Találatok a következő kifejezésre: Ma csináltam és (309 db)

Az ovulációs teszt három napja, pont félidőben végre pozitiv lett, együtt is voltunk. Ma csináltam és még mindig ugyanolyan két egyforma erős csík jelenik meg. Mit jelenthet ez?

Legjobb válasz: Ez normális, csak annyit jelent hogy tessék 2 naponta szexelni!!!!!!:) Van akinek ilyen, van aki épp elkapja a pozitív tesztet. Az utolsó pozitív utáni 36 órán belül reped meg valószínûleg.

Ez normális, csak annyit jelent hogy tessék 2 naponta szexelni!!!!!!:) Van akinek ilyen, van aki épp elkapja a pozitív tesztet. Az utolsó pozitív utáni 36 órán belül reped meg valószínûleg.
egyébként normálisak a ciklusaid?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszodat, igen normális, 28 naposak a ciklusaim.Megfogadva a tanácsodat "belehúzunk"! :-)

Jártatok már úgy tesztel, hogy csak akkor láttátok a második csíkot, ha forgattátok? Tegnap, de legkésőbb ma kellet volna megjönni, és ma csináltam tesztet.

Igaz nem a reggeli vizeletből,hanem elvittem a kicsit a bölcsibe,és úgy vettem tesztet hazafele. És csak akkor látom a második csíkot,ha forgatom. Holnap után reggeliből csinálok mégegyet.

Legjobb válasz: Szia! Nekem volt, méghozzá a peteérésem utáni 8. napon. Nem is értem minek teszteltem ilyen korán, de nagyon kiváncsi voltam. 10-es one steppel csináltam, és valami volt rajta, de nem igazán láttam, csak ha forgattam, és néha valami sötétebb árnyékot véltem felfedezni rajta. Utána a 12. napon teszteltem peteérés után, délutáni pisibõl, akkor is 10es másféle teszttel, de akkor már jól látható halvány pozi volt. Ma meg már több mint egy hét eltelt a nemvárt óta, és már a 25ös teszten is erõsebb a tesztcsík, mint a kontroll :)) Nem tudom, hogy az a 8. napos teszt azért volt ilyen, mert már akkor elindult valami, vagy csak beképzeltem :) Nem tudom tényleg... Hányadik napon vagy? Már meg kellett volna jönnie? Hány napja volt ovud?

Szia! Nekem volt, méghozzá a peteérésem utáni 8. napon. Nem is értem minek teszteltem ilyen korán, de nagyon kiváncsi voltam. 10-es one steppel csináltam, és valami volt rajta, de nem igazán láttam, csak ha forgattam, és néha valami sötétebb árnyékot véltem felfedezni rajta. Utána a 12. napon teszteltem peteérés után, délutáni pisibõl, akkor is 10es másféle teszttel, de akkor már jól látható halvány pozi volt. Ma meg már több mint egy hét eltelt a nemvárt óta, és már a 25ös teszten is erõsebb a tesztcsík, mint a kontroll :) ) Nem tudom, hogy az a 8. napos teszt azért volt ilyen, mert már akkor elindult valami, vagy csak beképzeltem :) Nem tudom tényleg... Hányadik napon vagy? Már meg kellett volna jönnie? Hány napja volt ovud?
Nekem is nehezen volt látható, csak bizonyos fényszögben, forgatva, hunyorítva... most persze ott nyög a kiságyban és játszik, látni rendesen :D
Lehet, hogy korai. Nekem a nem várt utáni 2. nap reggel, elsõ pisibõl lett nagyon halvány. Menzi elõtti napon még full negatív volt, ha forgattam, csak a tesztcsík helyét láttam. Szóval nyugi, 2 nap múlva kiderül! :) Drukkolok!!! +++
szinte mindig az elsok olyanok:(
Én is hittem már ezt. Napfény felé forgatva láttam valamit. Szétszedtem a kazettát és a csík hátoldalán volt egy csík, ami a pozitív helye és ott van bevonva azzal az anyaggal , ami reakcióba lép a hcgvel és elszinezõdik. Másnap vettem egy ugyanolyan tesztet és használat elõtt megnéztem és lehet látni a csík helyét. A kontrollcsík helyét is. Tesztelj késõbb is!

Nekem ma van a 3. napja, hogy késik a menzeszem, de ma csináltam egy tesztet és negatív lett. Lehet, hogy korán csináltam a tesztet?

