Találatok a következő kifejezésre: Ma az napot (1191 db)

Nem várja valaki 14-15. -ére? Nekem ma egész nap szúrkál a jobb petefészkem. És az utóbbi 1 hétben hányingerem van, öklendezem, de inkább reggel. A kaját sem kívánom nagyon.30 naposak a ciklusaim, de most valamiért a 11 napon volt peteérésem.

Folyásom nincs egyáltalán.

Legjobb válasz: Szia! elvileg én nem várom,remélem gyakorlatilag is így lesz:)én tegnap egy barna pötyöt találtam a bugyimon,lehet olvastad ma kiírtam kérdésben is,hogy lehet e beágyazodási pöty.Amúgy 3 napja érzem az alhasam középen.A reggeli hõm 37,1.És kicsit mintha megakarna jönni érzés,ez azért új nekem mert csak akkor szoktam érezni mikor megjön csak azon az egy napon se elötte se utána.És nem szoktam barnázni se.Remélem baba lesz:))

Szia! elvileg én nem várom, remélem gyakorlatilag is így lesz:) én tegnap egy barna pötyöt találtam a bugyimon, lehet olvastad ma kiírtam kérdésben is, hogy lehet e beágyazodási pöty.Amúgy 3 napja érzem az alhasam középen.A reggeli hõm 37, 1.És kicsit mintha megakarna jönni érzés, ez azért új nekem mert csak akkor szoktam érezni mikor megjön csak azon az egy napon se elötte se utána.És nem szoktam barnázni se.Remélem baba lesz:) )
Én 14.ére nem várom örülnénk a babucinak:) ) én mindenkinek drukkolok puszi nektek 21L

Hogy lehet Excel-ben azt megoldani hogy Mához 40 nap az dátumilag hányadikára És milyen napra fog esni?

Legjobb válasz: =MA()+40 Ez kiad egy számot. Jobb klikk a cellán, cella tulajdonságok. Itt beállítod, hogy az adott cellában lévõ érték Dátum legyen és a formátumokból kiválasztasz egy olyant, ami kiírja a napot is.

=MA()+40 Ez kiad egy számot. Jobb klikk a cellán, cella tulajdonságok. Itt beállítod, hogy az adott cellában lévõ érték Dátum legyen és a formátumokból kiválasztasz egy olyant, ami kiírja a napot is.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm Szépen Kipróbáltam és Sikerült.

Ha kb. kedd este felé lenne a tüszõrepedés, akkor ma az ovulációs teszten két csíknak kellene lennie? Gond ha csak egy van, amúgy 27, 28-as a ciklusom és ma a 12. napon vagyok.

Legjobb válasz: nem gond, pláne, hogy reggel is mást mutat meg délután is. Nekem 12 nap reggel negatív, este pozitív volt. Aztán megszívtam, de ez most nem ide tartozik... :)

nem gond, pláne, hogy reggel is mást mutat meg délután is. Nekem 12 nap reggel negatív, este pozitív volt. Aztán megszívtam, de ez most nem ide tartozik... :)
A kérdező hozzászólása: Este szoktam tesztelni, ma a 13. napon már látszik a csík, elég erõs de nem erõsebb a kontrollnál. Akkor most mikor legyünk együtt, inkább holnap? Miért szívtad meg?
Az egyforma erõs is jó! Ma például remek ötlet lenne együtt lenni. ;-) Azért szívtam meg, mert 5 napig pozitív volt...

Más babája is szenved ma? Az enyém (11 hónapos) nem eszik, nem iszik, csak aludna egész nap.

Már 3 órát aludt, és már megint csak dülöngél, közben meg nyafog szinte folyamatosan. Front van vagy beteg lenne?

Legjobb válasz: Szintén 11 hónapos, nagyjából ez volt eddig a mai napunk nekünk is... Eleddig ráfogtam arra, hogy épp készül kibújni két fogacska. Amúgy ma én se vagyok a topon valahogy, lehet vmi a levegõben.

