Találatok a következő kifejezésre: Ma csináltam a (497 db)

Tegnap kellett volna megjönnie, de semmi! Fájt a hasam alja és a cicim! Mára ez is elmúlt nem fáj semmim! De nem is jött még meg! Ma csináltam a Lily-vel egy tesztet negatív! Előfordulhat még, hogy terhes vagyok?

Legjobb válasz: Persze, ne aggódj, lehet, hogy csak késõbb történt a beágyazódás. Pár nap múlva - ha nem jön meg - tesztelj egy másik típusúval, hátha + lesz! Szorítok! És ne aggódj tényleg, mert nem mindenkinek vannak ilyenkor tünetei.

Persze, ne aggódj, lehet, hogy csak késõbb történt a beágyazódás. Pár nap múlva - ha nem jön meg - tesztelj egy másik típusúval, hátha + lesz! Szorítok! És ne aggódj tényleg, mert nem mindenkinek vannak ilyenkor tünetei.

30. án kelett volna meg jönnie 6 nap telt el azóta! Ma csináltam a tesztet délután negativ lett vajon most mi lehet?

Legjobb válasz: Reggeli tesztelés kellene,az biztosabbat mutat,ha ilyen pici lehet a terhesség.

Reggeli tesztelés kellene, az biztosabbat mutat, ha ilyen pici lehet a terhesség.
lehet, hogy késõi peteérésed volt, és még nem is kellene megjönnie. De az elsõ válaszolónak is igaza lehet, tesztelj reggel, az a biztosabb. Nekem az elsõ babámat pl. csak öt nappal a nemvárt után, reggeli vizeletbõl mutatta ki elõször halványan. szorítok!
A kérdező hozzászólása: Remélem holnapig meg jön mert az az utolsó nap, ma csinálok még egy tesztet meg holnap reggel is, mert most még nem szeretnénk kicsi babát!
Még csak 5 nap telt el azóta:) Na de félre a tréfát, szerintem is tesztelhetsz reggel, de ha nega, még nem kell elkeseredni, vasárnap újra teszt!Szorítok!
Én is ebben a cipõben járok. tegnap reggelt teszteltem utoljára. Ha ma se jön meg, du veszek egy tesztet, és holnap megint tesztelek...
Nézd meg az én görbémet. Jól megviccelt a szervezetem. Ahhoz képest, hogy 27-28 napos mindig, és mindig 14. napon volt ovum. http://www.ciklus.hu/images/diagramok/d0f1487bb6bb5134988892.. Szóval legyél türelmes. Bár én se voltam az. Elpazaroltam pár tesztet, de volt értelme.

Méhen kívüli terhességnél mindig pozitív a teszt? Másfél hete késik, ma csináltam a 2. tesztet, ez is negatív.

Óvszerrel amúgy védekezünk, mert nem akarunk több gyermeket. Sose szokott késni, néha 1-2 napot és most nem tudom, mit?l lehet. Orvoshoz a héten készülök.

Legjobb válasz: a méhen kívüli terhességnél is pozitív, mert ugyanúgy termel a szervezeted hcg hormont. Doki a legjobb megoldás!

a méhen kívüli terhességnél is pozitív, mert ugyanúgy termel a szervezeted hcg hormont. Doki a legjobb megoldás!
én is voltam méhen kívüli, de ne aggódj, ha negatív a teszted, akkor nem vagy terhes! nekem a méhen kívülinél is pozitív volt!

16 nappal ezelőtt voltunk együtt a párommal, ma csináltam a tesztet negatív lett. HA néhány nap múlva megismétlem, van még esély, hogy pozitív lesz?

Legjobb válasz: Igen, van még esély rá, hogy pozitív lesz. tegyük fel, hogy extra kitartó hímivarsejtjei vannak a párodnak, akik akár egyhetet is kibírnak odabent. Ez azt jelenti, hogy aktus után egy héttel is megfoganhattál. A két hét a tesztelésig innen indul, a fogantatástól. Akkor nyugodhatsz meg, ha megjön a vérzésed, és akkor is negatívat tesztelsz. Kívánom, hogy legyen úgy, ahogy neked jó!

