Találatok a következő kifejezésre: Ma csináltam a 2 (90 db)

Méhen kívüli terhességnél mindig pozitív a teszt? Másfél hete késik, ma csináltam a 2. tesztet, ez is negatív.

Óvszerrel amúgy védekezünk, mert nem akarunk több gyermeket. Sose szokott késni, néha 1-2 napot és most nem tudom, mit?l lehet. Orvoshoz a héten készülök.

Legjobb válasz: a méhen kívüli terhességnél is pozitív, mert ugyanúgy termel a szervezeted hcg hormont. Doki a legjobb megoldás!

a méhen kívüli terhességnél is pozitív, mert ugyanúgy termel a szervezeted hcg hormont. Doki a legjobb megoldás!
én is voltam méhen kívüli, de ne aggódj, ha negatív a teszted, akkor nem vagy terhes! nekem a méhen kívülinél is pozitív volt!

4 hete késik, ma csináltam tesztet, 2 neg. Lett. Most a tesztablakban látható halványan 2 nem egybefüggő rózsaszín csík, ami nem jön le teljesen, szinte csak felül látszik. Tapasztalt valaki már hasonlót? Ettől függetlenül lehet, hogy terhes vagyok?

2 éve volt egy vetélésem, azóta beállt a ciklusom 23-26 naposra.16 éve próbálkozunk babával, volt 5 inszeminációm,2 lombikprogramom, eredménytelenül.3 éve új kapcsolatban élek.

Legjobb válasz: Szerintem most már nyugi,minden oké lesz,a doki látta a petezsák felritkulást,és a méhnyálka is vastag,úgy hogy szerintem ez baba.Lehet késõi péd volt,szerintem halkan gratulálok.A tesztek sem mindig adnak helyes válaszokat,az a lényeg,amit a doki látott.Szerintem minden oké lesz.Majd írj,hogy mi van veled,mert nagyon érdekel.

