Találatok a következő kifejezésre: Ma csináltam tesztet, (404 db)

Jártatok már úgy tesztel, hogy csak akkor láttátok a második csíkot, ha forgattátok? Tegnap, de legkésőbb ma kellet volna megjönni, és ma csináltam tesztet.

Igaz nem a reggeli vizeletből,hanem elvittem a kicsit a bölcsibe,és úgy vettem tesztet hazafele. És csak akkor látom a második csíkot,ha forgatom. Holnap után reggeliből csinálok mégegyet.

Legjobb válasz: Szia! Nekem volt, méghozzá a peteérésem utáni 8. napon. Nem is értem minek teszteltem ilyen korán, de nagyon kiváncsi voltam. 10-es one steppel csináltam, és valami volt rajta, de nem igazán láttam, csak ha forgattam, és néha valami sötétebb árnyékot véltem felfedezni rajta. Utána a 12. napon teszteltem peteérés után, délutáni pisibõl, akkor is 10es másféle teszttel, de akkor már jól látható halvány pozi volt. Ma meg már több mint egy hét eltelt a nemvárt óta, és már a 25ös teszten is erõsebb a tesztcsík, mint a kontroll :)) Nem tudom, hogy az a 8. napos teszt azért volt ilyen, mert már akkor elindult valami, vagy csak beképzeltem :) Nem tudom tényleg... Hányadik napon vagy? Már meg kellett volna jönnie? Hány napja volt ovud?

Szia! Nekem volt, méghozzá a peteérésem utáni 8. napon. Nem is értem minek teszteltem ilyen korán, de nagyon kiváncsi voltam. 10-es one steppel csináltam, és valami volt rajta, de nem igazán láttam, csak ha forgattam, és néha valami sötétebb árnyékot véltem felfedezni rajta. Utána a 12. napon teszteltem peteérés után, délutáni pisibõl, akkor is 10es másféle teszttel, de akkor már jól látható halvány pozi volt. Ma meg már több mint egy hét eltelt a nemvárt óta, és már a 25ös teszten is erõsebb a tesztcsík, mint a kontroll :) ) Nem tudom, hogy az a 8. napos teszt azért volt ilyen, mert már akkor elindult valami, vagy csak beképzeltem :) Nem tudom tényleg... Hányadik napon vagy? Már meg kellett volna jönnie? Hány napja volt ovud?
Nekem is nehezen volt látható, csak bizonyos fényszögben, forgatva, hunyorítva... most persze ott nyög a kiságyban és játszik, látni rendesen :D
Lehet, hogy korai. Nekem a nem várt utáni 2. nap reggel, elsõ pisibõl lett nagyon halvány. Menzi elõtti napon még full negatív volt, ha forgattam, csak a tesztcsík helyét láttam. Szóval nyugi, 2 nap múlva kiderül! :) Drukkolok!!! +++
szinte mindig az elsok olyanok:(
Én is hittem már ezt. Napfény felé forgatva láttam valamit. Szétszedtem a kazettát és a csík hátoldalán volt egy csík, ami a pozitív helye és ott van bevonva azzal az anyaggal , ami reakcióba lép a hcgvel és elszinezõdik. Másnap vettem egy ugyanolyan tesztet és használat elõtt megnéztem és lehet látni a csík helyét. A kontrollcsík helyét is. Tesztelj késõbb is!

Ma csináltam tesztet. Most akkor terhes vagyok vagy nem? Többi lent

Szóval ugye ha 2 csík vagy akkor terhes vagy, ha 1 akkor nem.

Legjobb válasz: Én is csináltam már olyan tesztet, amin volt is csík, meg nem is.Nekem az vizeletsugaras volt, és egyáltalán nem egyértelmû.Aztán egy órára rá vettem mégegyet(akkor is csak vizsugis volt), amit belelógattam egy bödönbe, és pzitív lett.Lehet, hogy nem ázott át eléggé.