Legjobb válasz: Szia sorstárs! Dettó ugyanígy vagyok. Ráadásul 10-es tesztet csináltam. Holnap reggel én még megnézem. Szerinem te is várj még 1-2 napot, hárha csak a hormon késõbb jelenik meg a vizeletünkben. Drukkolok magunknak! Írj, hogy mi volt!

Szia sorstárs! Dettó ugyanígy vagyok. Ráadásul 10-es tesztet csináltam. Holnap reggel én még megnézem. Szerinem te is várj még 1-2 napot, hárha csak a hormon késõbb jelenik meg a vizeletünkben. Drukkolok magunknak! Írj, hogy mi volt!
Szia! Nem, délután csináltam a tesztet. Interneten rendeltem külföldrõl. One Step easy Pregnancy teszt a neve. 10-es érzékenységû.
A kérdező hozzászólása: Én is drukkolok neked!
Sziasztok!Nekem is késik már két napja, ma csináltam 10 erõsségüt és nekem is negativ lett.Akkor nem vagyok egyedül evvel a problémával.Azt hiszem várok még 1-2 napot és újra megprobálom.Remélem pozitiv lessz, mindannyiunknak!
Sziasztok! 1. válaszoló vagyok. Nem bírtam magammal, és most is csináltam egy tesztet (van egy rakat): + lett! Nagyon halvány, de ott van! Szerintem holnapra nektek is ott lesz!
A kérdező hozzászólása: 1.válaszoló reggel csináltad meg a tesztet? Milyen nevû terhességi tesztet használtál?

Anyukák! Ti ma milyen karácsonyi előkészületeket csináltok? És csütörtökre, péntekre mi marad?

Mikor takarítotok?csomagoltok ajándékot? Hanyadikán lesz fadíszítés?gyerekekkel vagy meglepi lesz? Köszi a válaszokat!KELLEMES ÜNNEPEKET MINDENKINEK!!!!!! ui:mindent írhattok ezzel kapcsolatban még:))

Legjobb válasz: Szia, nektek is boldog karácsonyt :) Csak nagyjából takarítok, amikor az idõm engedi (hó elején már csináltunk nagytakarítást a férjemmel, igaz, nem sok látszik belõle, de mindegy), most csak a szokásos porszívózás, felmosás lesz. Mézeskalácsokat már megcsináltuk a nagylányommal. Fõzni majd 23 v 24-én fogunk (semmi extra, töltött káposzta, és pici rántott husi a gyerekeknek). A fát feldíszítjük 23-án este, gyerekekkel együtt, tavaly is imádtam,ahogy díszített a lányom, már most is alig várom, az összes dísz egy méteres magasságban volt :) :) Ajándékok fele már be van csomagolva, másik felét ma este csinálom meg. Az ünnep alatt szenteste itt lesz anyukám, elsõ nap átugrunk anyósékhoz (kb 1 óra), második nap átjönnek apukámék (kb 2 óra). Üdv, 1 és 3 éves lányok anyukája :)

