Találatok a következő kifejezésre: Ma a számítógépén (23 db)

Ma a számítógépe nem kapcsolt be teljesen hanem ezt írta ki: HAL betöltéséhez Dll. ekre van szükség ilyenkor mi a teendő meg ez hogy tud eltűnni vagy micsoda ez?

Legjobb válasz: Ha Windows Vista-t, vagy 7-et használsz, bootolj be telepítõ DVD-rõl, és futtass le egy automatikus hibajavítást. Nem mindig hasznosak, de egy próbát megér. Ha nem mûködik, telepítsd újra.

Ha Windows Vista-t, vagy 7-et használsz, bootolj be telepítõ DVD-rõl, és futtass le egy automatikus hibajavítást. Nem mindig hasznosak, de egy próbát megér. Ha nem mûködik, telepítsd újra.

Vettem ma egy USB to PS2 átalakítót billentyűzettel szeteném használni de nem működik nem ismeri fel a számitógép. Windows 7 van telepitve. Mi lehet a gond? Hogyan tudnám működésre bírni?

Legjobb válasz: Próbáld ki másik számítógéppel, elõször átalakítóval, utána anélkül. Ha (a másik gépen) átalakítóval nem mûködik, akkor az a hibás. Ha átalakító nélkül se mûködik, akkor vagy csak az átalakízó, vagy egyik se mûködik. Ha hibátlanul mûködik átalakítóval is, akkor a géped csatlakozója rossz, de az is lehet, hogy az alaplap hibás.

Próbáld ki másik számítógéppel, elõször átalakítóval, utána anélkül. Ha (a másik gépen) átalakítóval nem mûködik, akkor az a hibás. Ha átalakító nélkül se mûködik, akkor vagy csak az átalakízó, vagy egyik se mûködik. Ha hibátlanul mûködik átalakítóval is, akkor a géped csatlakozója rossz, de az is lehet, hogy az alaplap hibás.
A kérdező hozzászólása: másik dugóval sem jó mindkettõnél ezt irja ki: A Windows leállította az eszközt, mert az problémákat jelzett. (Kód: 43)
Mivel kicsi a valószínûsége annak, hogy mindkét átalakító hibás, ezért a legvalószínûbb, hogy a billentyûzet rossz. Media Marktban olcsón lehet kapni eleve PS/2-es billentyûzeteket.
A kérdező hozzászólása: a billentyûzet mûködik... azzal gépelek most is... meg van ezen kivül másik 3 azokkal sem jó... nem tudom mibaj lehet... :/ a háziorvosnál is ugyan így van megoldva ilyen átalakítókkal... és ott mûködik... de a gépnek sincs baja mert másik géppel azaz laptoppal sem megy sem billentyûzet sem egér... ezzel az átalakitóval..
Akkor az átalakítóval van valami baj.
A kérdező hozzászólása: mindkettõvel egyszerre?... :/

Mi lehet a baja a számitogépemnek, ha ma reggel fel akartam olytani és csak feketeség jott elő, de tegnap este probléma nélkul ment? Még a zenét is betudom állitani h szoljon, de kép nincs! Koszi.

Legjobb válasz: A számítógépednek semmi, a monitorodnak pedíg fogalmam sincs. A) Kicsúszott vagy megtört a DVI/HDMI kábel amivel rávan kötve a monitor B) Maga a monitor romlott el (Nézd meg hogy bekapcsol-e és felismeri-e a képet) C) A videokártyád kimenete vagy maga a videokártya ment tönkre. Amennyiben van másik vagy egy integrált GPU-d, próbáld meg azt használni.

A számítógépednek semmi, a monitorodnak pedíg fogalmam sincs. A) Kicsúszott vagy megtört a DVI/HDMI kábel amivel rávan kötve a monitor B) Maga a monitor romlott el (Nézd meg hogy bekapcsol-e és felismeri-e a képet) C) A videokártyád kimenete vagy maga a videokártya ment tönkre. Amennyiben van másik vagy egy integrált GPU-d, próbáld meg azt használni.
le olytodott a tv be a villany


Hogyan mozdítsam ki a számítógép elől? Ti mentek ma valahová?

