Találatok a következő kifejezésre: Ma a nap van (1098 db)

Ma munkaszüneti nap van a németeknél is?

Legjobb válasz: Nem, ma rendes munkanap van, miért lenne egyáltalán munkaszünet? CSAK holnap lesz ünnepnap, ma nincs, egész nap dolgozunk.

Nem, ma rendes munkanap van, miért lenne egyáltalán munkaszünet? CSAK holnap lesz ünnepnap, ma nincs, egész nap dolgozunk.

Mi a véleményetek a 90 napod diétáról? Nehéz? és hasznos egy fogyókúra? Ma kezdtem bele de nagyon gondolkozom hogy abbahagyjam ma fehérje napom van és csak tojást ettem

ma kezdtem bele de nagyon gondolkozom hogy abbahagyjam-e?! vagy folytassam és ne adjam fel!!

Legjobb válasz: gyorsan hagyd abba és inkább olvass utána, hogy miért nem ajánlják...

gyorsan hagyd abba és inkább olvass utána, hogy miért nem ajánlják...
Fogytok tõle.3 hónap után abbahagyjátok, és visszaszedtek többet mint ami le ment.Felejtsétek el ezt a szar diétát.Nekem le ment 15 , és fél év alatt visszajött 25. Ne csináljátok, csak 3 hónapos, egyáltalán nem jó.Pillanatnyilag hatásos, és ösztönöz hogy folytasd, de hülyeség az egész.
Érdemes csinálni, elég hatékony.
Én január 1-tõl csinálom. Nekem hasznos, mert fogyok tõle. Ráadásul, hogy ennyire megválogatom, hogy mit egyek, így felhagytam a nasizásokkal is és kezdem észrevenni, hogy kevesebb adag kajával is jól lakom. Ha elfogadsz, egy tanácsot, akkor egy kicsit alakítsd át a diétát. Azt írod, hogy ma még csak tojást ettél. Nos, nekem úgy néz ki a fehérjenapom: reggeli 3 narancs, ebéd: sült csirke, természetesen kenyér nélkül. Vacsorára tej + tojás. Ebéd meg vacsora közt meg ettem egy kevés sajtot. Dolgozom és tanulok is, nem bírnám a koplalást :) A diéta lényege, hogy mivel egyfajta élelmiszert eszel, azt könnyebben emészti meg a szervezet. Víznapot még nem tartottam, azt majd egy lustulós hétvégére tervezem :) Ha kérdésed van, akkor írj nyugodtan privátot :)
Nekem is...:S 1 és fél hónap alatt ment le 15 kiló 54 kiló voltam... most 78...
Én is ugyan így vagyok. 2 nap múlva újra teszt.
A kérdező hozzászólása: ha kajálok akkor elmúlik a fej fájásom.
A kérdező hozzászólása: Most néha elég rendesen görcsöl a hasam az lenne a normális ha a napokban meg is jönne.Te érzel valami tünetet?
Mindjárt megjön érzésem van, néha fájdogál a hasam, meg szúr a petefészkem. Én sem értem, hogy miért negatív. :( Az a furcsa, hogy nekem soha nem szokott késni, max 2 napot. Szinte óramû pontos. Nem rég hagytam abba a gyógyszert, de utána is mindig megjött rendesen az elmúlt 3 hónapban, csak most nem. Stressz, betegség, soha nem befolyásolta eddig sem. Nem értem. Igaz, hogy mi aktívan nem is voltunk rajta a dolgon, viszont megszakítással védekeztünk, és anno a fiam is így csúszott be, ezért gondolok rá. Ráadásul a munkahelyemrõl is ki akarnak rúgni, a terhesség pedig ezt is megoldaná. Totál kivagyok. Hétfõn doki.
A kérdező hozzászólása: Ne idegeskedj, ha baba van annak csak örüljetek biztosan jut neki is szeretet bõven:) Meg ha amúgy is ki akarnak rúgni akkor tényleg meg lenne oldva, mert otthon lennél a babával. Nekem belenyilall a petefészkembe meg nem rég mértem hõmet és 37 tegnap 36, 9 -e körül mozog.Hát én nagyon remélem, hogy baba lesz mi sem terveztük, de ha jön akkor örülünk neki.Tényleg nyugodj meg, mert ha baba van az neki se jó, ha meg nincs akkor ez miatt is késhet pluszba.:) Bennem is van izgalom ezen jár az agyam csak.Párom szerint úgyis megjön:o)Írj ám, hogy mi a helyzet én is írok:)
Mindenféleképpen írok majd. :) Hát drukkolok mind2-õnknek.
A kérdező hozzászólása: Én is szurkolok magunknak:D
A kérdező hozzászólása: fél9kor reggeliztem megint ettem egy szendvicset, mert éhes lettem.
Én álmos vagyok. Talán még ez utalhat a babára. De ennyi.
