Találatok a következő kifejezésre: Ma csináltam egy (268 db)

Nekem ma van a 3. napja, hogy késik a menzeszem, de ma csináltam egy tesztet és negatív lett. Lehet, hogy korán csináltam a tesztet?

Legjobb válasz: Szia sorstárs! Dettó ugyanígy vagyok. Ráadásul 10-es tesztet csináltam. Holnap reggel én még megnézem. Szerinem te is várj még 1-2 napot, hárha csak a hormon késõbb jelenik meg a vizeletünkben. Drukkolok magunknak! Írj, hogy mi volt!

Szia sorstárs! Dettó ugyanígy vagyok. Ráadásul 10-es tesztet csináltam. Holnap reggel én még megnézem. Szerinem te is várj még 1-2 napot, hárha csak a hormon késõbb jelenik meg a vizeletünkben. Drukkolok magunknak! Írj, hogy mi volt!
Szia! Nem, délután csináltam a tesztet. Interneten rendeltem külföldrõl. One Step easy Pregnancy teszt a neve. 10-es érzékenységû.
A kérdező hozzászólása: Én is drukkolok neked!
Sziasztok!Nekem is késik már két napja, ma csináltam 10 erõsségüt és nekem is negativ lett.Akkor nem vagyok egyedül evvel a problémával.Azt hiszem várok még 1-2 napot és újra megprobálom.Remélem pozitiv lessz, mindannyiunknak!
Sziasztok! 1. válaszoló vagyok. Nem bírtam magammal, és most is csináltam egy tesztet (van egy rakat): + lett! Nagyon halvány, de ott van! Szerintem holnapra nektek is ott lesz!
A kérdező hozzászólása: 1.válaszoló reggel csináltad meg a tesztet? Milyen nevû terhességi tesztet használtál?

Ma kellett volna megjönnie, de még semmi! Hasam fájdogál, folyásom megerősödött, melleim fájnak. Késni nem szokott, inkább 1-2 nappal hamarabb jön meg! Ma csináltam egy One-step tesztet, de negatív lett! Teszteljek később?

Legjobb válasz: egy teszt az nem teszt :) Szóval holnap vagy azután a reggeli elsõ pisibõl csinálj még egy tesztet. Ja, és másik fajta teszttel. Én a hcg nevû teszttel csináltam, az számomra a legmegbízhatóbb!

egy teszt az nem teszt :) Szóval holnap vagy azután a reggeli elsõ pisibõl csinálj még egy tesztet. Ja, és másik fajta teszttel. Én a hcg nevû teszttel csináltam, az számomra a legmegbízhatóbb!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a tanácsodat! Miért van az, hogy egyeseknél már akár a mensi elõtt is kimutatja 1-2 nappal, hogy van-e baba?
Biztosan korai volt!! :) Nekem vasárnap kellett volna jönnie, de még azóta se semmi. Csak a fejem fáj, hányingerem van elég sokszor, sokat járok pisilni, be-be feszül a cicim és kicsit fájdogál a hasam. Péntekig várjak a tesztel? Van egy qupidom, az nagyon érzékeny elvileg. Tervezett baba?
A kérdező hozzászólása: Tervezett baba lenne...ha holnap se jön meg veszek egy újabb tesztet és én szerdán megcsinálom!Szerintem Te is próbálkozhatsz elõbb is!
21:32es! Csinálj te is tesztet! Mostmár mindkettõtöknek ki kell h mutassa a teszt a pozitívat, vagy negatívat!

Ma végeztem terhes tesztet negatív lett sajnos. Tüneteim mellfeszülés gyakori pisilés kb ennyi. Ma voltam dokinál 8mm mnyh-t látott szerintetek lehet terhesség? Um 2011.10.10. Ma csináltam egy jóstesztet is az pozitív lett 2 percen belül.

