Találatok a következő kifejezésre: Ma barna volt (148 db)

Enni beteg kutya nem szokott. Innia kell. Ha sokat hány, infúzió kell neki.
A miénk miután megkapta az oltást másnap már jól volt. Nem is hányt meg semmi. De gondolom mindegyik fajta máshogy viseli.
A kérdező hozzászólása: Az elsõ napot a te kutyád is így viselte?
Ha az elsõ alkalommal a doki Imizolt ad, ma már a kyutyád valószínûleg elevenebb lenne. Mivel már barnult a vizelete, mire megkapta az ellenszert, azt jelenti, valamivel erõsebb volt már nála a fertõzés. Mikorra rendelt vissza az orvos?
Úgy volt, hogy amikor megcsípte a kullancs akkor egész nap feküdt, nem kelt fel, nem evett, lázas volt. Elvittük orvoshoz és kapott szurikat és utána másnap már jobban volt, kedve is volt és nem is hányt.
Meggyógyult végül?

Hét hetes terhes az ismerősöm ma volt orvosnál de a babánál nem volt még szívhang. És ma barna valami jött. Ez nagy probléma?

Mert nagyon aggodik.

Legjobb válasz: 7 hetesen azert mar szokott lenni szivhang, de minimum szivcso pulzalas. Csak sima barna vagy darabos? Ha darabos, az sok jot nem jelent sajnos.

7 hetesen azert mar szokott lenni szivhang, de minimum szivcso pulzalas. Csak sima barna vagy darabos? Ha darabos, az sok jot nem jelent sajnos.
kellene lennie szívhangnak., de nekem pl a papíromon az volt akkor elõ embryo, de a szívhang külön nem volt rajt. Nem is mondta a doki.. A barna még önmagában nem gond, de a helyében bemennék egy ügyeletre, hogy nézzék meg, mert ha darabos is, akkor lehet egy korai vetélés..ha idõben kap gyógyszert és nincs genetikai ok akkor tudnak segíteni ezen is. A 8. héten esedékes lenne egy mensi, ha nem lenne a terhesség, ez is okozhat barnázást...elvileg ha nincs darabos dolog, meg görcs azért nem kell félni.
Szia. Nekem 6 hetesen már volt szívhangja a babának. 8 hetesen én is elkezdtem barnázni...9 hetesen vérezni és leállt a baba szíve.Mõszeresen kellett befejezni a terhességem.Remélem náluk nem ez a helyzet.. szorítok.
Szia. Én azt mondom hogy sürgösen, menj dokihoz. Én 7hetes voltam, mikor elkezdtem barnázni, majd rá 2napra elvetéltem.
7 hetesen már kell lennie szívhangnak, a barna pecsételõ vérzés fenyegetõ, vagy már befejezetlen vetélés jelei közé tartozik. Sürgõsen menjen ügyeletre!!
Azt tudom, hogy 8 hetesen már volt szívhangja a babámnak.

Most kedztem el cypromix tabit szedni, és hétfőn amikor barnám volt akkor bevettem egyet, majd következő nap is, nem jött meg a vérzés csak barnám volt, utána nem vettem be tabit, viszont ma reggel pedig megjött. Most mitcsináljak? Bevegyek vagy ne?

jólenne ha hétfőre már védett lennék mert 2évesek leszünk és egy nagyon drága, puccos szállodába megyünk, és jolenne ha.. értitek:)

Legjobb válasz: Nem leszel hétfõig védett. Ez 100%. Legalább 1 hétig kell rendszeresen szedni a fogamzásgátlót, de a nõgyógyász inkább 1 hónap rendszeres szedést szokott javasolni. Nem 2 napot?! Szerintem kezdd el normálisan beszedni a maradék tablettákat, de hétfõn mindenképpen védekezzetek (óvszerrel, vagy valami mással).

Nem leszel hétfõig védett. Ez 100%. Legalább 1 hétig kell rendszeresen szedni a fogamzásgátlót, de a nõgyógyász inkább 1 hónap rendszeres szedést szokott javasolni. Nem 2 napot?! Szerintem kezdd el normálisan beszedni a maradék tablettákat, de hétfõn mindenképpen védekezzetek (óvszerrel, vagy valami mással).
A kérdező hozzászólása: köszönöm:)

6 hetes kismami vagyok. Ma reggel volt egy kis barna folyásom. Ez baj? Tegnap szeretkeztünk először amióta teherbe estem, lehet hogy attól volt?