Szintén 11 hónapos, nagyjából ez volt eddig a mai napunk nekünk is... Eleddig ráfogtam arra, hogy épp készül kibújni két fogacska. Amúgy ma én se vagyok a topon valahogy, lehet vmi a levegõben.
Az én majdnem 2 évesem 3/4 9 -ig aludt ma, pedig általában 6-7 között szokott kelni. Ezután a nagy alvás után nyilván nem aludt délben, de onnantól csak szédelgett. Hiába feküdtünk, meséltünk. Majd negyed4-kor aludt el váratlanul, és nem rég ébredt tök nyûgösen. Szóval érdekes estének nézünk elébe, majd gondolunk egymásra, mikor ti se alszotok, mert kialudta ma magát a gyerek! :-)
Gondolok még esetleg torokfájásra, ha nem akar se enni se enni meg nagyon nyûgi!
Én se tudom mi van, de az én 2, 5 évesema 7 óra helyett majdnem 8kor kelt, és most sem lehet altatni, pedig kettõ körül szokott. Akkor lehet , tényleg van "vmi a levegõben"??
A kérdező hozzászólása: De jó, hogy nem csak az enyém. Ezek szerint nem beteg, csak a front... És a tieitek esznek legalább? Az enyém még a kekszet se, pedig abból bármikor, bármennyit képes lenne benyomni.
Ma napközben kínkeservesen tudtam csak elaltatni, viszont éjjel jól aludt. Az étvágya jó.
A délutáni altatás egy kerek óráig tartott nagy sírás árán.Délelõtt 40 percet aludt, ebédre ébredt, aztán hányt egyet (inkább eltúlzott büfi volt, de ilyet még nem csinált).Uzsonna elõtt bealudt egy fél õrára, aztán nyûg és hiszti egész nap. Én is a bújó fognak tudtam be, még az ínyét is bekentem, de csak nyûglõdött tovább.6-kor bealudt és még mindig alszik, mostmár nem ébresztem, majd reggel fürdik :) Bár lehet, hogy vacsizni még felébreszt :) 9 hónapos a lányka
Az én hósom is reggel fél kilencig aludt majd délben ebéd után saját maga mászott be az ágyikójába aludni, aludt három(!!)órát egyhuzamban nyikk nélkül! Na gondoltam magamban ki tudja mikor fárad el estére!??Este hétkor el kellett vinnem fürdeni mert esett kelt a fáradságtól úgyhogy fél nyolckor már aludt! Melegfront van, az én fiam ilyenkor egy mormota bár neki amúgy sincs baj az alvókájával!
bocs lemaradt:tizenhét hós!!

5hónapos kislányom ma egész nap csak aludna. Ez az időtől van? Vagy valami más lehet a gond?

Legjobb válasz: az én 5.5 hós fiam ma reggel 6.55-kor kelt, majd 9:10-12:35-ig aludt... életében ennyit egyszerre nappal nem aludt. lehet, hogy a levegõben van valami?!? amúgy elég taknyos, úgyhogy az is lehet, hogy a betegséget aludta ki :-)

az én 5.5 hós fiam ma reggel 6.55-kor kelt, majd 9:10-12:35-ig aludt... életében ennyit egyszerre nappal nem aludt. lehet, hogy a levegõben van valami?!? amúgy elég taknyos, úgyhogy az is lehet, hogy a betegséget aludta ki :-)
Olyan hirtelen jött ez a jóidõ.... Az én lányom (4 éves) Ebéd nélkül magától ment lefeküdni az öccsével, mert õ álmos. Csak néztem, hogy ez az én lányom? Tuti beteg. De nem :) Kialudta magát, semmi baja. Szerintem olyan tavaszi fáradtság :)
7 hónapos kisfiam is szinte egész nap aludt, már most is alszik 7 óra óta. Hét elején pedig a hidegfronttól volt ilyen.