Én is csináltam már olyan tesztet, amin volt is csík, meg nem is.Nekem az vizeletsugaras volt, és egyáltalán nem egyértelmû.Aztán egy órára rá vettem mégegyet(akkor is csak vizsugis volt), amit belelógattam egy bödönbe, és pzitív lett.Lehet, hogy nem ázott át eléggé.
Legegyszerûbb ha gyorsan csinálsz még egyet. Szaladj le gyorsan a patikába...de utána írd meg, hogy mi lett az eredmény. :D
A vizeletsugaras nekem sem sikerült, én a cseppentõset vettem. Az pozitív lett, és most 14 hetes a pocaklakóm.
A kérdező hozzászólása: ez cseppentõs volt
ha nem volt csík akkor sajnos nem vagy babás, de azért csinálj még tesztet, javaslom hogy 1-2 nap múlva.
A kérdező hozzászólása: csináltam újat. egy csík lett..

Kb 1 hét múlva nem várom. Ma csináltam tesztet, de negatív lett. Reménykedhetek még?

Legjobb válasz: Túl korán csináltad a tesztet. Akkor tesztelj,ha van egy pár nap késés. Ugyhogy van még remény.:)

Túl korán csináltad a tesztet. Akkor tesztelj, ha van egy pár nap késés. Ugyhogy van még remény.:)
A kérdező hozzászólása: Köszi.Akkor próbálok erõs lenni, hogy kibírjam addig.

4-én kellett volna megjönnie, ma csináltam tesztet, negativ. Ma 37 volt a hőm. Meddig várjak a következő tesztig?

4-én kellett volna megjönnie,ma csináltam tesztet,negativ.Ma 37 volt a h?m.Meddig várjak a következ? tesztig?Ha 37 marad,terhes vagyok?

Legjobb válasz: Szerintem terhes vagy,csak még nem elég magas a HCG-d! Ha eddig nem mutatta ki akkor várj még egy pár napot,vagy csináltass labort meg UH-t. Majdnem 2 hét telt el az elmaradt mensid óta,úgyhogy 6 hetes terhességet már az UH is kimutat.

Szerintem terhes vagy, csak még nem elég magas a HCG-d! Ha eddig nem mutatta ki akkor várj még egy pár napot, vagy csináltass labort meg UH-t. Majdnem 2 hét telt el az elmaradt mensid óta, úgyhogy 6 hetes terhességet már az UH is kimutat.
vegyél qupido tesztet, jóval érzékenyebb, mint a többi.nekem már a nem várt mensim napján kimutatta, hogy terhes vagyok. a hõd is arra utal, hogy terhes vagy!!!!bizony!!! üdv:6-hetes kismamai
Valószinüleg még nagyon korai lehet és azért nem mutatják ki ezek a tesztek amiket meg lehet venni. Menny el a nõgyogyászodhoz és kérjed hogy csináljon hüvelyi ultrahangot, az kiderül ott rögtön és még az 1 hetes terhességet is kimutatja.

Vasárnap kellett volna megjönnie, nem szokott késni sosem. Ma csináltam tesztet (25ml-et) de negatív lett, a hőmérsékletem a 20. naptól 37. fok. Szúrkál a hasam és érzékeny a mellem. Mikor teszteljek?

Legjobb válasz: minden reggel tesztelhetsz most már, nekem is negatív volt és három nap késés utál lett csak pozitív a tesztem, keress érzékenyebb tesztet, van már 10 ml-es is, az lehet, hogy már mutat valamit.

minden reggel tesztelhetsz most már, nekem is negatív volt és három nap késés utál lett csak pozitív a tesztem, keress érzékenyebb tesztet, van már 10 ml-es is, az lehet, hogy már mutat valamit.
A kérdező hozzászólása: köszi a választ, holnap veszek másikat és megpróbálom érzékenyebbel..

Ma csináltam tesztet és ilyen még nem volt, lehet terhes vagyok?

lehetek terhes?csináltam tegnap teszet és 1 csikos lett... ma megnéztem és volt egy negatív csík pirosan a meg volt egy fehér csík ez mit jelent ? akkor ez most azt jelenti hogy pozitiv lett ????

Legjobb válasz: Csinálj még egy tesztet pár nap múlva.

