Találatok a következő kifejezésre: Ma a nap van és (535 db)

Mi a véleményetek a 90 napod diétáról? Nehéz? és hasznos egy fogyókúra? Ma kezdtem bele de nagyon gondolkozom hogy abbahagyjam ma fehérje napom van és csak tojást ettem

ma kezdtem bele de nagyon gondolkozom hogy abbahagyjam-e?! vagy folytassam és ne adjam fel!!

Legjobb válasz: gyorsan hagyd abba és inkább olvass utána, hogy miért nem ajánlják...

gyorsan hagyd abba és inkább olvass utána, hogy miért nem ajánlják...
Fogytok tõle.3 hónap után abbahagyjátok, és visszaszedtek többet mint ami le ment.Felejtsétek el ezt a szar diétát.Nekem le ment 15 , és fél év alatt visszajött 25. Ne csináljátok, csak 3 hónapos, egyáltalán nem jó.Pillanatnyilag hatásos, és ösztönöz hogy folytasd, de hülyeség az egész.
Érdemes csinálni, elég hatékony.
Én január 1-tõl csinálom. Nekem hasznos, mert fogyok tõle. Ráadásul, hogy ennyire megválogatom, hogy mit egyek, így felhagytam a nasizásokkal is és kezdem észrevenni, hogy kevesebb adag kajával is jól lakom. Ha elfogadsz, egy tanácsot, akkor egy kicsit alakítsd át a diétát. Azt írod, hogy ma még csak tojást ettél. Nos, nekem úgy néz ki a fehérjenapom: reggeli 3 narancs, ebéd: sült csirke, természetesen kenyér nélkül. Vacsorára tej + tojás. Ebéd meg vacsora közt meg ettem egy kevés sajtot. Dolgozom és tanulok is, nem bírnám a koplalást :) A diéta lényege, hogy mivel egyfajta élelmiszert eszel, azt könnyebben emészti meg a szervezet. Víznapot még nem tartottam, azt majd egy lustulós hétvégére tervezem :) Ha kérdésed van, akkor írj nyugodtan privátot :)
Nekem is...:S 1 és fél hónap alatt ment le 15 kiló 54 kiló voltam... most 78...
Én is ugyan így vagyok. 2 nap múlva újra teszt.
A kérdező hozzászólása: ha kajálok akkor elmúlik a fej fájásom.
A kérdező hozzászólása: Most néha elég rendesen görcsöl a hasam az lenne a normális ha a napokban meg is jönne.Te érzel valami tünetet?
Mindjárt megjön érzésem van, néha fájdogál a hasam, meg szúr a petefészkem. Én sem értem, hogy miért negatív. :( Az a furcsa, hogy nekem soha nem szokott késni, max 2 napot. Szinte óramû pontos. Nem rég hagytam abba a gyógyszert, de utána is mindig megjött rendesen az elmúlt 3 hónapban, csak most nem. Stressz, betegség, soha nem befolyásolta eddig sem. Nem értem. Igaz, hogy mi aktívan nem is voltunk rajta a dolgon, viszont megszakítással védekeztünk, és anno a fiam is így csúszott be, ezért gondolok rá. Ráadásul a munkahelyemrõl is ki akarnak rúgni, a terhesség pedig ezt is megoldaná. Totál kivagyok. Hétfõn doki.
A kérdező hozzászólása: Ne idegeskedj, ha baba van annak csak örüljetek biztosan jut neki is szeretet bõven:) Meg ha amúgy is ki akarnak rúgni akkor tényleg meg lenne oldva, mert otthon lennél a babával. Nekem belenyilall a petefészkembe meg nem rég mértem hõmet és 37 tegnap 36, 9 -e körül mozog.Hát én nagyon remélem, hogy baba lesz mi sem terveztük, de ha jön akkor örülünk neki.Tényleg nyugodj meg, mert ha baba van az neki se jó, ha meg nincs akkor ez miatt is késhet pluszba.:) Bennem is van izgalom ezen jár az agyam csak.Párom szerint úgyis megjön:o)Írj ám, hogy mi a helyzet én is írok:)
Mindenféleképpen írok majd. :) Hát drukkolok mind2-õnknek.
A kérdező hozzászólása: Én is szurkolok magunknak:D
A kérdező hozzászólása: fél9kor reggeliztem megint ettem egy szendvicset, mert éhes lettem.
Én álmos vagyok. Talán még ez utalhat a babára. De ennyi.
A kérdező hozzászólása: igen álmosság az utal rá.:) remélem lesz babád:)
