Találatok a következő kifejezésre: Ma a majd leszakad a reggeli (2 db)

Ma a derekam majd leszakad a reggeli hőm is 37 fok volt. Ma kellet volna nem megjönni, sajna valami nyalkás barnás pirosas valami jön de csak nagyon kevés. 6 órája volt egy-két csepnek megfelelő. Lehet a baba?

Már mindenre gondoltam el vagyok keseredve.

Legjobb válasz: A hõd nagyon jó, holnap reggel tessék csinálni egy tesztet... :-) Drukkolok...

A hõd nagyon jó, holnap reggel tessék csinálni egy tesztet... :-) Drukkolok...
szia, szerintem meg fog jönni.ne keseredj el, hátha következõleg sikerül.a barnás-pirosas valamibõl álltalában menzi lesz, sajnos.
A kérdező hozzászólása: Most jelenleg nincs semmi de a derekam..... nagyon fáj.

Elkovettm egy hibat. Mar abban a percben megbantam, de anyukam azt mondja, h ma reggelig talaljak ki vmi buntetestmagamnak, mert ha nem akkor majd o talal ki vmit. Aminek tuti nem lesz jo vege. Most mit tegyek? Gyorsan kene a segitsegetek.

Esetleg vmi tippek.hogy tudnek magamon segiteno.hogy usszam meg a buntetest? Valami olyat varok,ami elviselheto....pl.h ne az legyen,h ne talakozhassak a baratommal es hogy ne jarhassak el hetvegente...kerlek segitsetek:'(

Legjobb válasz: Azért nem mindegy, hogy mit csináltál. Ha csak nem mosogattál el pedig megígérted, akkor elég egy kis plusz házimunka, de ha valami durvát csináltál, akkor valami komolyabb kell...

Azért nem mindegy, hogy mit csináltál. Ha csak nem mosogattál el pedig megígérted, akkor elég egy kis plusz házimunka, de ha valami durvát csináltál, akkor valami komolyabb kell...
Ez azért aranyos, "már abban a percben megbántam":D Ezek szerint csak 1 percet késtél? Büntetésnek kérj egy telefont, hogy hazaszólhass ha késel, ha pedig van, akkor használd is ilyenkor. Ígérd meg anyukádnak, hogy ezentúl betartod a megbeszélt idõpontot és ha valami közbejönne, akkor viszont hazaszólsz.
jaj, gyerekkoromban annyira utáltam ezt a büntetõsdit.. nálunk is volt olyan párszor, hogy azt mondták, válasszam ki én magamnak a büntetést, én ilyenkor mindig azt mondtam, hogy találják ki maguk, nem én akarok büntetést, hanem õk.. ezen persze mindig halálosan kiakadtak. Ha nagyon tartasz anyádtól és mindenképpen ki akarsz találni valamit, mondd neki azt, hogy két hétig nem nézel tv-t. Az manapság már nem olyan fontos, mert felváltotta a számítógép és ha annyira nagyon filmezni akarsz, mg mindig tudsz a neten is.
Hát akkor minimum két hétvégén ne menj el bulizni!Hogy követelhetnéd, hogy elengedjen anyud, ha nem vagy képes hazaérni idõben?
Mondjuk feküdj le idõben.
A hibától függ a büntetés mértéke. Mit mûveltél?
2 hét vezeklõ öv , az sztem nem olyan durva.
6: "Nem vagyok büntetéspárti, " Jó, akkor talán meg kellene dicsérni? Vagy jutalmazni, hogy de jó kislányom, legközelebb se tartsd be azt amiben megállapodtunk?
Nem vagyok büntetéspárti, valószínûleg elég, sõt túl nagy büntetés, hogy anyád az. Én valami nagyon enyhét mondanék, ami nem is igazán büntetés (pl. hogy másnap viszont nagyon korán már otthon ülsz). Persze Te ismered a személyiségét, gondolom, az enyhét is megvétózná... De azért ne tegyél magadnak keresztbe nagyon.
Mennyi idõs vagy?
Vállalj el takarítást otthon, vagy fõzést. Amúgy hogy lehet ilyen hülyeségért büntetni? Mikor mentél haza? Este 7 helyett 7 óra 1 perckor?
Nekem is az jutott eszembe, kicsit ellentmondásos az, hogy késtél, de abban a percben megbántad. Abban a percben, mikor eldöntötted, hogy nem érsz haza idõben, vagy abban a percben, amikor hazaértél és anyukád összehúzott szemöldökkel, ébren, aggódva várt? Mert az sem mindegy. Igaz, hogy most már biztos megkaptad a büntit, akármi lett is az, de mondjuk felajánlhattad volna, hogy két hétig te mosogatsz, vagy ilyesmi.
A kérdező hozzászólása: Nemm ertem haza idoben...
1 hónapig te takarítasz. más dolgod úgysincs addig a haverozáson kívül. csillogjon a lakás! hajrá :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!