Találatok a következő kifejezésre: Ma csináltam tesztet és lehet (48 db)

Ma csináltam tesztet és ilyen még nem volt, lehet terhes vagyok?

lehetek terhes?csináltam tegnap teszet és 1 csikos lett... ma megnéztem és volt egy negatív csík pirosan a meg volt egy fehér csík ez mit jelent ? akkor ez most azt jelenti hogy pozitiv lett ????

Legjobb válasz: Csinálj még egy tesztet pár nap múlva.

Csinálj még egy tesztet pár nap múlva.
ez azt jelenti hogy egyszer lesz
olyan nincs, hogy fehér csík...nézd meg a használati útmutatót, hogy hány és milyen csíknak kell lennie.
Szerintem ha elolvasod a használati útmutatót abban benne lesz, hogy nem éppen reálisat mutat órák múlva a teszt... Amúgy miután megvártad az írt idõt, és kijött a végeredmény minek õrizgeted tovább a tesztet? Csak saját magad stresszeled. 28/n

Mensi elött egy héttel csináltam tesztet és halvány pozitiv lett. Most egy nappal az esedékes mesi elött megjött, de nem az anagy mennyiség ami szokott jönni és darabos. Csináltam ma még egy tesztet és az is halvány pozitiv lett. Most akkor mi lehet?

Legjobb válasz: Mindenképp menj dokihoz, mert eléggé vetélésgyanus ez a darabos dolog.. A második teszt pedig lehet pozotív akkor is mert a vetélés után a terhességi hormonok még fennmaradnak egy ideig..zóval doki és ott mondd el mi volt, mert szükség lehet egy tisztításra, de még az is lehet minden rendben van.

Mindenképp menj dokihoz, mert eléggé vetélésgyanus ez a darabos dolog.. A második teszt pedig lehet pozotív akkor is mert a vetélés után a terhességi hormonok még fennmaradnak egy ideig..zóval doki és ott mondd el mi volt, mert szükség lehet egy tisztításra, de még az is lehet minden rendben van.
Szerintem ha darabos, akkor valószínûleg elment a baba. Ne haragudj, de mensi elõtt egy héttel, szerintem korai volt tesztelni. Jobb megvárni, hogy megjön-e, és utánna is csak pár nappal tesztelni. Jártam már én is úgy, hogy 9 napot késett, csináltam tesztet, negatív lett. Esetleg majd ha elmúlik a mensid, menj el dokihoz, hogy nézzen meg. 2 gyerek anyukája
Szia! Elképzelhetõ, hogy kémiai terhességed volt, és a vérzéssel kiürült a szervezetedbõl. Nekem is ilyen volt június elején. Ilyenkor még az uh sem mutatja ki, csak a nagyon érzékeny tesztek. Ha többre vagy kíváncsi, akkor írd be a keresõbe, hogy kémiai terhesség. Remélem tudtam segíteni
szia! szerintem meg egyáltalán nem kell rögtön a legrosszabbra gondolni! nekem a szomszédom mind két terhességégnél menstruált még egy picit a pozitív teszt után! persze menj el dokihoz, hogy nézzen meg! sõt még egy olyat is mondok neked, hogy a barátnõm terhes, és elkezdett vérezni darabosan, és semmi baja nincs, annyi hogy egy pár napig szednie kellett a gyógyszert, a vérzés miatt! nem kell rögtön a legrosszabbra gondolni! nyugi, nem lesz semmi baj, amúgy is ha elvetéltél volna, akkor az erõs görccsel is jár! ja és én is egy héttel a mensi elõtt teszteltem, és már akkor kimutatta! szóval az sem volt korai! jó egészséget!
Szia! Az elõzõ válaszadónak:sajnos nem feltétel a vetéléshez az erõs görcs.Sajnos én tapasztaltam! Remélem minden rendben lesz! Szorítok!
Én sem görcsöltem, nem éreztem, hogy baj van, nem is jött meg. Mégis elhalt a baba a 8. héten, és mûtéti befejezés lett a vége. Azért szorítok, hogy ne legyen semmi baj.
ha halvány a második csík, akkoris pozitívat jelent csak kevesebb a HCG az függ a vizelet koncentrációjától, ha többet iszol akkor tuti halványabb lesz, az meg hogy utána eltûnik a csík az természetes lehet
Milyen az a kémiai terhesség? Amúgy biztos pozitív volt neki a teszt, mert halvány csík ott volt, hacsak elõtte nem rég voltál terhes, de elvileg szülés után nem szokott már kimutatható lenni a HCG, a halvány csík meg azt jelenti, hogy több a kelleténél, de nem sokkal. Az egyfajta betegség miatt is termelõdhet, nem csak terhesség, de ritka. Valszeg vetélés volt, de ha az elõzõ menzid egy hónapja volt, akkor ilyen hamar nem lehettél terhes úgy, hogy kimutassa a teszt, bár ki tudja. Lehet tényleg vetélés volt. Nem tudom mikor írtad ezt a kérdést és mi a helyzet azóta, de menj el dokihoz, a te érdeked, így megtudod mi a gond, és elkerülhetitek a további komplikációkat, nehogy szövõdménye legyen. De hallottam olyat is, hogy valaki csak beképzeli magának a második csíkot. Vagy állterhes, de az többnyire olyan nõknél fordul elõ, akik nagyon szeretnének babát, és nem olyanoknál akik rettegnek tõle. Puszi.