Olyan szép id? van ma délel?tt is, minden rokonom, haverom megy bringázni stb..Én meg itthon ülök és nézhetem ahogy a párom számítógépezik.. Hogyan vegyem rá, hogy mozdítsa meg a fenekét a székb?l és mennyünk valamerre? Ti mentek valamerre?

Legjobb válasz: Hát szerintem a biztosítékot kapcsold ki és úgy csinálj mintha elment volna az áram! amikor a tesóm egész nap a gép elõtt ül és semmit se csinál akkor én is ezt meg csinálom! Igaz utána én ülök a gép elé de szerintem hasznos dolog! Én ma délután kondi terembe megyek!

Hát szerintem a biztosítékot kapcsold ki és úgy csinálj mintha elment volna az áram! amikor a tesóm egész nap a gép elõtt ül és semmit se csinál akkor én is ezt meg csinálom! Igaz utána én ülök a gép elé de szerintem hasznos dolog! Én ma délután kondi terembe megyek!
hát szerintem a konditerem zárva lesz de kitudja. mondd meg a párodnak hogy hagyja azt a [email protected] gépet aztán menjetek egyet sétálni, ilyen jó idõben vétek otthon ülni.
Itt nincs jó idõ, én fogom magam és egy bogre teával kinézek az ablakon ha nagyon kivágyok. itt borult az ég, és hideg van :S de mondd meg neki h a gép akkor is itt lesz amikor már nem süt a nap!
11:55-nek! Nem magyarországi vagyok úgyhogy nyitva volt a kondi terem :)

Mi baja lehet a számítógépemnek ma már másodszor kapcsol ki magától, most már be se kapcsol? Fontos

Hátul a ventilátornál nagyon meleg..lehet ez az oka?Még annyi hogy néha sípolt halkan magától.Azóta csinálta mióta anyáékhoz bedugtam a hangfalamat 2 napja,mert elromlott valamiért az övéké..és visszadugtam magamhoz,és ez lett....valaki tudna segíteni???

Legjobb válasz: Nálam is volt ilyen huz ki minden vezetéket a gépböl ld dug visza

Nálam is volt ilyen huz ki minden vezetéket a gépböl ld dug visza
A kérdező hozzászólása: nem jó:(
A homerseklet re ventilator, .. A tápegység lehet meghibásodott

Néhány héttel ezelőtt a számítógépem hangja szép, csendes volt, de ma reggel nagyon hangosan elkezdett búgni, olyan hangja va mint egy motornak. Mi lehet a gond?

Legjobb válasz: Rossz minõségû tápegység (késõbb bajod is lehet belõle), illetve ventilátorok okozhatják (elszállt a csapágy).

Rossz minõségû tápegység (késõbb bajod is lehet belõle), illetve ventilátorok okozhatják (elszállt a csapágy).
A kérdező hozzászólása: hú, ez nekem magas.... hol tudom megnézni, hogy milyen a tápegység?? /ha a gépet megütöm, a búgás egy darabig abbamarad/ ez a gép: http://kepfeltoltes.hu/view/120911/HP_DC7800_SFF__D_4f7f6e6e.. és a belseje: http://kepfeltoltes.hu/view/120911/696747364images_www.kepfe..

A számítógép szerepe az életünkben. Dobó István megvédte az egri várat a török támadástól, Petőfi Sándor életét adta a szabadságért Vannak-e ma hőseink?

A feladat így szól: Alkoss 10-15 mondatból álló szöveget! Válassz a két lehet?ség közül! Adj címet is a szövegednek!

Legjobb válasz: S mi az amit szeretnél? válasszak neked témát? vagy válasszak és írjam meg?

S mi az amit szeretnél? válasszak neked témát? vagy válasszak és írjam meg?
A kérdező hozzászólása: Ui.: Nekem mindegy a téma! Amelyikrõl jobban tudnak arról írjanak...