Szerintem most már nyugi, minden oké lesz, a doki látta a petezsák felritkulást, és a méhnyálka is vastag, úgy hogy szerintem ez baba.Lehet késõi péd volt, szerintem halkan gratulálok.A tesztek sem mindig adnak helyes válaszokat, az a lényeg, amit a doki látott.Szerintem minden oké lesz.Majd írj, hogy mi van veled, mert nagyon érdekel.
A kérdező hozzászólása: Teljesen kétségbe vagyok esve, annyira szeretnénk ezt a babát, és hát már 37 éves vagyok, több esély nemigen lesz. Hallottam olyanról közvetlen munkatársaim körében, hogy egyiknél a 12 hetes már diagnosztizált terhességet sem mutatta ki a teszt, a másiknál 9, a harmadiknál 8 hetes terhességnél neg.tesz jött ki.Tüneteim nincsenek ezen kívül, melyek utalhatnának a terhességre, sem hányinger, sem émelygés, sem mellérzékenység.Félek, hogy mégsincs semmilen baba.
A kérdező hozzászólása: Az utolsó válaszolónak: köszönöm, nem halvány vigasz, sõt!... Már írtam is, hogy egy munkatársamnak 12 hetes terhességet sem mutatott ki a teszt!!!Egy másik 8 hetesen fordult a háziorvosához (harmadik babája, aki azóta már 2 hónapos), az orvos kérte, hogy csináljon egy tesztet, ami negatív lett.Ekkor elküldte UH.-ra, ott mondták, h.8 hetes kismama. Szóval én azt mondom, ezekben a tesztekben, hiába van rájuk írva, h.99%pontosság, nem lehet bízni!!!Sokmindentõl függ, hogy termel-e elegendõ HCG.-t a szervezet ahhoz, hogy a tesztek kimutassák. A legbiztosabb az UH.!
utolsó vagyok. igazad van!! bnõm 21 hetes volt, 3adszorra ment dokihoz, mert ugye nõtt a hasa, és cisztára v. rákra gyanakodtak...ugy félt:( és addig 11 teszt lett neki negatív. most másfél éves a kislány. ilyen is van:) én drukkolok!
A kérdező hozzászólása: Holnap délután megyek UH.-ra. Változás nincs, a derekam le akar szakadni, és a cicim is érzékenyebb, a hasam szemmel láthatóan nõ.Tegnap reggel leesett a hõm 36, 5 c.-ra, nem tudom, miért, lehet, hogy nyugtalanabbul és keveset aludtam?...Mert ma már megint 37, 2C. volt.Folyamatosan pisilnem kell, de mást nem érzek.A mai tesz is negatív lett, ez már az 5.Szóval, ha ennek ellenére beigazolódik a terhesség (nagyon szeretnénk), akkor kijelenthetem, ezek a tesztek nem érnek semmit.Legalábbis nálam nem.3 különbözõ fajtával csináltam, 20 és 25-ös erõsségûekkel.Ennél érzékenyebbet nem kaptam.Na, még 1 hosszú nap, és minden kiderül.
drukkolok! és ne feledd: nem vagy öreg még egyáltalán/!
A kérdező hozzászólása: Az utolsónak köszi:-) Rám fér.De nem tudom, negatív UH. esetén beleélem-e magam még 1x valamibe, ami lehet, csak kártyavár:-(
A kérdező hozzászólása: Nemrég jöttünk haza az UH.-ról.Méhnyálkahártya 17mm-es, de a petezsák felszívódott, úgyhogy baba nincs:-(Köszönöm mindenkinek a biztatást. Mondjuk azt nem értem, miért vastag a nyálkahártya, ha nincs baba, és a hõm miért 37, 2C.?... El kellene kezdeni szednem a Norculot-ot, hogy meghozza a vérzést, de egyelõre nem merem.Mi van, ha tévedett a doki? És miért nõ a hasam?2 hónap alatt majdnem 10 kiló jött fel, holott ennyi hízásra nem vagyok hajlamos. A hormonértékeim (tegnap nézték) mind a normális tartományon belül van.Akkor miért maradt ki, és mi ez az egész?Lehet álterhesség? Tapasztalt valaki valami hasonlót?
szia! az utolsó pár hozzászóló vagyok. az álterhesség nagyon nagyon ritka, azt nagyon be kell beszélni magadnak4. szerintem lehet hogy a petezsák kialakult, de felszívódott, ez sajnos elég gyakori:( ahhoz pont elég hogy ne jöjjön meg szerintem, de ezt most én sem értem...én nem vagyok orvos egyébként, csak ápolónõ, de sztem még ne szedd be a gógyszert...bajod nem lesz ha nem jön még egy kicsit!! És már mondtam ne keseredj el, szerintem még bõven szülhetsz, már nem csak a fiatalok szülnek manapság, mivel az orvostudomány fejlett, kevés a rizikó idõsebb korban is:) írj privit ha gondolod, és ne kenõdj el!!! B.
szia! ugyan halvány vigasz, de egy bnõmnak végig negatív tesztjei voltak. lehet, hogy terhes vagy, én drukkolok, de akkor sem keseredj el ha nem. 37 évesen még nem vagy öreg, semmiképp. szerintem.
A kérdező hozzászólása: Ma már a második menszesznek kéne megjönnie, de eddig semmi jele:-) Bõvebb fehér folyás jelentkezett, ami nem okoz csípõs, viszketõs érzést, és mintha kicsit feszülne a mellem, menszesz elõtt nekem nem szokott.De félek, csak bebeszélem magamnak.Na, mindegy, csütörtökön már kiderül, ha a tesztbõl nem is, de az UH.-on már egy 7 hetes babuci szépen látszik.
Drukkolok, hogy baba legyen!De szerintem az van!:-)
A kérdező hozzászólása: Beszéltem a doktornõvel, aki még telefonon keresztül sem zárja ki a terhességet.1 hét múlva újra tesztelnem kell, aztán a teszt eredményétõl függõen megbeszéljük a továbbiakat.Akkor már 7 hetes lennék, elvileg ki kell hogy mutassa, bár én már nem bízom ezekben a tesztekben.De a 15mm-es nyálkahártyának, ha nincs baba, 1 hét alatt már ki kellett volna lökõdnie, és meg kellett volna jönnie.Vagy rosszul tudom?....
szorítok neked.
Elõször is nyugodj meg! Mivel még csak felritkulás látható, ezért nem biztos, hogy termelõdött hcg a szervezetedben. Nekem ilyen felritkulás mensi elõtt három nappal volt látható, és nem is jött meg. Most már 16 hetes kismami vagyok. A felritkulásnál lesz a helye a pici babának, csak ne idegeskedj, mert azzal csak ártasz! Minden jót Neked, és kívánom, hogy igazunk legyen! 16 h km
A kérdező hozzászólása: Nem bírtam ki, leellenõriztem egy másfajta teszttel (Gravi HCG), az viszont egyértelmûen negatív.A nõgyógyászt még nem sikerült elérnem.Most már nem tudom, mi lehet az oka a negatív teszteknek.
A kérdező hozzászólása: Aranyosak vagytok, köszönöm a biztatást, igazán jólesik. Fogok írni mindenképp, hogy mizújs.Fel kell ma hívnom a nõgyógyászt, közölni az eredményt, és aztán meglátom, mi a további teendõ. Kívánom nektek is, hogy sikerüljön a baba, a 3.válaszadónak szurkolok holnapra.
Én csak holnap megyek orvoshoz, de nekem sincs semilyen elõjele hogy terhes lennék, bár már 3. hete késik.A teszt nekem sem mutatta ki. Halkan gratulálok neked
hát szerintem is lehet már neked gratulálni, hisz szép vastag a nyálkád és a petezsák is alakult... egyébként a tesztem nekem is ilyen, csak alulról indult el a színezõdés. nekem ugyan egy hét késéssel "megjött" rendesen, de csak egy napig tartott utána barna volt, 36, 3 helyett 36, 7 a hõm és nekem hányingerem is van. hiába mult el, néha megjön érzésem van és a cicimet is a késés 3.napjától éreztem, aztán enyhült, majd megint el kezdtem érezni, sõt viszket is. szorítok neked is!
A kérdező hozzászólása: Az utolsónak...Köszönöm, írtam privit. Közben megjött gyógyszer nélkül:-(