Legjobb válasz: tök becsapós, mert ugyanazok a tünetek mensi elõtt mint egy kora terhességnél: mellfeszülés, pisilési inger, ingerlékenység. Mondjuk én onnan különböztettem meg mind2szer, a terhességet a mensi elõtti pár naptól, hogy nem volt olyan puffadt a hasam, nem volt baromi zsíros a hajam, mikor terhes voltam . Hanem egész sima, selymes hajam volt terhesen. Mert a mellem az feszül mensi elõtt is, mint állat, futni nem tudok ilyenkor, tök meleg meg feszes az egész emlõm. Szóval ebbõl ugyanaz a 2 állapot. Visszatérve Rád, szerintem lehetsz terhes. Van még olyan tüneted, hogy nagyon zsíros lenne a hajad vagy puffadt a hasad?

tök becsapós, mert ugyanazok a tünetek mensi elõtt mint egy kora terhességnél: mellfeszülés, pisilési inger, ingerlékenység. Mondjuk én onnan különböztettem meg mind2szer, a terhességet a mensi elõtti pár naptól, hogy nem volt olyan puffadt a hasam, nem volt baromi zsíros a hajam, mikor terhes voltam . Hanem egész sima, selymes hajam volt terhesen. Mert a mellem az feszül mensi elõtt is, mint állat, futni nem tudok ilyenkor, tök meleg meg feszes az egész emlõm. Szóval ebbõl ugyanaz a 2 állapot. Visszatérve Rád, szerintem lehetsz terhes. Van még olyan tüneted, hogy nagyon zsíros lenne a hajad vagy puffadt a hasad?
A terhestesztnek kell hinni, nem a jósnak. Barátnõmnek pl. tök erõs pozi ovuteszt után ugyanúgy megjött. Egyébként, ha már terhes lennél vastagabbnak kellene lenni a méhnyálkahártyának, szóval szerintem nem vagy terhes!
Szerintem az látszódott, hogy meg fog jönni.
2. vagyok szerintem - adja ég- összejött :)
A kérdező hozzászólása: Ma visszarendelt a doki kp vastag méhnyálkahártyát látott 2 hét múlva visszarendelt.Szerintetek?
A kérdező hozzászólása: 2011.11.9-10-körül kéne megjönnie ma is erõsödött az LH tesztem cicim érzékeny de biztos ami biztos apát is elkaptam tegnap hátha késõi peteérésem van és a jósló télleg nem ér semmit.
Igen, ez igaz. Viszont, ha neked már késik, vagy most kellene megjönnie, akkor szerintem kevés a 8 mm. Bár ne legyen igazam!
A kérdező hozzászólása: Kedves 2-ik válaszoló hasam puffadt ma reggeli lh/ovu tesztemen pedig erõsebb a csík szombaton megyek dokihoz kiváncsi vagyok már nagyon jön e a tesó.
A kérdező hozzászólása: 7-8 mm-es nyálkahártyán már szépen megtapad a terhesség, igazából a nyálkahártya ultrahanggal mért vastagsága nem ad nagyon egzakt eredményt a teherbe esés esélyére vonatkozólag. Dr. Ács Nándor
A kérdező hozzászólása: Nekem nem szokott fájni mensi elõtt soha utoljára a kislányomnál fájt de igaz ami igaz már múlóban van a fájdalom.A jóstesztem akkor tévedett volna?
na? mi lett?

Volt egy halvány csíkos tesztem, amit tegnapelőtt csináltam. Nem tudtam eldönteni szellemcsík-e, de ide feltettem a képet és mindenki halvány pozinak látta. Ma csináltam egyet, az inkább negatív. Megéri még egy tesztet csinálni? Többi lent.

Fájdogál a hasam,hányingerem van,37alá nem ment a h?m. Október 9.-én volt az utolsó mensesem,és az utolsó ciklusom 37napos volt.Olcsó teszt volt és délután csináltam, úgy hogy 1 órával azel?tt is voltam pisilni. Nem tudom ez lényeges-e. A ciklusom még nem állt be, kb fél éve hagytam abba a szoptatást.