Tegnap az 5 hós kisfiam megkapta a pneumococcos oltást. Normális, hogy ma egész nap nyűgös, sírdogál?

Szinte egész nap csak kézben van el. Nektek milyen volt utána a babátok?

Legjobb válasz: Szia! Mi is tegnap kaptuk,hõemelkedés éjjel,és ma is,és nekem is nyûgös a kislányom,sokat sírdogál,és a hasfájás is ami eddig kis nyõgésekkel elviselte,az most komoly sírást váltott ki belõle,szval igen,nyûgösek vagyunk:-) Mielõbbi nyugodt napokat:-)

Szia! Mi is tegnap kaptuk, hõemelkedés éjjel, és ma is, és nekem is nyûgös a kislányom, sokat sírdogál, és a hasfájás is ami eddig kis nyõgésekkel elviselte, az most komoly sírást váltott ki belõle, szval igen, nyûgösek vagyunk:-) Mielõbbi nyugodt napokat:-)
Teljesen normális, hogy nyûgös, hiszen rögtön a vérébe kapott a még kialakulóban lévõ immunrendszere egy nagy adag szennyezõdést. Esetleg patikában érdeklõdj, hogy ilyenkor milyen homeopátiás szereket javasolnak, ismerõsi körbõl tudom, hogy az segít valamelyest.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a gyors válaszokat, most már megnyugodtam.
Szia mi is tegnap kaptuk meg.Nekem éjjelre belázasodott, most nemtudom melyik szuritól volt mert mi kettõt kaptunk.Egész éjjel 20 percenként didizett, csak attól tudot megnyugodni.Ma is egész nap nyûgös volt, nemtudta hogy mit is akkar.Nekem kijutott az éjjelbõl mert a 5 éves kisfiam is kapott valamit és 39 volt a láza.

Ma egész nap mensi szerűen görcsöl az egész hasam, meg a derekam. Megnéztem, nem most kellene megjönnie, tehát nem attól. Akkor ez haskeményedés már? Ja és két napja nagyon sokat görcsöl a bal vádlim és a bokáim is be vannak ma dagadva.

22 hetes vagyok.Mit csináljak?Nem tudok, hogy ülni már.

Legjobb válasz: Szia! Menj el orvoshoz. Valószínûleg pihenést fog rendelni, és magnéziumot felírni. A keményedés nem olyan, mint a mensis görcsök, de az, hogy görcsölgetsz és a vádlid is görcsöl egyértelmûen ásványi anyag hiányra utal. (magnézium, kalcium) Az ülés ilyenkor nem jóm próbálj meg inkább feküdni. Ja, és ne idegeskedj, én 18 hetesen kezdtem keményedni, görcsölgetni, aztán 20 hetesen már nagyon rossz volt. Itthon kellett maradnom, sokat pihentem és szedtem a magnéziumot. Most már 38 hetes vagyok, és már alíg várom, hogy találkozzak a babámmal.

Szia! Menj el orvoshoz. Valószínûleg pihenést fog rendelni, és magnéziumot felírni. A keményedés nem olyan, mint a mensis görcsök, de az, hogy görcsölgetsz és a vádlid is görcsöl egyértelmûen ásványi anyag hiányra utal. (magnézium, kalcium) Az ülés ilyenkor nem jóm próbálj meg inkább feküdni. Ja, és ne idegeskedj, én 18 hetesen kezdtem keményedni, görcsölgetni, aztán 20 hetesen már nagyon rossz volt. Itthon kellett maradnom, sokat pihentem és szedtem a magnéziumot. Most már 38 hetes vagyok, és már alíg várom, hogy találkozzak a babámmal.
A kérdező hozzászólása: köszi szépen a tanácsot. ittam egy magnézium pezsgõtablettát, valamivel jobb lett. Sajna dolgozok, úgyhogy muszály ülnöm még egy órát.
Szia. Nekem tegnapelõtt fájt ilyen mensi szerûen a hasam, a derekam, és a lábam is. Szerencsére elmúlt. Nekem azt mondta az orvosom, hogy ez elõ fog fordulni az egész terhesség alatt végig, fõleg olyankor, ha nagyobbat nõl a méhem, ill. a baba. Pihenj, vegyél be egy no-spát, nekem az segített, azt nyugodtan lehet szedni. Minden jót! 30 hetes kismam.
Szia!!!Nekem is szokot fájni a hasam meg a derekam, a medence csontom meg anyira fájt , hogy fel kellni alig bírtam az ágybol .Mondtam is az orvosnak õ magneB6-ot ajálotta és nagyon jo rá , napi 1-2 szemet vedtem be.Probáld meg!! Nekem be vált.

