Találatok a következő kifejezésre: Ma csináltam tesztet, pozitív (89 db)

Elvannak záródva a petevezetékeim, mégis terhes vagyok? Múlthéten kedden kellett volna megjönnie, és ma csináltam tesztet. Pozitív lett.

Kezdtük volna már a lombik programot, ha meg jön a mostani menstruációm, de nem jött meg. A teszt pozitív lett. Létezik ilyen? Vagy a teszt rossz? Holnap csinálok egy másikat reggel. Hallottatok már ilyenr?l?

Legjobb válasz: Elõfordul.gratula,de holnap is irj lécci!!

Elõfordul.gratula, de holnap is irj lécci!!
Nagyon együtt érzek Veled/Veletek! Mi is több mint négy évet vártunk, hogy babánk lehessen. HSG után kiderült az egyik petevezetékem teljesen el van záródva a másikat nagyon nehezen de sikerült átjárhatóvá tenni... következõ hónapban terhes lettem... most a szobájában alszik a 7 hónapos kislányunk! Nagyon drukkolok Nektek!!!!!
juj, de jó! csodák márpedig vannak! holnap lécci írj!
Én is nagyon szorítok Nektek! Valószínû mégsem teljesen záródott a petevezeték szerencsére!Nekem is azt mondták, hogy 50%, hogy lesz babám.Erre 2 hónap múlva várandós lettem.Most 2 éves nagyfiú.Vannak még csodák! Várjuk a jó híreket!:)
Jujj nagyon szorítok, hogy ez a pozi teszted igazi legyen:)
Szia! Gratulálok! Holnap mindenképp tesztelj megint és írd meg mi lett! Ha valóban az is pozitív, keresd meg az orvosod, nehogy véletlen méhen kívüli terhesség legyen! VAN REMÉNY! Lombik elötti hónapban, elzáródott petevezetökkel és sikerült! Tényleg csak gratulálni tudok!
Jaj, de szép lenne!!!! Majd írd meg, hogy mi a helyzet! Szurkolok!!! :D
Reménykedjünk! Milyen teszt volt?
Én is gratulálok!Sose hallottam még ilyet! Holnap írj.
Én 4+3nál voltam elõször, akkor egy rozoga gépen semmit se látott. TEle is volt a hólyagom. Csak 9 mm mnyk-t. Bunkó is volt, úgyhogy nem megyek az sztk-ba vissza én se többet!! Ma viszont hcg-t néztünk, az 3800 :)
A kérdező hozzászólása: Ok! Írok! De Te is írhatnál, hogy mi volt, meg mi van!
A kérdező hozzászólása: Kedves utolsó! Kihez jártál az sztk-ba? Mert Én bejutottam a múlthét pénteken, és szinte annyit mondott, hogy örüljek neki. De nem az én orvosom volt, hanem másik. Az enyémhet szeptember 5-re kaptam idõpontot.
Gratulálok! Nagyon örülök Nektek! Mrt a te történeted eröt ad másnak is! Soha nem szabad feladni! És éppen lombik elött pár nappal! Szinte hihetetlen... Annak is nagyon örülök, hogy találtál olyan helyet, ahol kedvesek voltak és emberként foglalkoztak veled és végre csináltak egy uh-t. Gondolom nagy megkönnyebbülés volt, hogy minden rendben a pocaklakóval is! Nagyon vigyázz magatokra!
szuper! ha van kedved irhatnál néha:)
A kérdező hozzászólása: 6 mm átmérõjû, vaskos falú, petezsákra susp. képlet látható. Neked volt már valami? vagy csak most mész elõször?
JAJJ DE JÓ!!!!!! Látod, legalább megnyugodtál!!! Gratulálok! :) Minden rendben van mostmár! Én is ma vagyok 5+2 és utrot kell nekem is szedni. Én csüt-ön megyek oda vissza és akkor lesz UH. Mekkora a petezsák és a méhnyálkahártya milyen vastag?
Már biztos késõn írok, de azért leírom. Akármelyikhez mész (nõgyógyászat vagy terhes ambulancia) kijön a nõvér, mondod, hogy be szeretnél jelentkezni, most vagy ott elõször, felveszi az adataidat és majd szólítanak. Remélem, babás vagy és minden rendben!!!!!
A kérdező hozzászólása: Sziasztok!! Voltam orvosnál, a Sote I-en. Mindenki nagyon kedves volt, rendes volt! És örömmel kijelenthetem, hogy 5 hetes, és 4 napos terhes vagyok!!!:) )))) Írt fel a doktor úr utrogestan kapszulát.4 hét múlva kontroll!! És szerintem oda is fogok már járni. Nem kinlódok az Újpesti sztk-val. Bár még nincs szívhangja, és csak a petezsákot látták ultra hangon. De mikor láttam, majdnem megint sírtam a boldogságtól:) Igen, 6 év után az ember már csodának fogja fel, fõleg hogy a sem a mûtét után, sem a meddõségin nem biztattak semmivel. Mert mindenki azt mondta, hogy ugyan megnyitották nagy nyomásra, de az attól még nem átjárható:( Hát pedig csodák igenis vannak. És az orvos tudomány is tévedhet! Tényleg nagy a nõ akarat ereje:) Boldog vagyok.....:)
Gratulálok, de ha sikerült megnyitni a bal petevezetõd akkor várható volt a terhesség. Bár ilyen hosszú idõ után már tényleg csodaként éli meg az ember. Nem lehet leírni azt az érzést amikor évek múlva egyszer csak ott a két csík, az ember tényleg csak bõgni tud.