Legjobb válasz: Holnap reggeli elsõ pisibõl csinálj egy tesztet. Ha halvány pozi is, terhes vagy.

Holnap reggeli elsõ pisibõl csinálj egy tesztet. Ha halvány pozi is, terhes vagy.
A kérdező hozzászólása: Ami lemaradt, hogy múlt héten szerdán és csütörtökön volt egy-egy csepp barnás valami, de az is csak a papíron látszott.
Az elsõ képen mint ha lenne ott tényleg egy második csík. Viszont a másodiknáéál egyáltalán nem látok semmit mert rossz a képminõsége. Nekem októberben voolt ilyen halovány csíkos és sajnos meg is jött. Holnap után tesztelj szerintem legelsõbõl. Viszont ha még nem állt be a szopi utána ciklusod akkor azt elõbb rendezni kellene ha babát szeretnétek. Én is nem rég hagytam abba a szoptatást két hónapja és az orvosom azt mondta ha tavaszig nem rendezõdne akkor vissza kell menni.
Én a második képen is két csíkot látok, csak ki kell nagyítani kicsit. Holnap csinálj egyet a reggeli elsõbõl és tedd fel a képeket :)
En pozitivnak latom mind a kettot !!!
A kérdező hozzászólása: A tegnapi tesztbõl csináltam még egyet, negatív.Úgyhogy lassan majd csak megjön. A tüneteket meg akkor valami vírus okozza úgy látszik.
Sosem tudni... ha nem jön meg pár napig, azért csinálj még egyet szerintem.

Holnap nem kellene megjönnie, ma csináltam egy tesztet (nem bírtam ki) és negatív lett. Van még esély egy pozitív tesztre vagy már nem nagyon?

Legjobb válasz: Nem tudom ezeket én nem nézem,annyit csináltam hogy itt az internetem beírtam mikor volt az utolsó menzeszem elsõ napja és azt dobta ki hogy az ovulációm november 4,teherbeesés legvalószínûbb napjai nov. 1-tõl november 6-ig

A kérdező hozzászólása: Nem tudom ezeket én nem nézem, annyit csináltam hogy itt az internetem beírtam mikor volt az utolsó menzeszem elsõ napja és azt dobta ki hogy az ovulációm november 4, teherbeesés legvalószínûbb napjai nov. 1-tõl november 6-ig
A kérdező hozzászólása: szia sajna meg jött((((((
szia! na mi lett?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat.Majd írok hogy mi lett az eredmény.
szóval összegezve, esély az még van!
hát, akkor négy eset lehetséges. 1. idõben volt a tüszõrepedésed, de mégsem jött össze a baba 2. idõben volt a tüszõrepedésed, összejött, de még nem mutatja a teszt valamiért 3. késõbb volt tüszõrepedésed és nem jött össze a baba 4. késõbb volt tüszõrepedésed és összejött, de mivel még csak kis ideje termel HCG-t a szervezeted, ezért még nem mutatja ki. tesztelj holnap is, ha nem jön meg. amúgy csak az idõ tudja megválaszolni ezt a kérdést
Még lehet. Ha nem jön meg, pár nap múlva csinálj másikat. Foganhatott késõbb is pár nappal.
tudod pontosan, hogy mikor volt tüszõrepedésed? ovutesztelsz, hõmérõzõl? mert ha csak a 28 napot számolom, akkor nekem is holnap kellene megjönnie. Viszont a megszokottól eltérõen most sokkal-sokkal késõbb, a 20. napon volt tüszõrepedésem, így a valszeg késni is fog. Ha ezt nem tudnám, valszeg én is tesztelnék holnap, és nem is mutatna semmit, mert valójában még csak a 8. dpo-n vagyok. Szóval lehet, hogy neked is késõbb volt tüszõrepedésed, és még nem ágyazódott be VAGY valóban nincs is baba. A kettõ közül valamelyik :)
Ne keseredj el ha most nem sikerült. Biztos Neked is hamarosan összejön. Mihamarábbi babázást kívánok. Azért írd majd meg mi lett.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, nagyon aranyos vagy, de valami azt mondja itt belül, hogy most nem jött össze.De azért még reménykedem
Akkor meg fõleg bármi lehet. A reggeli elsõ vizeletben van a legtöbb HCG hormon. A kora terhességnél délután nagyon kicsi az esélye, hogy kimutatja a teszt. Ha nem jön meg, mindenképp reggel tesztelj. Remélem hamarosan gratulálhatok.
A kérdező hozzászólása: Nem, most csináltam egy órája.Köszönöm a válaszokat.
Elsõ vagyok. Reggeli elsõ vizeletbõl csináltad?
ne keseredj el, újabb lehetõségekkel teli hónap áll elõttetek!