Szia, nektek is boldog karácsonyt :) Csak nagyjából takarítok, amikor az idõm engedi (hó elején már csináltunk nagytakarítást a férjemmel, igaz, nem sok látszik belõle, de mindegy), most csak a szokásos porszívózás, felmosás lesz. Mézeskalácsokat már megcsináltuk a nagylányommal. Fõzni majd 23 v 24-én fogunk (semmi extra, töltött káposzta, és pici rántott husi a gyerekeknek). A fát feldíszítjük 23-án este, gyerekekkel együtt, tavaly is imádtam, ahogy díszített a lányom, már most is alig várom, az összes dísz egy méteres magasságban volt :) :) Ajándékok fele már be van csomagolva, másik felét ma este csinálom meg. Az ünnep alatt szenteste itt lesz anyukám, elsõ nap átugrunk anyósékhoz (kb 1 óra), második nap átjönnek apukámék (kb 2 óra). Üdv, 1 és 3 éves lányok anyukája :)
A héten eddig mindennap takarítottam, ma sütök, holnap és holnapután már megyek dolgozni, gyerekek a mamához, így csak délután marad idõ kisebb törölgetésekre, takarításokra ami még maradt.Még apával fát is megyünk venni, bevásárolni.Csomagolás is még hátra van. 24-én délelõtt a gyerekekkel együtt díszítjük a fát, ebéd után (valami gyors egyszerû) alvás, és mire felébrednek az ajándékok már a fa alatt, amit természetesen a Jézuska hozott, mert szépen feldíszítették a fát:-)Utána szépen felöltözünk és átmegyünk anyukámékhoz vacsorára, akik csak 10percre laknak tõlünk.Én ilyenkor nem is szoktam karácsonyi menüvel készülni.Másnap a testvéremékhez megyünk, 26-án anyósomékhoz, aztán mi a két ünnep között látunk vendégül mindenkit, akkor sütök-fõzök. Megyek is, lányommal linzert csinálunk, mivel most nem lesz mézeskalács a linzert csináljuk olyan formákra(szívecske, csillag, fenyõfa stb.)Aztán hókiflit is.Kisfiam még alszik:-)
Takarításból még egy kevés hiányzik.Az ajándékok be vannak csomagolva szerencsére.Úgy néz ki, hogy holnap vesszük meg a fát.Majd 24-én együtt díszítjük a fát a 1, 5 éves kisfiunkkal.Van egy mûfenyõnk (kb 30-40cm-es)azt élvezettel díszítette.Fõzni majd pénteken kezdek.Rántott húst, fasirtot meg rántott májat csinálunk. (a máj még kérdéses) Pogácsát és kókuszos kockát fogok sütni.Úgy volt, hogy párom a héten már nem megy dolgozni, de még holnap is mennie kell.Így sok minden be van zsúfolva.Holnap megyek fodrászhoz is. Kellemes karácsonyi ünnepeket kívánok én is mindenkinek!!!E.
Ma takarítok, holnap sütök, meg még van kevés bevásárolnivaló (tej, tojás), úgyhogy ameddig a pogácsa kel, addig kiugrok az üzletbe, aztán pénteken is sütök, kalácsot meg sósrudat meg stollent, és megfõzöm a levest is. Gondolkodom a töltött káposztán, de párom a kacsamellhez ragaszkodik, majd meglátom. Aztán a szombat reggeltõl kezdve ünnep lesz, nem mint hétköznapon :)
Békés Karácsonyt Neked is
Én hétfõn mindent kinyaltam, ablakot pucoltam, függönyt mostam.... Holnap még redõnyt bontanak nálunk:D 23án este összerakom a másnapi kaját, 24elzavarom sétálni a csapatot, amíg sül-fõ a kaja gyors felfrissítés(porszi-felmosás, ami maszatos áttörlöm), aztán a fát apa alvás alatt befaragja(a csúcst teszem egyedül a helyére, a többit a kicsikkel_) De a lakást már feldíszítettem(boák az ajtókra. Elvileg kész minden, aztán majd 24én lesz ami lesz, ált 24.én 2kor dõl össze nálunk a ház...
Szia! Én most is folyamatosan takarítok, most porszívóztam fel az egész házat, de holnap már semmi sem fog látszani belõle. (megjön a férjem, hoz be fát, a gyerekek esznek valamit, kapnak egy kekszet, és már kész, lehet megint takarítani. Fát 24-én díszítünk, anyuék elviszik a gyerekeket egy órára, addigra ott megjön a Jézuska, mi meg itthon addig rendezzük a fát, csomagolom az ajándékokat (arra ilyenkor nincs lehetõségem, mert a lányom már nem alszik nap közben). Tehát meglepi lesz a fa, meg a csomagok is. Tegnap sütöttünk a lányommal linzer macit, csináltam habcsók karikát, csináltunk már egy-két hete festett dió díszeket. Bejglim már van a hûtõben, vettem réteslapot rétesropinak, hogy mit sütök még azt nem tudom. Kaja már tervben, úgy volt hogy apa ma itthon lesz, de aztán mennie kellett dolgozni, így nem hiszem hogy a szenteste napján nem kell fõzni, pedig az volt tervben, és lehet még délelõtt egy kis takarítás is lesz. De minél kevesebbet akarok arra a napra hagyni. 3 éves kislány és 16 hós ikerfiúk anyukja Nektek is nagyon boldog karácsonyt!
Én beosztottam a hetet, minden nap egy másik helyiség alapos(abb)takarítása, ma a konyha, illetve szaloncukrot is diszeket kötözök. Holnap nappali, hókifli, keksz sütés, vásárlás, péntek fodrász, hálószoba, almatorta, s este ha a kisfiam lefeküdt, a fa díszítése.Reggelre meglepi a kisfiúnak (17 hónapos)
off:ez a kérdés engem is érdekel:) Boldog Karácsonyt mindenkinek!:)
Én mindennap porszívozom, 2 naponta felmosom az egész lakéást (porallergiánk van) és nagyon tisztaságmániás vagyok, szóval takarítani nem kell. Ajándékok becsomagolva, délután sütöm meg a mézeskalácsot a 2 éves kiskuktámmal. 23-án este díszítünk fát, hogy 24-én reggelre álljon és meglepetés legyen (mert Jézuska hozza). Délután megyünk anyumékhoz, mi délelött Karácsonyozunk 3-asban.
Ma csinálom a nagytakarítás még kimaradt részeit, ágynemût mosok, konyhát sikálom, csempe mosás, páraelszívó, mikró. Holnap, holnapután sütiket sütök, az ajándékok csomagolása már kész van. Tegnap jártam fodrásznál is, muszáj volt, augusztus óta nem jutottam el. :-) Pénteken még a beigli sütés lesz, plusz az ebéd készítés, délután a férjem befaragja a fát. A kamasz 12 éves fiam már velünk díszít, de a 2 éves lánykámnak még meglepetés lesz a fa, majd akkor csináljuk, ha õ már alszik. Az ajándékozás 24-én lesz, elõször nálunk jön a Jézuska, ebédre megyünk Anyósomhoz, vacsorára az én szüleimhez. NEKED IS BOLDOG KARÁCSONYT!!
1. anyósomtól kapunk beiglit, más süti nem is lesz, nem igazán vagyunk nagyevõ család (amúgy se szeretem, ha egy ünnep a nagy zabálásról szól)
ja az lemaradt h nektek is boldog karácsonyt.és persze mindenki másnak is.
én épp ma sütöttem meg 2 süti tésztáját.a 3.-at majd pénteken, akkor töltöm is õket.holnap megyünk anyunak segíteni, hogy nem egyedül kelljen mindent sütnie.múlt héten mindent becsomagoltam, pár ajándék kivételével(anyós és a gyerkõc).nagytakarítás megvolt szintén a múlt héten, szombaton még felporszívózok felmosok.szombat délután feldíszítjük a fát közösen a gyerkõccel, az ajándék utána kerül alá valami csellel elterelve a fiam figyelmét a fáról.szombaton még elõkészítem a kajákat, és ennyi kb.
Szia! Én ma dolgoztam, holnap már nincs suli, bölcsi, együtt sütünk mézeskalácsot, este elmegyek éjszakára dolgozni, pénteken még beszerezzük a menühöz valót, amit frissen kell venni, és takarítunk. Szombaton amíg fõ a töltött káposzta a pulyka levessel, addig a gyerekekkel feldíszítjük a fát.Apa dolgozik 24.én, csak este 6 után ér haza, akkor lesz ajándék bontás. Mindenkinek Boldog karácsonyt:) !

