Találatok a következő kifejezésre: Ma délelött érzés volt (3 db)

Ez mi volt? Ma délelött futóedzésen rosszul lettem. Annyi volt hogy először kicsit mélyebbeket kellett lélegezzek majd, olyan érzés volt mintha hulla lennék utána összeszorítottam a szemem begörcsöltek az izmaim és ennyi.

Még most is sajog. Olyan mintha széthajtottam volna magam. Azt mondta az edz? h ez azért volt mert éhgyomorral mentem el.

Legjobb válasz: Nekem is pont ez jutott az eszembe, mialatt olvastam a kérdést hogy talán kellett volna futás elõtt enni. Ha még az edzõ is ezt mondta... Higgy neki :D

Nekem is pont ez jutott az eszembe, mialatt olvastam a kérdést hogy talán kellett volna futás elõtt enni. Ha még az edzõ is ezt mondta... Higgy neki :D

Ma délelött Olyan érzés volt rajtam mintha meg akarna jönni, Nagyon görcsöltem ilyen még nem volt. 15. napomon vagyok. Minek a jele ez?

Legjobb válasz: Szia! Pont középidõben vagy, valószínû, hogy a peteérést érzed, úgyhogy hajrá! :) 10 hetes kismama

Szia! Pont középidõben vagy, valószínû, hogy a peteérést érzed, úgyhogy hajrá! :) 10 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ .tudod azt mondta nekem egy orvos nem lehet megérezni.Szerinted?Veled hogy történt ez?
A kérdező hozzászólása: és az jo ha a hömérsékletem emelkedett 1-2 tized fokot?
Megmondom õszintén a hõmérséklet dologban nem vagyok otthon, de nekem úgy jött össze a baba, hogy én konkrétan éreztem a peteérésemet, és tudtam mikor kell együtt lennünk a férjemmel! Kb 2-3 napig fájt a petefészkem és a méhem körül, szurkált, görcsölt és én is pont középidõben voltam, úgyhogy tudtam, hogy nem lehet más! Egyébként sokan vannak akik megérzik a peteérést! Sok sikert nektek! :)
Szia, én clostit szedtem ebben a hónapban, ennek köszönhetõen lett is peteérésem. Tudom, hogy az volt, mert pont egy napig görcsölt a hasam és a hõm is megugrott. Az orvosom szerint nem volt az elmúlt idõszakban peteérésem, nem is éreztem semmit középidõben. Annyira érezhetõ görcs lett, hogy tuti te is ezt érezhetted, van peteérésed, és ez jó, gyerünk akciózni ma és holnap is!:)
sajna nekem is így kezdõdött és megjött bár lehet h volt valami csak kilökte a szervezetem


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!