Szombaton kellett volna megjönnie. Tegnap (hétfőn) csináltam egy tesztet, de csak annyira nagyon halvány lett a 2. csík, hogy szinte nem is látszott. Ma csináltam egy másikat és ugyanolyan lett. Mit gondoltok? Mikor csináljam a következőt?

Amúgy mellfeszülés, haspuffadás van, mint terhességi tünet. Nagyon szeretnénk babát!

Legjobb válasz: Elvileg már ki kellett volna mutatnia.Nekem 4 nap késés után erõs tesztem lett.Várj 1-2 napot és csinálj másik tesztet,esetleg egy másmilyen fajtával. Szorítok,hogy pozitív legyen :) 29hkm

Elvileg már ki kellett volna mutatnia.Nekem 4 nap késés után erõs tesztem lett.Várj 1-2 napot és csinálj másik tesztet, esetleg egy másmilyen fajtával. Szorítok, hogy pozitív legyen :) 29hkm
Szia!Szerintem várj hétvégéig.de amúgy halvány csík is csík!:-)))))én is 2 napja késett és egybõl csináltam, nagyon halvány volt.2 napra rá elmentem dokihoz..sok mindent nem látott, majd egy hét múlva 9mm petezsák.szerintem az baby lesz!:-)))))szorítok, h az legyen!!
Múlthét csütörtökön, csináltam 3 tesztet, szerdán kellett volna megjönni és nagyon halvány csíkos volt mind a három, de babát várok! :) A halvány csík is pozitív csak még kevés a HCG a vizeletedben! Gratulálok!
az én halvány csíkom "eredménye" ott szuszog a gyerekszobában:)
valosziunü hogy baba, gratulálok! Nálam is igy volt!
Bizony-bizony, a halvány csík is csík!! Nekem még 6 hetesen is alig látszott a csík, pedig már a hüvelyi uh-on látta a petezsákot a dokim. Az sem mindegy, milyen fajta a teszted. Én legalább 4et csináltam 25 különbözõ idõben, de egy erõs csík sem jött össze. :) 20 h km
Szia!Nekem annyira halvány volt a második csík, hogy elkönyveltem tévesnek. Pedig bizony az már pozitív volt! Nagyon szorítok!- 21 hetes terhes.
Szia! Halkan Gratulálok mert a halvány csík is csík!:-)Én is tegnap teszteltem és nekem erõs pozitív lett!:-) Szerintem várj 1-2 napot és ismételd meg és legalább egy éjszakát ha bírsz hagyj ki pisilés nélkül és akkor tutibb lesz az eredmény!:-)De szerintem ott van az a baba!:-)
A kérdező hozzászólása: Szerintem az is probléma lehet, hogy nem tudok elsõ vizeletet produkálni, mert éjszaka 3x is ki kell mennem pisilni. Nem lehet az a baj, hogy túl híg az "elsõ vizelet"?
Szia! Én már most gratulálok! :) Nekem is nagyon halvány csíkkal kezdõdött minden. :) 28 hetes
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a biztatásokat. Nagyon-nagyon szeretném, hogy baba legyen. Már tavasszal volt egy terhességem, de sajnos elhalt. :-( Most már annyira nagyon várom az újabb terhességet, hogy alig férek a bõrömbe.
Szia! Az én elsõ tesztem olyan halvány volt, hogy értekeznem kellett egy barátnõmmel, vajon tényleg ott van-e..:D:D:D 7+5 hetes kismama:D