Szia! Mi ujság? Voltál a korházban? Megvizsgáltak?
A kérdező hozzászólása: Igen, megnyugodtam. És minden rendben van a csöppségemmel:) Ez tényleg hihetetlen. Annak idején én is sok történetet olvastam a gyakori kérdéseken, És én is reménykedtem, imádkoztam, és hittem benne. És láss csodát:) Köszönöm szépen a jó kívánságokat!
Hát azt az sztk-s dokit nekem ajánlotta egy másik orvos!!! De hogy feltétlenul hozzá menjek... na szép :( Bele sem merek gondolni, hogy mi van, ha nem megyek tovább... mert ugye nekem rogton azonnal el kellett kezdeni szedni az utrot. Ez a majom, meg nem foglalkozott az elozmenyemmel... Ilyenek kezében vagyunk. Szép :( De ne torodjunk vele! Hála az égnek, te is már jo kezekben vagy meg én is!!! :)
A kérdező hozzászólása: Még mindig hihetetlen!! Én is szedek utrot. Én már nem vagyok annyira éhes, de én is sokat voltam az.Eddig 5 kilót híztam, és kész voltam ettõl:) De nem számít. Ma voltam ultrahangon, és már van szívhang. 7 mm a mi kis mazsolánk:) Nálad mi újság?
Tök jó!!! El tudod már hinni?? :) ) Én a másik sztk-s "eset" vagyok. Én is betöltöttem a 7. hetet szombaton. Én itthon fekszem, mert volt egy kis ver meg barna. utrot szedek. Te hogy vagy? Én folyton éhes vagyok :) és közben nem bírok enni :( Pénteken megyek vissza Stenczerhez. Írj majd mi volt a dokinál.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a gratulációt:) Semmi különös nincs velem. Majd hétfõn kell mennem megint ultrahangra, hogy mi újság. Már betöltöttük a 7. hetet:) Alig várom már hogy vége legyen ennek a kritikus 12 hétnek:) Veled mi újság? Hogy vagytok?
Mizu veled?rég irtál?hányadik hétben is avgy??
Gratulálok! :) Ez nagyon fantasztikus, sok boldogságot és örömet kívánok a családnak :)
Mármint a Stenczer doki. (a nekem is õ-s vagyok :D)
NEKEM IS Õ!!!!!! A másik baluljárt sztk-s vagyok :) ) Mit mondtál neki? Hogy legyen az orvosod, vagy mit? Vagy nem mondtál semmit, csak mész hozzá?
Nekem a Silhavy volt, én írtam Neked, hogy menj a Sotéra. örülök, hogy minden rendben! Boldog és gondtalan babavárást! Mikorra várható? :)
A kérdező hozzászólása: Dr Stencer Balázs. Egy fiatal orvos, de jól ért ahhoz amit csinál. Neked ki az orvosod?
Ki lett a dokid végül?
A kérdező hozzászólása: Igen hál istennek, minden jóra fordult. Mikor a meddõségin utoljára voltam, akkor azt mondta a Doktornõ, hogy a következõ mensi után( ami nem jött meg) Kb 2 héttel el kell kezdenem a sárgatesthormon pótlást, mert azt alacsonyabbnak lássa. És ezért féltem nagyon, nehogy valami baj történjen. De most már jó kezekben vagyunk! Még egy megjegyzés. Mikor elmeséltem a Doktor úrnak, hogy mi lombikra mentünk volna, meg hogy ki akarták venni a petevezetõmet, csak annyit mondott, hogy van mit fejlõdnie még az orvos tudománynak. Vagy ehhez hasonlót mondott.
A kérdező hozzászólása: Pont azt néztem, hogy merre kell menni. És amikor oda érsz, akkor leadod a taj kártyád és szólítanak? Vagy van valami porta? Csak azért kérdezem, mert mindenhol máshogy van. És köszönöm mégegyszer:)
Én vagyok, aki a Sote I-et írta. Ahogy bemész, jobbra a nõgyógyászati ambulancia van, balra a várandós ambulancia, szülészet, csecsemõs osztály, stb...
A kérdező hozzászólása: Ok, ok! Azt hittem, hogy nõgyógyászat. Megyek is, köszi
Én is gratulálok! Jó egészséget kívánok!
Jaj de jó!!!!!! Gratulálok! Ne gondolj már rögtön ilyen hülyeségre!!!!! Baba van ott, nem ciszta meg ilyenek. Pozitívan kismama, pozitívan!!!!! :D :D :D
A kérdező hozzászólása: Megcsináltam!! Lilly tesztel, és POZITÍV lett ez is:) )))) Megint bõgtem reggel:) )) Vannak még csodák! És hogy pont Én velem történik meg? Ez hihetetlen:) Már csak azért izgulok, mert olvastam hogy a ciszta is okoz pozitív tesztet, vagy a méhen kívüli terhesség:(
A kérdező hozzászólása: Feltétlenül megírom. Amúgy alig tudtam az este aludni, olyan izgatott voltam, és vártam a reggelt. Ma megint ugyan ez lesz:) De olyan dühös voltam magamra, hogy lehetek ennyire dili:(
jaaaj, de akkor reggel írd meg ám, hogy mi volt! olyan jó veled izgulni :)
A kérdező hozzászólása: Az utolsó mondatot ne nézzétek, véletlenül került oda:) )
Hahó mi van veled??????
Remélem, jössz a jó hírekkel, addig is egy biztatás: az egyik barátnõmnek teljesen ugyanez volt, neki azt mondták, hogy mindkét oldal teljesen elzáródott, már volt lombik idõpontja - most pedig már 10 hónapos a spontán babája :)