Igen, van még esély rá, hogy pozitív lesz. tegyük fel, hogy extra kitartó hímivarsejtjei vannak a párodnak, akik akár egyhetet is kibírnak odabent. Ez azt jelenti, hogy aktus után egy héttel is megfoganhattál. A két hét a tesztelésig innen indul, a fogantatástól. Akkor nyugodhatsz meg, ha megjön a vérzésed, és akkor is negatívat tesztelsz. Kívánom, hogy legyen úgy, ahogy neked jó!
Attól is függ, mikor voltatok a ciklusodban együtt. Mikor kellene nem megjönnie?
A kérdező hozzászólása: Soha nem jön meg normálisan, de olyan 24.-e körül
Igaziból az ovu idõpontját kéne tudni, de 16 nap alatt azért beágyazódik. Az más kérdés, hogy nem minden teszt egyformán jó.
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat
Az ovud napját nem tudod véletlenül? Ha igen, akkor onnan számolj 14 napot, s akkor csinálj tesztet. Az, hogy 16 nappal ezelõtt voltatok együtt nem sokat árul el. Azt kéne tudni, hogy akkor a ciklusod hanyadik napján voltál, volt e valami testi tüneted, vagy méred-e rendszeresen a hõdet.

Nekem ma van a 3. napja, hogy késik a menzeszem, de ma csináltam egy tesztet és negatív lett. Lehet, hogy korán csináltam a tesztet?

Legjobb válasz: Szia sorstárs! Dettó ugyanígy vagyok. Ráadásul 10-es tesztet csináltam. Holnap reggel én még megnézem. Szerinem te is várj még 1-2 napot, hárha csak a hormon késõbb jelenik meg a vizeletünkben. Drukkolok magunknak! Írj, hogy mi volt!

Szia sorstárs! Dettó ugyanígy vagyok. Ráadásul 10-es tesztet csináltam. Holnap reggel én még megnézem. Szerinem te is várj még 1-2 napot, hárha csak a hormon késõbb jelenik meg a vizeletünkben. Drukkolok magunknak! Írj, hogy mi volt!
Szia! Nem, délután csináltam a tesztet. Interneten rendeltem külföldrõl. One Step easy Pregnancy teszt a neve. 10-es érzékenységû.
A kérdező hozzászólása: Én is drukkolok neked!
Sziasztok!Nekem is késik már két napja, ma csináltam 10 erõsségüt és nekem is negativ lett.Akkor nem vagyok egyedül evvel a problémával.Azt hiszem várok még 1-2 napot és újra megprobálom.Remélem pozitiv lessz, mindannyiunknak!
Sziasztok! 1. válaszoló vagyok. Nem bírtam magammal, és most is csináltam egy tesztet (van egy rakat): + lett! Nagyon halvány, de ott van! Szerintem holnapra nektek is ott lesz!
A kérdező hozzászólása: 1.válaszoló reggel csináltad meg a tesztet? Milyen nevû terhességi tesztet használtál?

Jártatok már úgy tesztel, hogy csak akkor láttátok a második csíkot, ha forgattátok? Tegnap, de legkésőbb ma kellet volna megjönni, és ma csináltam tesztet.

Igaz nem a reggeli vizeletből,hanem elvittem a kicsit a bölcsibe,és úgy vettem tesztet hazafele. És csak akkor látom a második csíkot,ha forgatom. Holnap után reggeliből csinálok mégegyet.