Tegnap este még semmi baj sem volt a programokkal, de ma amikor bekapcsoltam a számítógépet egyből ezt írta ki: ''The archive is either in unknown format or damaged'' Minden programba amibe bele akarok lépni ezt adja elő miért?

Error?

Legjobb válasz: Eredeti a Windows-od? Ha igen, akkor valami megsérülhetett a gépeden. Mit csináltál utoljára? Ha ez nem javul, akkor Windows újratelepítést tudok ajánlani.

Eredeti a Windows-od? Ha igen, akkor valami megsérülhetett a gépeden. Mit csináltál utoljára? Ha ez nem javul, akkor Windows újratelepítést tudok ajánlani.
A kérdező hozzászólása: Igen. Utoljára ki akartam néhány régi programot törölni, de lefagyott a gép és sehogy sem akart helyre jönni s aztán ami tuti kiütötte az hogy kihúztam. Na ezt bánom már:(
A kérdező hozzászólása: De nem lehetne ezt valahogy telepítés nélkül megcsinálni?
Hát igazából ennyire sajnos én sem tudom. A helyedben én újratenném a gépemet. Csak a C-n törlõdnek a dolgok ha formázod. Viszont amit mindenképpen tanácsolok, hogy kihúzni soha ne húzd ki. Inkább nyomd meg hosszan a bekapcsoló gombot.

Ma telepítettem fel a Windows Vistát. Milyen alapvető programok kellenek a számítógép működéséhez?

Legjobb válasz: elég fura szerzet vagy, ha a Vista tetszik, a Windows 7 meg nem.