December 27-én volt utoljára mensim. Jó pár napja fáj a cicim, álmos vagyok és sokszor szédülök. Igaz csak csütörtökön kell megjönnie, de ma csináltam tesztet, ami negatív lett. Lehet, hogy korán teszteltem?

Legjobb válasz: Én is voltam úgy, hogy szinte már beképzeltem magamnak a terhességi tüneteket, de a teszt negatív volt és meg is jött. Viszont ez nem az jelenti, hogy te is így vagy. Lehet, hogy babát vársz, csak még nincs annyi ncg a szervezetedben, hogy a teszt kimutssa. De ez nem gyakori, általában a tesztek megbízhatók. Mindenesetre várj, és ha nem jön meg, késik legalább 2-3 napo, tesztelj újra! Sok szerencsét! 7 hetes kismama

Én is voltam úgy, hogy szinte már beképzeltem magamnak a terhességi tüneteket, de a teszt negatív volt és meg is jött. Viszont ez nem az jelenti, hogy te is így vagy. Lehet, hogy babát vársz, csak még nincs annyi ncg a szervezetedben, hogy a teszt kimutssa. De ez nem gyakori, általában a tesztek megbízhatók. Mindenesetre várj, és ha nem jön meg, késik legalább 2-3 napo, tesztelj újra! Sok szerencsét! 7 hetes kismama
Szia! Nekem is dec. 27-én volt az utolsó mensim, vasárnap már én is teszteltem, nem bírtam ki...:) , persze negatív lett, be kell ismerni, hogy még korai volt! Nálad is ugyanez a szitu, szerintem várj még szerintem egy pár napot, legalábbis a mensid várható napját. Együtt érzek veled, ezek a leghosszabb nappalok, remélem neked is + lesz a következõ teszt! Drukkolok!
Szia!Most én leszek a csúnya néni, de mi a fenének görcsölsz rajta ennyire?Én 24 hónap várakozás, és 3 vetélés után is simán kivárom, hogy vajon mi lesz.5 napot késett ebben a hónapban, az 5.en csináltam tesztet(a biztonság kedvéért, mert már volt egy méhen kívülim)természetesen nega lett, és meg is jött másnap.Várd meg, hogy milyen lesz a mensid, megjön-e egyáltalán, és ha még nem volt méhen kívüli terhességed, várj a teszttel egy hetet, miután a mensid késik.Nagyon korán teszteltél.Sok sikert, és ne görcsölj, abból nem lesz baba.Egy(24 éves)öreg róka

26. -ára nem várom. Ma csináltam tesztet ami negatív lett. Nagyon korán csináltam volna? Lehet ebből még baba? Tüneteim szédülés, émelygés és iszonyú fáradság.