Véletlenül mentem orvoshoz. Kiderült 3mm-es petezsák van. Ez pontosan 1 hete volt. Ma csináltam egy tesztet (nem reggeli vizeletböl) negatív volt. Utolsó menstruációm május 22-én volt. Hamar csináltam a tesztet? Vagy már nem vagyok terhes?

Legjobb válasz: Elvileg a tesztek a következõ esedékes mensturáció napján, legkorábban elõtte 2 nappal tudják kimutatni a terhességet, úgyhogy szerintem még várj vele. :) Mindenesetre gratulálok! 7 hetes kismama

Elvileg a tesztek a következõ esedékes mensturáció napján, legkorábban elõtte 2 nappal tudják kimutatni a terhességet, úgyhogy szerintem még várj vele. :) Mindenesetre gratulálok! 7 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors vélaszt!
Szívesen! Tudom, hogy milyen az, amikor az ember már nagyon babára vágyik. Én is nehezen bírtam kivárni a tesztelés napját! Viszont ha petezsák már van, akkor biztosan minden oké. :) Boldog babavárást!
A kérdező hozzászólása: Mikor a petezsákot látni lehet, akkor már be van ágyazódva?
Igen, akkor már be van.

Ma csináltam egy tesztet és lehet hogy káprázik a szemem de nagyon halványan ott volt a második csik ia. Hétfőre nem várom de már 2 napja olyan érzés mintha megakarna jönni és nagyon sokat járok pisilni. Lehet hogy lesz kis babám?

Legjobb válasz: Milyen teszttel csináltad? Én várnék hétfõig a teszteléssel, de ha nem bírod ki, próbáld meg a clearblueval. De azt is szerintem legkorábban szombaton. Szorítok Neked!

Milyen teszttel csináltad? Én várnék hétfõig a teszteléssel, de ha nem bírod ki, próbáld meg a clearblueval. De azt is szerintem legkorábban szombaton. Szorítok Neked!
Gratulálok, halvány csík is csík!:-) De én, biztos, ami biztos elrohannék venni egy lehetõleg másmilyen tesztet és újra megcsinálnám. Én is akkor örültem, amikor a másikon is ott volt a két csík. Szorítok!:-) Egy 5 hónapos babóca nyukája.
Szia, lehet hogy túl sok pisit csepegtettél a mezõbe, olyankor elõfordul hogy túlcsorog a csíkon és megjelenik a második is. Szerintem csinálj holnap reggel mégegyet, ennyit megér a nyugalmad. Ajánlom a Gravi HCG nevü tesztet, teljesen megbízható. A Gabrieltõl óvakodj mert pl az szokott túlázni leggyakrabban.
2 csík=2 csík...szóval GRATULÁLOK!!!!!!
Igy van, halvany csik is csik!Amugy persze hogy atfolyik es attol, at kell folyon a vizelet ezert mutassa ki hogy terhes vagy nem.Tehat terhes!gratulalok!
Szia! Ugyanígy voltam, elõször csak egy nagyon halvány csík, meg az a fura érzés, hogy megjön. Kb. 5 napra rá újabb teszt, és akkor már elõbb kijött a második csík, mint a kontrollablakban. Szóval, szerintem pár nap múlva csinálj egy újabb tesztet, de nagy a valószínûsége, hgy kisbabád lesz:) 33 hetes kismama
Ugyanígy jártam, az egyik csík nagyon halvány volt, azóta a 24. hétbe léptünk! Gratulálok!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen remélem igy is lesz! Minden jót!

