Találatok a következő kifejezésre: Ma délután egy kevés (6 db)

24. ére nem várom. Tegnaptol fájnak a melleim, de ugy, hogy hason nem is nagyon tudok fekudni. Ma délután volt krémes világosbarna fojásom egy kevés. Tuti menzi? Elobb soha nem jott még meg.31 naposak a ciklusaim.

Legjobb válasz: azota is van barna fojásom, de semmi gorcsolés, és nincs mindjárt megjon érzésem sem. Kérlek segitsetek. még igy is lehet baba?

A kérdező hozzászólása: azota is van barna fojásom, de semmi gorcsolés, és nincs mindjárt megjon érzésem sem. Kérlek segitsetek. még igy is lehet baba?
Én csak 2-a körül nem várom, de napok óta szurkál a hasam.Pénteken volt egy kis barna pecsételõm, tegnap pedig egy kis krémes halvány folyásom.A melleim szétfeszülnek, tegnap szédültem, émelyegtem.Én is reménykedem.A te jeleid is arra mutatnak!
Ha szivárog a magzatvíz, akkor irány a kórház!
Juj és még itt ülsz? :) Én már tuti a kórház felé repesztenék pedig a másodikat várom :) Mondjuk lehet én parás vagyok. A tiszta ragacs szerû vmi lehetett akár a nyákdugó egy darabja is, nem mindig véres az!! hajrá hajrá, könnyû szülést neked!!!
Hát szerintem ülj otthon és majd meglátod... Miért nem tudjátok magatok feltalálni?
szerintem is menj a kórházba. a doki azt mondta, hogy ha szivárog vagy elmegy a magzatvíz kérdezés nélkül induljak a kórházba. Biztos, hogy közel vagy a szüléshez, mert ha elmegy magzatvíz a gyermek nem maradhat bent sokáig. Könnyû szülést és jó egészséget!
Ha szivárog, az nagy gond is lehet. Lehet, hogy fent repedt meg a burok, az letapadhat, lehet, hogy lent. De sztem nem az volt, ha abbamaradt. Ha szivárog, az folyamatos.

Ma délután volt egy kevés barnázásom. De ennyi, semmi több.30. -án nem kéne megjönnie. Beágyazódás lehetett?

Vajon a mensi miatt lehetett,hogy barnáztam,vagy a beágyazódás miatt? Már majdnem 2 hónapja próbálkozunk.

Legjobb válasz: Simán elképzelhetõ, hogy amiatt volt! Én elég valószínûnek tartom, nekem is volt ilyen az elsõ gyereknél. Nekem amúgy a teszt ilyenkor már ki szokta mutatni, ha várandós vagyok, nem fontos megvárni a 30.-át, ha nagyon kíváncsi vagy, holnap, vagy azután már lazán tesztelhetsz. De ha hamarabb csinálsz és mégsem mutatná ki, akkor se parázz, nem mindenkinél egyforma hamar mutatja ki.

Simán elképzelhetõ, hogy amiatt volt! Én elég valószínûnek tartom, nekem is volt ilyen az elsõ gyereknél. Nekem amúgy a teszt ilyenkor már ki szokta mutatni, ha várandós vagyok, nem fontos megvárni a 30.-át, ha nagyon kíváncsi vagy, holnap, vagy azután már lazán tesztelhetsz. De ha hamarabb csinálsz és mégsem mutatná ki, akkor se parázz, nem mindenkinél egyforma hamar mutatja ki.
Szia! Persze lehetett beágyazódás miatt! De sajna mensi miatt is...
A kérdező hozzászólása: Oh...akkor csak reménykedhetünk továbbra is. :( Jó lenne már egy biztos pontra jutni. Majd kiderül a menzeszem napján. Remélem nem akar megjönni. Köszönöm a véleményeteket, és az együttérzéseteket! Jól esik nagyon! :)
Na mi újság? Remélem nem jött meg 30.-án...:) ))

A ma reggeli hőm 36.8 volt, de délután volt egy kevés barna folyásom. Ez már azt jelenti, hogy nem lehetek terhes?

Legjobb válasz: szerintem meg fog jönni, de ne legyen igazam...tegnap milyen volt a hõd? Mikor kellene megjönnie a mensidnek?

szerintem meg fog jönni, de ne legyen igazam...tegnap milyen volt a hõd? Mikor kellene megjönnie a mensidnek?
A kérdező hozzászólása: A tegnap elõtti hõm 37 volt. És tegnapra vártam, hogy megjöjjön.
ma reggel mennyi?
A kérdező hozzászólása: Ma reggel 36.6 volt, de eddig nem ebben az idõben mértem. Eddig ma még semmilyen folyásom nem volt és menszi érzéseim sincsenek.
Kevés barnás folyást okozhatja kisebb hüvelyi gyulladás is, különösen, ha másnapra el is múlt. Tehát, még van esély. Drukkolok!
Elsõ nap nekem sem szokott több lenni. Ha továbbra sem jön meg rendesen, akkor lehet szó babáról. :)
A kérdező hozzászólása: Általában 2 naposak a menstruációim. Hétfõn nagyon erõs késserû szúrást éreztem, éjszaka fel is ébredtem rá. Másnap a hõm 37, 1 lett mindjárt megjön érzés. Lezsibbat mindenem. Szerdán egy-két csepp rózsaszín vér. Csütörtökön fél nap barna pecsételés, majd az is elmúlt. Soha nem volt még a hõm 37 fok pedig fél éve mérem. Peteérés elõtt 36, 4 utána 36, 7-36, 8. Engem a hétfõi szúró fájdalom zavar.
A kérdező hozzászólása: A szúrást jobb oldalt alul egy pontban érzetem egész nap.
2 napos menstruáció???? Én ilyenrõl még nem is hallottam, hogy valaki ennyivel megússza minden hónapban:)
A 2 nap mindenképp kevés. Lehet, hogy van peteérés, de a méhnyálkahárty nagyon vékony, ezért nincs több vér... Viszont az egyoldali késszúrásszerû fájdalom utalhat méhenkívüli terhességre! Mindenképp tesztlej, és aztán menj dokihoz! Méhenkívülinél a vérzés is nagyon gyakori a terhesség elején! Nem riogatás, de az a szúrás nem biztos, hogy jót jelent!
A kérdező hozzászólása: szeptemberben a ciklusom 9.napján voltam uh. és a lelet szerint az endometrium 8 mm-es. az uterus 65x34 mm az jó?
igen, jók a méretek.

Lehet hogy sikerült? A menziig még van 5-6 napom, és előtte sosem barnáztam. Ma reggel viszont és most délután is volt egy nagyon kevés rózsaszín folyásom, de csak 1-2 pötty. Mi lehet? Beágyazódás?

Nagyon feszít a hasam, ha nyújtózkodom, olyan érzés mintha szét akarna szakadni lent. A cicim azaz a mellbimbóm meg ég.

Legjobb válasz: Szerintem a menszi napján már tesztelhetsz! ;)

Szerintem a menszi napján már tesztelhetsz! ;)
Reméljük! Sajnos csak a mensi idején leszel okosabb! Szorítok!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, velem még ilyen soha nem fordult elõ. De az a furi hogy a hónap elején arra gondoltam ha most sikerül én is fokot "pecsételni" márha az 1-2 pötty az de aztán el is felejtettem mindezt. És most mégis ez van! Vasárnap megpróbálok egy tesztet, hátha...
A kérdező hozzászólása: Sikerült! Baba van! 5 hetes vagyok!!!! :)
Szia, 1. vagyok. Gratulálok, vigyázz nagyon magadra!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!