Ugye van baba? 03-án csináltam egy tesztet! Picit halványabban, de látszott a második csík is! Ma reggel megint csináltam, és egyáltalán nem volt erőssebb? vagy korán csináltam?

Legjobb válasz: Szia! Az mindegy, hogy halvány, vagy erõs csík van e. Én is csináltam 3 nap alatt 3 különbözõ tesztet, és mind a hármon nagyon halvány csík lett csak, most vagyok 19 hetes terhes. Gratulálok:)

Szia! Az mindegy, hogy halvány, vagy erõs csík van e. Én is csináltam 3 nap alatt 3 különbözõ tesztet, és mind a hármon nagyon halvány csík lett csak, most vagyok 19 hetes terhes. Gratulálok:)
Szia! Nekem a nagyon halvány csikból, van egy 2 hónapos babóm!!
Örülj én ne azon agyalj, hogy milyen halvány...:-)Gratulálok!:-)És tedd el emlékbe, nekem is megvan mindkét halvány csíkos tesztem. 6 hónapos kislány anyukája.
Szia! Nekem is nagyon halovány lett, nem is voltam biztos benne, hogy ott van az a bizonyos második, gondoltam, a szemem káprázik csak. Aztán elmentem dolgozni, este hazaértem, megnéztem és még ott volt! Sõt, ahogy kiszáradt, picit erõsebben látszott. Eltettem én is emlékbe, most pedig 22 hetes pocakosan már nagyon várom az eredményt:) )

Mit csináltok ma este és mit csináltok egész hétvégén?