Legjobb válasz: korán teszteltél, de a "tüneteid" is koraiak... valószínûleg csak bebeszéled magadnak. lehet baba, de inkább kapcsolj ki a köv. 3 napban. ha késik, akkor tesztelj legközelebb.

korán teszteltél, de a "tüneteid" is koraiak... valószínûleg csak bebeszéled magadnak. lehet baba, de inkább kapcsolj ki a köv. 3 napban. ha késik, akkor tesztelj legközelebb.
Persze, szerintem korán teszteltél.Várd meg a nemvárt napját minimum, és akkor tesztelj!Drukkolok, hogy pozitívat tesztelj!:)
A kérdező hozzászólása: Bocs nem jól olvastalak.Szóval nekem még nem jött meg.
Huh jó hír! Szerintem reggelibõl csináld meg, az már tutira kimutatja! Szia
A kérdező hozzászólása: Hát lehet megvárom a jövõhét közepét, ha addig nem jön meg.Neked meg azért még szorítok hátha fent marad a hõd és mégiscsak sikerült.
Szia mi van veled?
A kérdező hozzászólása: Szia!Még mindig nem jött meg, de még nem merek tesztet csinálni csak majd hétvége felé.A melleim ma reggel eléggé fájtak és olyan érzés mintha gyúladt lenne.A hasam még nem fáj, úgyhogy nem tudom mit gondoljak.Leesett vissza a hõd?Vagy fent maradt?Írd meg, hogy mi a helyzet oké?
Szia! nehogy azt mond h nem teszteltél még:) Velem semmi, ill. a szokásos: nem vagyok babás, szerintem nem is leszek:( Irj!!
A kérdező hozzászólása: Szia!Ma reggel megint negatívat teszteltem.:(Viszont még mindig nincs folyásom és a melleim is fájnak még.Tegnap és tegnapelõtt mintha lett volna egy kicsi barnás valami, úgyhogy lehet, hogy majd megjön.:((((
Még nincs veszve semmi, lehet késõbb volt peteérésed, és most ágyazódott be, fel a fejjel, van még remény, én nagyon drukkolok neked!
A kérdező hozzászólása: Szia!Meg fog jönni:(Valószínûleg holnap.:(Aztán elkezdem inni a caickafarkot, hátha beállítja a dolgokat.Új hónap új remény.Szorítok neked, majd írj!
Szia! Mi van veled? Én lassan a 12.napomhoz érek, most lesz pém, remélem összejön most a baba:) nem teszteltél még mindig? Már 11 napja késik... Nem birnám ki. Irj, szia!
A kérdező hozzászólása: Szia!4.-én megjött.Most elkezdemtem inni a cickafarkot, úgyhogy majd meglátom mi lesz.Nagyon drukkolok, hogy most összejöjjön neked.Nekem kb 19.-tõl lesz pém.Írd majd meg, hogy mi a helyzet.Várom és drukkolok.!
A kérdező hozzászólása: Szia!Még nem jött meg nekem se, de elhamarkodtam és csináltam délelõtt tesztet, negatív lett.Remélem csak korán csináltam.Drukkolok neked.Írd meg ha van valami fejlemény.
Szia! Na mi újság veled? Képzeld tegnap lezuhant a hõm, gondoltam ma megjön, meg is jött :(, de a reggeli hõm viszont visszament magasra... Nem értem! Ki is irtam az elõbb, h nézzék meg a görbémet mert nem értem. Neked megjött?
Szerintem korán teszteltél, majd csinálj újat ha késik!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat.Akkor még reménykedek.