Csinálj még egy tesztet pár nap múlva.
ez azt jelenti hogy egyszer lesz
olyan nincs, hogy fehér csík...nézd meg a használati útmutatót, hogy hány és milyen csíknak kell lennie.
Szerintem ha elolvasod a használati útmutatót abban benne lesz, hogy nem éppen reálisat mutat órák múlva a teszt... Amúgy miután megvártad az írt idõt, és kijött a végeredmény minek õrizgeted tovább a tesztet? Csak saját magad stresszeled. 28/n

Volt-e valakinek negatív teszte, de terhes volt mégis? 14-én kellett volna megjönnie, de eddig semmi. Fáj a hasam, mintha meg akarna jönni, émelygek, pont mint az első terhességemnél. Ma csináltam tesztet, de negatív. Kicsit el vagyok keseredve!

Legjobb válasz: Szia! Nekem 16.án kellett volna megjönnie. Hétfõn volt egy kis barnázásom, most meg ilyen halvány rózsaszines "folyás" van csak de az se valami sok. Nekem néha szurkál a hasam, és mindig olyan mintha megakarna jönni. A múltkor nekem is késõbb jött meg. Már én is azt hittem hogy terhes vagyok, negatív lett a teszt és rá 2 napra megjött. De azért szorítok neked!! Nem tudod véletlenül hogy mikor volt peteérésed? Mert ha akkor voltál a pároddal akkor lehet esélye hogy terhes vagy.