Teszteltél?
Szia! Hát ha az egyik petevezetõt megnyitották, akkor már nincs elzáródva. :-) Ha azon az oldalon érik a petesejt, ugyanolyan eséllyel lehet babásodni, mintha teljesen rendben lennél. :-) Gratula!!!
jupííííí ! gratulálok, ne gondolj semmi rosszra , biztos baba van! jó várakozást nektek :)
Gratulálok kismama!:)
Nagyon jó érzés ilyet olvasni. Nekem a diagnózis szerint "nehezen átjárható mindkét petevezetõ", de ha ilyen csodát olvas az ember, újra jöhet a remény. Boldog babavárást!!!!!!
Ez nem nõgyógyászat, hanem várandós ambulancia a SOTE 1-en. Baross utca. De ne telefonálgass, hanem ma reggel menjél oda. A lényeg, h elsõkörben valaki lásson, majd utána ráérsz még dokit keresgélni ott!!!!
A kérdező hozzászólása: Úhhh!! Ez nagy segítség volt! Kellene akkor a nõgyógyászat telefonszáma! Nekem mindegy ki, csak nézzen rám. Pont most néztem a sote II-õt
Sote I. terhesambulancia. Menj oda, és ha kijön a nõvér mond meg, hogy szeretnél bejelentkezni, mert ott szeretnél szeretnél szülni. Még ha nem is így van, legalább megvizsgálnak és ha kell, kapsz gyógyszert. Én is így voltam. Tudom ajánlani neked Krasznai dokit, vagy Lázár Leventét, én pl Silhavy Mihályhoz jártam, nála is szültem. Tb alapú, nem kell fizetni sem. Ha kell, tudok adni tel számot Silhavyhoz. Minden pénteken ott van az ambulancián. Én felhívtam szerdán, mondta, hogy pénteken menjek oda. Kijött a nõ, odaadtam a lakcím kártyám, tb kártyát és a személyit és mondtam, hogy Dr. Silhavy Mihályhoz jöttem. Azt sem tudtam hogy néz ki. Behívtak, mutatták, hogy ki az és már ment onnantól kezdve minden. Kiírta az uh-ot, megvizsgált, laborba küldött, stb...
A kérdező hozzászólása: Az Újpesti Sztk-ba járok. Most orvost keresek a neten éppen.
Szia. Szerintem mindenképpen keress egy orvost, aki megvizsál ultrahanggal. Mert nagyon soká van az a szeptember 5. Meg ha barnázol, valószínü, hogy duphastont kell majd szedj. Azt meg csak nödoki ír fel. Meg addigra már min 10 hetes leszel és a vizsgálatok? Nem tudom, hová mehetnél, melyik korházba, de kell egy vizsgálat mindkettötök érdekében. Hülye az a doki, h még egy ultrahangot sem csinált, mert ha még nem bizonyították a terhességed ultrahanggal, akkor nem mehetsz védönöhöz, illetve mi van, ha méhen kívüli? Kérlek, menj addig orvos után, mig meg nem vizsgálnak uh-gal, és esetleg az a gyógyszer sem ártana. Én a gyógyszer mellett barnáztam, de természetesen minden szervezet más. De jobb félni, mint megijedni.
A kérdező hozzászólása: pénteken mentem a nõgyógyászhoz, de idõpontot adott szeptember 5-re, És nincs elõbb. Fel mentem hozzá, de másik rendelt. Õ meg rám sem nézett. Azt mondta, hogy nem vizsgál meg, meg semmi, hanem örülni kell neki.Most akkor hova menjek? A máv kórházba ha megyek, akkor ott tudnak valamit csinálni?
Én is gratulálok! Viszont, ha alacsony a sárgatest hormon szinted, minél elõbb keress fel egy dokit, hogy adjon rá gyógyszert!
A kérdező hozzászólása: Feltétlenül írok majd:)
Ugye irsz majd még h doki mit mondott, stb???
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm!!!!! És nem gondolok semmi rosszra!! Kedves utolsó! Ha nem velem történt volna meg, el sem hinném. A hsg papíromon az van, hogy a bal oldali petevezetõt nagy nyomásra megnyílt, a jobb átjárhatatlan. Májusban mûtöttek, mert úgy volt hogy ki kell venni õket. 1, 5 hete voltunk a meddõségi központba, és ott azt mondták hogy ha megjön telefonálni kell idõpontért és elkezdjük a sárgatest hormon pótlást, mert az is alacsonyabb egy picit. Várom, várom, várom, semmi. Csináltam egy tesztet, és láss csodát, pozitív!:) Nagyon furcsa a nõi test! Még egyszer köszönöm szépen a biztatást, és hogy velem együtt izgultatok! Én is sok szerencsét, és boldogságot kívánok mindenkinek:)
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm!:) 6. éve várjuk már a csodát. Miután 2 csíkos lett, 1 óráig csak bõgtem:) A hsg papíromon az szerepelt, hogy a bal oldali petevezetõ nagy nyomásra megnyílt, a másik teljesen zárt. Májusban volt egy laparotómia mûtétem, mert úgy volt hogy ki kell venni õket. De nem vették ki, mert se begyulladva nincs, sem pedig tele folyadékkal. Én arra gondolok, hogy a mûtét során szerintem ahogy megbolygatták történhetett valami. Holnap reggel megcsinálom a tesztet, és utána irány a nõdoki:)