Legjobb válasz: Mutasd meg magad a dokidnak, de ne aggódj, általában a legtöbb kismamának van barna folyása, ezzel "emlékszik" a szervezeted a mensire. Kb. a "korodból" adódóan most lenne amúgy is aktuális. Hogy megnyugodj menj dokihoz, de biztosan minden rendben és kis nyugalom kell csak!

Mutasd meg magad a dokidnak, de ne aggódj, általában a legtöbb kismamának van barna folyása, ezzel "emlékszik" a szervezeted a mensire. Kb. a "korodból" adódóan most lenne amúgy is aktuális. Hogy megnyugodj menj dokihoz, de biztosan minden rendben és kis nyugalom kell csak!
A szeretkezés nem okoz gondot az egészséges terhességnek. Ne aggódj. A folyás nem gond, csak ha élénkpiros vérzés, meg ha görcsölsz mellette.
az én nõgyógyászom is mondta, hogy szeretkezés után elõfordulhat, lehet akár hámsérülésbõl adódóan is. nem kell mindenért orvoshoz rohangálni! Persze, ha nem szûnik, folyamatosan jelen van, akkor mutasd meg magad a dokinak!
Szerintem hívd fel a dokit és mond el neki és ezerrel pihenjél, ne csinálj semmit.
Elõször is nem szabad megijedni.A barnázásnak sok oka lehet.Egyrészt lehet nálad tényleg a szex váltotta ki, vagy lehet most mensiznél eredetileg, vagy lehet hormonpótlás kell, és akkor a doki tud adni gyszert.Az a lényeg, hogy ha ismétlõdik, beszélj orvossal, nert egyrészt õ tud megnyugtatni, másrészt van olyan hogy pont a vérezgetés miatt eltíltják az embert a szextõl az elején.Inkább orvos mondja meg mi okozta, ne mi találgassunk.Boldog babavárást! Egy szextõl eltíltott kismama:-)

Kb.5 hetes terhes lehetek, orvos csak januárban fogad. Ma barna folyásom volt. Ez mitől lehet? Nagyon aggódom, nincs valamilyen vény nélkül kapható gyógyszer, amit bevehetnék, vagy ez teljesen normális? Vetélés?

Legjobb válasz: Ez bármi lehet, szerintem ha nem múlik ma, menj el sztk-ba, vagy ügyeletre (nem is tudom, én hova mennék, én felhívnám a dokim) ha a dokid nem tud fogadni. Van akinél normális, de nálam kétszer is vetélés volt, bár nem ilyen korán. Van barátnõm, aki végig vérezte ezt az idõszakot, és egészséges babája született. Igazából ezt így még a dokik sem mondják meg, mindenképpen látniuk kell!! Max magnéziummal próbálkozhatsz, de ezt én is csak itt olvastam pont most. Én nem szedtem magnéziumot az elsõ terhességem során, nem is ajánlotta a doki, csak ha baj van.... mindenkinél más. Szurkolok, hogy ne a babával legyen valami, hanem "csak" valami más, kezelhetõ!!!