Szia! Nekem 16.án kellett volna megjönnie. Hétfõn volt egy kis barnázásom, most meg ilyen halvány rózsaszines "folyás" van csak de az se valami sok. Nekem néha szurkál a hasam, és mindig olyan mintha megakarna jönni. A múltkor nekem is késõbb jött meg. Már én is azt hittem hogy terhes vagyok, negatív lett a teszt és rá 2 napra megjött. De azért szorítok neked!! Nem tudod véletlenül hogy mikor volt peteérésed? Mert ha akkor voltál a pároddal akkor lehet esélye hogy terhes vagy.
Elsõ válaszoló vagyok! Én még nem teszteltem, gondoltam megvárom ezt a hetet és majd utána! Ha negatív lenne én is nagyot csalódnék, egyenlõre még nem is élem bele magam hogy terhes vagyok de hátha!!!
Nekem 12-én kellett volna megjönnie. A 3. és az 5. napi késésnél is negatív volt a teszt. Ma késik 6. napja. Talán ez egy ilyen tréfás hónap? :(
Nekem is 6. napja késik. Tesztet én sem csináltam még, mert hónap közepén volt 3-4 nap barnázásom és gondoltam emiatt késik, de holnap már tesztelek. Tesztel valaki a héten?
Sziasztok!!! Én most 10hetes terhes vagyok és az elsõ tesztet amikor megcsináltam, az negatívot mutatott....., rá 1 hétre csináltam a második tesztet az kimutatta a terhességet és másnap orvoshoz is mentem, kiderült 5 hetes terhes vagyok, ennyit a tesztekrõl ami a 3 napos terhességet kimutatja!:)
A kérdező hozzászólása: Szia! Kedves 10 hetes! Erre a válaszra vártam! :-) Kb. én is a 4. héten tesztelhettem, de azóta is semmi. Szinte biztos vagyok benne hogy terhes vagyok, de a teszt lelombozott. Szerintem csinálok egyet a jövõ héten is! Köszi hogy megnyugtattál!
12.44-esnek ez bizony pozitiv!gratulálok hozzá!egy 3 gyermekes anyuci
A negatív teszttõl még simán lehetsz terhes, a pozitív az, aminek az eredménye ugye kétségbevonhatatlan!! :) Nekem még barnázásom is volt akkor, amikor meg kellett volna jönnie a nem vártnak... Aztán elmentem a dokihoz rögtön és a vérvételen derült ki, hogy baba van a dologban! :) 5 hetes kismami
Kérdezõ én már holnap megcsinálnám! Qupidoval, az még senkit sem csapott be. Nagyon jó teszt! Reggeli elsõ vizeletbõl csináld :)
sya Nekem mindig 28 napos a ciklusom, most 3. napos késésnél vagyok.Soha nem késet még. Mi is szeretnénk már babát, de a tesztem az elsõ nap -lett.:( Nem értem az egészet. Ja és semmi tünetem nincs, bár néha a hasam gyengéden szúrkál. Lehet hogy tényleg a tavasz???
Én ma vagyok a 43.napon.Már 11 napja késik, eddig csak nega tesztjeim voltak:-(Tüneteim viszont vannak:-)Jövõhéten megyek dokihoz, hátha mégis..:-)Kitartás Lányok!:-)
gratula a pozitív teszthez:) )nekem is kuldhetnél egyet:) ))ez amugy érdekes, hogy 5nap késés után ilyen halovány...mert mindenki azt mondja annak már erosnek kell lennie...hát énis ilyesmiben bízom:) ))mégegyszer gratulálok és vigyázz magatokra!:)
A kérdező hozzászólása: Nekem semmi folyás vagy ilyesmi nincsen, nem is volt az elsõnél sem. Csak ez a hasfájás, meg örökös émelygés, pont mint az elsõ kisbabánknál.Hát azért mindenkinek köszönöm a hozzászólást! Nyugodtabb ugyan nem lettem, de lehet hogy a tavasz miatt van. :-) És tényleg lehetnek még csodák!
Gratulálok! Ott a második csík!!!
Nekem 13.-án (nem) kellett volna megjönnie és ilyet teszteltem tegnap 20-as érzékenységû teszttel: http://kephost.hu/image-0423_4BA09F01.jpg
2. vagyok Én 20-as és 25-ös érzékenységûekkel teszteltem. Van itthon még egy 25-ös teszt, de nem akarok újabb csalódást :( Ráadásul hétfõ óta barnázgatok is :( Lehet, hogy csak a tavasz miatt késik, nem tudom :( De nagyon rossz ez a bizonytalanság! Holnap lesz 7. napja, hogy késik.
Hát ez tényleg ilyen vicces hónap. Csatlakozok hozzátok.Bár nekem kicsit más a történet. 22 napja késik. 5 negatív tesztem van. Egy csomó "furcsa" tünetem. De voltam dokinál még peteéréskor, és sajnos nem látott semmit. Írt fel clostyt. Mindig 33 napra jön meg bezzeg most semmi. Telefonon beszéltem a dokimmal. Annyit tanácsolt várjak türelemmel, és hetente 1 tesztet csináljak, mert vannak csodák....
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Mi kisbabát akartunk nagyon újra, tehát több kalkulátorral is kiszámoltam mikor van peteérésem és hogy teljes legyen a siker az így kijött kb. egy hetet végig akcióztuk. Még azokon a napokon is amikor lehetéges csak a teherbe esés. Ezért szinte biztos voltam a sikerben. Meghát ezek a tünetek... Ez 25-ös teszt volt, lehet hogy egy érzékenyebb kimutatta volna.
Elsõ nap lett nega a teszted, még simán lehet pozitív. Nem késhet mindenkinek a tavasz miatt :) :)

4 hete késik, ma csináltam tesztet, 2 neg. Lett. Most a tesztablakban látható halványan 2 nem egybefüggő rózsaszín csík, ami nem jön le teljesen, szinte csak felül látszik. Tapasztalt valaki már hasonlót? Ettől függetlenül lehet, hogy terhes vagyok?

2 éve volt egy vetélésem, azóta beállt a ciklusom 23-26 naposra.16 éve próbálkozunk babával, volt 5 inszeminációm,2 lombikprogramom, eredménytelenül.3 éve új kapcsolatban élek.

Legjobb válasz: Szerintem most már nyugi,minden oké lesz,a doki látta a petezsák felritkulást,és a méhnyálka is vastag,úgy hogy szerintem ez baba.Lehet késõi péd volt,szerintem halkan gratulálok.A tesztek sem mindig adnak helyes válaszokat,az a lényeg,amit a doki látott.Szerintem minden oké lesz.Majd írj,hogy mi van veled,mert nagyon érdekel.