Ma csináltam tesztet és pozitív lett! A cisztát is kimutatja a teszt?

Legjobb válasz: Szia! Jó lett volna, ha tüneteket is írsz, ha van. Akkor biztosabbat tudnánk válaszolni. Így csak azt tudom mondani, hogy a tájékoztatón is rajta van, hogy egyes esetekben álpozitív eredményt mutathat a teszt ciszta miatt. Viszont , eddig még sosem hallottam arról, hogy valakinek is ciszta miatt lett pozitív eredménye. És én is érdeklõdtem, mert nekem volt is cisztám, negatív lett a tesztem, és akkor megkérdeztem errõl gyógyszerészt és orvost is. Õk azt mondták, hogy lehetetelen, hogy azért mutasson a teszt pozitívat, mert cisztám van... Szóval szerintem 99.9 %, hogy babás vagy! De minél elõbb menj orvoshoz, hogy a nõdoki is igazolja ezt! Sok sikert!

Szia! Jó lett volna, ha tüneteket is írsz, ha van. Akkor biztosabbat tudnánk válaszolni. Így csak azt tudom mondani, hogy a tájékoztatón is rajta van, hogy egyes esetekben álpozitív eredményt mutathat a teszt ciszta miatt. Viszont , eddig még sosem hallottam arról, hogy valakinek is ciszta miatt lett pozitív eredménye. És én is érdeklõdtem, mert nekem volt is cisztám, negatív lett a tesztem, és akkor megkérdeztem errõl gyógyszerészt és orvost is. Õk azt mondták, hogy lehetetelen, hogy azért mutasson a teszt pozitívat, mert cisztám van... Szóval szerintem 99.9 %, hogy babás vagy! De minél elõbb menj orvoshoz, hogy a nõdoki is igazolja ezt! Sok sikert!
Én is úgy hallotta, hogy ciszta esetén mutathat +at a teszt. De az orvos tudja ezt biztosan megmondani, úgyhogy keresd fel:-)
Mindenképp keresd fel a dokit, akár vannak tüneteid, akár nem. Drukkolok!
Nem kell egybõl cisztára gondolni, ha nincs okod rá. Menj orvoshoz, remélem inkább baba van a dologban! Persze csak ha te is szeretnéd! 5 hetes kismama
A pozitív az pozitív! Gratulálok a Kisbabádhoz!!!
ha már van egy piztív teszted akkor ne holnap csinálj tesztet. inkább csinálj pár nappal késöbb mert a hcg szinted kétnaponta nöl a duplájára. ezért szerda vagy csütörötökön csinálj akkor már egy erösebbnek kell lennie.
Szia! Nekem is elõször halványan látszott, de másnap reggel már tuti volt a másik teszten. Ma már 5 hónaposak vagyunk. :-)) Remélem neked is sikerült! Sok sikert!
Szia nekem is van egy halvàny pozitivam.De nem tudom hogy valoban pozitiv e.nekem semmi folyàsom nincs.A cicim is csak alig fàj.Màskor meg ilyenkor màr majd le szakad.
Én is így voltam, mensi elött egy nappal teszteltem és barnáztam is, nem is gondoltam, hogy baba lesz belõle, hát az lett és már 4.5hónapos kis vasgyúró:) .Biztos, hogy babás vagy, pihizz sokat és örülj.Boldog babavárást:) 4.5hós baba anyuja
Gratulálok!!!
Én szerdára nem várom és most du. teszteltem halvány két csíkosat. Csak az volt gyanús, hogy a mensi elõtti 3-4 napos barnázás eddig nem jelentkezett. Még mindig nem merem elhinni... Gratulálok!
A kérdező hozzászólása: Az a furcsa hogy nekem sincs folyásom!Pedig mensi elõtt szokott lenni fehér folyásom!Akkor vehetem tutira?El sem merem hinni!!!!!:) :)

Április 30-án kellett volna megjönnie. Ma csináltam tesztet. Annyira halvány a második csík, hogy többször megnéztem, hogy nemcsak oda képzelem? Ez azért pozitív? Ismételjem meg holnap? Vagy menjek orvoshoz?

Legjobb válasz: Ha olyat látsz, hogy sáv jött ki belõle, ami egy picit sötétebb, mint a háttér, akkor az pozitív. Viszont, ha csak vonalkát látsz, az lehet szellemvonal is! Milyen teszttel csináltad? Mennyi idõ látszott ez a halvány csík?