Ez bármi lehet, szerintem ha nem múlik ma, menj el sztk-ba, vagy ügyeletre (nem is tudom, én hova mennék, én felhívnám a dokim) ha a dokid nem tud fogadni. Van akinél normális, de nálam kétszer is vetélés volt, bár nem ilyen korán. Van barátnõm, aki végig vérezte ezt az idõszakot, és egészséges babája született. Igazából ezt így még a dokik sem mondják meg, mindenképpen látniuk kell!! Max magnéziummal próbálkozhatsz, de ezt én is csak itt olvastam pont most. Én nem szedtem magnéziumot az elsõ terhességem során, nem is ajánlotta a doki, csak ha baj van.... mindenkinél más. Szurkolok, hogy ne a babával legyen valami, hanem "csak" valami más, kezelhetõ!!!
nekem volt barnázásom az 5. hét környékén, de csak idõponttal fogadnak, mára van idõpontom, persze azóta eltelt 3 hét és a barnázás is megszünt, remélem rendben van a babó :) semmit nem szedtem és sajnos pihenni se sokat tudtam, így sajna 2 hetet szenvedtem le, nagyon féltem hogy mikor kezdek el vérezni, és hogy akkor mi lesz! szerencsére eddig úgy tünik semmi nem lett, de majd ma délután kiderül az UH-n hogy most mi a helyzet. Jó babavárást és szorítunk :) 8 hkm
Te jó isten..nagyon Sajnálom! remélem hogy nagyobb sikered lesz ezután!:((
:( Sajnálom!
A kérdező hozzászólása: Szia! Következõ héten elvesztettem a babám, korai vetélés.Nem is szeretnék errõl többet írni, még nagyon fáj! Köszönöm az érdeklõdést másnak nagyobb sikert, azért bízom benne, hogy mihamarabb újra babás lehetek!
Szia! Mi újság? Minden rendben?
Azért nem kéne lehurrogni senkit, mert azt merte írni, hogy az sztk-ba csak a sort kell kivárni. Nálunk sem kell idõpontot kérni, így eszembe sem jutna, hogy máshol kell. Kérdezõ, ha nálatok is kell idõpontot kérni, és aggódsz emiatt, akkor menj az ügyeletre, jobb a biztonság. Bár én mindkét terhességemnél barnáztam így az elején, és semmi gond nem volt. Nem szedtem se gyógyszert, se magnéziumot, még csak nem is pihentem, sõt kifejezetten fárasztó munkát végeztem. De tisztában vagyok azzal, hogy minden ember más, valakinek ez rossz elõjel volt, ezért mondom, ha úgy érzed, akkor nézesd meg magad.
Én is az sztk-ba mennék.Nálunk 1 van, de nem kell idõpont.Bárkit fogadnak azonnal.
De jó nektek, hogy az sztk-ba csak a sort kell kivárni. Nálunk van 3 sztk és egyik sem fogad idõpont nélkül. Így én tuti az ügyeletre mennék. Bocsi, de ez kijött, mert bosszantó. Nekem nem volt a terhességem alatt se vérzés, se rózsaszín váladék, se barnázás, így én tuti aggódnék. De lehet nálad ez normális. Pihenj sokat! Ha gondolod vehetsz be magnéziumot, az nem árt, de szerintem nem is használ, bár errõl megoszlanak a vélemények. Ne érdekeljen ilyenkor semmi, le van ejtve a házimunka, ha szalad a ház, neked a babád legyen a fontos!
Nekem is volt kb a nemvárt után 4-5 nappal pisi közben egy kis rozsaszínes valami, de nekem az elõzõnél is így volt. Kb rá egy héttel mentem dokihoz és mindent rendben talált, igaz még csak petezsák volt benne az embrióval, de holnap megyek és mivel eléggé sokat erõsödött az émelygésem, étvágytalanságom és cicifájdalmam, ezért bízom benne, hogy nõtt a babó és lesz szívhang is végre! Nekem a sógornõm is néha barnázgatott az elején és nem volt vele semmi baj. De nem merek én sem mondani neked biztosat, mert azért persze mindenképp meg kell mutatnod orvosnak azonnal! Menj be ügyeletre, ha dokid nem néz be, ott készségesen megvizsgálnak bárki kismamát, ha bármi baja van. nagyon jó babavárást neked és írj, hogy mi van veled!!!!üdv.Dóri
Lehet, hogy nincsen baj, de én elmennék az sztk-ba. Ott is ugyanolyan szakszerûen meg tudnak vizsgálni, és azonnal fogadnak (csak a sort kell kivárnod)
Vény nélkül nem fogsz kapni.Vegyél be 500 magnéziumot és pihenj!Ha nagyon aggaszt a dolog, akkor menj és nézesd meg!Nekem az elsõ ilyen esetnél nem írtak fel semmit az ügyeletesek, viszont a többediknél már kaptam a Duphastont, majd egy másik fajtát.Kórháza válogatja szerintem. Volt, amikor nem szedtem rá semmit, és mégis megszületett a lányom.Viszont volt pár eset, hogy a gyógyszerek ellenére is elvetéltem.
utolsó vagyok elírtam, jó babavárást a következõre és sajnálom :(

Terhesség elején lehet egy kis barna folyásom? Ma reggel volt egy minimális de a wc papíron nem láttam csak a fehérneműmön!

Az orvos tegnap azt mondta hogy van egy kis barna folyásom de nem mondott rá semmit és az uh-án az írták Douglasban kevés szabad folyadék,fundus közelében 7x4 mm felritkulás!