Utolsó válaszólónak, te honnan tudod, hogy ezt csak beképzeli? És ha tényleg érzi? Miért kell a másikat leszólni! Nem mindenki egyforma!
Én is 26-ra várom! Megmutatnád a görbédet?
A kérdező hozzászólása: Sajnos görbét nem tudok mutatni, mert nem vezetem.Viszont eléggé fáj a hasam, úgyhogy lehet, hogy mégiscsak megfog jönni.:(Neked tünetek?
Nekem pé után 7 nappal hirtelen lezuhant a hõm 4 tizedet, majd másnapra felment magasra, és még fent van. Bizom benne h beágyazódás lehetett. Megjósolták, h ebben a hónapban terhes leszek, pénteken kiderül:) 4-5 napja folyamatosan én is érzek enyhe görcsöket, ami egyáltalán nem jellemzõ rám, mensis tüneteim nincsenek, de a mellem iszonyú nagy lett:) majd ird meg mi lett veled légyszi!
A kérdező hozzászólása: Ok!Ha nem jön meg gondoltam jövõ hét közepe felé veszek tesztet.Te mikorra gondolod a tesztelést?
Én megvárom vele a pénteket. Ti mióta próbálkoztok? Mi 14 hónapja...
A kérdező hozzászólása: Nekünk még csak ez az elsõ hónap.Egyébként õ már a 3. gyerkõc lenne.Van egy 7 és egy 5 éves lányom.Nektek elsõ baba?A lányok egyébként nem voltak tervezettek, vagyis inkább a nagyobb.:) Akkor még valahogy nem is figyeltem annyira a jeleket, és fiatalabb is voltam, most meg már ugye 30 felett vagyok.Azért remélem sikerül és most összejön.Gondolom ti is nagyon várjátok!?
Hát én már 36 vagyok, és van egy 16 éves lányom:) Jó lenne ha minél elõbb jönne a baba, mert ugye nem sok idõm van várakozni...Egészségesek vagyunk mind a ketten, mégsem sikerül. Még 3-4 hónapot adok magamnak, és ha nem jön össze, akkor nem vállalok még egy gyereket. 14 hónapja próbálkozunk, igaz nem ittam semmiféle teát, nem szedtem semmi szert, mert gyönyörû görbéim vannak, és mint irtam egészségesek vagyunk. Egyre nehezebben viselem minden hónapban a kudarcot, de én nem irhatom sokáig azt, h majd a jövö hónapban. Remélem nektek nagyon hamar viszi a gólya, ird ám meg!!!!
A kérdező hozzászólása: Hát én sem iszom teákat, meg hasonló csodaszereket.Szerintem ne ad fel a reményt.!Nagyon drukkolok neked, hogy sikerüljön!!!Jövõhétre + kívánok magunknak.Te is írd meg azért ha tudsz valamit!
Huh jó sok késéssel jött meg neked... Nekem tegnap volt pém, azt hiszem mindent megtettünk érte:) hát majd két hét mulva kiderül. Nagyon stresszes életet éltem mostanság, gondolom ez sem tett jót, de tegnap felmondtam a munkahelyemen, mert máshova megyek, és azóta úgy érzem magam, mintha drogot nyeltem volna, nagyon nyugodt és boldog vagyok, remélem ez most segit. Szia!

4. napja késik, ma reggel első vizeletből csináltam tesztet és nem sokkal az első csik után megjelent nagyon halványan de láthatóan egy másik csik. Ez miért lehet? Csináljam meg még egyszer?

Legjobb válasz: Ez azért lehet,mert babás vagy! Az elején pár nap késés után,nem rögtön jelenik meg a 2.csik. 2nap múlva csinálj még egy ugyanilyen tesztet és erõsõdni kell a 2.csíknak!