Kort, nemet is :)

Legjobb válasz: Ma meg holnap wowoznék, ha menne a szerver, vasárnap rokonlátogatás, holnap meg még takartíás, rendrakás.

Ma meg holnap wowoznék, ha menne a szerver, vasárnap rokonlátogatás, holnap meg még takartíás, rendrakás.

Holnap nem kellene megjönnie, ma csináltam egy tesztet (nem bírtam ki) és negatív lett. Van még esély egy pozitív tesztre vagy már nem nagyon?

Legjobb válasz: Nem tudom ezeket én nem nézem,annyit csináltam hogy itt az internetem beírtam mikor volt az utolsó menzeszem elsõ napja és azt dobta ki hogy az ovulációm november 4,teherbeesés legvalószínûbb napjai nov. 1-tõl november 6-ig

A kérdező hozzászólása: Nem tudom ezeket én nem nézem, annyit csináltam hogy itt az internetem beírtam mikor volt az utolsó menzeszem elsõ napja és azt dobta ki hogy az ovulációm november 4, teherbeesés legvalószínûbb napjai nov. 1-tõl november 6-ig
A kérdező hozzászólása: szia sajna meg jött((((((
szia! na mi lett?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat.Majd írok hogy mi lett az eredmény.
szóval összegezve, esély az még van!
hát, akkor négy eset lehetséges. 1. idõben volt a tüszõrepedésed, de mégsem jött össze a baba 2. idõben volt a tüszõrepedésed, összejött, de még nem mutatja a teszt valamiért 3. késõbb volt tüszõrepedésed és nem jött össze a baba 4. késõbb volt tüszõrepedésed és összejött, de mivel még csak kis ideje termel HCG-t a szervezeted, ezért még nem mutatja ki. tesztelj holnap is, ha nem jön meg. amúgy csak az idõ tudja megválaszolni ezt a kérdést
Még lehet. Ha nem jön meg, pár nap múlva csinálj másikat. Foganhatott késõbb is pár nappal.
tudod pontosan, hogy mikor volt tüszõrepedésed? ovutesztelsz, hõmérõzõl? mert ha csak a 28 napot számolom, akkor nekem is holnap kellene megjönnie. Viszont a megszokottól eltérõen most sokkal-sokkal késõbb, a 20. napon volt tüszõrepedésem, így a valszeg késni is fog. Ha ezt nem tudnám, valszeg én is tesztelnék holnap, és nem is mutatna semmit, mert valójában még csak a 8. dpo-n vagyok. Szóval lehet, hogy neked is késõbb volt tüszõrepedésed, és még nem ágyazódott be VAGY valóban nincs is baba. A kettõ közül valamelyik :)
Ne keseredj el ha most nem sikerült. Biztos Neked is hamarosan összejön. Mihamarábbi babázást kívánok. Azért írd majd meg mi lett.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, nagyon aranyos vagy, de valami azt mondja itt belül, hogy most nem jött össze.De azért még reménykedem
Akkor meg fõleg bármi lehet. A reggeli elsõ vizeletben van a legtöbb HCG hormon. A kora terhességnél délután nagyon kicsi az esélye, hogy kimutatja a teszt. Ha nem jön meg, mindenképp reggel tesztelj. Remélem hamarosan gratulálhatok.
A kérdező hozzászólása: Nem, most csináltam egy órája.Köszönöm a válaszokat.
Elsõ vagyok. Reggeli elsõ vizeletbõl csináltad?
ne keseredj el, újabb lehetõségekkel teli hónap áll elõttetek!

Szombaton kellett volna megjönnie. Tegnap (hétfőn) csináltam egy tesztet, de csak annyira nagyon halvány lett a 2. csík, hogy szinte nem is látszott. Ma csináltam egy másikat és ugyanolyan lett. Mit gondoltok? Mikor csináljam a következőt?

Amúgy mellfeszülés, haspuffadás van, mint terhességi tünet. Nagyon szeretnénk babát!