A Babymark ovuteszt tévedhet? A jelölt időben végeztem el, ma az 5. -et, de semmit nem mutat. Ma vagyok a 16. napomon. Lehet, hogy nekem később van a PÉ-m?

Eléggé össze vagyok zavarodva, mert az el?z? mensim(ha lehet annak mondani)2 nap késés után 1 napos volt 2 nap barnázással, most onnan számolom, de lehet hogy nem onnan kellene?!

Legjobb válasz: Szerintem nem a teszt tevedett, nagyon pici a valoszinusege legalabbis. Nekem kimutatta, es kivancsisagbol par napja csinaltam meg egy ovu tesztet, es eleg halvany volt a tesztcsik a kontrollhoz kepest, a masik harom amit csinaltam nagyon eros, az elso ketto majdnem pozitiv, a harmadik egyertelmuen pozitiv volt, utana mar nem is teszteltem ,csak vagy egy hettel kesobb kivancsisagbol. Amugy nekem mas markaju volt.

Szerintem nem a teszt tevedett, nagyon pici a valoszinusege legalabbis. Nekem kimutatta, es kivancsisagbol par napja csinaltam meg egy ovu tesztet, es eleg halvany volt a tesztcsik a kontrollhoz kepest, a masik harom amit csinaltam nagyon eros, az elso ketto majdnem pozitiv, a harmadik egyertelmuen pozitiv volt, utana mar nem is teszteltem , csak vagy egy hettel kesobb kivancsisagbol. Amugy nekem mas markaju volt.
nem téved, de lehet hogy neked késõbb van a pé-d, rá is van írva, hogy több dobozra is szükség lehet , ezért én azt szoktam tanácsolni, hogy amíg halvány jele sincs a pozitívnak, addig elég kétnaponta tesztelni, így takarékosabb, és ha kimaradna a hónapban a pé, akkor is csak egy doboz fogyott el.
A kérdező hozzászólása: Igazad van! Én is erre gondoltam! Amíg nem tapasztalom ki magamnak, hogy mikor van, több dobozzal is kéne vennem. De majd a köv. hónapban. Ma reggel volt egy két alhasi szurkám, szerintem ma van. Tegnap együtt is voltunk. Remélem sikerül elõbb vagy utóbb...
én megfogadtam valakinek a tanácsát, és kettévágom az ovutesztet, hogy spóroljak. a kazettást is szét lehet szedni.

3 hete vannak kb. tergességi jeleim (hányinger, ételek megkívánása, stb... ) és tegnap kellett volna, h megjöjjön, de nem. Ráadásul ma egész nap óránként rohantam a wc-re mert azt hittem, h megjött, közbe csak sok fehér folyás. Lehetek babás?

Legjobb válasz: Igen így van!! Nagyon nagy a valószínûsége. A teszttel még várj pár napot, mert lehet hogy még nem mutatja ki, ne ess kétségbe miatta. Nekem egy hete lett egy + majd egy - tesztem, mensim még nincs, ma megint - lett, szóval hülyére vesz a testem, de nem baj. :-) Remélem, sikerült neked!!