Szerintem most már nyugi, minden oké lesz, a doki látta a petezsák felritkulást, és a méhnyálka is vastag, úgy hogy szerintem ez baba.Lehet késõi péd volt, szerintem halkan gratulálok.A tesztek sem mindig adnak helyes válaszokat, az a lényeg, amit a doki látott.Szerintem minden oké lesz.Majd írj, hogy mi van veled, mert nagyon érdekel.
A kérdező hozzászólása: Teljesen kétségbe vagyok esve, annyira szeretnénk ezt a babát, és hát már 37 éves vagyok, több esély nemigen lesz. Hallottam olyanról közvetlen munkatársaim körében, hogy egyiknél a 12 hetes már diagnosztizált terhességet sem mutatta ki a teszt, a másiknál 9, a harmadiknál 8 hetes terhességnél neg.tesz jött ki.Tüneteim nincsenek ezen kívül, melyek utalhatnának a terhességre, sem hányinger, sem émelygés, sem mellérzékenység.Félek, hogy mégsincs semmilen baba.
A kérdező hozzászólása: Az utolsó válaszolónak: köszönöm, nem halvány vigasz, sõt!... Már írtam is, hogy egy munkatársamnak 12 hetes terhességet sem mutatott ki a teszt!!!Egy másik 8 hetesen fordult a háziorvosához (harmadik babája, aki azóta már 2 hónapos), az orvos kérte, hogy csináljon egy tesztet, ami negatív lett.Ekkor elküldte UH.-ra, ott mondták, h.8 hetes kismama. Szóval én azt mondom, ezekben a tesztekben, hiába van rájuk írva, h.99%pontosság, nem lehet bízni!!!Sokmindentõl függ, hogy termel-e elegendõ HCG.-t a szervezet ahhoz, hogy a tesztek kimutassák. A legbiztosabb az UH.!
utolsó vagyok. igazad van!! bnõm 21 hetes volt, 3adszorra ment dokihoz, mert ugye nõtt a hasa, és cisztára v. rákra gyanakodtak...ugy félt:( és addig 11 teszt lett neki negatív. most másfél éves a kislány. ilyen is van:) én drukkolok!
A kérdező hozzászólása: Holnap délután megyek UH.-ra. Változás nincs, a derekam le akar szakadni, és a cicim is érzékenyebb, a hasam szemmel láthatóan nõ.Tegnap reggel leesett a hõm 36, 5 c.-ra, nem tudom, miért, lehet, hogy nyugtalanabbul és keveset aludtam?...Mert ma már megint 37, 2C. volt.Folyamatosan pisilnem kell, de mást nem érzek.A mai tesz is negatív lett, ez már az 5.Szóval, ha ennek ellenére beigazolódik a terhesség (nagyon szeretnénk), akkor kijelenthetem, ezek a tesztek nem érnek semmit.Legalábbis nálam nem.3 különbözõ fajtával csináltam, 20 és 25-ös erõsségûekkel.Ennél érzékenyebbet nem kaptam.Na, még 1 hosszú nap, és minden kiderül.
drukkolok! és ne feledd: nem vagy öreg még egyáltalán/!
A kérdező hozzászólása: Az utolsónak köszi:-) Rám fér.De nem tudom, negatív UH. esetén beleélem-e magam még 1x valamibe, ami lehet, csak kártyavár:-(
A kérdező hozzászólása: Nemrég jöttünk haza az UH.-ról.Méhnyálkahártya 17mm-es, de a petezsák felszívódott, úgyhogy baba nincs:-(Köszönöm mindenkinek a biztatást. Mondjuk azt nem értem, miért vastag a nyálkahártya, ha nincs baba, és a hõm miért 37, 2C.?... El kellene kezdeni szednem a Norculot-ot, hogy meghozza a vérzést, de egyelõre nem merem.Mi van, ha tévedett a doki? És miért nõ a hasam?2 hónap alatt majdnem 10 kiló jött fel, holott ennyi hízásra nem vagyok hajlamos. A hormonértékeim (tegnap nézték) mind a normális tartományon belül van.Akkor miért maradt ki, és mi ez az egész?Lehet álterhesség? Tapasztalt valaki valami hasonlót?