A kérdező hozzászólása: igen álmosság az utal rá.:) remélem lesz babád:)
Remélem Neked is. És ha lesz, majd a terhességet is együtt csinálhatjuk. :) Bár eléggé el vagyok keseredve. :( Azt hittem ma + lett a teszt. Tényleg, te teszteltél ma?
Szóval + lesz... :) Elírtam.
A kérdező hozzászólása: ma nem teszteltem csak tegnap. Hát jó lenne azok lennénk és akkor mindig megtárgyalnánk ki hogy van stb stb. :)
A kérdező hozzászólása: küldtem üzit neked:)
A kérdező hozzászólása: Nekem 3 napja már folyamatosan fáj a fejem.Nem szokott pedig.
A kérdező hozzászólása: szia! Nekem sem jött még meg.Nem értem akkor miért negatív a tesztünk.Bár késést sok minden okoz pl stressz de apró jele sincs annak hogy meg akarna jönni.
A kérdező hozzászólása: ha szeretnél babát akkor szurkolok:) okés 2 nap múlva megint tesztelek:) majd írj, hogy mi volt:)
Igaziból annyira nem vagyunk rajta a baba dolgon, bár becsúszhatott, igaziból nem bánnám. Neked vannak valamilyen tüneteid? Elsõ voltam.
A kérdező hozzászólása: Én már két héttel a várt menstruáció elõtt éreztem tüneteket. fájt a fejem, több napig szurkált enyhén görcsölgetett a hasam.sok a savam.van amikor este is hányingerem van meg reggel is.feszült a hasam keveset tudtam enni. mára már ezek a tünetek elmaradnak.az émelygés fej fájás sav fáradékonyság(egész nap aludnék) hideg rázás ezek a tünetek maradtak meg.Neked?
Nekem mindjárt megjön érzésem van, de nem jön, fejfájás, hasszurka. 28-án kellett volna megjönnie, ma teszteltem, de - lett, nem tudom, hogy lehet-e, hogy még is terhes vagyok.
A kérdező hozzászólása: Hát nem tudom szerintem te is várjál pár napot aztán elválik.hogy lesz baba vagy sem. Amit én csináltam teszt csíkot nincs is rajta hányas érzékenységû :-/ Olvastam már olyat is, hogy egy csajszinak nem mutatta ki teszt, hogy terhes és a véreredmény mutatta csak ki neki.Amíg nem jön meg szerintem van rá esélyünk.
Igen, még én is reménykedem, holnap reggel tesztelek megint, ha az is - lesz, és továbbra sem jön meg, akkor hétfõn doki.
A kérdező hozzászólása: Én is tesztelek holnap és majd kiderül mi lesz. Remélem nincs semmi bajunk és nem azért késik. Majd írd meg az eredményt én is megírom.
A kérdező hozzászólása: Csináltam ma is egyet reggeli 1. vizeletbõl de negatív:( Kicsit elmosódva látszik ez az egy csík. Szerinted reménykedjek még?
Persze, amíg nem jön meg, addig reménykedjünk!!! Ne add fel, lehet, hogy késõbb fogant! Én holnap reggel tesztelek megint. Ha az is - lesz, és a hétvégén sem jön meg, akkor hétfõn doki, szerintem tégy te is így. :) Még bármi lehet!!!
A kérdező hozzászólása: Okés:) bár nekem a doki nehéz ügy, mert még csak most költöztünk külföldre, de majd megoldom valahogy:) Kiwi vagyok ám az eredményedre:)
Én is. :) Holnap ilyenkor már többet tudunk.
A kérdező hozzászólása: ezt is olvastam: Szia! Nekem a terheségem alatt 4 negatív terheségitesztem volt még is terhes voltam 3 éves a lányom! A 2. terheségi teszt után mentem orvoshoz aki azt mondta halucinálok! 1 hét mulva még egy terhességi teszt negatív akkor is orvos aki már gratulált! Majd már tul voltam a harmadik hónapon mikor mindenki azal jött nekem hogy eltettem e a pozitívos terheségi tesztett emlékbe? Hát nekem olyan nem volt így vettem még egy terheségi tesztett majd megcsináltam és az is negatív lett! Szóval inkább orvoshoz menny és csináltassál vérvétel alapján terheségi tesztett! Én ha legközelebb nem fogok ilyesmivel kilódni az biztos!
Szia! Most teszteltem, megint - lett. Most már nem tudom, hogy mi van... Még mindig nem jött meg. Hát nem tudom, ha más nem, akkor hétfõn doki. Nálad mi a helyzet?
Végül lett baba a - tesztek után? Hasonlóan vagyok most én!