Ez azért lehet, mert babás vagy! Az elején pár nap késés után, nem rögtön jelenik meg a 2.csik. 2nap múlva csinálj még egy ugyanilyen tesztet és erõsõdni kell a 2.csíknak!
A kérdező hozzászólása: még egyszer pozitiv. holnap hivom a dokit.
A kérdező hozzászólása: Ok, Köszi megiram majd az eredményt. Sok sikert
Ez baba!Tesztelj még egyet!
A kérdező hozzászólása: renden. két nap múlva megcsinálom még egyszer
Gratulálok, szerintem baba. :-) Nekem már másnap erõsebb volt a második csíkom.
Várjuk az eredményt! Elsõ voltam
Gratulálok!!!!!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!:-)

Ma csináltam egy tesztet és lehet hogy káprázik a szemem de nagyon halványan ott volt a második csik ia. Hétfőre nem várom de már 2 napja olyan érzés mintha megakarna jönni és nagyon sokat járok pisilni. Lehet hogy lesz kis babám?

Legjobb válasz: Milyen teszttel csináltad? Én várnék hétfõig a teszteléssel, de ha nem bírod ki, próbáld meg a clearblueval. De azt is szerintem legkorábban szombaton. Szorítok Neked!

Milyen teszttel csináltad? Én várnék hétfõig a teszteléssel, de ha nem bírod ki, próbáld meg a clearblueval. De azt is szerintem legkorábban szombaton. Szorítok Neked!
Gratulálok, halvány csík is csík!:-) De én, biztos, ami biztos elrohannék venni egy lehetõleg másmilyen tesztet és újra megcsinálnám. Én is akkor örültem, amikor a másikon is ott volt a két csík. Szorítok!:-) Egy 5 hónapos babóca nyukája.
Szia, lehet hogy túl sok pisit csepegtettél a mezõbe, olyankor elõfordul hogy túlcsorog a csíkon és megjelenik a második is. Szerintem csinálj holnap reggel mégegyet, ennyit megér a nyugalmad. Ajánlom a Gravi HCG nevü tesztet, teljesen megbízható. A Gabrieltõl óvakodj mert pl az szokott túlázni leggyakrabban.
2 csík=2 csík...szóval GRATULÁLOK!!!!!!
Igy van, halvany csik is csik!Amugy persze hogy atfolyik es attol, at kell folyon a vizelet ezert mutassa ki hogy terhes vagy nem.Tehat terhes!gratulalok!
Szia! Ugyanígy voltam, elõször csak egy nagyon halvány csík, meg az a fura érzés, hogy megjön. Kb. 5 napra rá újabb teszt, és akkor már elõbb kijött a második csík, mint a kontrollablakban. Szóval, szerintem pár nap múlva csinálj egy újabb tesztet, de nagy a valószínûsége, hgy kisbabád lesz:) 33 hetes kismama
Ugyanígy jártam, az egyik csík nagyon halvány volt, azóta a 24. hétbe léptünk! Gratulálok!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen remélem igy is lesz! Minden jót!
Szerintem korán teszteltél.Várd meg hogy megjön e, ha ne akkor tesztelj.
A kérdező hozzászólása: Remélem igazad van, érzek hasszurkálást, mintha felfáztam volna, de lehet ez mind pszichés tünet. Szerinted jókor lehettünk együtt?
Együttléttõl legalább 2 hétnek kell eltelnie hogy a teszt kimutassa a terhességet.
Elsõ vagyok. Ha peteéréskor voltatok együtt akkor nagy az esélye.
A kérdező hozzászólása: nem jött össze, azért köszi a választ

Vannak görcseim, mint mesi elött és közben olyanok csak nem annyira erősek. Tegnap volt 2 hete hogy próbálkozunk a párommal, és ma csináltam tesztet de negatív lett Remélem ez nem biztos eredmény, és van baba. Szerintetek lehet, hogy terhes vagyok?