Legjobb válasz: A kis barna folyás természetes. Arra kell figyelni, hogy ne legyen több, illetve, hogy ne friss (rendes piros) vér legyen. Gyanítom az orvos mondta volna, ha bármi teendõ lenne az UH lelettel kapcsolatban. Ha bármi más jelentkezik (görcs, ez lehet tompa folyamatos fájás is, nagyobb folyás)azonnal orvoshoz! És csak óvatosan: az emelgetést szigorúan tessék mellõzni!!!

A kis barna folyás természetes. Arra kell figyelni, hogy ne legyen több, illetve, hogy ne friss (rendes piros) vér legyen. Gyanítom az orvos mondta volna, ha bármi teendõ lenne az UH lelettel kapcsolatban. Ha bármi más jelentkezik (görcs, ez lehet tompa folyamatos fájás is, nagyobb folyás)azonnal orvoshoz! És csak óvatosan: az emelgetést szigorúan tessék mellõzni!!!
Nekem pihenést, táppénzt és Utrogestan hüvelykúpot írt fel, amikor 7 hetesen volt pár csepp halvány barna folyásom. 32 hetes kismama

Miért vérzek újra? Már vége volt a menszeszemnek csak barna volt de ma újra elkezdtem vérezni.

Legjobb válasz: lehet hogy csak azt hitted hogy vége van nekem is volt olyan hogy majdnem teljesen elmúlt, aztán újrakezdte ha nem múlik akkor irány az orvos

lehet hogy csak azt hitted hogy vége van nekem is volt olyan hogy majdnem teljesen elmúlt, aztán újrakezdte ha nem múlik akkor irány az orvos

Tegnap este valami kicsi barna volt a bugyimon ejjel semmi ma megint semmi, ez mi volt a menszim meg nem jott meg ez lehetett? Az 1 ora ez igy nem jo! 12 eves vagyok

Legjobb válasz: igen, a menzeszed volt, még nem álltak be a nõi hormonjaid rendesen...ajánlom, hogy használ tisztasági betétet és legyen nálad egy váltás alsónemû és betét a táskádban mindig :)

igen, a menzeszed volt, még nem álltak be a nõi hormonjaid rendesen...ajánlom, hogy használ tisztasági betétet és legyen nálad egy váltás alsónemû és betét a táskádban mindig :)
Igen, biztos, hogy az volt. Az elején még ilyen aztán majd beáll. Ne ijedj meg, ha most akár 2-3 hónapig nem lesz semmi, de az is lehet, hogy már most is lesz. A lényeg, hogy tényleg mindig legyen nálad betét.
A kérdező hozzászólása: az baj ha mindig hordok magamon egyet?az baj lehet?meg ha nem is jon

Belarat szedek már több mint fél éve. Vasárnap rendes időben megjött a menstruációm. Viszont nagyon kevés, és többségében barna volt. Általában szombaton szokott elmúlni, de ma már semmi sem volt. Miért lehet ez?

Legjobb válasz: Nekem is kevesebb verzesem volt, amig szedtem a tablettat. nem kell elfelejteni h tabletta mellett is terhes lehetsz. rendesen szedted? sose hagytal ki egyet se? ha nagyon aggodsz, akkor menj el egy nõgyogyaszhoz.

Nekem is kevesebb verzesem volt, amig szedtem a tablettat. nem kell elfelejteni h tabletta mellett is terhes lehetsz. rendesen szedted? sose hagytal ki egyet se? ha nagyon aggodsz, akkor menj el egy nõgyogyaszhoz.
Én is belara-t szedek és nekem is volt olyan hogy alig volt vérzésem, szinte csak egy kis barnás folyás, ne aggódj! Azért a biztonság kedvéért csinálhatsz egy tesztet, de biztosan nem vagy terhes.
Nem kell megijedned. az normalis h ha szedsz tablettat, akkor joval kevesebb lesz a vérzés.
A kérdező hozzászólása: De eddig ennyire még sosem volt kevés...és még egyáltalán nem akarok gyereket....Biztos, hogy ez normális?
A kérdező hozzászólása: egysuer volt olyan, h az elején és a végén is szerda volt és véletlenül a másikat vettem be, de monokróm a Belara, így emiatt nem lehet baj...vagy igen?
Az mindegy ha felcseréled a 2 tabit. irja a tajekoztatoban h mindegyikben ugyanannyi hormnon van. legalabbis azon irta, amelyiket en szedtem.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!