szia! az utolsó pár hozzászóló vagyok. az álterhesség nagyon nagyon ritka, azt nagyon be kell beszélni magadnak4. szerintem lehet hogy a petezsák kialakult, de felszívódott, ez sajnos elég gyakori:( ahhoz pont elég hogy ne jöjjön meg szerintem, de ezt most én sem értem...én nem vagyok orvos egyébként, csak ápolónõ, de sztem még ne szedd be a gógyszert...bajod nem lesz ha nem jön még egy kicsit!! És már mondtam ne keseredj el, szerintem még bõven szülhetsz, már nem csak a fiatalok szülnek manapság, mivel az orvostudomány fejlett, kevés a rizikó idõsebb korban is:) írj privit ha gondolod, és ne kenõdj el!!! B.
szia! ugyan halvány vigasz, de egy bnõmnak végig negatív tesztjei voltak. lehet, hogy terhes vagy, én drukkolok, de akkor sem keseredj el ha nem. 37 évesen még nem vagy öreg, semmiképp. szerintem.
A kérdező hozzászólása: Ma már a második menszesznek kéne megjönnie, de eddig semmi jele:-) Bõvebb fehér folyás jelentkezett, ami nem okoz csípõs, viszketõs érzést, és mintha kicsit feszülne a mellem, menszesz elõtt nekem nem szokott.De félek, csak bebeszélem magamnak.Na, mindegy, csütörtökön már kiderül, ha a tesztbõl nem is, de az UH.-on már egy 7 hetes babuci szépen látszik.
Drukkolok, hogy baba legyen!De szerintem az van!:-)
A kérdező hozzászólása: Beszéltem a doktornõvel, aki még telefonon keresztül sem zárja ki a terhességet.1 hét múlva újra tesztelnem kell, aztán a teszt eredményétõl függõen megbeszéljük a továbbiakat.Akkor már 7 hetes lennék, elvileg ki kell hogy mutassa, bár én már nem bízom ezekben a tesztekben.De a 15mm-es nyálkahártyának, ha nincs baba, 1 hét alatt már ki kellett volna lökõdnie, és meg kellett volna jönnie.Vagy rosszul tudom?....
szorítok neked.
Elõször is nyugodj meg! Mivel még csak felritkulás látható, ezért nem biztos, hogy termelõdött hcg a szervezetedben. Nekem ilyen felritkulás mensi elõtt három nappal volt látható, és nem is jött meg. Most már 16 hetes kismami vagyok. A felritkulásnál lesz a helye a pici babának, csak ne idegeskedj, mert azzal csak ártasz! Minden jót Neked, és kívánom, hogy igazunk legyen! 16 h km
A kérdező hozzászólása: Nem bírtam ki, leellenõriztem egy másfajta teszttel (Gravi HCG), az viszont egyértelmûen negatív.A nõgyógyászt még nem sikerült elérnem.Most már nem tudom, mi lehet az oka a negatív teszteknek.
A kérdező hozzászólása: Aranyosak vagytok, köszönöm a biztatást, igazán jólesik. Fogok írni mindenképp, hogy mizújs.Fel kell ma hívnom a nõgyógyászt, közölni az eredményt, és aztán meglátom, mi a további teendõ. Kívánom nektek is, hogy sikerüljön a baba, a 3.válaszadónak szurkolok holnapra.
Én csak holnap megyek orvoshoz, de nekem sincs semilyen elõjele hogy terhes lennék, bár már 3. hete késik.A teszt nekem sem mutatta ki. Halkan gratulálok neked
hát szerintem is lehet már neked gratulálni, hisz szép vastag a nyálkád és a petezsák is alakult... egyébként a tesztem nekem is ilyen, csak alulról indult el a színezõdés. nekem ugyan egy hét késéssel "megjött" rendesen, de csak egy napig tartott utána barna volt, 36, 3 helyett 36, 7 a hõm és nekem hányingerem is van. hiába mult el, néha megjön érzésem van és a cicimet is a késés 3.napjától éreztem, aztán enyhült, majd megint el kezdtem érezni, sõt viszket is. szorítok neked is!
A kérdező hozzászólása: Az utolsónak...Köszönöm, írtam privit. Közben megjött gyógyszer nélkül:-(