elég fura szerzet vagy, ha a Vista tetszik, a Windows 7 meg nem.
Tisztelt kérdezõ ! Teljesen egyet értek veled mert nekem is a windows 7 állandóan lefagyot a vista pedig rendesen müködik. 5200 processzor 2 gb ram 500 gb winchester most 2 tb vanNa ennyi nemvolt elég annak a fos windows 7 nek ??? Pedig az egy középerõs 4 éves gép. A vistával lehet dolgozni nekem játékok konvertáló néró minden megy a vistával. Akim meg azt mondja fura szerzet vagy nemkell foglalkozni velük mert most a win 7 újnak számit a microsoft meg szeretné eladni tudja a microsoft is hogy szar a win 7. Szerintem a vistát azért nem árusitja mert tudja hogy az jó, ugye a boltban is a jó áru fogy el leggyorsabban erõl meg csak ennyit. A vista az jó rendszer ha neked is jó szerintem hagyd meg. Mikor jön a windovs 8 akkor az lesz a legjobb mert tudod azt kell kinyomatni a boltokból és a webáruházakból. Én nemhallgatok senkire csak saját tapasztalataimra.
Ehhez már csak annyit tennék hozzá, hogy felhasználója válogatja... Nekem 3 és fél évig volt winXP a gépemen, és csak azért lett lecserélve, mert platformváltás volt. 4gb ddr3+1giga vga... aki ért hozzá egy kicsit az tudja mirõl beszélek... Mindemellett baráti körben volt akihez fél évente jártam újratenni a gépet, mert menthetetlen volt. Pedig azért, ha jobban meggondoljátok, én nem egészen csak netezgetésre használtam a gépem anno, mikor xp votl rajta, és 3 és fél év után is vígan pörgött a gépezet - szal a karbantartás sem votl a gyengém... Anyám is kb évente kifektette a gépét... summa summarum, vistaval sem fogod tovább bírni, mint win7-tel. Ha a win7 fagy, akkor ott más lesz a gond - (ismét) ahogy elõttem is írták
- Vírusirtó: Avast! - Esetleg másik tûzfal( a windows tûzfala helyett): Comodo (Az elõbbi kettõ komplexen együtt: Comodo Internet Security) - Flash player: http://www.adobe.com - PDF olvasó: Sumatra PDF (Foxit Reader, Adobe Reader) - Office: LibreOffice - Karbantartók: Ccleaner, Defraggler, Recuva, Egyelõre ennyi.Mások biztosan bõvítik majd.
win7, ahogy elõttem is írták! a vista az egy f0s
Leges legelõször az összes driver és az összes frissítés, aztán rendszer-visszaállítás mentés. Minden más utána csak. Én fel szoktam tenni egy tömörítõ programot (7zip ingyenes), egy videolejátzsót (VLC), a többit meg már írták.
Windows XP v. Windows 7
A kérdező hozzászólása: fura? nekem a Vista nem fagy le, de a 7 mindig lefagyott
az vagy a gép hiábaj, vagy egyszer megpróbálhatnál egy jigtiszta verziót feltelepíteni. nem egy gépen használok win7-et, elég rég óta, ezek közül csak egyen szokott néha lefagyni, azon is azért, mert nem win7 kompatibilis a gép, és buherált driverekkel használom. a többi gép között van 2, ami soha nem volt kikapcsolva, újraindítva is csak frissítések miatt. atomstabilak, soha nem fagytak le.
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat! természetesen ment a zöld kéz! nem teszek Windows 7, mert nekem az nem tetszik.
Már megbocsás de mindenki had maga döntse el mit szeretne használni !
Kedves 4.válaszoló Elõször is biztos vagyok benne, hogy még csak eszed ágában sem volt kipróbálni a Vista-t, csak rábökted hogy fos mert sokan azt mondják, hogy nem jó.De úgy utólag azt mondom hogy 2 évvel ezelõtt én is ugyanígy voltam.Felraktam a Win 7-et a gépemre.Azelõtt nem használtam Vista-t mert nem volt hozzá elég jó a gépem tehát maradtam a jól bevált XP-nél a Dx10 akkor még hidegen hagyott mert még az akkori játékok támogatták.Mikor pedig felraktam a gépemre a 7-et biztos voltam benne, hogy a Vista egy rakás semmi mert sokan mondták ezt.Azt hittem a 7-el jól fognak futni a játékok majdnem úgy mint XP-n.De mikor játszottam azt kell hogy mondjam eleinte áltattam magam, hogy ez régen is így volt.De a gamek laggoltak pedig már akkor nem volt egy gyenge gépem.Ahol anno az xp-nél 70-80 FPS-em is volt itt most néhol még 30 alá is lement.Elegem lett de mivel az XP-t nem akartam visszarakni dx 10 és 11 (nem támogatása miatt), gondoltam kipróbálom az igazán "nem ajánlott" Windows Vista-t.Azt kell hogy mondjam, hogy engem meggyözõtt e felülete majdnem ugyanaz mint a megszokott XP-nek csak Aero Glass effektel.(Egy-két különbséggel és újdonsággal.) A játékokkal nincs semmi gondom ugyanolyan jól mennek mint anno az XP-n.Én elégedett vagyok a VISTA-val nincs vele semmi gondom.Tehát ne hallgassatok másokra ha ugyanez a problémátok bátran próbáljátok ki.Az tény hogy egy 200-300 MB rammal többet eszik de kit érdekel ha a WIN7-nél meg egyszerûen szarabbul mennek a játékok.Windows Vista Ultimate én ezt ajánlom. (A játékok amikrõl beszéltem:Assassin's Creed 1-2, Call of duty 4, 5, 6, Crysis, FIFA 07, 08, 09, Battlefield bad company 2, Medal of Honor 2010.) Egyébként:legelõször: driverek(audió, videókártya drivere) utána:egy másik tûzfal, vírusírtó aztán a kellõ programok:Daemon tools, Winrar vagy 7zip, Total Commander, ha letöltesz Utorrent semmikép sem bitcomet
A kérdező hozzászólása: köszi a választ! Azóta már Vistát használok, NEM fagyott le soha, gyors. Szóval a sok rossz véleményt nem tudom mire alapozni, nem is rossz a vista


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!