Találatok a következő kifejezésre: Ma a azt mondta (562 db)

Nem értem! Az utolso mensi szerint 24 hetes vagyok, a nögyógyászom szerint 25 hetes vagyok! A védönö ma mégis azt mondta hogy csak 23 hetes kismama vagyok! Most akkor hány hetes vagyok?

Augusztus 23-án volt meg az utcso mensim akkor most számoljam ki?

Legjobb válasz: Szia, nem tudom hogy számolják, de én ma vagyok kereken 24 hetes, és aug. 25. az utsó mensi, jún.1-re vagyok kiírva. Boldog Babavárást!

Szia, nem tudom hogy számolják, de én ma vagyok kereken 24 hetes, és aug. 25. az utsó mensi, jún.1-re vagyok kiírva. Boldog Babavárást!
http://www.naptarak.com/naptarak_terhesseg.html Az utolsó szerint 24+2 hetes vagy, a doki gondolom az UH méretek alapján kalkulál többet. A védõnõt nem értem, nem hiszem, hogy annyira "amatõr", hogy nem tudja, hogy kell számolni. Az meg egy külön történet, hogy a védõnõnek a terhességi heteket a doki által írtak szerint kell tudomásul vennie, és nem hiszem, hogy ezt neki felül kell bírálni.
Nekem az orvosom azt mondta hogy a kórházi uh amit kimutatott dátum ahhoz kell számolni.Nekem pl.van 3 dátumom amire "kivagyok írva" de a kórházi uh-t nézem így tudom majdnem biztosan hány hetes vagyok.Kellemes babavárást:) 37 heteske
Szia! Az utolsó menstruáció elsõ napjától kell számolni a heteket! Az augusztus 23 az az elsõ napja volt a mensidnek?
A kérdező hozzászólása: Igen az volt a mensim elsö napja!
Szia, Számolva 24w2ds vagy, méret szerint lehetsz 25, de a harmadik 23 sehogy sem stimmel...(22re azt mondom belefér, de a 23?) Nem lehet, hogy a védõnõ levonta a 2hét nemterhes terhességed? Mert ott a méretek alapján lehetne, de ott is a számolttól kéne néznie... Szerintem maradj a 24hetesnél:) azt tudod számolni, a méretek meg változnak +-:) 20heteske:) (méret alapján 22heteske)
szia, nekem 3, 5 hét különbség van a 2 dátum között!!! szóval ne aggódj amiatt a 2 hét miatt, majd jön amikor akar a baba. De szerintem az uh szerintit nézd

A barátnőm ma lehejcsizett, azt mondta "olyan hejcsi vagy", elgondolkoztam a szakításon is. Ti mit tennétek?

Legjobb válasz: ez egy ostobaság. te ismered a lányt, fogalmunk sincs, hogy csak viccbõl mondtam, meg amúgy milyen személyiség - ebbõl kifolyólag, szereted, megbecsülnéd-e vagy sem. ez alapján te dönts......

ez egy ostobaság. te ismered a lányt, fogalmunk sincs, hogy csak viccbõl mondtam, meg amúgy milyen személyiség - ebbõl kifolyólag, szereted, megbecsülnéd-e vagy sem. ez alapján te dönts......
Jó érett lehetsz egy kapcsolathoz, ha ez váló ok. Ha egyébként is így szokott beszélni, akkor azt már tudnod kéne, vagy eddig csak dugtatok? Ha meg nem, akkor tuti vicc volt, csak neked nincs humorod. Meg az is szép, hogy még azt se tudod eldönteni, hogy akkor nálad ez válóok vagy sem, mond valamit a barátnõd, te meg idõt kérsz és kiírod ide, aztán majd a válszok alapján eldöntöd, hogy ideges legyél-e vagy sem.. Szép...
Gondolom nem azért, mert azt mondta, hanem mert ribanc nyelven mondta.
Örülj, hogy nem azt mondta: olyan csúnycsi vagy! Ha az zavar ahogyan mondta, megkérheted szépen, hogy ne így fejezze ki magát, mert nyelvtanilag helytelen (persze ezt õ is tudja, nem hiszem hogy komolyból mondta így, hülyülésbõl lehet vicces). Másrészt tartalmilag ha ez zavar téged, ott már baj van!
Ha nem viccbõl beszélt így, akkor egybõl hagynám ott :D
helyes
most várj azért akarod kidobni mert azt mondta h 'olyan hejcsi vagy' ami azt jelenti h olyan helyes vagy? ezért?ez én nem értem túl öreg lennék? :D
én se tudom mit jelent! :O
Mi az isten az a "hejcsi"? Én azt se tudom, mit jelent, így ha nekem ezt mondaná a barátnõm, csak pislognék, hogy mi van.
Ó b+! Szóval hogy ez azt jelenti, hogy helyes! Hát ha az én barátnõm így beszélne velem tuti megmondanám neki, hogy ezt nagyon sürgõsen fejezze be, mert nem bírom az ilyen "kajcsi, szüncsi, szülcsi napcsi" stb. stílusban beszélõ embereket. De amúgy nem értem a kérdést, te azért akarsz szakítani a barátnõddel, mert azt mondta helyes vagy? Mégis mit kellett volna mondania, hogy jó legyen? Hogy egy ronda tirpák állat vagy, vagy mi?