Gabriel tesztnél a masodik csíknak mennyire kell erősnek lennie? Én most csináltam a 2. -at (szombat és ma) és mindkettőnél halvány a második de latszik.

Legjobb válasz: Jó lenne egy kép róla, akkor biztosabbat mondhatnék, de valószínûleg babás vagy. :) :) Gratulálok! :)

Jó lenne egy kép róla, akkor biztosabbat mondhatnék, de valószínûleg babás vagy. :) :) Gratulálok! :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat, sokat segitettetek :) :) :)
Igen, az nagy valószínûséggel jót jelent. Még egyszer grat. Elsõ voltam :) :) :)
A kérdező hozzászólása: Gratulálok Nektek a babákhoz!!!:) Megnéztem a képet, az enyém ennél erõsebb, és a masodik csík ugyan olyan színû csak halványabb. Akkor az jót jelent?:)
Nekem egy hét késésnél is nagyon halványka volt és pár nap múlva már szinte nem is látszott rajta pedig a babám pont középidõben fogant mert 5+5 naposan voltam uh-án és már volt szívpulzálásunk is. 22hkm
Utolsó vagyok. Nekem akkor ilyen volt a tesztem: http://kepfeltoltes.hu/view/100420/PICT0132_www.kepfeltoltes.. Nagyot csalódtam.... Azóta sikerült egyébként :) ))) Itt szuszog már a kiságyba :) )))
A kérdező hozzászólása: Nekem rózsaszín a második csíkom, próbáltam küldeni képet mert direkt csináltam, de nem tudom itt hogy kell...
Szia! Nekem ez a fajta teszt volt 2-szer is szellemcsíkos, és nem is volt baba... úgyhogy vigyázz vele. Viszont az én csíkjaim szürkék voltak. Ha a csík rózsaszín és úgy halvány akkor viszont szerintem baba van :)
Én is ezt a tesztet használtam, és halvány volt eléggé a második csík!Most itt rohangál mellettem a 9 hónapos kislányom!Úgy, hogy azt hiszem, hogy gratulálhatok! :)
Ha ennél erõsebb és rózsaszín, akkor nincs is mirõl tovább beszélni, GRATULÁLOK!!!! :) )))))

Hétfőn reggel csináltam CLEARBLUE tesztet, jól láthatóan + lett. Hétfőn délután csináltam egy Kék-Csík tesztet aminek 25 az érzékenysége, azon is jól látható volt a 2. vonal. Ma reggel csináltam egy Gabrielt, és alig látszik a 2. csík. Ez miért van?

