Találatok a következő kifejezésre: Ma délután egy (117 db)

Teljesen kétségbeestem. Már három napja késik a mensim és a hőm is nagyon magasan van, de ma délután egy kis barnás vérfolt jelent meg. Ez azt jelenti, hogy meg fog jönni vagy még lehetek babás? Mindig pontosak 28 naposak a ciklusaim!

Legjobb válasz: 17. napon volt pé.ami azt feltételezi legalább is nálam mindig így van, hogy rá 14 napra kell megjönnie.Mivel a pé után 14 nap a luteális fázis.Rá 2-3 napon belül mindenképpen meg kell jönnie ha nincs baba.Neked ma van a 15 nap.Én már ha magamat nézem nagyon gyanakodnék.Holnap biztosan tesztelnék ha csak addig nem jön meg rendesen.De ha biztos akarsz lenni a dologban várj még 2-3 napot.Ha addig sem jön meg akkor valószínû hogy baba van a dologban. A barnás dolog meg nem igazán biztos hogy jót jelent.Lehet valami gyulladás, de méhen kívüli baba is.Nekem utóbbi volt.De persze ez nem szentírás, sokan barnáznak amikor terhesek akár több hónapig is mikor meg kellene jönnie. Sok sikert. Ha tesztelsz írd meg mi lett!

17. napon volt pé.ami azt feltételezi legalább is nálam mindig így van, hogy rá 14 napra kell megjönnie.Mivel a pé után 14 nap a luteális fázis.Rá 2-3 napon belül mindenképpen meg kell jönnie ha nincs baba.Neked ma van a 15 nap.Én már ha magamat nézem nagyon gyanakodnék.Holnap biztosan tesztelnék ha csak addig nem jön meg rendesen.De ha biztos akarsz lenni a dologban várj még 2-3 napot.Ha addig sem jön meg akkor valószínû hogy baba van a dologban. A barnás dolog meg nem igazán biztos hogy jót jelent.Lehet valami gyulladás, de méhen kívüli baba is.Nekem utóbbi volt.De persze ez nem szentírás, sokan barnáznak amikor terhesek akár több hónapig is mikor meg kellene jönnie. Sok sikert. Ha tesztelsz írd meg mi lett!
szia nagyon szép a görbéd. reggel pisilj egy pohárba vidd magaddal mikor munkába menet veszet veszel tesztet és csináld ott meg. akkor is lehet nem kell várnod keddig. a kihült pisi is jo csak reggelei elsö legyen, irj majd.d drukkolok. 32
Utolsó vagyok.Izgatottan várom!!!
A kérdező hozzászólása: A görbém:http://www.ciklus.hu/images/diagramok/5a76f18c3c6c5cc579fd50..
Tényleg, ez eddig fel sem tûnt. Bár nem csodálkozom rajta. Az én ovulációmat mindig rossz helyre húzza be.
miert nem rajzolt átlaghõt a ciklus.hu?
Szia. Nekem nagyon babásnak tûnik a görbéd eddig.Tesztelj és hajrá baba:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az utolsó válaszolónak az ötletet meg a drukkolást. Majd megírom, hogy mi az eredmény.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a tartalmas választ és a biztatást. Ha nem jön meg rendesen akkor tesztelni fogok holnap és megírom.
Utolsó vagyok.Azt elfelejtettem hogy a görbéd nagyon biztató!!!
A kérdező hozzászólása: Honnan tudod, hogy 3 nap múlva fog megjönni?
3nap és megjön, ha csökkenni fog a hõd
A kérdező hozzászólása: Sajnos nem tudok tesztelni, mert nincs itthon és csak holnap tudok venni, de azért köszi hogy foglalkoztál a kérdésemmel.
teszt?
A kérdező hozzászólása: Nem tudom, hogy miért nem rajzolt alaphõt! Nekem is feltûnt már korábban is. Köszönöm a drukkolásokat, de mára leesett a hõm 36, 6-ra úgyhogy sajna meg fog jönni. Új hónap új esély.
Asszem elpattant egy hajszálér. Ha az, akkor semmi komoly.
az lehet amit az elsõ irt, és pár nap alatt el fog múlni. Ne parázz a betegségektõl mert akkor meg is betegszel. Tudod létezik a vonzás törvénye....
A kérdező hozzászólása: Köszönöm... némileg megnyugodtam... utálom a vonzás törvényét...

