Találatok a következő kifejezésre: Ma azt észre, hogy olyan (11 db)

Ma azt vettem észre, hogy olyan folyásom van, mint a tojásfehérje, csak nyúlósabb. Nem válik el a hüvelyemtől teljesen. Mitől lehet ez?

dec.23-án volt peteérésem.jan.6-án kellett volna megjönnie.11-én jött meg.voltak terhes tüneteim de a teszt negatív volt.4 napíg tartott.mióta elmúlt folyton émelygek,a mellemen kék csíkok jelentek meg,még a barna részén is. meg is n?tt,olyan mint egy lufi,de nem fáj különösen.a barna udvar is negyobb,és kicsit más a színe is.ma azt vettem észre hogy olyan folyásom van mint a tojás fehérje,csak nyúlósabb.nem válik el a hüvelyemt?l teljesen.szerintetek mi lehet ez?ti mire gondoltok?

Legjobb válasz: Szia. Hát ha megjött,a teszt is negatív,akkor valószínü,hogy nem vagy terhes.A mellbimbóudvar elsötétedése ke´söbb jelentkezik,és az eresede´s is. Beszélj az orvosoddal,ha bizonytalan vagy.ö meg mondja,hogy mi lehet.

Szia. Hát ha megjött, a teszt is negatív, akkor valószínü, hogy nem vagy terhes.A mellbimbóudvar elsötétedése ke´söbb jelentkezik, és az eresede´s is. Beszélj az orvosoddal, ha bizonytalan vagy.ö meg mondja, hogy mi lehet.
Szia!Nekem is ilyen tüneteim voltak, 5 napot késett, de megjött.Sajna a nõi test érdekes tanulmány, ha nagyon akarjuk a babát, akár álterhességet is produkálhatunk.Ha nega a teszted, megjött, akkor szinte biztos hogy nem vagy terhes, én mensiztem az elsõ terhességemnél, de nem olyan erõsen mint kellett volna, és kevesebb ideig volt meg.Viszont onnan jöttem rá, hogy babás vagyok, hogy menthetetlenül eltudtam bárhol aludni, és úgy fájtak a melleim, hogy hason nem bírtam feküdni. MIvel nekem is most kimaradt, totál beleéltem magam, hogy terhes vagyok, de amint megjött a havim, és nega lett a teszt, bebeszéltem magamnak, hogy még mindig nem baba, és elmúltak a terhességi tüneteim.Egy(24 éves) öreg róka
Szia! Nem vagy terhes, ez egészen egyszerûen a következõ peteérés jele. Ha 11-én jött meg, pont most kerülsz termékeny idõszakba. Ilyenkor tojásfehérjeszerû a folyás. Most húzz bele, ha bébit akarsz. Én is pont ebben a cipõben járok! A többi tünet pedig attól van, hogy a hormonszinted megváltozott a védekezés nélküli akcióktól, és készül a szervezeted a terhességre! Remélem, sikerül!

11hós fiam, ma éjszaka nagyon rosszul aludt. Fél órát álltam a kiságya fölött és azt vettem észre, hogy ahogy elaludni, elkezd rángatózni, mintha megijedni és elkezd sírni. Létezik olyan hogy ilyenkor már rosszakat álmodnak?

Legjobb válasz: Igen.Van olyan, hogy rosszat álmodik.Sõt, ha napközben érte vmi olyan dolog amitõl hirtelen megijedhetett(pl.erõs zaj..) az is elõjöhet álmában.

Igen.Van olyan, hogy rosszat álmodik.Sõt, ha napközben érte vmi olyan dolog amitõl hirtelen megijedhetett(pl.erõs zaj..) az is elõjöhet álmában.
Szia! Létezik, hiszen velük is történnek rossz dolgok, még ha nekünk apróságnak tûnnek is. De valószínûbb, hogy a lépcsõn leeséses dolog áll fent, biztos veled is elõfordul, hogy mikor elkezdesz elaludni hirtelen rángatózol egyet mert azt álmodod, hogy leesel, legurulsz valahonnan. Azt hallottam egyszer egy gyógyszerésztõl, hogy ez akkor van, mikor az érzékszervek már takarékra álltak, és a tapintás "kapcsol" ki utoljára. Judy 3 hós és 2 éves kisfiúk anyukája
szia nekem épp az elmúlt éjjel sírt nagyon a 2hónapos kisfiam, és amikor kivettem a kiságyból(mert azt hittem éhes, közel voltunk az etetés idejéhez)láttam hogy alszik.párpercig elringattam, aztán visszatettem.