Legjobb válasz: Én is azt hittem meg fog jönni, de szerencsére baba lesz belõle. Ha nem jön meg, akkor a kimaradt mensi utáni 3. nap már biztos az eredmény(persze, ha szabályos a ciklusod).

Én is azt hittem meg fog jönni, de szerencsére baba lesz belõle. Ha nem jön meg, akkor a kimaradt mensi utáni 3. nap már biztos az eredmény(persze, ha szabályos a ciklusod).
Persze, hogy lehet, nekem is ilyen görcseim voltak. Nekem már a nemvárt napján egyértelmûen pozitív tesztem volt, de utána 1-2 nappal már biztosat fog neked is mutatni. Drukkolok, hogy ne jöjjön meg!

3 napot késett a mensim aztán megjött de kicsit kevesebb és más az állaga. Ma reggel csináltam tesztet és egy halvány csík látszott, hogy pozitív. Mi lehet? Baba?

Mi lehet?Baba?Már más jeleim is vannak...fáradtság,el?ször nem kértem semmit aztán minent stb...

Legjobb válasz: Gratulálok

Gratulálok
Szia! Én is gratulálok, nagy valószínûséggel baba. de menj el orvoshoz, hogy kizárható legyen a vetélés!
Én sem tudok mást mondani az olvasottak alapján mint, hogy sok boldogságot a picihez, mert szinte 100%, hogy van. Ha 1-2 nap múlva csinálsz még egy tesztet, már biztos, hogy erõsebb lesz a csík, aztán menj orvoshoz. Gratulálok!
valszeg baba, de tudnod kell h mas sem lehetetlen, en nem ilyesztegetni akarlak, 3-4 nap mulva csini meg egy tesztet es azzal menj orvoshoz.sok sikert.
Szia ha nincs semmi bajod amúgy , csinálj még egy tesztet de bõven ráérsz elmenni dokihoz a mensi késése után 2-3 héttel.Tudom ez furin hangzik, de én is elrohantam és kiderült csak 5hetes vagyok nincs szívhangja és majd két hétre rá menjek vissza.És ha magánhoz mégy azért ezek nem kevés pénzekbe kerülnek..Persze ha van valami kirívó problémád az legyen az elsõ, hogy elmégy dokihoz.Sok sikert picihez.

Nekem ma van a 3. napja, hogy késik a menzeszem, de ma csináltam egy tesztet és negatív lett. Lehet, hogy korán csináltam a tesztet?

Legjobb válasz: Szia sorstárs! Dettó ugyanígy vagyok. Ráadásul 10-es tesztet csináltam. Holnap reggel én még megnézem. Szerinem te is várj még 1-2 napot, hárha csak a hormon késõbb jelenik meg a vizeletünkben. Drukkolok magunknak! Írj, hogy mi volt!

Szia sorstárs! Dettó ugyanígy vagyok. Ráadásul 10-es tesztet csináltam. Holnap reggel én még megnézem. Szerinem te is várj még 1-2 napot, hárha csak a hormon késõbb jelenik meg a vizeletünkben. Drukkolok magunknak! Írj, hogy mi volt!
Szia! Nem, délután csináltam a tesztet. Interneten rendeltem külföldrõl. One Step easy Pregnancy teszt a neve. 10-es érzékenységû.
A kérdező hozzászólása: Én is drukkolok neked!
Sziasztok!Nekem is késik már két napja, ma csináltam 10 erõsségüt és nekem is negativ lett.Akkor nem vagyok egyedül evvel a problémával.Azt hiszem várok még 1-2 napot és újra megprobálom.Remélem pozitiv lessz, mindannyiunknak!
Sziasztok! 1. válaszoló vagyok. Nem bírtam magammal, és most is csináltam egy tesztet (van egy rakat): + lett! Nagyon halvány, de ott van! Szerintem holnapra nektek is ott lesz!
A kérdező hozzászólása: 1.válaszoló reggel csináltad meg a tesztet? Milyen nevû terhességi tesztet használtál?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!