Legjobb válasz: Szia! Nekem volt, méghozzá a peteérésem utáni 8. napon. Nem is értem minek teszteltem ilyen korán, de nagyon kiváncsi voltam. 10-es one steppel csináltam, és valami volt rajta, de nem igazán láttam, csak ha forgattam, és néha valami sötétebb árnyékot véltem felfedezni rajta. Utána a 12. napon teszteltem peteérés után, délutáni pisibõl, akkor is 10es másféle teszttel, de akkor már jól látható halvány pozi volt. Ma meg már több mint egy hét eltelt a nemvárt óta, és már a 25ös teszten is erõsebb a tesztcsík, mint a kontroll :)) Nem tudom, hogy az a 8. napos teszt azért volt ilyen, mert már akkor elindult valami, vagy csak beképzeltem :) Nem tudom tényleg... Hányadik napon vagy? Már meg kellett volna jönnie? Hány napja volt ovud?

Szia! Nekem volt, méghozzá a peteérésem utáni 8. napon. Nem is értem minek teszteltem ilyen korán, de nagyon kiváncsi voltam. 10-es one steppel csináltam, és valami volt rajta, de nem igazán láttam, csak ha forgattam, és néha valami sötétebb árnyékot véltem felfedezni rajta. Utána a 12. napon teszteltem peteérés után, délutáni pisibõl, akkor is 10es másféle teszttel, de akkor már jól látható halvány pozi volt. Ma meg már több mint egy hét eltelt a nemvárt óta, és már a 25ös teszten is erõsebb a tesztcsík, mint a kontroll :) ) Nem tudom, hogy az a 8. napos teszt azért volt ilyen, mert már akkor elindult valami, vagy csak beképzeltem :) Nem tudom tényleg... Hányadik napon vagy? Már meg kellett volna jönnie? Hány napja volt ovud?
Nekem is nehezen volt látható, csak bizonyos fényszögben, forgatva, hunyorítva... most persze ott nyög a kiságyban és játszik, látni rendesen :D
Lehet, hogy korai. Nekem a nem várt utáni 2. nap reggel, elsõ pisibõl lett nagyon halvány. Menzi elõtti napon még full negatív volt, ha forgattam, csak a tesztcsík helyét láttam. Szóval nyugi, 2 nap múlva kiderül! :) Drukkolok!!! +++
szinte mindig az elsok olyanok:(
Én is hittem már ezt. Napfény felé forgatva láttam valamit. Szétszedtem a kazettát és a csík hátoldalán volt egy csík, ami a pozitív helye és ott van bevonva azzal az anyaggal , ami reakcióba lép a hcgvel és elszinezõdik. Másnap vettem egy ugyanolyan tesztet és használat elõtt megnéztem és lehet látni a csík helyét. A kontrollcsík helyét is. Tesztelj késõbb is!

Ma vagyok a 28. ciklusnapon, pé a középidőben volt. Ma reggel csináltam egy ovutesztet is és egy hcg tesztet is (nem első vizeletből). Az ovuteszt elég erős, majdnem pozitiv, a hcg neg. Lehet még baba ugye? Korán csináltam a tesztet?

18. - 25. napig enyhén véreztem.

Legjobb válasz: Szerintem igen. Egyszer valahol azt olvsatam, hogy akkor érdemes tesztelni, ha már legalább 3-4 napot késik a mensi.Csak egy kis türelem! Sok sikert!

Szerintem igen. Egyszer valahol azt olvsatam, hogy akkor érdemes tesztelni, ha már legalább 3-4 napot késik a mensi.Csak egy kis türelem! Sok sikert!
Az hogy majd 1 hétig enyhén véreztél nem jó jel, nem lehet hogy az volt a mensid? Csak lehet elõbb jött meg? De pár nap múlva tesztelj mégegyet hátha az már pozitív lesz.
A kérdező hozzászólása: Tutira 30-31-én volt peteérésem. Elõzõ mensi jan. 16. Gondolod, hogy utána már 2-3 nappal meg is jött volna megint, azaz febr. 1-2-én??? Nem tudom. Most elbizonytalanodtam. Eddig biztam benne hogy beágyazódás volt. Nem véreztem túlságosan, csak 1 tisztasági betét elég volt /nap. Inkább barna volt, és nyálkahártya darabok voltak benne. Mostanra elmult. Hát majd egy pár nap mulva tesztelek azért. Most már nagyon kiváncsi vagyok.