Ha holnapra nem várom, de ma csináltam tesztet ami persze -lett! Változhat még? Korai voltam?

Legjobb válasz: Várj 2 napot s vegyél egy Gabriel tesztet, azok elég érzékenyek!

Várj 2 napot s vegyél egy Gabriel tesztet, azok elég érzékenyek!
Én is holnapra nem várom, de én még nem merek tesztelni, várok 29-ig. De a jóstesztem 3 napja pozitiv volt, utánna neg. lett. :( Drukkolok, majd írd meg, h mi lett. És várj még egy kicsit a teszteléssel.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat!Oké, majd írok!És nagyon szorítok!Írj te is ha van valami addig!!!+tesztet kívánok!
A kérdező hozzászólása: Ma reggel teszteltem és sajna -lett:(

26. -ára nem várom. Ma csináltam tesztet ami negatív lett. Nagyon korán csináltam volna? Lehet ebből még baba? Tüneteim szédülés, émelygés és iszonyú fáradság.

Legjobb válasz: korán teszteltél, de a "tüneteid" is koraiak... valószínûleg csak bebeszéled magadnak. lehet baba, de inkább kapcsolj ki a köv. 3 napban. ha késik, akkor tesztelj legközelebb.

korán teszteltél, de a "tüneteid" is koraiak... valószínûleg csak bebeszéled magadnak. lehet baba, de inkább kapcsolj ki a köv. 3 napban. ha késik, akkor tesztelj legközelebb.
Persze, szerintem korán teszteltél.Várd meg a nemvárt napját minimum, és akkor tesztelj!Drukkolok, hogy pozitívat tesztelj!:)
A kérdező hozzászólása: Bocs nem jól olvastalak.Szóval nekem még nem jött meg.
Huh jó hír! Szerintem reggelibõl csináld meg, az már tutira kimutatja! Szia
A kérdező hozzászólása: Hát lehet megvárom a jövõhét közepét, ha addig nem jön meg.Neked meg azért még szorítok hátha fent marad a hõd és mégiscsak sikerült.
Szia mi van veled?
A kérdező hozzászólása: Szia!Még mindig nem jött meg, de még nem merek tesztet csinálni csak majd hétvége felé.A melleim ma reggel eléggé fájtak és olyan érzés mintha gyúladt lenne.A hasam még nem fáj, úgyhogy nem tudom mit gondoljak.Leesett vissza a hõd?Vagy fent maradt?Írd meg, hogy mi a helyzet oké?
Szia! nehogy azt mond h nem teszteltél még:) Velem semmi, ill. a szokásos: nem vagyok babás, szerintem nem is leszek:( Irj!!
A kérdező hozzászólása: Szia!Ma reggel megint negatívat teszteltem.:(Viszont még mindig nincs folyásom és a melleim is fájnak még.Tegnap és tegnapelõtt mintha lett volna egy kicsi barnás valami, úgyhogy lehet, hogy majd megjön.:((((
Még nincs veszve semmi, lehet késõbb volt peteérésed, és most ágyazódott be, fel a fejjel, van még remény, én nagyon drukkolok neked!
A kérdező hozzászólása: Szia!Meg fog jönni:(Valószínûleg holnap.:(Aztán elkezdem inni a caickafarkot, hátha beállítja a dolgokat.Új hónap új remény.Szorítok neked, majd írj!
Szia! Mi van veled? Én lassan a 12.napomhoz érek, most lesz pém, remélem összejön most a baba:) nem teszteltél még mindig? Már 11 napja késik... Nem birnám ki. Irj, szia!
A kérdező hozzászólása: Szia!4.-én megjött.Most elkezdemtem inni a cickafarkot, úgyhogy majd meglátom mi lesz.Nagyon drukkolok, hogy most összejöjjön neked.Nekem kb 19.-tõl lesz pém.Írd majd meg, hogy mi a helyzet.Várom és drukkolok.!