Csütörtökön lesz két hete, hogy műtéti beavatkozással fejeződött be a terhességem, sajnos a panaszaim ma is meg vannak, fájnak a melleim, szurkál a hasam, stb, ma csináltam egy tesztet és pozitív lett, akkor most ez mi?

Legjobb válasz: Szia! Együttérzek veled, nekem 10 hete volt. Kb 2 hétig erõsebb terhességi tüneteket produkáltam, mint a két végig kihordott terhességem alatt. És a HCG sokára ürül ki a szervezetedbõl, még bõven benne van az emlék. Kitartást! :o)

Szia! Együttérzek veled, nekem 10 hete volt. Kb 2 hétig erõsebb terhességi tüneteket produkáltam, mint a két végig kihordott terhességem alatt. És a HCG sokára ürül ki a szervezetedbõl, még bõven benne van az emlék. Kitartást! :o)
Ez velem is így volt. A tünetek még egy darabig megmaradnak és a terhességi hormon majd idõvel kiürül. Én is kívánós voltam, fáfta mellem és a pocakom is olyan volt, mintha még terhes lennék.
a hcg szinted. az akkor nö mikor benned sejt növekszik. a terheség alatt nöta hcg ez amit kijelez a teszt is. gondolom a 2 hét alatt még nem ment le a hcg szinted, ez nem jelenti hogy terhes vagy csak azt hogy idö kell míg a szervezeted vissza áll. ezért húzodik amelled´is a hormon szinted sincs még rendben. pl a barátnömnek terhes érzése volt. elment a dokihoz aki korai terheséget állapított meg, és 2 nap múlva vissza rendelte. a hcg szint 2 naponta duplázódik, így két nap múlva pont 2x-e kellett volna lennie de ugyan annyi volt, így a doki egy elhalt petesejtet gondolt ami ki is jött egy menzesszel. de hogy ilyenkor mennyi idö mig le megy hcg szint nem tudom.
sajnos nekem is volt tavaly májusban egy mûtétem! nagyon sajnálom, hidd el nekem, és fel a fejjel, minden rendbe lesz. csak még annyit, hogy nekem utána egyáltalán nem volt semmi panaszom, és semmi terhességi érzésem. de persze ez nem jelenti azt, hogy az én esetem volt a normális. fel a fejjel, minden rendbe lesz.

8 hete volt egy spontán vetélésem. Azota nem volt mensim ma csinaltam egy tesztet. Halványan ki mutatta. Ez lehetséges?

Legjobb válasz: Menj vissza a dokihoz! Ismerõsömnél majdnem késõn derült ki egy méhen kívüli :S Azt mondták, elvetélt. Késõbb tesztelt, gyanúsak voltak a tünetek, és mindig + volt. Mire kiderült, 2 l vér volt a hasüregében! Inkább nézesd meg magad!

Menj vissza a dokihoz! Ismerõsömnél majdnem késõn derült ki egy méhen kívüli :S Azt mondták, elvetélt. Késõbb tesztelt, gyanúsak voltak a tünetek, és mindig + volt. Mire kiderült, 2 l vér volt a hasüregében! Inkább nézesd meg magad!
A kérdező hozzászólása: a kerdezo vagyok a vetélés utan voltam es azt mondta hogy rembe van minden, egy hete is csinaltam tesztet es negativ lett.ma meg megint csinaltam es halvanyan pozitiv lett.
Akkor csinálj holnap reggel is, ha +, menj vissza!
Valószínû, hogy újra teherbe estél.
Szia! Én is így jártam, októberben vetéltem el. December végén pozit teszteltem, aug.-ban született a kisfiam :)
Én várom a reggeli teszted és rakd fel a képet.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!