SOS sziasztok nem régiben rá álltam a frontin szedésére ma délután egykor be vettem 2 és egy felet és azóta is szédülõk nincs erõm semmihez és nem vagyok magamnál most mit tegyek?

Legjobb válasz: Szia! Én este lefekvés elõtt szoktam bevenni 1-et. Ne aggódjál nem lesz semmi bajod, feküdj le aludni és reggelre kipihened magad! Boldog karácsonyt :)

Szia! Én este lefekvés elõtt szoktam bevenni 1-et. Ne aggódjál nem lesz semmi bajod, feküdj le aludni és reggelre kipihened magad! Boldog karácsonyt :)
Fogd meg a papírját és olvasd el mi a teendõ ha többet veszel be a kelleténél. És legközelebb csak a szükséges mennyiségben alkalmazd - ha többet veszel be, attól nem fog tovább hatni és a nagyobb hatás ebben nyilvánul meg, hogy be leszel "mákolva".
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat utolag boldog karácsonyt nektek is :) )
utólag?!? Szerinted hányadikán van karácsony?

Ajánlott levelet ma délután egykor adtam fel, van rá esély, hogy holnap már ott van?

Gyõr-Debrecen

Legjobb válasz: Nincs, de elsõbbségi el se lett volna, mivel 12ora a határidõ.

Nincs, de elsõbbségi el se lett volna, mivel 12ora a határidõ.
Egy kicsi van de max 1%...
Ha elsõbbségivel adtad fel akkor igen, ha nem akkor nem. Az ajánlott nem egyenlõ az elsõbbségivel, azt külön kell kérni hozzá.
A kérdező hozzászólása: Tudom a különbséget, csak arra voltam kíváncsi, hogy van-e rá legalább egy kis esély. Köszi szépen a válaszokat! :)
A kérdező hozzászólása: Bejött az egy százalék, másnap ott volt.

31. ciklusnapon vagyok - 2 napja késik. Ma délután egy picit barnáztam, de azóta semmi. Mi lehet ez? Volt már valakinek hasonló?

Legjobb válasz: szia. Én majdnem minden mensi elõtt barnázok. A múltkor is úgy jött meg, hogy hétfõn barnáztam (nem egész nap) és keddre megjött rendesen.

szia. Én majdnem minden mensi elõtt barnázok. A múltkor is úgy jött meg, hogy hétfõn barnáztam (nem egész nap) és keddre megjött rendesen.
A kérdező hozzászólása: Szia. koszi a gyors választ.Csak már aggódok, mert nekem így még nem volt. akkor várok holnapig, hogy mi lesz.
Nálam mindig barnázással kezdõdik és végzõdik is a vérzésem. Sõt valamikor meg sem jön rendesen. Én már voltam úgy is, hogy mennyiségre annyi volt mint rendes vérzésnél csak barna színû volt. És ugyan úgy eltartott 5-6 napig. De ez nem normális nálam. Elsõ voltam.
A kérdező hozzászólása: Várok holnapig, mert ez nálam sem normális... de azért még reménykedem, hogy hátha baba van a dologban... :)

MTV Rock-on láttam ma délután egy klipet, valaki esetleg nem ismer rá?

Nem sokra emlékszem belőle, csupán ennyi: A klip elején a pasikának a kezét látni, ökölbe szorítva, és rá van tetoválva valami az ujjára, olyasmi, hogy of vagy or, az már a jobb kezín :) Újabb szám, kifejezetten nem lassú szám, rock, metal, van benne ordítós rész is :D Köszönöm előre is! :)

6hetes terhes vagyok, és ma délután egy kis barnás színű nyálkát fedeztem fel a wcpapíron. Rémesen megijedtem, nem tudom, volt okom rá?

Azóta nincs semmi váladék, rendszeresen figyelem magam. Szerintetek várjak? Vagy menjek orvoshoz így a panasz megsz?ntével is? Olyan sok rémtörténetet olvastam már itt, ami így kezd?dött, nagyon nem szeretném, ha baj történne velünk. Mi tév? legyek?

Legjobb válasz: Ez lehet kétféle dolog. Lehet, hogy nincs semmi gond.Én is így kezdtem a 2. terhességem.Azóta megszültem. Viszont lehet vetélés jele is:(Ilyen az 1. terhességem volt. Megnézettem magam az ügyeleten, mert ideges voltam.Ha megnyugtat, nézesd meg!Nem fognak kidobni az ügyeletesek.Legalább megnyugszol.