Szégyelnem kellene hogy kézen fogva sétálok az utcán a romabarátommal? Ma úgy vettem észre hogy egy ismerősöm olyan furcsán tekintett ránk? Olyan lenézően, pedig én is lenézhetném őt.

Most olyan rosszul érzem magam e miatt.

Legjobb válasz: Nem, miért kellene? De ha ezt a kérdést feltetted, akkor valószínûleg felmerültek benned kétes érzelmek ezzel kapcsolatban. És ez - gondolom tudod - nem jó, mert az, hogy szégyenled-e õt, csak rajtad múlik. Nem "KELL" szégyellni, senkivel sem kell foglalkozni, aki csúnyán néz, és ha teljesen felvállalnád õt, akkor nem is gondolkodnál ezen. A kérdésedre válaszolva pedig: nem kell szégyellned, õ a te választásod, senkinek semmi köze hozzá, ez csak a ti dolgotok.

Valamelyik elõzõ válaszoló írta. Ha nomrális ember, akkor nem kell szégyenkezned, de ha raj-cigány akkor más tészta...
Attól függ milyen a roma barátod, a putris lopós fajta, vagy esetleg normális? Dolgozik? Nem az a tipikus cigány? Ha normális akkor nem kell szégyellned.
Nem, miért kellene? De ha ezt a kérdést feltetted, akkor valószínûleg felmerültek benned kétes érzelmek ezzel kapcsolatban. És ez - gondolom tudod - nem jó, mert az, hogy szégyenled-e õt, csak rajtad múlik. Nem "KELL" szégyellni, senkivel sem kell foglalkozni, aki csúnyán néz, és ha teljesen felvállalnád õt, akkor nem is gondolkodnál ezen. A kérdésedre válaszolva pedig: nem kell szégyellned, õ a te választásod, senkinek semmi köze hozzá, ez csak a ti dolgotok.
nekem is volt roma barátom nem érdekelt, hogy ki-mit gondolt. Ennyi. Nem tetszik nem nézik.
a fenéket kellene szégyelned ha annyira szégyeled akkor szerintem nem is szereted igazán.
nem-kielégitö válasz? van még kérdésed?
Szégyelnem kellene a társamat, aki mindig melletem volt akkor is amikor mindenki más ellenem! Ha igy érzed hogy szégyellned kellene, akkor szégyelld, ennyi.
Hát én amondó vagyok hogy mindenki maradjon a saját fajtájánál! Szóval szégyelned kéne magadat.
A kérdező hozzászólása: *Szégyelnem kellene a társamat, aki mindig melletem volt akkor is amikor mindenki más ellenem?
A kérdező hozzászólása: Nem rossz féle! Nem bûnözik, tisztességes, tanul! Nem büdös retkes, sõt!
Sose járnék cigánnyal!
Én egy kicsit alapból roma ellenes vagyok, már késeltek meg és raboltak ki, úgy hogy alapból egy kis ellenszenvvel vagyok az ügy iránt, de az a lényeg, hogyha tisztességes, becsületes életet él nincs miért szégyenkezned, nyugodtan járhatsz emelt fõvel az utcán!
Ez a baj, hogy itt tartunk, tele vagyunk elõítéletekkel. Az, hogy valaki rendes, normális ember, nem attól függ, hogy cigány-e vagy nem. Hány nem romát láttál már, aki kivégezte a családját stb-stb. Szóval, ha jól megvagytok, ne érdekeljen mások véleménye!
az a lényeg h. ti mit akartok és hogy érzitek magatokat együtt.Ne mások véleményére adj, hanem a sajátodra.Én egyszere gy tõlem 20 évvel idõsebb férfival jártam és engem nem zavart a korkülönbég, de sose éreztem azt h. igazán felvállalna, ritkán pusziszkodtunk és fogtuk egymás kezét ha nyílvánosság elõtt voltunk, mindig csak kettesben voltunk igazi pár stb. MAúgy a szomszédomnban is a férfi roma, a nõ meg magyar és nagyon jól megvannak, senki nem nézi le õket, tudják h.tisztességesek, dolgoznak, sõt a pasi tanultabb a nõnél.
Helló! Ugyanabban a cipõben járok, amelyikben te. Ráadásul én most még kismama is vagyok, amikor megyünk kézen fogva, akkor látom a gúnyos pillantásokat. Elvesztettem azokat az embereket magam körül, akikrõl azt hittem, hogy a barátaim. Akkor nagyon rosszul esett, de már nem bánom. Diplomás nõ vagyok nyilván nem állnék le egy dögvájós-cigánnyal. Az én párom becsületes tisztességes, dolgozó férfi. Sokan úgy gondolják, hogy szégyelned kellene magad, pedig ez nem így van. Légy büszke arra, hogy nem olyan mint a többiek.