Legjobb válasz: Nem tudom, hogy ez mennyire fog megnyugtatni a valaszom, de nekem az elejen egyedul a clearblue mutatta ki a terhessegem. A nemvart napjan teszteltem egy clearblue-val ami halvany pozitiv lett, volt otthon egy 10-es erzekenysegu tesztem gondoltam megcsinallom azt is, annak erossebbnek kene lennie. Hat semmi nem jelent meg rajta!! Negativ volt pedig ugyan azt a vizeletet hasznaltam. Es babas voltam. Tudom, hogy nem a clearblue a legerzekenyebb ezert en sem igazan ertem de szerintem nem kell aggodnod. Sokan azzal magyarazzak, hogy alitolag nagyobb teruleten kepes felszivni a vizeletet, jobb minosegu mint tarsai. Garatulalok es boldog babavarast!!

Nem tudom, hogy ez mennyire fog megnyugtatni a valaszom, de nekem az elejen egyedul a clearblue mutatta ki a terhessegem. A nemvart napjan teszteltem egy clearblue-val ami halvany pozitiv lett, volt otthon egy 10-es erzekenysegu tesztem gondoltam megcsinallom azt is, annak erossebbnek kene lennie. Hat semmi nem jelent meg rajta!! Negativ volt pedig ugyan azt a vizeletet hasznaltam. Es babas voltam. Tudom, hogy nem a clearblue a legerzekenyebb ezert en sem igazan ertem de szerintem nem kell aggodnod. Sokan azzal magyarazzak, hogy alitolag nagyobb teruleten kepes felszivni a vizeletet, jobb minosegu mint tarsai. Garatulalok es boldog babavarast!!
Szia! Nekem a nemvárt elõtt 2 nappal kimutatta a One Step teszt. A következõ nap csináltam újra a biztonság kedvéért és nagyon halvány lett. Feltettem itt ezt a kérdést, és azt a választ kaptam hogy azért mert a HCG hormon feloldódott a szervezetemben (pl több vizet ittam). Én ennek tulajdonítom, és nem izgultam tovább. Rákövetkezõ második nap újra erõs 2 csíkom lett. Ne izgulj, ami egyszer pozitív valószínûleg újra pozitív lesz :-) 11 hetes kismami
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a megnyugtató válaszotoket, és próbálok nem idegeskedni!!!

Ciklus.hu szerint ma 7. napja késik a menzim. Csináltam tesztet ( 2. nap és 5. nap ), de negatív lett. Ma vettem Clear Blue tesztet, kimutatja vajon, ha holnap ( 8. nap ) tesztelek?

Legjobb válasz: Biztos hogy kimutatja, de vigyázz ne éld bele magad a "jóba" mert én ma pont ezért sírtam egész nap. Nekem 4 napot késett, pedig nem szokott, és már kezdtem elhinni hogy végre terhes vagyok. Ma reggel akartam tesztelni de reggelre megjött.