Ez lehet kétféle dolog. Lehet, hogy nincs semmi gond.Én is így kezdtem a 2. terhességem.Azóta megszültem. Viszont lehet vetélés jele is:(Ilyen az 1. terhességem volt. Megnézettem magam az ügyeleten, mert ideges voltam.Ha megnyugtat, nézesd meg!Nem fognak kidobni az ügyeletesek.Legalább megnyugszol.
A kérdező hozzászólása: Kedves Válaszoló! Nagyon kedves vagy, hogy így érdeklõdsz! Most értünk haza egy kéthetes nyaralásból, hulla fáradtak vagyunk, de rendben volt minden. A 12. heti ultrahang így nálam a 15. héten lesz, most szerdán, és természetesen rettenetesen izgulok, hogy minden rendben legyen! Majd megírom, mi lett!
Kedves Kérdezõ! Utolsó vagyok. Hogy vagytok, hogy viselitek ezt a nagy meleget? Minden rendben volt a 12 hetes vérvételen és uh-án? Pihenj, amennyit csak tudsz, és hûsítsd magad!:)
Szívbõl örülök, hogy minden rendben Veled!!! Vigyázz nagyon magatokra, és élvezd ki a babavárás minden percét!:) Köszi az érdeklõdést, igen, velünk minden rendben, a picurkám éppen most 6 hónapos, és itt huncutkodik mellettem!:) Jó babavárást!:)
A kérdező hozzászólása: Nagyon kedves Tõled, hogy érdeklõdsz! :) Bizony, voltunk tegnap ultrahangon, és van egy másfél centiméteres picikénk és dobog a szíve!! :) :) Nagyon boldogok vagyunk, mert nagyon sokat vártunk rá, és olyan csoda ez, hogy õ itt van, és él! És Veled minden rendben? Nem írtál még magadról, csak azt, hogy babát vártál! Elsõ vagy többedik gyerek volt? Azóta megszületett? Biztos aranyos, ha ilyen kedves az édesanyja! :)
Kedves Kérdezõ! Továbbra is kíváncsi vagyok, mi van Veled! Remélem, ma láthattátok a picikéteket, és megnyugodhattál! Írj majd! Második voltam ismét.
A kérdező hozzászólása: A múltkori eset óta semmi gyanús tünet, semmi váladékozás, csak azon a 3 napon volt reggel, és a legelsõ nap délután az a pici. Remélem, szerdán (mert akkor lesz a kontroll) már látni fogjuk, hogy dobog a picikénk szíve!!
Igen, jót jelentenek a terhességi tünetek, nekem is megvoltak, közben barnáztam, kórház lett a vége, majd szigorú pihenés... Szóval azért ez nem játék, de szerintem azóta már a kérdezõt is járt dokinál. Mi volt?
A dokim azt mondta, amikor barnáztam a terhesség elején, ha rosszul vagyok (émelygés, hányás, mellfeszülés), akkor az jót jelent.Sikerül a baba.Szerintem megnyugodhatsz.Gratulálok!
Azért nem hinném, hogy kevés váladék a legrosszabbat jelentené, de én teljesen normálisnak azért nem nevezném. A normális az, ha nincs barnás váladék. Én már csak azért is elmennék a helyedben korábban nõgyógyászhoz, mert az is lehet, hogy emiatt esetleg végig pihenned kell az elsõ trimeszter alatt, és ezt azért nem árt betartani. A pici mindennél fontosabb! és szerintem te is nyugodtabb lennél, ha a doki mondaná meg, hogy mi ez, mitõl van és mi a teendõ vele. Jó babavárást!
Kíváncsi lennék, hogy mi történt veled?! Örülnék, ha megírnád. Remélem, semmi gond, és pihensz sokat! Második voltam.
Szia!Én a 4. és a 6. hét között végig barnáztam nem is kevés mennyiségben és nem lett semmi baj, ne izgulj! Hívd fel a dokidat és azt csináld, amit õ javasol. Nekem azt mondta, hogy pihenjek sokat.
Ha ma reggel is volt akkor enyhe vérzésed van. Nem lehet nagyon vészes ne ijedj meg, de mutasd meg magad a dokinak. Èn is barnáztam az elsö trimeszterben. nekem a méhnyak volt iszonyat érzékeny és volt hogy egy pukizás után barnáztam, vagy is a hajszál ér elpattant. de lehet a méhböl jön ami miatt feküdnöd kell. Mindneképpen menj el dokihoz hogy megnyugtasson. De szerintem nagy baj nem lehet ha csak barnázol.
Nagyon szorítok, hogy ne legyen baj!Mindenképp menj el orvoshoz.Lehet, hogy csak felír egy terhességmegtartó gyógyszert, amivel gond nélkül ki tudod hordani.Nem kell rögtön a legrosszabbra gondolni.De csak az orvos tud rajtad segíteni, ráadásul otthon nem lenne egy nyugodt perced sem.Inkább menj be feleslegesen, mint hogy otthon maradj, és megtörténjen a baj.
A kérdező hozzászólása: Most reggel is volt a papíron egy nagyon kicsi, halvány barna váladék. Azt hiszem erõt veszek magamon, és felmegyek az orvoshoz. Félek...
Én a helyedben mindenképpen megnézetném dokival, hogy mi a helyzet. A terhesség elején nekem is volt ilyen, kiderült, hogy egy vérrög volt a méhemben, és az vérzett, felszívódott, de pár napot a kórházban kellett töltenem. Menj dokihoz, az a biztos.
A kérdező hozzászólása: Minden rendben! Van két keze, két lába, szép kis gerince, dobog a szíve és a tarkóredõje is megfelelõ! :) ))