nem a barátoddal van a baj hanem a fajtájával.Szerintem próbáld átszoktatni õt ijen magyar dolgokra és akkor a barátaid is kedvelni fogják.Bár azért nem kell túlzásba vinnie mert ha hungaristák meglátják hogy nagyon magyarosodni akar akkor elkapják a torkát!
A kérdező hozzászólása: Bocsi de mit jelent az hogy nyákos? Az elsö babámat várom és még nem vagyok tapasztalt.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a válaszokat. Boldog babavárást nektek.
A nyákdugó olyan, mint a tojásban a jégszinór. Kb. kétcenti hosszó fehér, esetleg véres cérnaszál szerû, amit általában átlátszó nyálka vesz körül. De ez csak egyszer távozik, amikor megkezd nyílni a méhszáj. A rózsaszín folyas valószínû méhszály eredetû, ahogy a súly nyomja, esetleg enyhén vérzik. (nem az elsõ válaszoló vagyok)
Az elõzõ vagyok. De ha vérezni kezdesz, azonnak mentõ! A rózsaszín folyásról csak telefonon kérdezd meg az orvost, mert ha bemész, meg kell vizsgálnia, az meg csak siettetheti a szülést.
A nyákdugóról nem kell szólni, az hetekkel szülés elõtt is elmehet.
valoszinü hogy joslo fájások lehetnek.a rozsaszines folyás enyhe vérzésre is utalhat de ha nyákos a folyás akkor lehet nyákdugo is
Szerintem ez a nyákdugód volt, ilyenkor már távozni szokott. A fájások pedig jóslófájások. A nyákdugó távozása után akár 1-2 hét is eltelhet a szülésig.
A kérdező hozzászólása: Akkor eröl tájékoztatni kell a dokit vagy nem muszály még nincs vész.
nem értek egyett azzal hogy csak egyszer távozik mert nekem 3 orán keresztül hol jött hol nem jött darabokban a tojásfehérje hasonlitás reális
nyákos annyit tesz hogy nyálkás nyulos, nem folyásos hanem egyben marad nem tudom hogy fejezzem ki magam ha valaki segitene leirni neki megköszönném azért remélem egy kicsit érthetö igy is :)
mizujs veled?
Ha értenél hozzá nem kérdeznél. Így a szerelõt javaslom.
A kérdező hozzászólása: Szakival kezdem, mert sikerült elérnem egyet, 8ig ide is ér.Csak szakit nem mindig könnyû szerezni :) Remélem, nem lesz olyan nagy baja.
Szerintem a szakival kezd!! Egyrészt gyorsabb és tuti mûködni fog, másrészt ha véletlen nem jön össze az áramtalanítás megrázó élményben lesz részed:) ) Villszer.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat! Tüzetesen át fogok mindent nézni és ha nem boldogulok, szakit hívok ! :)
A termosztát érintkezõ korrektségét nem nagyon tudod egyszerûen megvizsgálni, egy fedél leszereléssel. Ha van otthon a fiókban tartalék termosztát , akkor feszültségmentesítés után cseréld ki , ha a hiba megszünt, gyõztél, ha nem, tovább kell vizsgálódni.
Igen. Feltétlen áramtalaníts! Mindent átnéznék, hogy nincs-e valahol megégve valami. Az mindenképp csere. A termosztátot cseréld ki, mert valószínüleg annak az érintkezõi rosszak, de szemügyre venném a biztonsági hõkioldót is, és ha kell, cseréld ki.
A kérdező hozzászólása: "A szabályzó termosztát bizonytalanul kapcsol, magyarul az érintkezõje nem határozottam ér össze." Tehát akkor áramtalanított állapotában le kell venni a fedelet és a kábelezést átnézni ?:)
A kérdező hozzászólása: Igen.Valószínûleg, aki ért hozzá, az nem kérdezne.No de akkor minek is lenne ez az oldal? :) )
A szabályzó termosztát bizonytalanul kapcsol, magyarul az érintkezõje nem határozottam ér össze.
A szaki majd csinál elég hibajelentést, hogy 10 ezret kifizess.

