Találatok a következő kifejezésre: Ma délután a párommal, nagyon (4 db)

Ma délután összevesztem a párommal, nagyon felidegesítettem magam, és megfájdult a hasam meg keménynek éreztem. Rögtön bevettem egy magnéziumot s lepihentem, el is múlt, de azóta is fájogat egy kicsit. Mit tegyek? 18 hetes vagyok.

Legjobb válasz: Pihenjél és nyugodj meg ez a legfontosabb ! Ne hagyd magad felidegesiteni, már ketten vagytok .Felelsz a babádért is és neki nem tesz jót. Nyugodj meg!

Pihenjél és nyugodj meg ez a legfontosabb ! Ne hagyd magad felidegesiteni, már ketten vagytok .Felelsz a babádért is és neki nem tesz jót. Nyugodj meg!
ha mensisen görcsöl és nem csak keményedik, menj el dokihoz, õ megnézi a méhszájad és ha szükséges, kapsz gyógyszert. Ezzel vigyázni kell, ismétlem akkor, ha nem csak b-h összehúzódás (sima keményedés, ami kb félidõtõl tök normális, ha nem rendszeres idõközönként jön)

Ma délután 2 óra körül csináltam ovu tesztet, ami pozitív lett. Tegnap reggel voltunk együtt a párommal, akkor ma hagyjunk ki, és holnap legyünk együtt? Nagyon szeretnénk babát!

Legjobb válasz: Szerintem ma este simán egymásnak kellene esnetek! Utána fel se kelj reggelig az ágyból, adj meg minden esélyt ha ennyire szeretnétek! Sok sikert

Szerintem ma este simán egymásnak kellene esnetek! Utána fel se kelj reggelig az ágyból, adj meg minden esélyt ha ennyire szeretnétek! Sok sikert
inkább ma legyet együtt. ne hagyjátok ki ezt a napot
Sanszos a tegnapiból is, hogy összejöjjön, de azért biztos ami biztos, ráerõsíthettek:)
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Köszönöm a válaszokat! Csak azért tettem fel a kérdést, mert egy csomó helyen azt írják, hogy pozi ovu teszt után 24-36 órában van tüszõrepedés. Csak azért kérdeztem rá, h tuti legyen + jó a kis katonák és erõsek legyenek. (lévén hogy nem várjuk ki a "2 napot") :)

Barátommal kicsit összevesztünk szombat/vasárnap, és mondtam neki, hogy pár napig békén hagyom. Az a pár nap az tegnap délután + ma egész nap, viszont holnap meg már nagyon jó lenne vele találkozni. Mit tegyek, hogy találkozzon velem?

Ami miatt összevesztünk, szerintem az a megbocsájtható kategóriába tartozik, de nem tudom, hogy megbékélt -e már... Ti mennyi id? után szoktatok találkozni a párotokkal egy összeveszés után?

Legjobb válasz: Nálunk már volt két hetes mosolyszünet is. 18/L 21/F

Nálunk már volt két hetes mosolyszünet is. 18/L 21/F
A kérdező hozzászólása: És utána minden a régi lett, tudtatok ugyanúgy egymás szemébe nézni, mint elõtte? Én ettõl félek, hogy valami megváltozik...
Ha kicsit vesztetek össze, akkor egy ideig bennetek lesz, de hamar elfelejtitek:D Béküljetek ki, csak magatokat kínozzátok, ha nem vagytok egymással. A törés akkor áll be, ha valamelyikõtök kimondja, hogy szakítsatok. Ezzel a szóval még csak haragból se dobálózzatok! Ha valamelyikõtök kimondja, és hiába bánja meg, ott lesz a levegõben állandóan
Nálunk iylen nem szokott lenni. Ha õ nem is én mindig kezdeményezem h beszéljük meg.A besértõdésdinek és nem beszélünknek nincs sok értelme sztem, jobb minél hamarabb békében lenni.
A kérdező hozzászólása: Hát õ rosszabb mint egy lány. :D Most épp pukkad mint egy 4 éves. :) Remélem hamar túlteszi magát rajta...
A kérdező hozzászólása: Bár... ma délelõtt 10-kor felmentem msn-re, õ már fent volt, és általában délig alszik, tehát õt is gyötri a dolog valamennyire... nekem épp elég, hogy nem tud aludni, hadd szenvedjen egy kicsit õ is. (6)

Tegnap este és ma délután "nagy vécézés"után észrevettem, hogy vérzik a végbél nyílásom. Nem csak pár csepp! Hanem nagyon sok! Ez mitől lehet?

aranyerem van. lehet attól? de eddig még ez nem fordult velem el?...... :s

Legjobb válasz: Nagy a valószinûsége, hogy aranyér. Erõs nyomás hatására könnyedén kijöhet, sõt akár kissé meg is repedhetett ott a bõr, és tudod a végbél körüli rész egy erekben gazdag terület. Ha ülés közben is fájdalmat érzel, valószínû aranyered lett, ég akkor is, ha eddig nem volt. Ami viszont a "sok" és "sokáig" vérzést illeti, a lehetõ leghamarabb fordulj orvoshoz. Szeintem jobb tõle hallani, hogy semmi gond, mint elbagatelizálni valami fontos dolgot.

Nagy a valószinûsége, hogy aranyér. Erõs nyomás hatására könnyedén kijöhet, sõt akár kissé meg is repedhetett ott a bõr, és tudod a végbél körüli rész egy erekben gazdag terület. Ha ülés közben is fájdalmat érzel, valószínû aranyered lett, ég akkor is, ha eddig nem volt. Ami viszont a "sok" és "sokáig" vérzést illeti, a lehetõ leghamarabb fordulj orvoshoz. Szeintem jobb tõle hallani, hogy semmi gond, mint elbagatelizálni valami fontos dolgot.
szerintem lehet attól is, lehet elkéne vele menni orvoshoz, mert lehet hogy más miatt vérzik.
szerintem aranyér, egy barátnõmnek a nescafé 3:1 ben kávéjától van ugyanez, ha nem issza nincs semmi baja
Lehet aranyér is, de elõfordulhat, hogy végbélrepedés. Mindenképp el kellene menned orvoshoz.
Nagy eséllyel aranyér vagy végbélrepedés lehet, sebészet ambulanciára menjél . Ott tudnak segíteni.
Én 15 vagyok és lány. Szerintem nincs aranyerem, viszont ugyan ez a problémám. Mi lehet ?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!