Ma idővihar van : Mit teszel ellene, hogy másik idősíkba kerülj ma a nap folyamán?

Nyilvánvaló térbeli elmozdulásnak voltak tanúi Nagy-Britanniában a bedfordshire-i család tagjai - anya, apa és két fiatal lány - 1992. augusztus 8-án... "Csak ritkán szólnak híradások azokról a furcsa, megmagyarázhatatlan, tér- és időbeli történésekről, amelyekre a tudomány még nem tud magyarázatot adni. Ezek az anomáliák, vagy ahogyan nevezik: időviharok, sokszor családi legendákká válnak, legtöbb esetben " Egyértelműen idővihar van ma !

Legjobb válasz: Jó lenne értelmes kérdéseket is olvasni. szmájli

Helló! Én vagyok a Doktor! Megmentek mindenkit az idõvihartól, csak fussatok! Mindjárt jön Clara is... .
Jó lenne értelmes kérdéseket is olvasni. szmájli
Én megtanítanálak helyesen írni. De a vihar miatt már nincs rá idõ. :DDD
Ha nem állítod át az órát megúszod az idõvihart
Az idõvihar sajnos elmaradt, de nem kell szomorkodni, mert hamarosan újabb izgalmak jönnek. November 23-án ugyanis idegen invázió lesz.
1. Igen, ma reggel nagy köd volt felénk, de ennyi. 2. Nem érzékeltem semmi furcsát ma. 3. Már itthon csücsülök biztonságban, és még mindig október 26. van, nem több héttel késõbb, úgyhogy nincs félnivalóm. 4. Mi ez a baromság már megint?
könyörgök csak idõvihart Ne istenem már megint? Nemár lenne már világvége nem bánnám. :D
ertelmes valaszokat ertelmes kerdesre lehet adni. erre az agyremre eleg nehez...
Boldog viharnapot! :) )))) http://www.youtube.com/watch?v=SCnBkA9ipZE
Csak egy módon éled tùl. Jelentkezz a pszihiátrián gyógykezelésre.
tanuljáááááá mer hétfõn a tanár majd azt mondja felelés után, üj le pistike egggggyes!!!!!!:)
A kérdező hozzászólása: Jó lenne értelmes válaszokat is olvasni -.-
Ez lehet az alapja a Primeval nevû sorozatnak :D

Nemrég kezdtem a 90 napost, ma keményítő napom van, de megettem 2 szelet rántott sajtot. Nagyon bezavartam vele, ugye? :/

Legjobb válasz: Igen,és gondolom még az elején vagy!Ha keményitö nap van akkor az van