Legjobb válasz: Elvileg már ki kellett volna mutatnia.Nekem 4 nap késés után erõs tesztem lett.Várj 1-2 napot és csinálj másik tesztet,esetleg egy másmilyen fajtával. Szorítok,hogy pozitív legyen :) 29hkm

Elvileg már ki kellett volna mutatnia.Nekem 4 nap késés után erõs tesztem lett.Várj 1-2 napot és csinálj másik tesztet, esetleg egy másmilyen fajtával. Szorítok, hogy pozitív legyen :) 29hkm
Szia!Szerintem várj hétvégéig.de amúgy halvány csík is csík!:-)))))én is 2 napja késett és egybõl csináltam, nagyon halvány volt.2 napra rá elmentem dokihoz..sok mindent nem látott, majd egy hét múlva 9mm petezsák.szerintem az baby lesz!:-)))))szorítok, h az legyen!!
Múlthét csütörtökön, csináltam 3 tesztet, szerdán kellett volna megjönni és nagyon halvány csíkos volt mind a három, de babát várok! :) A halvány csík is pozitív csak még kevés a HCG a vizeletedben! Gratulálok!
az én halvány csíkom "eredménye" ott szuszog a gyerekszobában:)
valosziunü hogy baba, gratulálok! Nálam is igy volt!
Bizony-bizony, a halvány csík is csík!! Nekem még 6 hetesen is alig látszott a csík, pedig már a hüvelyi uh-on látta a petezsákot a dokim. Az sem mindegy, milyen fajta a teszted. Én legalább 4et csináltam 25 különbözõ idõben, de egy erõs csík sem jött össze. :) 20 h km
Szia!Nekem annyira halvány volt a második csík, hogy elkönyveltem tévesnek. Pedig bizony az már pozitív volt! Nagyon szorítok!- 21 hetes terhes.
Szia! Halkan Gratulálok mert a halvány csík is csík!:-)Én is tegnap teszteltem és nekem erõs pozitív lett!:-) Szerintem várj 1-2 napot és ismételd meg és legalább egy éjszakát ha bírsz hagyj ki pisilés nélkül és akkor tutibb lesz az eredmény!:-)De szerintem ott van az a baba!:-)
A kérdező hozzászólása: Szerintem az is probléma lehet, hogy nem tudok elsõ vizeletet produkálni, mert éjszaka 3x is ki kell mennem pisilni. Nem lehet az a baj, hogy túl híg az "elsõ vizelet"?
Szia! Én már most gratulálok! :) Nekem is nagyon halvány csíkkal kezdõdött minden. :) 28 hetes
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a biztatásokat. Nagyon-nagyon szeretném, hogy baba legyen. Már tavasszal volt egy terhességem, de sajnos elhalt. :-( Most már annyira nagyon várom az újabb terhességet, hogy alig férek a bõrömbe.
Szia! Az én elsõ tesztem olyan halvány volt, hogy értekeznem kellett egy barátnõmmel, vajon tényleg ott van-e..:D:D:D 7+5 hetes kismama:D

Jól csináltam ma minőség és mennyiség szempontjából?

Leírom miket ettem:

Legjobb válasz: Egyébként így csináltam: Reggeli: 1dl tej, 2ek müzli (zabpehely) Tízórai: 1 banán Ebéd: hal és párolt zöldségek, görögdinnye Uzsi: 1 szelet kenyér, paradicsom Vacsi: 1 abonett, 125g joghurt