Biztos hogy kimutatja, de vigyázz ne éld bele magad a "jóba" mert én ma pont ezért sírtam egész nap. Nekem 4 napot késett, pedig nem szokott, és már kezdtem elhinni hogy végre terhes vagyok. Ma reggel akartam tesztelni de reggelre megjött.
Elsõ vagyok. Nekem is pont ez a rossz, hogy késett és mégsem vagyok terhes. Amikor megjön ponos idõben akkor is szomorú vagyok de nem ennyire mint most. Úgy éreztem megszagad a szivem. Mi már 4 éve várjuk a babát. Azt nem mondom hogy belefáradtam, de azt megfogattam magamnak, hogy soha többet nem fogok ennyire örülni ha nem jön meg, várok 1-2 hetet és csak akkor kezdek reménykedni.Vagy nem tudom, de ez így tényleg nagyon sz.r!
A kérdező hozzászólása: Nekem már pont elegem van a beleélésbõl!!! Inkább jönne már meg vagy nem tudom! Szeretnék babát, de már ez lesz a 4. tesztem szombat óta. Ha nem vagyok terhes akkor meg miért nem jön már meg??? Szeretném akkor már elkezdeni a Closrilbegyt-et. Belefáradtam a babaprojektbe :(
A kérdező hozzászólása: Hát igen! Mert ha megjönne, akkor legalább tudnék lépni és elkezdeni szedni a Clostit, de igy??? PCO-m van, de kezelik, azóta pár nap difivel, de megjött. Most nem értem miért nem :( Persze ha babás lettem, akkor érteném. Na de nem hiszem, hogy a mai tesztek egy menzi elmaradásától számított 5. napon lévõ terhességet nem mutat ki. Jó, hallottam már olyaról akinek 10 hetesen nem mutatott még ki semmit, pedig UH-al igazolt ikerterhessége volt. De én már nagyon kezedek ebbe belebolondulni :(
Sziasztok, csatlakozok, ugyanigy vagyok én is , csak nekem 11 napja késik és már nagyon elegem van, én is már azt kívánom jönne meg, mert hiába voltam uh-on és mondták, hogy nem vagyok terhes, meg a tesztjeim is negatívak, amig nem jön meg nem kezdhetek gyógyszert szedni és még reménykedek is , hátha valaki téved és mégis baba. Nekem állítólag st. elégtelenségem van és vérvételek meg gyógyszerek várnak rám. Kitartás nektek is!

Szombaton kellett volna megjönnie. Tegnap (hétfőn) csináltam egy tesztet, de csak annyira nagyon halvány lett a 2. csík, hogy szinte nem is látszott. Ma csináltam egy másikat és ugyanolyan lett. Mit gondoltok? Mikor csináljam a következőt?

Amúgy mellfeszülés, haspuffadás van, mint terhességi tünet. Nagyon szeretnénk babát!

Legjobb válasz: Elvileg már ki kellett volna mutatnia.Nekem 4 nap késés után erõs tesztem lett.Várj 1-2 napot és csinálj másik tesztet,esetleg egy másmilyen fajtával. Szorítok,hogy pozitív legyen :) 29hkm

Elvileg már ki kellett volna mutatnia.Nekem 4 nap késés után erõs tesztem lett.Várj 1-2 napot és csinálj másik tesztet, esetleg egy másmilyen fajtával. Szorítok, hogy pozitív legyen :) 29hkm
Szia!Szerintem várj hétvégéig.de amúgy halvány csík is csík!:-)))))én is 2 napja késett és egybõl csináltam, nagyon halvány volt.2 napra rá elmentem dokihoz..sok mindent nem látott, majd egy hét múlva 9mm petezsák.szerintem az baby lesz!:-)))))szorítok, h az legyen!!
Múlthét csütörtökön, csináltam 3 tesztet, szerdán kellett volna megjönni és nagyon halvány csíkos volt mind a három, de babát várok! :) A halvány csík is pozitív csak még kevés a HCG a vizeletedben! Gratulálok!
az én halvány csíkom "eredménye" ott szuszog a gyerekszobában:)
valosziunü hogy baba, gratulálok! Nálam is igy volt!
Bizony-bizony, a halvány csík is csík!! Nekem még 6 hetesen is alig látszott a csík, pedig már a hüvelyi uh-on látta a petezsákot a dokim. Az sem mindegy, milyen fajta a teszted. Én legalább 4et csináltam 25 különbözõ idõben, de egy erõs csík sem jött össze. :) 20 h km
Szia!Nekem annyira halvány volt a második csík, hogy elkönyveltem tévesnek. Pedig bizony az már pozitív volt! Nagyon szorítok!- 21 hetes terhes.
Szia! Halkan Gratulálok mert a halvány csík is csík!:-)Én is tegnap teszteltem és nekem erõs pozitív lett!:-) Szerintem várj 1-2 napot és ismételd meg és legalább egy éjszakát ha bírsz hagyj ki pisilés nélkül és akkor tutibb lesz az eredmény!:-)De szerintem ott van az a baba!:-)
A kérdező hozzászólása: Szerintem az is probléma lehet, hogy nem tudok elsõ vizeletet produkálni, mert éjszaka 3x is ki kell mennem pisilni. Nem lehet az a baj, hogy túl híg az "elsõ vizelet"?
Szia! Én már most gratulálok! :) Nekem is nagyon halvány csíkkal kezdõdött minden. :) 28 hetes
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a biztatásokat. Nagyon-nagyon szeretném, hogy baba legyen. Már tavasszal volt egy terhességem, de sajnos elhalt. :-( Most már annyira nagyon várom az újabb terhességet, hogy alig férek a bõrömbe.
Szia! Az én elsõ tesztem olyan halvány volt, hogy értekeznem kellett egy barátnõmmel, vajon tényleg ott van-e..:D:D:D 7+5 hetes kismama:D