Igen, és gondolom még az elején vagy!Ha keményitö nap van akkor az van
100%-ig egyet értek 17:53-al butaság bele kezdeni, és nem értem miért nem értik meg, de majd rá jönnek a maguk kárán!:S Ha kicsit ésszerûen át gondolnátok, rá jönnétek, hogy nem okés az egész!
A rengeteg nevet viselõ, legtöbbször semmilyen haszonnal nemjáró, hókusz-pókusz felesleges önsanyargatás! Legjobb módszer amit bátran ajánlok bárkinek: döntse el hány %-ot akar leadni a saját testsúlyából, annyi %-ot vegyen le a napi kaja mennyiségbõl! Három hónap alatt leadtam tíz kilót, ami plussz haszon, már nem is igénylem a több kaját! Egyetlen feltétel: megfelelõ önakarat!
A 90 napos diétának amúgy sincs semmi értelme. Csupa szénhidrátot viszel be és csak egy nap fehérjét, ami azt jelenti, hogy a fehérje szükségletedet az izmaidból fogja pótolni a szervezeted. Könnyebb leszel, de csak azért mert izomból fogysz. De nem folytatom, annyi helyen le írtuk már.
ha nem tartod be pontosan a dolgokat, akkor miért csinálod???így nem lesz semmi értelme, hogy csinálod, mert nem fog használni

Elvileg a napokban van peteérésem, és ma reggel enyhe vérzésem van mitöl lehet?

Legjobb válasz: Lehetséges hogy megrepedt a tüszõ. Legyetek együtt ma is!!!

Lehetséges hogy megrepedt a tüszõ. Legyetek együtt ma is!!!

Ma milyen nap van a buszmenetrend szempontjából, munkaszüneti nap?

Vagy szabad nap, vagy a hét első m.napját megelőző nap? Köszi.

Nyers uborkát bármelyik napon ehetek? Ma protein napom van de most azt nassolok. A héját le kéne pucolnom?

Szememre is teszek párat, hátha eltünteti a kis karikákat!:)

Legjobb válasz: Én szoktam enni:) Kiv gyümölcs napon! Egyébként a 90napos leírása szerint lehet enni nyers salátát.

Én szoktam enni:) Kiv gyümölcs napon! Egyébként a 90napos leírása szerint lehet enni nyers salátát.
Ehetsz nyugodtan nyers ubit, a háját ha nem akarod nem fontos megpucolni. Sõt én protein napon tejfölös uborkasalit szoktam csinálni, keményítõ napon meg csak szimpla eceteset, cukor nélkûl.
héja, elírtam :-)

Ha ma "száraz" napom van, akkor tegnap volt a peteérésem?

A ciklusom 14. napján volt utoljára tojásfehérjés nyákom. Ma nincs semmilyen folyásom. Ezekszerint tegnap volt a peteérésem? Ha tegnapel?tt és tegnap voltunk együtt, elméletben elkaphattuk az ideális id?t?

Legjobb válasz: Az idõzítés jó volt szerintem,ne izgulj!Igen,azt hiszem hogy tegnap lehetettt a péd.Úgy tudom hogy a "tojásfehérjés napok" utolsó napján van a pé.

Az idõzítés jó volt szerintem, ne izgulj!Igen, azt hiszem hogy tegnap lehetettt a péd.Úgy tudom hogy a "tojásfehérjés napok" utolsó napján van a pé.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen! :)

Ma szénhidrát napom van és ebédre krumplis tésztát ettem 3kor meg gofrit eper dzsemmel. Vétkeztem? , mert szerintem a gofri tészta, a krumplis tésztában nagyon kevés "krumpli" volt.

Legjobb válasz: Szerintem igen, még ha kicsit is,de az elég, hogy a fogyást párhétre lelassítsa.A krumpils tészta nem jó,még ha kevés fõtt krumpli is van bene, mert akor is az keményítõ napra való!! És a diétának épp a szétválasztás a lényege!A gofri az elment:-)

Szerintem igen, még ha kicsit is, de az elég, hogy a fogyást párhétre lelassítsa.A krumpils tészta nem jó, még ha kevés fõtt krumpli is van bene, mert akor is az keményítõ napra való!! És a diétának épp a szétválasztás a lényege!A gofri az elment:-)
tényleg lelassul a fogyás, ha valaki olyat eszik, amit nem lett volna szabad?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!