Mi a frászt jelent az a kvantumfizikai, józan ésszel fel nem fogható kijelentés, hogy vannak ma már olyan laboratóriumok, ahol szemügyre veheted, hogy EGYAZON TÁRGY EGYAZON IDÕBEN TÖBB HELYEN van?

És akkor hol lesz az az EGY tárgy, ha KÉT hely EGYIKÉRÕL én elveszem?

Legjobb válasz: A targyrol visszaverodik a feny, ami a szemedbe jut. Innen eszleled, hogy ott van. Ha a fenyt, mint hullamot tekinted, akkor az impulzusok hullamformaban erik el a szemed. Ha a megfelelolo fazisban pulzal ez a targy, es ott van A es B helyen is, akkor mindket helyrol tori a fenyt a szemedbe. Ezert olyan, mintha 2 helyen lenne. Jobb index - Bal Index - Jobb Index - Bal Index, stb... Ha kelloen nagy a freki, akkor ugy latod, mintha mindketto folyamatosan egne, kozben mindketto csak villog...

A targyrol visszaverodik a feny, ami a szemedbe jut. Innen eszleled, hogy ott van. Ha a fenyt, mint hullamot tekinted, akkor az impulzusok hullamformaban erik el a szemed. Ha a megfelelolo fazisban pulzal ez a targy, es ott van A es B helyen is, akkor mindket helyrol tori a fenyt a szemedbe. Ezert olyan, mintha 2 helyen lenne. Jobb index - Bal Index - Jobb Index - Bal Index, stb... Ha kelloen nagy a freki, akkor ugy latod, mintha mindketto folyamatosan egne, kozben mindketto csak villog...
Max ha elektrobnról van szó, azt pedig elég nehéz szemügyre venni.
Utolsó: te valami teljesen másról beszélsz, ennek közé nincs a kvantumfizikához. Kérdezõ: úgy lehet, hogy a világegyetemben minden atom összekapcsolódik. Erre a következtetésre jutottak a tudósok a legfrissebb kutatások szerint. Hogy hogyan, azt meg ok sem nagyon értik.
Ezt honnan szedted? Dobjál már légy szíves linket!
Egy TÁRGY az nem tud két helyen lenni egyszerre, mivel ez a dolog csak nagyon kis méretekben érvényes. Egy elektron már pl. igen. De pont az a lényeg, hogy csak addig van "egyszerre több helyen" amíg meg nem próbálod megfigyelni, vagyis kideríteni hogy hol is van igazából, ("látni" ha most a te fogalmazásodat nézzük), mivel a megfigyelés kikényszerít egy állapotot a sok lehetséges közül. Elvenni az egyik helyrõl meg fõleg nem tudod.
A kérdező hozzászólása: 82%, ez a kvantummechanikai szuperpozíció elve, de ezzelkapcsolatban egy problémám van. Ha úgy viselkedik, hogy akkor dönti el, hol is legyen valójában, amikor megpróbálom megfigyelni, akkor honnan a frászból tudják, hogy több helyen is van, amikor nem figyeljük meg. Honnan tudják, hogy hol van, AMIKOR ÉPPEN NEM FIGYELIK MEG?

A nyákdugó lehet olyan hogy szintelen, átlátszó, olyan mint az izgalmi állapotban lévő nyúlós valami, csak persze sokkal erősebb? Bocs a megfogalmazásért, de ehhez hasonlít, a wc papíron vettem észre tegnap reggel meg ma is 2x.