Fázni fogok ma délután egy pántos felsöbe?

Legjobb válasz: Ha Csikszeredabol irsz akkor igen, mert mindjart esni fog az eso :D

Ha Csikszeredabol irsz akkor igen, mert mindjart esni fog az eso :D
én is olyan felsõbe akarok menni ma a ballagásra..:D de azt hiszem viszek valami pulcsit is, mert elég kiszámíthatatlan az idõ járás...:S
A kérdező hozzászólása: Nem nem Csikszerdára akarok menni!:) )) Csak az oviba a Kisfiamért!Kb max egy óra és itthon is vagyunk!Csak nme néznek hülyének? Az igazat megvallva hétfön vettem ezt a felsöt és már úgy felvenném!?:) Egy hosszú tunika és csak sportos farmerkabátom van meg sportosabb felsöim szóval Én vinni nem tudok magammal semmit!:)
Ezt neked kell tudni, hogy milyen idõ van felétek. De, ha egy pár napot kibírsz még, akkor lassan biztos fel tudod venni :-)

Múlt héten voltam dokinál s megállapitotta hogy terhes vagyok. A terhesség 5. hete kezdődik és ma délután egy -két cseppes barnás folyásom volt és most estére se akkor elmúlni. Mit tegyek?

meg?rülök holnap reggelig

Legjobb válasz: Menj be az ügyeletre mindenképp, nem fognak meglepõdni! Én most jöttem, mert nagyon aggódtunk valami miatt, és hidd el, sokkal jobban fogok aludni.

Menj be az ügyeletre mindenképp, nem fognak meglepõdni! Én most jöttem, mert nagyon aggódtunk valami miatt, és hidd el, sokkal jobban fogok aludni.
Ha nem görcsölsz, akkor nyugodj meg, valószínüleg nincs nagy baj. Szerintem nálad is a szokásos barnzgatás jelentkezett. Én Utrogestant kaptam és magneb6-ot. Persze én is azonnal mentem a dokihoz, ha nagyon félsz, inkább szerintem is menj el ez ügyeletre. Minden jótk ívánok!
Nyugodj meg, barna, rózsaszín de akár véres folyás is elõfordulhat és normális, még akár a menzesz is megjöhet terhesen... Ügyeletre nincs szükség, ha nem görcsölsz és nem friss vér szivárog, de az orvosodnak említsd meg, ad rá esetleg valamit, ha kell. Ne aggódj, rendben van minden!

Xpress.hu-rol ha ma délután rendelek egy filmet akkor az holnapra megjön?

Legjobb válasz: Olyanra gondolok ahol az van írva a szállítható-nál, hogy azonnal. Fontos lenne mert csak holnap lennék otthon. Ha megrendelem ma délután akkor az holnapra elhozzák?

A kérdező hozzászólása: Olyanra gondolok ahol az van írva a szállítható-nál, hogy azonnal. Fontos lenne mert csak holnap lennék otthon. Ha megrendelem ma délután akkor az holnapra elhozzák?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!