Volt egy halvány csíkos tesztem, amit tegnapelőtt csináltam. Nem tudtam eldönteni szellemcsík-e, de ide feltettem a képet és mindenki halvány pozinak látta. Ma csináltam egyet, az inkább negatív. Megéri még egy tesztet csinálni? Többi lent.

Fájdogál a hasam,hányingerem van,37alá nem ment a h?m. Október 9.-én volt az utolsó mensesem,és az utolsó ciklusom 37napos volt.Olcsó teszt volt és délután csináltam, úgy hogy 1 órával azel?tt is voltam pisilni. Nem tudom ez lényeges-e. A ciklusom még nem állt be, kb fél éve hagytam abba a szoptatást.

Legjobb válasz: Holnap reggeli elsõ pisibõl csinálj egy tesztet. Ha halvány pozi is, terhes vagy.

Holnap reggeli elsõ pisibõl csinálj egy tesztet. Ha halvány pozi is, terhes vagy.
A kérdező hozzászólása: Ami lemaradt, hogy múlt héten szerdán és csütörtökön volt egy-egy csepp barnás valami, de az is csak a papíron látszott.
Az elsõ képen mint ha lenne ott tényleg egy második csík. Viszont a másodiknáéál egyáltalán nem látok semmit mert rossz a képminõsége. Nekem októberben voolt ilyen halovány csíkos és sajnos meg is jött. Holnap után tesztelj szerintem legelsõbõl. Viszont ha még nem állt be a szopi utána ciklusod akkor azt elõbb rendezni kellene ha babát szeretnétek. Én is nem rég hagytam abba a szoptatást két hónapja és az orvosom azt mondta ha tavaszig nem rendezõdne akkor vissza kell menni.
Én a második képen is két csíkot látok, csak ki kell nagyítani kicsit. Holnap csinálj egyet a reggeli elsõbõl és tedd fel a képeket :)
En pozitivnak latom mind a kettot !!!
A kérdező hozzászólása: A tegnapi tesztbõl csináltam még egyet, negatív.Úgyhogy lassan majd csak megjön. A tüneteket meg akkor valami vírus okozza úgy látszik.
Sosem tudni... ha nem jön meg pár napig, azért csinálj még egyet szerintem.
Reggeli elsõ vizeletbõl csináltad? Ha nem jön meg akkor teszt újból és doki.
A kérdező hozzászólása: igen reggeli elsõ vizeletbõl csináltam a tesztet.mostanában sokat szédülök is lehet az is jele a babának? Mikor teszteljek megint?
Azt mondják 2 nap múlva érdemes újabb tesztet csinálni. Milyennel teszteltél? Amúgy tudod, hogy vannak akiknek a 6 hetes babót sem mutatja ki! Szorítok!
A kérdező hozzászólása: Gravi HCG-vel teszteltem. Köszönöm a biztatást én is remélem hogy baba. Amúgy mé ma sincs semmi. Ha nem jön meg pár nap múlva megint tesztelek.

A melleimen vérerek jelentek meg 3 napja, a mellbimbóm érzékeny, émelygek, elég erős folyásom van. Ma várom a Piroskát [nem várom]. Csináltam tesztet, negativ. Terhes lehetek?

Legjobb válasz: Lehetsz. Nem csináltad korán a tesztet? Gondolom menstruáció elõtt csináltad. Az erõs folyás jelenthet beágyazódást, és ilyenkor még nem mutat ki teszt semmit!