Nem vagyunk együtt a párommal 2 hónapja szexuálisan,szóval az nem lehet. :)

Legjobb válasz: nekem olyan volt mint egy takonylabda-már bocsánat a kifejezésért.kicsit sárgás-barnás-rózsaszínes volt,és csak egyszer "jött" belõlem,egy kicsit nagyobb folyással mint ált szokott lenni.ez egy hete volt,de a szülésnek még semmi jele :( könnyû szülést 38 hetes

nekem olyan volt mint egy takonylabda-már bocsánat a kifejezésért.kicsit sárgás-barnás-rózsaszínes volt, és csak egyszer "jött" belõlem, egy kicsit nagyobb folyással mint ált szokott lenni.ez egy hete volt, de a szülésnek még semmi jele :( könnyû szülést 38 hetes
39-héten voltam, és belõlem is jött olyasmi, pár napon keresztül, de nem az volt mert szülés elõtt ment el és abban vér is volt.De olyat is olvastam itt akinek ugy nézett ki mint amit te is leirtál

Segítség!? Valami furát vettem észre ma a hüvelybemenetemnél, olyan mintha valami lejött volna onnan fentről de nem fáj, nem viszket és semmi, az orvosom pénteken tud fogadni csak és félek hogy nagy a baj.

Ha valaki volt már hasonló helyzetben vagy tud ilyesmir?lkérem írjon mert iszonyatosan félek!

Legjobb válasz: Hú , bocsi, de ezt nem értem, Kicsit máshogy nem tudnád leírni? Hogy érted azt hogy lejött? Honnan és mi?

Hú , bocsi, de ezt nem értem, Kicsit máshogy nem tudnád leírni? Hogy érted azt hogy lejött? Honnan és mi?
A kérdező hozzászólása: Bocsánat csak ideges vgyok:(szóval van ott vmi ami eddig nem lógott ki persze nem fáj meg semmi de eddig nem volt ott olyan rózsszín vmi nemtudom hogyan megfogalmazni:(de visza is lehet tolni nemjár fájdalommal de eddig nem volt ott
De kihúzni nem tudod? VAgy az már fáj?
A kérdező hozzászólása: nem is próbáltam mert azért oda van nõve az egy ilyen husidarab csak rózsaszín
Ne aggódj!Nekem is van már évek óta .Igaz nekem szülés után jött oda az a kis husi darab vagy mi.Nekem sem fáj de már szültem azóta még egy babát és még mindig ott van.Azért kérdezd meg a dokit, hogy mi az és légyszi írd meg mit mondott!De szerintem nem lesz baj.
A kérdező hozzászólása: Rendben egybõl értesítelek majd, és köszönöm a válaszokat mindenkinek:)
Szia!Voltál dokinál?Mit mondott?
A kérdező hozzászólása: neharagudj h nem vszoltam, de nemvtam gép közelben, vtam orvosnál és megynyugtatott h az a szûzhártyám maradványa és semmi gond nincs nem is nyúl hozzá:)
Szia!Köszi szépen, hogy írtál!mondtam, hogy semmi baj!

1 éves keverékemnek az ínyén nőtt egy hólyag. Olyan, mint, ha genny lenne benne, fehér. Nem zavarja, eszik, iszik, játszik, hagyja, hogy megnézzem. Először akkora volt, mint egy szemölcs, de mára kissé nagyobb lett. Mivel kezelhetem?

Megyünk orvoshoz, de csak péntek felé lesz fizetés, ez (a pénztelenség) megköti a kezemet. Gondoltam a Cserszömörcés szájvízre, az fert?tlenít, gyógynövény alapú. Megpróbálhatom fültisztítóval ecsetelgetni?

Legjobb válasz: Szerintem megpróbálhatod, jó ötlet!:)

Szerintem megpróbálhatod, jó ötlet!:)
Esetleg steril tûvel megpróbálhatod kibökni. (Ha láng felett áthúzkodod a tût, az is jó, csak NE töröld meg utána. Ebben az esetben vigyázz, nehogy megégesd a száját, és ne érjen máshoz, csak a hólyaghoz) Ha kibökted, utána ki kell nyomkodni. Undorító fehér trutyi fog belõle kijönni. Én hasonlót követtem el a saját számban, de utána elmentem fogdokihoz. Õ azt mondta, hogy õ is ezt csinálta volna. Egy tejfog volt a ludas....
A kérdező hozzászólása: Most néztem, a hólyag elég kemény és érintésre sem fáj neki, hiszen hagyta, hogy hozzányúljak, nem kapta el a fejét.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!