Csináltam ma egy corax tesztet a kontroll csík 10 perc múlva jelent meg! De még a színes átfutást sem láttam rajt ami áthalad a teszten. Ilyenkor mi van? A hőm 37 volt az elmúlt 3 napban ma reggel 37, 2 ez jót jelent?

Legjobb válasz: Azt,h rossz a teszt.Vegyél egy másikat,és csináld meg.Ha nem jelenik meg idõre a kontroll csík sem,akkor a tesztet vagy nem megfelelõen csináltad,vagy annak van valami egyéb baja.

Azt, h rossz a teszt.Vegyél egy másikat, és csináld meg.Ha nem jelenik meg idõre a kontroll csík sem, akkor a tesztet vagy nem megfelelõen csináltad, vagy annak van valami egyéb baja.
utolsó vagyok. Én már lassan 2 éve várok rá, de ennyi tesztet nem vettem összesen. Ha egy teszt nem mutat ki terhességet, akkor szerintem ott nincs. Ha mégis, akkor úgyis ki fog derülni. Voltam már terhes nem egyszer, de nekem mindig rögtön kimutatta a teszt, amikor nem mutatta ki, akkor pedig nem is voltam az. Miért nem mész dokihoz, ha ennyire bizonytalan vagy? Szerinted itt bárki tud választ a kérdéseidre? Mindenki csak találgat. Ez miért jó Neked????
A kérdező hozzászólása: A pénz nem számít ha ilyen fontos dologról van szó!már egy éve várok rá!
Mennyi pénzt költöttél tesztekre az utolsó 4 napban? Mert kérdést kb 20-at tettél fel a tesztekkel kapcsolatban. Miért nem mész el dokihoz és ott vérbõl és vizeletbõl pontos választ kapnál. És máris megnyugodhatnál. :)
Nekem is volt ilyen, és most itt a babám :) Tuti az vagy!!! GRATULA NEKTEK!!!! :DDD (másikra írt)
A kérdező hozzászólása: qupido Már eltelt fél óra és erösödi a csík!Miért idõn túl lesz csak poz a tesztem?
Jaaaa!!! És gratulálok!!!!! :D
Milyen tesztel csináltas végül? Mondtam hogy nekem is halvámy volt, és most 3 hós a kisfiam. A másikon isíró voltam :)
Én is corax-szal csináltam. Elõször nem mutatott semmit, vagyis nagyon pontosan számoltam az 5 cseppet, de nem indult el a "csík". Majd cseppentettem hozzá mégegyet, és rögtön kijött a kontroll csík is és a második csík is. Drukkolok! 22 hetes kismami
A kérdező hozzászólása: Megcsináltam!Mintha látnék egy halvány csíkot, de múltkor is így volt és rá 30 percre erõs csík lett belöle!Erre most kiváncsi leszek!
Mi lett az eredmény? :)
Szerintem egy próbát megér, nagyn drukkolok, tudom milyen izgatott lehetsz :) Ha nincs qupido, akkor gabriell, nekem az is bejött, vagy kérded meg a gyogyszertárba hogy melyik a legérzékenyebb. 10-est vegyél ha van.
A kérdező hozzászólása: Igen láttam!Meg van még a ma reggeli pisim!Megcsináljam abból?
Írtam a másikra! :)
Még mindig utolsó :) Egyébként lehet, hogy még túl korai a tesztelés. Lehet nem akkor volt peteérésed, amikor számolod és akkor persze, hogy még nem mutat ki semmit. Vagy tudod pontosan? Esetleg ovu tesztet is használtál? Szerintem várj pár napot és lehet akkor már rendesen kimutatja.
Ha nem lesz komolyabb vérzés természetesen lehet.Vigyázz magatokra!Gratulálok!!!
Ha látszik a második csík, akkor az már pozitívnak számít! A barnázgatás lehet attól, hogy a tested emlékszik a havonta megjelenõ menszeszre, attól még ne pánikolj. De azért vigyázz magadra, sokat ne idegeskedj, az nem tesz jót! Néhány nap múlva ismételd meg újra a tesztelést! Kívánom, hogy minden rendben legyen!
Hm.. A tesztet azt az elsõ vizelettel kell csinálni, akkor a biztos, nem?
Gratulálok! Még ne menj orvoshoz, csak abban az esetben ha erõsebb barnázás vagy esetleg vérzés lesz. De erre most ne is gondolj, inkább örülj a kisbabádnak :) 2-3 hét múlva elég elmenni dokihoz, akkor már látni fogja UH-n is :)
A barnázás még nem jelent gondot mint írták páran elõttem is. Egyik reggel kéne reggeli vizeletbõl tesztet csinálnod. Írd meg mi lett az eredmény. Drukk! Ja és igen ne idegeskedj, az tényleg nem tesz jót.
Természetesen erõsödhet.Tudsz mutatni képet róla?
töltsd fel a tesztet, és megnézzük mi is :) Elvileg lehet. Nekem is kimutatta már a nem várt elõtt :)
A kérdező hozzászólása: köszi. nm tudok képet felrakni.