Igen így van!! Nagyon nagy a valószínûsége. A teszttel még várj pár napot, mert lehet hogy még nem mutatja ki, ne ess kétségbe miatta. Nekem egy hete lett egy + majd egy - tesztem, mensim még nincs, ma megint - lett, szóval hülyére vesz a testem, de nem baj. :-) Remélem, sikerült neked!!
Ha tegnap kellett volna megjönnie, akkor az azt jelenti, hogy kb. 2 héttel ezelõtt volt peteérésed, ha átlagos 28 napos ciklust veszünk középidõs ovulációval, ami azt jelenti, hogy elméletben akkor eshettél teherbe. A megtermékenyült petesejt egy hét alatt éri el a méhet, illetve még egy hét, hogy megtapadjon, ezért is marad el a vérzés, ezután jelentkezhetnek a terhesség valószínûsíthetõ jelei, vagyis nálad most kellene, nem 3 héttel ezelõtt. Nem tudom, hogy milyen a ciklusod, mikor van peteérésed, de elméletben a fentiek szerint kellene, hogy legyen, ami kizárja a terhességet, hacsak nem a múlt hónapban estél teherbe, és valami miatt akkor megjött a vérzésed, így már nem kizárt a baba.
teljesen egyet ertek az elottem szoloval, sot az is igaz h peteeres a mensi elott van 14 nappal nem utanna, igy csak a 28 napos ciklusra igaz h utanna volt.ha neked 40 napos a ciklusod pl akkor a peteeres a 26.napon volt.igy egeszen biztos amit elottem irtak, 3 hete lehetetlen h terhessegi tuneteid legyenek mert akkor meg nem lehettel terhes ha tegnap kellett volna megjonnie.vagy elnezted a napokat vagy mas okozza nalad 3 hete ezen tuneteket.ha nem hiszed csinalj tesztet valszeg negativ lesz es menj orvoshoz ha atuneteid megmaradnak.szivbol kivanom h csak egy tevedes legyen a datumokkal.
Szia! Nem akarlak elkeseriteni, de nálam is voltak hónapok amikor félidõtõl már hányingerem volt, szédültem aztán mégsem voltam terhes. Aztán amikor sikerült teherbe esnem akkor csak az erõs mell fájás jelentkezett. Hányinger nem volt sehol. Várj pár napot aztán csinálj egy tesztet.
A 3 hetes tünetek valóban "lehetetlenül" hangzanak, hacsak tényleg nem már elõzõ hónapban lettél terhes. Ez esetben csinálj tesztet, már 6 hetes terhes terhes vagy. Ha - lesz, pár nap mulva csinálj még egyet és menj dokihoz mindenképp Sok sikert.-)

Ma voltam uh-n júli 29 én volt az utolsó menszeszem 1 napja már 26 án poz tesztem volt ma az orvos ezt írta 14 mm-es gesztációs gyűrű. Szerintetek hány hetes terhes lehetek uh szerint? 3 hét múlva kontroll remélem már szivhang lesz

Legjobb válasz: A mensid szerint 5 hetes 4 napos vagy. A 14 mm geszt.gyûrû (petezsák) ennek kb. megfelel. Én 5 hét 6 napos vagyok ma, tegnap voltam UH-n, 11 mm petezsákom van, és én is 3 hét múlva megyek újra. :) Akkor már tuti lesz szívhang mindkettõnknél. :)

A mensid szerint 5 hetes 4 napos vagy. A 14 mm geszt.gyûrû (petezsák) ennek kb. megfelel. Én 5 hét 6 napos vagyok ma, tegnap voltam UH-n, 11 mm petezsákom van, és én is 3 hét múlva megyek újra. :) Akkor már tuti lesz szívhang mindkettõnknél. :)
A kérdező hozzászólása: szia remélem is hogy lesz neked is és nekem is köszi a gyors választ merre felé laksz?
Én pozitív teszt után 2 hétel kaptam idõpontot akkro már votl szívhang és már nem csak petezsákot látott.
A kérdező hozzászólása: köszi akkor ne legyek elkeseredve ugye minden oké lesz.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!