Lehetsz. Nem csináltad korán a tesztet? Gondolom menstruáció elõtt csináltad. Az erõs folyás jelenthet beágyazódást, és ilyenkor még nem mutat ki teszt semmit!
A kérdezõ terhes!! Gratulálunk!:)
en sem bantani akartalak:D eszembe sem jutott.a bolti tesztek korai fazisban lehetnek negativak akkor is ha terhes az ember, mert teves a teszt vagy mert a hcg koncentracioja 20 vagy 25 mUI hCG/ml tol 600UI hCG/ml-ig mernek.ez az altalanosan elfogadott hatr mindenhol.a terhesseg eljen bar megfogant a magzt de a hCg koncentracioja a vizeletben nem eri el ezt a hatart nem jelezhet pozitivat.vagyis teves eredmenyt adhat.nogyogyaszati vizsgalattal huvelyi uh-val esetleg hasi uh-val bizonyithato, illetve a verben talalhato alacsonybb hcg koncentracio is kimutathato.sok sikert mindenkinek es ha kesobb megprobaljatok a tesztet ami felesleges lenne hiszen ha tudod a terhesseget felesleges, valoszinuleg pozitiv eredmenyt mutat.koszonom hogy "meghallgattatok", szep napot mindenkinek.:) ))
Szia! Azt hiszem egy cipõben járunk. Nekem is negatív lett a teszt, tüneteim hasonlóak, én tegnap voltam orvosnál, és kiderült hogy terhes vagyok! Szorítok érted.
Eszembe sem jutott hogy bántsalak:) Amúgy egy orvos honlapján olvastam a következõt, bemásolom: Dr. Gáspár Levente válaszol: Kedves AlizA terhességi tünetek a fogamzás után néhány nappal már jelentkezhetnek, tehát akár már a vérzés kimaradása elõtt is. Ezek viszont nem törvényszerûek, van akinek semmi ilyen jellegû tünete. Ezért írtam! De tény és való, hogy igazad van abban hogy a többségnél nem így van:) Minden jót!
az elottem szolohoz irok.en irtam a feletted levot, ha figyelmesen olvasod en leirtam hogy altalaban, es nem torveny szeruen.egyebkent lehet hogy neked igazad van en csak egy olaszorszgban elo szuleszno vagyok es kismama gondozo.
Az elõttem szólóhoz írok: Igen, lehet hogy tünetek általában a beágyazódás után hetekkel jelentkeznek. De. Itt vagyok én, egy másik hölgy és most itt van egy kérdezõ, akinél igen korán különös tünetek jelentek meg már 1 hét után. Érdekes. Mindenestre ha kiderül hogy baba van, jelezzetek és én is fogok:)
ha nem jon meg a heten a het vege fele ismeteld meg a tesztet.tuneteid egyebre is utalhatnak, sajna.ha ma kell megjonnie az azt jelenti hogy 1-2 hete lehetett ovulaciod, aztan beagyazodas ha egyaltalan megtermekenyultel.ezek a tunetek egy ket hetes allapotban szinte sosem jellemzoek.kicsit kesobb a nok 98%anak, akinek jelentkeznek ezek a tunetek(mert van aki szinte eszre sem veszi, vagy mar elore haladott terhessegkor tapasztalja)altalaban a beagyazodast koveto 3-4.het korul jonnek.tehat ha terhes vagy kb 2 het mulva kezdodnenek ezen tunetek.persze ez nem jelenti hogy nem lehetsz az mar most, hisz nincs ket egyforma no, ket egyforma terhesseg.ne stresszelj, remelem nem jon meg ha megis az azt jelenti hogy nem volt eleg eros hogy megkosson es a kovetkezo periodusban ujra probakjatok.addig elvezd az egyuttleteket paroddal es eljon a ti idotok is.
Korán csináltad a tesztet! Simán lehetsz terhes a tüneteid alapján, de még várj egy kicsit hagy emelkedjen meg a HCG-d!
Én voltam az elõbb aki gratulált! Azért gratuláltam mert mintha írtad volna, hogy most jöttél dokihoz és terhes vagy! De eltûnt, amit írtál:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!