Ha olyat látsz, hogy sáv jött ki belõle, ami egy picit sötétebb, mint a háttér, akkor az pozitív. Viszont, ha csak vonalkát látsz, az lehet szellemvonal is! Milyen teszttel csináltad? Mennyi idõ látszott ez a halvány csík?
Még ha halványan is, de ott van, akkor bizony az poz., csak alacsony még a HCG szinted. Várj 2-3 napot és tesztelj újra. Majd menj dokihoz, 2 hetes késés után.
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm. El kezdtem vérezni. Tehát azért volt halvány?! Nagyon szomoru vagyok.
Nekem is volt már úgy, hogy halványan látszott, de aztán pár napra rá véreztem és már halványan sem látszott. Azt mondta a doki, hogy , , valami'' elkezdõdött, de vége lett :(
Ezen ne bánkódj! nem szabad! Ha elment, azért ment el, mert nem lett volna életképes! Fel a fejjel, és nagyjából 2 hét múlva, peteéréskor mindent bele! :-)
A kérdező hozzászólása: Köszi a bátorítást. Sok örömet Nektek.
Sajnos spontán vetélés.
A kérdező hozzászólása: Várok még 1 napot, meglátom hogy mi lesz és ha ugy van akkor holnap elmegyek.... Majd jelenkezem itt hogy mi van! Addig is köszi!
Addig viszont ha tudsz feküdjél, vagy pihenj, ne emelj és ne csinálj fizikai munkát! Drukkolok hogy minden rendben legyen!
szia én is leirom a unokanövérem történetét. 5 hetesen ugytudta meg hogy terhes hogy elöntötte a vér és görcsölt is. és semmi baja nemlett, általában ha elvetél valaki akkor darabos. ha neked nemvolt az akkor nincs gond . de én még ma bemennék a dkorházba mert ha baj van adnak erösitötö.
A kérdező hozzászólása: Szia 2-eske! Sajnos tegnap délután iszonyúan görcsöltem és darabosan kezdtem vérezni. Amikor elmentem wc-re a wcpapiron sajnos volt egy nagyobb darab "valami". :( Ne tudtam orvoshoz menni, be kellett jönnöm melóba. :((
van még remény. irtam neked privit.:) tudom nehéz , mert én is már lassan 2 éve probálkozunk, és most ugynézki megfog jönni, pedig elsö honap volt miota rendben vagyok hormolilag. ti miota probálkoztok?
A kérdező hozzászólása: Én is küldtem neked privit. Mi amugy "még csak" 3 hónapja, de nekem egy örökkévalóságnak tûnik!
Szia! 2. válaszoló vagyok! Hogy vagy? Vérzés? Dokihoz mész? ÍRJ!!!!
A kérdező hozzászólása: Szia... Vérzek. Nagyon. Bár már nem annyira mint tegnap de ez akkor is sok. Tegnap délután iszonyatos görcseim voltak és darabosan véreztem. :( Szóval szerintem elment a baba. :(( Dokihoz nem megyek még, várok egy két napot és meglátom. Hát mit mondjak..le vagyok törve. De azt a tanácsot kaptam hogy próbálkozzak rögtön ujra meg a babával, ilyenkor jobb az esély a terhességre, mert a hormonok még ugy állnak ahogy kell.
Nagyon sajnálom! Együtt érzek veled!!!! Én is átéltem. Szerintem is próbálkozzatok, nekem 2 hónapra rá sikerült. Azért jó lenne ha látna a doki, hogy rendesen kitisztultál-e, nehogy késõbb baj legyen miatta. (márha elment és nem csak a nyálkahártyádból szakadtak le darabok). Nagy darabok voltak? Erõs görcs volt? Mert nekem mennyiségre most 2 napig normális volt, azaz sok a terhességhez. Én kívánom hogy mihamarabb sikerüljön és minden rendben legyen!! Írj még hogy mi van! 2.válaszoló
A kérdező hozzászólása: Hát tegnap nagyon erõsen véreztem és élénk piros volt. Ma is vérzek de már sötétebb a színe. A görcs tegnap nagyon erõs volt ugy éreztem mintha kést forgatnának a mé=hemben közben, az után j=óttek a darabkák meg az a egy nagyobb kb 5-6 mmes, de azóta megint semmi. Ugyhogy most csak vagyok és várok. Ha elmulik ujra megpróbálkozunnk és remélem a következõ alkalommal szerencsém lesz!
Szia! Hogy vagy? Voltál dokinál? Vérzel még? Kitartás! 2.v
A kérdező hozzászólása: Szia 2.v. Már csak egy picit barnázok, ugy néz ki higy ma már teljesen elmegy. Dokinál nem voltam, uyg döntöttem várok. Megint megpróbálkozunk. Eddig minden hónapban volt peteérésem, remélem most is lesz. SZeptember 5.=én kellene lennie. Aztán majd meglátjuk.
Szia! Nem tudom olvasod-e még amit írok! 2.v.vagyok! Mi újság?
2. válaszoló vagyok. Mikor volt vetélésem, akkor kézzel és uh-val is megvizsgált, pedig véreztem. Megoldják, ne aggódj! Ez a dolguk, szóval irány a korház, nehogy késõ legyen!
A kérdező hozzászólása: Tényleg nagyon rendesek vagytok hogy ennyien válaszoltok A 2. válaszolónak üzenem, hogy majd jelentkezem!!
A kérdező hozzászólása: De ilyenkor ha vérzek hogyan vizsgál meg a doki? Ilyenkor is ultrahanggal vagy valahogy máshogy?
A kérdező hozzászólása: Sejtettem.. Ugy sírtam reggel amikor megláttam a vérzést. És most el kell mennem dokihoz?
A kérdező hozzászólása: Köszi a gyors választ!