Remélem Neked is. És ha lesz, majd a terhességet is együtt csinálhatjuk. :) Bár eléggé el vagyok keseredve. :( Azt hittem ma + lett a teszt. Tényleg, te teszteltél ma?
Szóval + lesz... :) Elírtam.
A kérdező hozzászólása: ma nem teszteltem csak tegnap. Hát jó lenne azok lennénk és akkor mindig megtárgyalnánk ki hogy van stb stb. :)
A kérdező hozzászólása: küldtem üzit neked:)
A kérdező hozzászólása: Nekem 3 napja már folyamatosan fáj a fejem.Nem szokott pedig.
A kérdező hozzászólása: szia! Nekem sem jött még meg.Nem értem akkor miért negatív a tesztünk.Bár késést sok minden okoz pl stressz de apró jele sincs annak hogy meg akarna jönni.
A kérdező hozzászólása: ha szeretnél babát akkor szurkolok:) okés 2 nap múlva megint tesztelek:) majd írj, hogy mi volt:)
Igaziból annyira nem vagyunk rajta a baba dolgon, bár becsúszhatott, igaziból nem bánnám. Neked vannak valamilyen tüneteid? Elsõ voltam.
A kérdező hozzászólása: Én már két héttel a várt menstruáció elõtt éreztem tüneteket. fájt a fejem, több napig szurkált enyhén görcsölgetett a hasam.sok a savam.van amikor este is hányingerem van meg reggel is.feszült a hasam keveset tudtam enni. mára már ezek a tünetek elmaradnak.az émelygés fej fájás sav fáradékonyság(egész nap aludnék) hideg rázás ezek a tünetek maradtak meg.Neked?
Nekem mindjárt megjön érzésem van, de nem jön, fejfájás, hasszurka. 28-án kellett volna megjönnie, ma teszteltem, de - lett, nem tudom, hogy lehet-e, hogy még is terhes vagyok.
A kérdező hozzászólása: Hát nem tudom szerintem te is várjál pár napot aztán elválik.hogy lesz baba vagy sem. Amit én csináltam teszt csíkot nincs is rajta hányas érzékenységû :-/ Olvastam már olyat is, hogy egy csajszinak nem mutatta ki teszt, hogy terhes és a véreredmény mutatta csak ki neki.Amíg nem jön meg szerintem van rá esélyünk.
Igen, még én is reménykedem, holnap reggel tesztelek megint, ha az is - lesz, és továbbra sem jön meg, akkor hétfõn doki.
A kérdező hozzászólása: Én is tesztelek holnap és majd kiderül mi lesz. Remélem nincs semmi bajunk és nem azért késik. Majd írd meg az eredményt én is megírom.
A kérdező hozzászólása: Csináltam ma is egyet reggeli 1. vizeletbõl de negatív:( Kicsit elmosódva látszik ez az egy csík. Szerinted reménykedjek még?
Persze, amíg nem jön meg, addig reménykedjünk!!! Ne add fel, lehet, hogy késõbb fogant! Én holnap reggel tesztelek megint. Ha az is - lesz, és a hétvégén sem jön meg, akkor hétfõn doki, szerintem tégy te is így. :) Még bármi lehet!!!
A kérdező hozzászólása: Okés:) bár nekem a doki nehéz ügy, mert még csak most költöztünk külföldre, de majd megoldom valahogy:) Kiwi vagyok ám az eredményedre:)
Én is. :) Holnap ilyenkor már többet tudunk.
A kérdező hozzászólása: ezt is olvastam: Szia! Nekem a terheségem alatt 4 negatív terheségitesztem volt még is terhes voltam 3 éves a lányom! A 2. terheségi teszt után mentem orvoshoz aki azt mondta halucinálok! 1 hét mulva még egy terhességi teszt negatív akkor is orvos aki már gratulált! Majd már tul voltam a harmadik hónapon mikor mindenki azal jött nekem hogy eltettem e a pozitívos terheségi tesztett emlékbe? Hát nekem olyan nem volt így vettem még egy terheségi tesztett majd megcsináltam és az is negatív lett! Szóval inkább orvoshoz menny és csináltassál vérvétel alapján terheségi tesztett! Én ha legközelebb nem fogok ilyesmivel kilódni az biztos!
Szia! Most teszteltem, megint - lett. Most már nem tudom, hogy mi van... Még mindig nem jött meg. Hát nem tudom, ha más nem, akkor hétfõn doki. Nálad mi a helyzet?
Végül lett baba a - tesztek után? Hasonlóan vagyok most én!

