nem teszik) magyarán a postással jobban jársz
nem lesz semmi baja
nem. a piercinges ott ugyis fertõtlenítette. Jobb esetben:D
A kérdező hozzászólása: igen fertõtlenitete :$ akkor jó :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!