A kérdező hozzászólása: Egyébként így csináltam: Reggeli: 1dl tej, 2ek müzli (zabpehely) Tízórai: 1 banán Ebéd: hal és párolt zöldségek, görögdinnye Uzsi: 1 szelet kenyér, paradicsom Vacsi: 1 abonett, 125g joghurt
a legelsõ hozzászóló vagyok igen jól csinálod, de igazuk van az elõttem hozzászólóknak vigyázz! így szokott általában kezdõdni az evészavar is, ennyire ne figyeld, persze fontos, hogy mit és mennyit eszel, de azért hogy most egy vagy két szelet görögdinnye az már lényegtelen szóval így van egy kicsit pihenj, ne ezzel feküdj és kelj hogy mit eszel ma és mennyit sporoltj és akkor minden rendben lesz
elég rossz lehet neked hogy már annyira rögeszméddé vált a fogyókúrázás hogy ennyire számontartod mit eszel.. ez már beteges
Hany cm/kg vagy? Egy dolog egeszsegesen enni, es masik amit te csinalsz. Hogyha mar ide jutottal, hogy minden falatkarol tudsz amit ma megettel... Marmint, en csak azt tudom tanacsolni, hogy sportolj valamit, attol no az onbizalmad, es ne elj rettegesben minden egyes nap, hogyha pld par darabbal tobb vlmit ettel meg... Ahogy elolvastam ezeket(maramennyire), ugy veszem eszre, hogy ez az egesz az eletmodod egyik legfontosabb dolgava valt. Lazitss egy kicsit, es probalj necsak arra gondolni folyton, hogy ez valyon sok, vagy nem... Sok szerencset :)
A kérdező hozzászólása: és ma? 1 joghurt, 1 pohár tej, 1 túró rudi párolt zöldségek, üvegtészta, hal
A kérdező hozzászólása: + görögdinnye, 1 túró rudi
A kérdező hozzászólása: és ma? 2 sonkás fitness bagett zöldséggel 1 joghurt párolt zöldségek, hal, rizstészta
A kérdező hozzászólása: és ma? 1 vajas kifli paprikával, uborkával egy tál párolt zöldség, hal, rizstészta görögdinnye
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen! :) és ma? 1 kifli 2dl kakaóval görögdinnye párolt zöldségek, hal 1 tál zabpehely lenmaggal, 1 nektarin
egyáltalán nem sok, szerintem teljesen rendben volt am én felcserélném az uzsonnát a reggelivel, de te tudod:D
és ma? :D

Ma csináltak először magzatvíz vizsgálatot és nem mondom nem valami jó érzés. Tényleg minden másnap azt fogják csinálni? 2100 mondták, hogy tágultam, az még semmi. Igaz? Megtudnám én ezt gyorsítani?

Legjobb válasz: Nekem sem volt kellemes. Nekem is azt mondták,hogy másnaponta mennem kell.De erre már nem volt szükség mert az elsõ ilyen vizsgálat után éjjel beindult a szülés:) Szóval nekem terminus elött 3 nappal csinálták. Kicsit megbolygatta a doki mert éjjel elfolyt a magzatvíz és másnapra megszültem:D Én sem a vizsgálattól tágultam de közrejátszott a szülés megindulásában.

Nekem sem volt kellemes. Nekem is azt mondták, hogy másnaponta mennem kell.De erre már nem volt szükség mert az elsõ ilyen vizsgálat után éjjel beindult a szülés:) Szóval nekem terminus elött 3 nappal csinálták. Kicsit megbolygatta a doki mert éjjel elfolyt a magzatvíz és másnapra megszültem:D Én sem a vizsgálattól tágultam de közrejátszott a szülés megindulásában.
Nekem is beindult az elsõtõl :) Remélem Neked is be fog . Könnyû szülést.
Szia! Nálunk a 40. héttõl másnaponta csinálják, aztán 41. héttõl naponta. Nekem 12 alkalommal nézték. Ha a kicsi nem akar még kibújni, sajnos Te nem sokat tehetsz, mert ilyenkor a szülésmegindító praktikák nem érnek semmit. Más nem tudok mondani, csak annyit, hogy türelem, olyan sok már nincs hátra.
A kérdező hozzászólása: Szia! Rendesen felfekszel az ágyra, ahogy eddig a vizsgálatoknál.Nekem mondták, hogy húzzam fel a kezemmel a lábaimat aztán hozták a kacsát kitágítanak vele és egy fém pálcát dugnak, helyeznek fel amibe van egy kis lámpa és azzal ellenõrzik.hogy milyen a magzatvizet, hogy tiszta-e!Kicsit kellemetlen, de a babáért ki kell bírni!:(
És ezt minden kismamánál megcsinálják?
Sziasztok! Bocsi, de hogyan csinálják ezt a vizsgálatot?? Köszi
A kérdező hozzászólása: A 40ik héttõl csinálják a kismamáknál, addig amíg nem jön a baba!
A kérdező hozzászólása: Igen már hallottam, hogy sok kismamának hozzásegített a szülés megindulásában.Remélem én is így leszek mert nem jó ez a vizsgálat! :(
A kérdező hozzászólása: Már tuti nem indul be az elsõtõl.Holnap már a másodikat csinálják! :(
Szia! Nekem négy vagy öt ilyen vizsgálat volt, de az elsõ volt a legkellemetlenebb a többi már sokkal tûrhetõbb volt. Kitartást! Kívánom, hogy minél hamarabb meglegyen a baba, és könnyû szülést!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!