Találatok a következő kifejezésre: Ma adtam a (186 db)

Ma adták a TV2-n az Otthonunk (HOME) című filmet. Hol tudom megnézni magyarul, vagy magyar felirattal?

Köszi!

Legjobb válasz: ***** * Automatikusan eltávolított tartalom.

****** Automatikusan eltávolított tartalom.
Ma láttam a Corában, dvd-n is árulják, pedig ingyen kellene osztogatni, hogy mindenki megnézze.

Ma adtok a kedvenceteknek húst?

Böjt van,a kutyáitoknál is? :)

Legjobb válasz: Nem, kivéve ha egybe esik a koplalónappal.

Nem, kivéve ha egybe esik a koplalónappal.
Nálam sincs böjt, nemhogy a kutyámnál.
Én sem böjtölök.
Ne haragudj, de jót nevettem a kérdéseden!:D Egyébként a katolikusok szerint az állatoknak nincs lelkük, úgyhogy szerintem a böjt rájuk nem érvényes:)

Hallottam egy szamot. Ma adtak a Petofi radioban olyan 10 ora korul. Nagyon idegesito hogy nem jut eszembe mi a cime. Felismered?

ha jol hallottam a cime az sunrise. De nem talaltam meg a szamot... ugyhogy valami hasonlo. Az egesz ugy kezdodik hogy zenenelkul enekel(csak dob) es az elso szava a sunrise ( vagy ilyesmi). Legyszii segitsetek hogy mi az elo adoja es a cime!

Legjobb válasz: http://hangtar.radio.hu/petofi#!#2013-08-19

A kérdező hozzászólása: uuu nagyon kosziii
A kérdező hozzászólása: de nincs kozottuk....:s


Ma adtam a macskámnak egy csokis sütit, megette és utána fél óráig nyaldosta a pofáját. Most akkor izlett neki?

Legjobb válasz: A kakaó mérgezõ lehet a macskákra, ne adj neki. Az édesség egyébként se tesz jót, a csokis meg pláne nem.

A kakaó mérgezõ lehet a macskákra, ne adj neki. Az édesség egyébként se tesz jót, a csokis meg pláne nem.
Gondolom igen.
A macskák alig érik az édes ízt, tehát nem hinném
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat!
Az én cicám szereti az édességet, de csak néha adok neki és csak nagyon keveset. Sokat ne adj neki, de néha kényeztetheted vele:)
Szerintem csak ragadt. Nem való a macskának a csokis süti. Ha kedveskedni akarok az enyémnek, inkább dobálok neki húsfalatokat, májat, whiskas jutalomfalatot, vagy adok neki egy kis tejfölt, amit imád.
Nyugi egy alkalomtól még semmi baja sem lesz. Csak máskor figyelj oda.
Nem lesz baja, csak figyelj oda:)

Még mindig nem kaptam meg a jogosítványom, 11. én adtam fel a vizsgaigazolást, ma 6. -a van. Kit hívhatnék fel, hogy hol tart vagy mi van vele? El megyek érte ha kell, de már kezd nagyon elegem lenni az egészből.

Miért kell a végsőkig húzni??? Rohadt mocskok.

Legjobb válasz: általában 1 hónap szokott lenni amíg kiküldik.. ha nem pesti vagy akkor azt még felküldik Pestre,ellenõrzik,( elõtted vannak vagy 100-an kb.. ) aztán vissza küldik oda ahova beadtad,és úgy küldik el neked.. ha pesti vagy akkor is vannak elõtted 100 ezren. amúgy az okmány irodát hívd fel,( gondolom oda adtad be),vagy ha nem akkor azt hívd ahova beadtad.

általában 1 hónap szokott lenni amíg kiküldik.. ha nem pesti vagy akkor azt még felküldik Pestre, ellenõrzik, ( elõtted vannak vagy 100-an kb.. ) aztán vissza küldik oda ahova beadtad, és úgy küldik el neked.. ha pesti vagy akkor is vannak elõtted 100 ezren. amúgy az okmány irodát hívd fel, ( gondolom oda adtad be), vagy ha nem akkor azt hívd ahova beadtad.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszodat, 1 hónap határidõt mondanak, de hát eddig egy ismerõsöm se volt akinek tényleg elhúzták volna 1 hónapig.. 2 hét, maximum 3 és kiküldték :S

A babám 4 hónapos. Tápizunk, meg napi két-három alkalommal cicizik (inkább nyugi cici, nem sok jön belőle). Ma adtam először vizet neki, csak 20 ml-t ivott. Ti adtok tápi mellett más folyadékot? Ha igen, mennyit?

Volt, hogy kb. 2 óra múlva éhesen sírt, de nem mertem tápit adni ilyen rövid id? elteltével.

Legjobb válasz: Mi 2 hós kora óta tápszeresek vagyunk, mindig is 2 óránként evett, sõt, volt, hogy csak másfelet bírt ki 2 étkezés között, sosem ette meg a dobozon elõírt adagot. Vizet csak a hozzátáplálás óta adok neki, most 6 hós és 3 óránként eszik. Az nem lehet baj, ha vízzel itatod.