Ma csináltam egy tesztet és lehet hogy káprázik a szemem de nagyon halványan ott volt a második csik ia. Hétfőre nem várom de már 2 napja olyan érzés mintha megakarna jönni és nagyon sokat járok pisilni. Lehet hogy lesz kis babám?

Legjobb válasz: Milyen teszttel csináltad? Én várnék hétfõig a teszteléssel, de ha nem bírod ki, próbáld meg a clearblueval. De azt is szerintem legkorábban szombaton. Szorítok Neked!

Milyen teszttel csináltad? Én várnék hétfõig a teszteléssel, de ha nem bírod ki, próbáld meg a clearblueval. De azt is szerintem legkorábban szombaton. Szorítok Neked!
Gratulálok, halvány csík is csík!:-) De én, biztos, ami biztos elrohannék venni egy lehetõleg másmilyen tesztet és újra megcsinálnám. Én is akkor örültem, amikor a másikon is ott volt a két csík. Szorítok!:-) Egy 5 hónapos babóca nyukája.
Szia, lehet hogy túl sok pisit csepegtettél a mezõbe, olyankor elõfordul hogy túlcsorog a csíkon és megjelenik a második is. Szerintem csinálj holnap reggel mégegyet, ennyit megér a nyugalmad. Ajánlom a Gravi HCG nevü tesztet, teljesen megbízható. A Gabrieltõl óvakodj mert pl az szokott túlázni leggyakrabban.
2 csík=2 csík...szóval GRATULÁLOK!!!!!!
Igy van, halvany csik is csik!Amugy persze hogy atfolyik es attol, at kell folyon a vizelet ezert mutassa ki hogy terhes vagy nem.Tehat terhes!gratulalok!
Szia! Ugyanígy voltam, elõször csak egy nagyon halvány csík, meg az a fura érzés, hogy megjön. Kb. 5 napra rá újabb teszt, és akkor már elõbb kijött a második csík, mint a kontrollablakban. Szóval, szerintem pár nap múlva csinálj egy újabb tesztet, de nagy a valószínûsége, hgy kisbabád lesz:) 33 hetes kismama
Ugyanígy jártam, az egyik csík nagyon halvány volt, azóta a 24. hétbe léptünk! Gratulálok!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen remélem igy is lesz! Minden jót!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!