Lehet hogy vetélés, mert 3 teszt nem hazudik. Ha tudsz menj dokihoz!!!! De leírom az én történetemet! nekem 5 nap késés után és pozitív teszt után megjött, de nem volt darabos és nem voltak görcseim. Ez volt 1 hete. 2 napig rendes mennyiségû vér volt, majd pár csepp és egyre barnább majd mostmár csak néha-néha 1-2 csepp barna, el is voltam keseredve, bõgtem..., sõt a hõm is leesett 3 tizedet. Hétfõn voltam dokinál és az uh-n ott volt az 5 mm-es petezsák. :) Azt mondta a doki hogy elõfordul néha vérezgetés (lehet a méhszájbõl), de ha görcs is van az már baj. Írt fel Utrogestan-t mostmár csak 1 csepp barna van néha. Úgyhogy van remény. Én kívánom neked hogy minden rendben legyen! Azért még én is izgulok, mert jövöhéten megyek vissza, mert a szikhólyagra annyit írt hogy sejthetõ. Mindenképp menj el dokihoz!!!! Szorítok! És Gratulálok!
A kérdező hozzászólása: Jaj de örülök hogy neked sikerült! Nekem sem darabos, és reggel görcsöltem de most már nem. Nem tudom, nem merek reménykedni. Pedig annyira szeretném. És ha mégis sajnos ugy lenne hogy vetélés akkor mennyi idõ után próbálkozhatunk ujra babával? Lehet rögtön vagy várjak?
Ilyenkor nem kell várni. Nagyon sokan vannak, akik terhesek voltak és nem is tudtak róla, mert megjött nekik, csak max késett egy kicsit. Mivel ilyenkor nincs szükség egészségügyi kaparásra nem kell kivárni a 3 hónapot. Azért én szorítok Neked, menj orvoshoz, ha elmúlt a vérzés. Sok sikert!
ha vetéle´s ez még inkább csak egy nem rendesen megtapadt sejt ami leválik a menzesszel. a doki max úgy tudja megnézni hogy mi is történt hogy vesz töled vért és 2 nap múlva megint ha a hcg szinted ezalatt nem nött akkor vetélés. próbálkozni lehet nyugodtan mert ez egy menstruáció igazábol. de ha nincsenek görcseid és eláll a vérzés nromálisan akkor nincs értelme dokihoz menned, kb 2 hét múlva tesztelj (addig ha lesz peteérésed nyugodtan lehet próbálkozni) és negatív akkor az a baba nem tapadt meg ha pozitív várj még 2 hetet és megint tesztelj ha akkor is pozitív akkor mehetsz dokihoz akkor már talán szívhang is lesz.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a válaszokat, nagyon kedvesek vagytok!! Tényleg sokat segítettetek!
Én a 2. válaszoló vagyok. Semmiképp ne éld bele magad, és ha ott marad akkor csak boldogabb leszel. Nézd. Nekem május 26-án volt már egy spontán vetélésem, sajnos. Azóta megszakítással védekeztünk, és látod, még véreztem is de a baba ott van! Pedig mennyi esély lenne rá??? Ha a baba akar jönni, ígyis-úgyis fog! Ne add fel, de ne éld bele magad, csak beszélj hozzá, hidd el sokat számít! Egy kismama ismerõsöm mondtam hogy amikor a fiával volt terhes, kiderült hogy méhen kívüli, azonnal befektették a korházba, és úgy volt hogy reggel megmûtik. Egész este a picihez (petezsák :) ) beszélt és reggel mikor újra uh-t csináltak, megállapították hogy az éjjel lement a méhébe és beágyazódott ott. Az emberi test csodákra képes! De menj dokihoz!
De nagyon szorítok! ha nincs görcs és darab, az jó jel. Max menzis érzés, nekem az volt az elsõ nap. 2. válaszoló
A kérdező hozzászólása: Te annyira kedves vagy, nagyon köszönöm, nem is tudod mennyit segítettek a szavaid. Nem élem bele magam. Nagyon félek most már!!! Neked nagyon boldog babavárást kívánok!!!
Ilyenkor mindenképpen jól esnek a bíztató szavak, de én csak történeteket írtam le, hogy ilyen is van. Nagyon örülök hogy tudtam segíteni!!! Teljesen átérzem amit most Te! Szóval ha ma nincs doki akkor holnap menj el! És mindenképp ÍRD MEG!!!!! Veled vagyok! :) 2-eske :)
Én a helyedben azonnal elmennék orvoshoz, mégpedig azért mert elképzelhetõ, hogy azért vérzel, mert nem méhben, hanem mondjuk a petevezetékben van a pici. Sógornõmmel ez volt, épphogy elért a dokihoz, még nem kellett eltávolítani a petevezetõt. Amúgy azt mondják, ha görcsa van az nagyon nem jó, azonnal orvoshoz kell menni. Mert ha méhben van akkor nincs "gond" báááár... ha mondjuk nem az volt a baj, hogy nem tapadt meg, hanem az hogy elhalt, akkor maradhatott ott valami a sejtecskébõl.. igazi baj akkor van ha nem jut el a méhig a sejtecske. Tehát ne várj, hanem menj kórházba, mondd el mi volt és gyõzõdjenek meg róla, hogy a helyén volt a pici és nem méhen kívül.
lehet egy emlékezõ mensi is, elsõ hónapokban ilyen elõfordulhat. Úgy olvastam az hamarabb elmúlik, és kicsit más is, mint a normális. Sajnos, lehet egy spontán vetélés is:( Várd meg, hogy mi lesz ma, és szerintem jó lenne elmenned dokihoz, hogy megnézzen! Tényleg fontos ilyenkor, hogy ha fenyegetõ vetélés veszélye ven, hogy idõben elmenj dokihoz, és megfelelõ kezeléssel(gyógyszeres) még megmenthetõ a baba!!! Ha megnyugtat, akár ma is bemehetsz ügyeletre..
A kérdező hozzászólása: Szia 2-eske! Megvagyok köszönöm, ujra gõzerõvel "dolgozunk" a babán. Most lesz egy romantikus hétvégénk, ugyanis az anyósomék mennek el hétvégére és mi meg megyünk oda "õrizni" a házat. A férjem azt mondta hogy van egy meglepije. Amugy épp ma van peteérésem. Hát... Remélem! :) )