3éve szeretnénk gyermeket de nem jön össze? A menzeszem hol 25.26.28 napra jön meg. Néha úgy érzem, hogy peteérésem sincs. Ma 28 nap van és nagyon jó lenne ha nem jönne meg. Fáj a gyomrom mást nem észlelek na meg a hasam és a derekam ami megszokott.

Legjobb válasz: Orvosnál voltál? Nem tudom, mit vársz ettõl a kérdéskiírástól. Tulajdonképpen nincs is kérdés. Nõgyógyász, kivizsgálások, satöbbi. Enélkül mit lehetne mondani?

Orvosnál voltál? Nem tudom, mit vársz ettõl a kérdéskiírástól. Tulajdonképpen nincs is kérdés. Nõgyógyász, kivizsgálások, satöbbi. Enélkül mit lehetne mondani?
Mindenképpen menj el orvoshoz - ha összejön, azért, ha nem jön össze, azért - legalább kiderül, hogy van-e peteérésed. Ezt vagy vérvételbõl vagy ultrahangból fogják kideríteni. Azért szorítok, hajrá!!!
Tesztelj! Ha eddig nem jött meg, akkor lehet, hogy most sikerült!:) )

Ma szénhidrát napom van és ebédre krumplis tésztát ettem 3kor meg gofrit eper dzsemmel. Vétkeztem? , mert szerintem a gofri tészta, a krumplis tésztában nagyon kevés "krumpli" volt.

Legjobb válasz: Szerintem igen, még ha kicsit is,de az elég, hogy a fogyást párhétre lelassítsa.A krumpils tészta nem jó,még ha kevés fõtt krumpli is van bene, mert akor is az keményítõ napra való!! És a diétának épp a szétválasztás a lényege!A gofri az elment:-)

Szerintem igen, még ha kicsit is, de az elég, hogy a fogyást párhétre lelassítsa.A krumpils tészta nem jó, még ha kevés fõtt krumpli is van bene, mert akor is az keményítõ napra való!! És a diétának épp a szétválasztás a lényege!A gofri az elment:-)
tényleg lelassul a fogyás, ha valaki olyat eszik, amit nem lett volna szabad?

Ha ma szénhidrát napom van, és délben dióstésztát ettem, ugye nem szegtem meg vele a szabályokat?

Legjobb válasz: Nem, nyugodtan ehetsz, csak a mennyiségekre figyelj!

Nem, nyugodtan ehetsz, csak a mennyiségekre figyelj!
Szerintem azért egy kicsit megszegted. Ezen a napon ebédre inkább sós ételt kell enni, vacsira jöhet az édes, és vacsinál ne feledd el a kevés étcsokit se!

Ma a 30. nap van és még nem jött meg bár 2 napja nagyon fáj a derekam és ma mindenkivel veszekszem. Ez azért van mert meg fog jönni?

nem ment el bennem a barátom csak el?váladék volt veszélyes s mikor együtt voltunk, a 23.napon voltam a ciklusban. elmentm dokihoz és 2 nap mulva bevettem az esemény utáni tablettát, azt mondta a doki ett?l késhet kicsit a menzesz de nem lesz gond..ma már a 30. nap és semmi...ugye nem lesz gond?

Legjobb válasz: szia. ha fáj a derekad szerintem meg fog jönni de azt is irtad hogy vettél be esemény utáni tablettát ugyhogy nincs okod aggódni. de azért máskor jobban vigyázzatok

szia. ha fáj a derekad szerintem meg fog jönni de azt is irtad hogy vettél be esemény utáni tablettát ugyhogy nincs okod aggódni. de azért máskor jobban vigyázzatok
Az esemény utáni véd, ne izgulj. Az megzavarja a mensit. Ha aggódsz, csinálhatsz tesztet, valószínü - lesz. Várj, és ha nem jön meg, kérdezz rá a dokinál is.

Elvileg a napokban van peteérésem, és ma reggel enyhe vérzésem van mitöl lehet?

Legjobb válasz: Lehetséges hogy megrepedt a tüszõ. Legyetek együtt ma is!!!

Lehetséges hogy megrepedt a tüszõ. Legyetek együtt ma is!!!

Kedden leégetett a nap, ma már szerda van és még mindig fáj a hátam és? Többi lennt

nm tudom csinálni a gyakorlataimat amiket minden este csinálok. ez neekm nagyon rossz. kérlek irjátok le h még kb hány napi fog ez igymeni. vayis h mikor fog lebarnulni vagy lehámlani.