Mi 2 hós kora óta tápszeresek vagyunk, mindig is 2 óránként evett, sõt, volt, hogy csak másfelet bírt ki 2 étkezés között, sosem ette meg a dobozon elõírt adagot. Vizet csak a hozzátáplálás óta adok neki, most 6 hós és 3 óránként eszik. Az nem lehet baj, ha vízzel itatod.
22.08-as vagyok. Szerintem bármelyik tea eláll egy napig, én is úgy csinálom, hogy reggel lefõzöm, és azt issza egész nap.
Az elözö vagyok, a 11.21es, azt elfelejtettem irni, h én az instant teát reggel megcsinálom neki 2dl-t, és azt issza egész nap, nincs töle semmi baja, nem romlik el!
A kérdező hozzászólása: a 23:06-osnál: megérzéseimre:) csak fél kézzel, ölemben a manóval így sikerült:)
A kérdező hozzászólása: persze nem csak a hippet kérdezem, bármelyik teát:)
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen a válaszokat, hallgattni fogok amegérzédeimre, ha úgy látom szomjas, megkínálom:) még egy kérdés: a hipp tea meddig áll el készen? reggel megcsinálom és egész nap ihatja, vagy az is frissen jó (mint a tápi)? Ilyet tuti fogok venni:)
A kérdező hozzászólása: A teát mivel ízesítetted? Mecsek bébi teánk van itthon de cukor nélkül nagyon "semilyen" íze van:) Szívem szerint ha szomjas, csak baba vizet adnék. Én sem szeretném nagyon itatni, de néha valami anyai ösztön azt súgja, hogy szomjas. Ez is egy olyan kérdés, amiben megoszlanak nagyon a vélemények. Pl. anyukám a mai napig "hülyének" néz, hogy nem adok szinte egy napos korától teát a lányomnak...:) :) :) és még sorolhatnám:) :) :)
Én eleinte csak ciciztettem, aztán vegyesen cici + tápi, és a mai elvekre hallgatva nem adtam neki inni, illetve a tápi mellett egy kis vizet próbáltam, de nem itta, azt gondoltam nem szomjas. 6 hónaposan beteg lett, csináltam neki kamilla teát, megivott belõle egy húzásra 100 ml-t ! Azóta adok neki teát, elég sokat iszik minden nap, és már bánom, hogy nem adtam elõbb. Valószínûleg itta volna elõbb is, csak a víz nem ízlik neki, azért nem ivott.
Pár napja volt 1 mûsorban, hogy nem csak az anyatej, hanem a táp mellé sem kell +folyadék.Az én gyerekem a táp mellé nem is ivott semmit, az elég folyadék volt neki.
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen lányok, sokat segítettetek Az utolsó válaszolónak még lehet, hogy majd írok a gyümik bevezetésével kapcsolatban:) elõrei is köszönöm:)

Ma átmentem egy barátomhoz aki kicsit szegényebb mint mások. Volt rajta 2 db zokni és a fiú nem vett fel zoknit mert nem volt tiszta én pedig az egyiket neki adtam. A másik bátja azt mondta ez szép volt ez mit jelent?

Kèt barátom volt ott azt mondták ez szép volt.Ezt mire értették?

Legjobb válasz: Rajtam volt 2 zokni és az egyiket neki adtam.Ès nem a bátja hanem a barátja mondta azt hogy ez szép volt. (Kérdezò voltam)

A kérdező hozzászólása: Rajtam volt 2 zokni és az egyiket neki adtam.Ès nem a bátja hanem a barátja mondta azt hogy ez szép volt. (Kérdezò voltam)
kedves gesztus volt. -így értették.
Anyádra:)
Úgy értette, hogy szép volt= rendes, jó cselekedet volt tõled, és szerintem is:) Jószívû vagy:)
A kérdező hozzászólása: Akkor jó, köszönöm tõletek is ! :)

Mikor ér oda a levél amit ma adtam fel?

A mai nap reggelén bedobtam a posta előtt álló ládába a levelet. Mivel péntek van, de holnap szombat és elvileg munkanap, ezért holnapra oda ér már a levél? A ládát elvileg délután ürítik csak.

Legjobb válasz: A Magyar Posta Rt. az üzletszabályzatában azt írja, hogy az elsõbbségi (Prioritaire) levélek 85%-a esetén a kézbesítés, vagy annak kísérlete megtörténik másnap. Harmadnapra 95%-ra emelkedik ez az arány. Ha te abszolúte közönséges küldeményként adtad fel, akkor valószínû, hogy csak keddre, vagy szerdára ér a rendeltetési helyére a leveled, ha belföldre megy...

A Magyar Posta Rt. az üzletszabályzatában azt írja, hogy az elsõbbségi (Prioritaire) levélek 85%-a esetén a kézbesítés, vagy annak kísérlete megtörténik másnap. Harmadnapra 95%-ra emelkedik ez az arány. Ha te abszolúte közönséges küldeményként adtad fel, akkor valószínû, hogy csak keddre, vagy szerdára ér a rendeltetési helyére a leveled, ha belföldre megy...
Ha hétvége elõtt adod fel nem érkezik meg azon a héten-
Magánlevél? Kérdezd meg akinek küldted, hogy mikor ért oda


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!