6. napja késik. ma csináltam teszte ami 1 mp múlva pozitív lett. ugye hihetek a tesztnek?

9.hónapja próbálkozunk.da a múlthónapban feladtam a kisérletezést, és belevágtunk egy nagy lakásfellujításba.rengeteg sittet hórdtam és éjjel nappal dolgoztunk.oda se figyeltem semmire.csak mikor nem jött meg már 2 napja.szúrkált a hasam, és a petefészkem, fájtak a melleim,álmoska voltam, de semmi más tünet.tegnap, meg ma a h?m 36.9.bizakodthatok.?

Legjobb válasz: szia ,gratulálok neked :)))))

szia , gratulálok neked :) ))))
A kérdező hozzászólása: szia.kösz a gratulálást, még most se merem elhinni..
Én is gratulálok! Hidd el! Babátok lesz!
Gratulálok nektek! :)
Grat! :-)
Szia! Gratula! Én is pont így vagyok , ill. 2 napja késik és nekem is poz. lett a teszt. De nem hiszem el egyszerûen, de azért örülök, majd ha doki is alátámasztja, akkor! Mikor mész orvoshoz?

Kb.1 eve probalkozunk de nem jon ossze es voltak endo tuneteim is, aztan most voltunk nyaralni ahol szaunaztam es kispohar sort v bort megittam, raadasul forro vizben furodtem es ma csinaltam tesztet ami pozitiv lett, massal is volt ilyen?

hogy nem is vigyaztam magamra es mar elvesztettem a remenyt h sikerulhet,raadasul forro vizben furdok es meg ittam 1 pohar sort is.artottam a magzatnak a pohar sorrel es a meleg furdovel?raadasul 2 eves fiamat biciklivel furikazom ami nem tul konnyu.szoval minden olyat csinaltam ami talan art a magzatnak??tapasztalatok,irjatok lanyok

Legjobb válasz: Ezek közül még semelyik sem árthatott. Gratulálok!

Ezek közül még semelyik sem árthatott. Gratulálok!
Bizonyára nem blokkolt az agyad, mivel nem voltál rágörcsörve. Nekünk is így volt, mi 2 évig próbálkoztunk, de semmi. Aztán mikor feladtam és nem foglalkoztam már vele, láss csodát, terhes lettem. Semmit nem ártottál a magzatnak, de azért mostmár kicsit vegyél vissza, had tapadjon meg jól, és had erõsödjön meg az a kis csöppség, már ha ennyit váratott magára. Gratulálok!
Hát ezek tényleg nem árthattak!
Szerintem korán teszteltél.Várd meg hogy megjön e, ha ne akkor tesztelj.
A kérdező hozzászólása: Remélem igazad van, érzek hasszurkálást, mintha felfáztam volna, de lehet ez mind pszichés tünet. Szerinted jókor lehettünk együtt?
Együttléttõl legalább 2 hétnek kell eltelnie hogy a teszt kimutassa a terhességet.
Elsõ vagyok. Ha peteéréskor voltatok együtt akkor nagy az esélye.
A kérdező hozzászólása: nem jött össze, azért köszi a választ

Abortuszom 2 hettel ez elott volt, ma csinaltam tesztet, es pozitiv lett terhes lehetek? :O

az abortuszom elott a terhessegemet a kozepes erossegu csikkal mutatta, es ma amit csinaltam tesztet az is kozepes erossegu csik volt, a lenyeg az hogy az abortuszom utan 3 napra ra, lefekudtem a ferjemmel megint, azota minden nap szeretkezunk es nem vedekezunk, terhes lehetek? kerek titeket segitsetek nekem irjatok le a tapasztalataitokat, az abortuszomat nagyon meg bantam, ujra szeretnenk kis babat, es az abortuszom azert volt, mert a magzat nem volt egeszseges, elore koszi mindenkinek a valaszokat

Legjobb válasz: Nem, csak a hormonok még ott vannak a szervezetedben...