Legjobb válasz: Errõl a Tüskevár jutott eszembe. :) "– István bácsi, mi lesz holnap? – Holnap, fiam, szerda, Ulrik napja. A nap kél három óra ötvenkét perckor, lenyugszik tizenkilenc negyvennégykor. Az elõbb néztem meg a természettudományos kalendáriumban. – Nem, nem úgy értettem… Matula bácsi azt mondta, holnap nem jön értem, mert el leszek foglalva… – Persze, hogy el leszel. Ülsz, mint egy faszent, vigyázol a bõrödre, ordítasz, amikor Nancsi néni újra beken, és megjegyzed magadnak, hogy a berekben, ha nem vigyázol magadra, hát nem vigyáz rád senki. Itt az ivóvíz. Szervusz. Ha kell valami, ordíts nyugodtan, én úgysem ébredek fel…"

Errõl a Tüskevár jutott eszembe. :) "– István bácsi, mi lesz holnap? – Holnap, fiam, szerda, Ulrik napja. A nap kél három óra ötvenkét perckor, lenyugszik tizenkilenc negyvennégykor. Az elõbb néztem meg a természettudományos kalendáriumban. – Nem, nem úgy értettem… Matula bácsi azt mondta, holnap nem jön értem, mert el leszek foglalva… – Persze, hogy el leszel. Ülsz, mint egy faszent, vigyázol a bõrödre, ordítasz, amikor Nancsi néni újra beken, és megjegyzed magadnak, hogy a berekben, ha nem vigyázol magadra, hát nem vigyáz rád senki. Itt az ivóvíz. Szervusz. Ha kell valami, ordíts nyugodtan, én úgysem ébredek fel…"
Csütörtök van és ez mindenkinek változó szerintem hogy mikor barnul be vagy hámlik le gondolom bõrtípustól függ és hogy mennyire égtél le.
A kérdező hozzászólása: nagyon le égtem.
Értem de akkor sem tudja szerintem neked itt most senki megmondani hogy a te bõröd mikor fog lehámlani.
ha ez segít én vasárnap égtem le de nagyon és én tegnap lettem jobban tehát 3nap kellet mire elviselhetõ lett az égés
kenj rá tejfölt megnyugtatja a bõrt :)
Tejföl tényleg jó rá. :) Hûtsd, amikor csak tudod (langyos zuhany), igyál sok folyadékot, meg befújhatod Panthenol spray-vel (Fenistil is jó rá, de az csak kisebb felületekre) vagy Aloe first-tel.
A kérdező hozzászólása: Tejföllel megofogom probálni, mert nem birom már tovább regel amikor öltözök, este amikor fürdök és amikor fürdök nem tudok hátra feküdni, mert ngayon de nagyon fáj. aligvárom hogy már leyen vége. és amikor leégetett nem is napoztam a és a fehér böröm miatt mégrosszabb.

Most van a 7napos tabimentes szünetem a 2. levéllel 2 nap mulva kell kezdenem, de vérzésem ma már alig van és ez még csak a 4. mensis napom. Hétfőn akkor is elkezdjem szedni a 2. levelet, ha már nincs vérzésem?

Védve leszek vagy kell kiegészít? védekezés?

Legjobb válasz: A gyógyszer mellett jelentkezõ vérzés nem igazi menstruáció, hanem úgynevezett megvonásos vérzés. Ez a vérzés mennyiségében lényegesen kevesebb is lehet, mint a korábban megszokott. Az aktuális napon mindenképpen el kell kezdeni a következõ levelet, függetlenül attól, hogy elmúlt-e vérzés vagy nem.

A gyógyszer mellett jelentkezõ vérzés nem igazi menstruáció, hanem úgynevezett megvonásos vérzés. Ez a vérzés mennyiségében lényegesen kevesebb is lehet, mint a korábban megszokott. Az aktuális napon mindenképpen el kell kezdeni a következõ levelet, függetlenül attól, hogy elmúlt-e vérzés vagy nem.
A kérdező hozzászólása: értem, köszi a választ...és amúgy akkor már nem is kell kieg.védekezés???
Jó étvágyat a vacsorához!
A kérdező hozzászólása: Köszi. Hát neked is. Olyanokat írnak ide, hogy te még ezen vagy fenn akadva????
Igen, most lesz, de legyetek együtt minden másnap, és akkor tuti nem marad ki.
A kérdező hozzászólása: Sajnos csak csütörtökön tudunk, mert akkor jön haza a párom.
A ciklusod hányadik napján vagy és hány napos szokott lenni a ciklusod?
A kérdező hozzászólása: 20. napján vagyok és az utolsó 35 napos volt.
Hát igen, akkor most lesz, lehet, hogy csütörtök elõtt.:( Hát azért, ha hazaért legyetek együtt, hátha, csak aznap reggel lesz...de a hõdet méred akkor látni fogod, mikor volt ovu.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!