A kérdező hozzászólása: Szia!Még nem jött meg nekem se, de elhamarkodtam és csináltam délelõtt tesztet, negatív lett.Remélem csak korán csináltam.Drukkolok neked.Írd meg ha van valami fejlemény.
Szia! Na mi újság veled? Képzeld tegnap lezuhant a hõm, gondoltam ma megjön, meg is jött :(, de a reggeli hõm viszont visszament magasra... Nem értem! Ki is irtam az elõbb, h nézzék meg a görbémet mert nem értem. Neked megjött?
Szerintem korán teszteltél, majd csinálj újat ha késik!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat.Akkor még reménykedek.
Utolsó válaszólónak, te honnan tudod, hogy ezt csak beképzeli? És ha tényleg érzi? Miért kell a másikat leszólni! Nem mindenki egyforma!
Én is 26-ra várom! Megmutatnád a görbédet?
A kérdező hozzászólása: Sajnos görbét nem tudok mutatni, mert nem vezetem.Viszont eléggé fáj a hasam, úgyhogy lehet, hogy mégiscsak megfog jönni.:(Neked tünetek?
Nekem pé után 7 nappal hirtelen lezuhant a hõm 4 tizedet, majd másnapra felment magasra, és még fent van. Bizom benne h beágyazódás lehetett. Megjósolták, h ebben a hónapban terhes leszek, pénteken kiderül:) 4-5 napja folyamatosan én is érzek enyhe görcsöket, ami egyáltalán nem jellemzõ rám, mensis tüneteim nincsenek, de a mellem iszonyú nagy lett:) majd ird meg mi lett veled légyszi!
A kérdező hozzászólása: Ok!Ha nem jön meg gondoltam jövõ hét közepe felé veszek tesztet.Te mikorra gondolod a tesztelést?
Én megvárom vele a pénteket. Ti mióta próbálkoztok? Mi 14 hónapja...
A kérdező hozzászólása: Nekünk még csak ez az elsõ hónap.Egyébként õ már a 3. gyerkõc lenne.Van egy 7 és egy 5 éves lányom.Nektek elsõ baba?A lányok egyébként nem voltak tervezettek, vagyis inkább a nagyobb.:) Akkor még valahogy nem is figyeltem annyira a jeleket, és fiatalabb is voltam, most meg már ugye 30 felett vagyok.Azért remélem sikerül és most összejön.Gondolom ti is nagyon várjátok!?
Hát én már 36 vagyok, és van egy 16 éves lányom:) Jó lenne ha minél elõbb jönne a baba, mert ugye nem sok idõm van várakozni...Egészségesek vagyunk mind a ketten, mégsem sikerül. Még 3-4 hónapot adok magamnak, és ha nem jön össze, akkor nem vállalok még egy gyereket. 14 hónapja próbálkozunk, igaz nem ittam semmiféle teát, nem szedtem semmi szert, mert gyönyörû görbéim vannak, és mint irtam egészségesek vagyunk. Egyre nehezebben viselem minden hónapban a kudarcot, de én nem irhatom sokáig azt, h majd a jövö hónapban. Remélem nektek nagyon hamar viszi a gólya, ird ám meg!!!!
A kérdező hozzászólása: Hát én sem iszom teákat, meg hasonló csodaszereket.Szerintem ne ad fel a reményt.!Nagyon drukkolok neked, hogy sikerüljön!!!Jövõhétre + kívánok magunknak.Te is írd meg azért ha tudsz valamit!
Huh jó sok késéssel jött meg neked... Nekem tegnap volt pém, azt hiszem mindent megtettünk érte:) hát majd két hét mulva kiderül. Nagyon stresszes életet éltem mostanság, gondolom ez sem tett jót, de tegnap felmondtam a munkahelyemen, mert máshova megyek, és azóta úgy érzem magam, mintha drogot nyeltem volna, nagyon nyugodt és boldog vagyok, remélem ez most segit. Szia!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!