Nem, csak a hormonok még ott vannak a szervezetedben...
Gratulálok! Nagyon megviselhetett, ha 3 nap után már együtt voltatok! Lehetsz-e terhes? Örülj, ha ebbe az életbe terhes leszel még valamikor, nem ám 3 napra rá!!! Gondolj bele, ha most az lennél, az a baba mennyire lenne egészséges??? Remélem te sem gondoltad komolyan, hogy ennyi idõ alatt újra terhes lehetsz! Egy olyan párnál ahol semmi baj nincs, akár évekbe telhet míg baba lesz, nem ám akkor egy abortusz után, amikor meg vagy bojgatva! Jó, oké hogy beteg volt a baba, újra szeretnétek, de azért ez durva. Nem úgy kell nekilátni, hogy bumm bele, mert akarom, talán fel kéne készíteni a szervezetedet, nem????
doki nem mondta, hogy 6 hétig tilos? komolyan kéne ezt venni...
Ezt én sem értem meg soha, hogy valaki elmegy abortuszra és utána védekezés nélkül szeretkezik.Amúgy tény, hogy nem szabad szeretkezni utána és ennyi idõsen már igazán vigyázhatnál magadra, mert tönkre teszed a tested és végén már ha akarsz se tudsz terhes lenni.Ha meg amúgysem akarsz, akkor miért nem védekeztek?Ha van peteérésed, akkor simán eshetsz teherbe.De azért várj vele pár hetet és utána nézd meg, hogy terhes vagy-e, hisz ha jól tudom 12 hétig még elvégezhetõ az abortusz.Szóval 3-4 hét után is ha pozitív, akor dönts, hogy most a sorsra bízod magad és megtartod a gyereket vagy megint elveteted.Bár az orvost sem értem, hogy ilyen dolgo után miért nem tájékoztatja a beteget.
Nem vagy terhes, még egy ideig pozitív is lesz a teszt, de mindenképp érdemes várnod pár hónapot mielõtt teherbe esnél újra, addig védekezést ajánlanék, az abortusz nem játék.
"lefekudtem a ferjemmel megint, azota minden nap szeretkezunk es nem vedekezunk, terhes lehetek?" Gratulálok, k*rva sok eszetek van!!!! Abortusz után 6 hétig TILOS A SZEX!! És igen, rohadtul teherbe eshetsz!! idióta!
Abortusz utáni harmadik naptól már szexeltél?? Komolyan, az eszem megáll, mekkora marha emberek vannak!
írta hogy újra szeretnének babát ne bántsátok már, így is éppen elég szar lehet..mondjuk attól be kellett volna tartani a 6 hetet :S
Genetikiai hulladék cigányok, állati ösztönöknek engedve....
"az abortuszomat nagyon meg bantam, ujra szeretnenk kis babat, es az abortuszom azert volt, mert a magzat nem volt egeszseges" ezt valahogy senki sem olvassa el. szóval nem teljesen hülye a kérdezõ, tudja hogy védekezés nélkül lehet terhes. de igen, abortusz után egy jó darabig nem kéne szexelni. ezt a doki nem mondta el?
Utolsó vagyok: Eleve hova tapadna meg az a szerencsétlen baba????
a 6 hetet egyébként részben azért mondják, mert ha ilyenkor valahogy mégis megtapad, az nagyon sok negatívumot jelenthet a baba és az anyuka egészségére is. egyébként nem valószínû, de szexszel bírjátok már ki azt a hat hetet. az abortusz egy mûtét, és nem viccbõl mondják! ha nem vigyáztok, abból lesz a méhszájseb, abból meg a méhnyakrák. ezt azért nem kéne kockáztatni. 6 hét nem a világ, utána aztán hajrá, hátha sikerül...

Ma nem jött meg, csináltam tesztet pozitív lett, de a mellemben lévő fájdalom elmúlt, ugye nincs baj a terhességemmel?

A mellemen lév? erek már jobban látszanak, csak az érzékenysége múlt el.

Legjobb válasz: Szia! Nyugodj meg, persze hogy nincs baj, a terhességi tünetek nem mindíg egyformák, és nem is biztos hogy mindegyik jelentkezik nálad! Vigyázz mostmár magadra, pihenj, ne emelgess, és ha betöltöd az 5. hetet, már uh-on is fog látszódni a petezsák!

Szia! Nyugodj meg, persze hogy nincs baj, a terhességi tünetek nem mindíg egyformák, és nem is biztos hogy mindegyik jelentkezik nálad! Vigyázz mostmár magadra, pihenj, ne emelgess, és ha betöltöd az 5. hetet, már uh-on is fog látszódni a petezsák!
A kérdező hozzászólása: Köszi

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!