Voltam ma nőgyógyásznál, azt mondta lát egy tüszőt, de annak még kb.2nap kell, hogy megrepedjen, de a pg/53-os teszter itthon azt jelezte, hogy most van. (óriás páfrányok) Akkor melyik az igaz?

Legjobb válasz: Hát,szerintem amit az orvos mond,hisz õ látta is! (Bár pár napot õ is tévedhet!) Az a biztos,ha a pároddal ma összebújtok, hisz a kis spermák,akár két három napig is életképesek!

Hát, szerintem amit az orvos mond, hisz õ látta is! (Bár pár napot õ is tévedhet!) Az a biztos, ha a pároddal ma összebújtok, hisz a kis spermák, akár két három napig is életképesek!
Én úgy tudom, hogy a pg53 több napig is párfányos, nemcsak aznap.Én is használom, és nekem is több napig olyan ovu.-kor és környékén.
A kérdező hozzászólása: köszi:)
Szívesen!:)

Tegnap a barátnőm egy képet készített rólam ahogy aludtam, mára meg azt mondta, h. inkább szakítsunk. Miért lehet ez? :-o

http://kepfeltoltes.hu/view/110506/pic-04784367-12fabe_www.k..

Legjobb válasz: Szép! :D

Szép! :D
Úristen...!!!!GUSZTUSTALAN....
nem tartott magához méltónak, mivel õ még nincsen ilyen szépen kiszõrõzve..nehéz ma már ilyen férfias embereket találni :D
Mert nagyon drága a banán:) ) Egy majom pedig naponta mennyit is eszik??

6, 5 hónapos lesz a lányom és tegnap és ma már azt "mondta" "te-te". Már más mássalhangzót is használnak ilyenkor?

Nyilván ez még nem a TE szó, csak rájött hogy tud más mássalhangzót produkálni. Na de ilyen korán?

Legjobb válasz: Szerintem ez nem korai. Pár hónaposan már sok baba gagyarászik. Az enyém ilyesmiket mondott: gágágá dádádá Gratulálok nektek az elsõ "szóhoz" :)

Szerintem ez nem korai. Pár hónaposan már sok baba gagyarászik. Az enyém ilyesmiket mondott: gágágá dádádá Gratulálok nektek az elsõ "szóhoz" :)
:) majd jön a "de-de" a "ne-ne" , "brrrrrr" .... és társai. Még nem igazi beszéd, de már az alapja ;)
A kérdező hozzászólása: Köszi! :) Annyira kis cuki, csak meglepõdtem.
olyan aranyosak ahogy gagyarásznak.egyre többet fog majd mondani.kisfiam legjobb kompozíciói:ba-bu, ma-ma, te-te, ba-ba-ba, be-bû, mem, jaj-jaj-jaj, aja-aja(két utolsót csak ha nyügös, vagy sír)de sajnos a szótár elveszett. /S/
Szia! Az én fiamnak az ágú a kedvence, azt sûrûn mondja régóta, és az aja-aja az nálunk is a panasz szava.Mostanában mondja hogy brr meg nya, meg sziszeg.nagyon cuki(7 hónapos) /Z/
Egyáltalán nem korai. Nálunk a ke-ke, te-te, ebe-ebe voltak 6 hó körül a slágerek.
A kérdező hozzászólása: Köszi! Igen, ha sír vagy nyûgös, az aja-aja nálunk is megy. ge-ge, gö-gö már egy ideje, csak ez a te-te hirtelen meglepett, de nagyon édi ahogy próbálgatja. :)
Az én 6 hónapos fiam slágerszavai: agyá-agyá (néha úgy hangzik, mintha azt mondaná, hogy: haggyá'), gaga, adadada, abababa, brrrr, hatahata...
Utolsó vagyok és az aja aja nálunk is elõfordul síráskor. J.

Van olyan h elmúlik a hurut? Az a 16 éves lány vagyok aki irta, h köhög egy hónapja meg megvan fázva. Voltam ma tüdőgonzóban azt mondták felsőlégúti fertőzés. Felirtak antibiotikum 5000ft-set.

Hazajöttem köhögtem tiszta hurut voltam, és mire apa meghozta a gyógyszert elmúlt a hurut, de persze azért beszedtem a gyógyszert. Létezik ilyen h csak úgy elmúlik, vagy ez csak egy pillanatnyi elmúlás lenne? Csak mert köhögnöm sem kell meg semmi...

Legjobb válasz: Ha rendesen beszedted az antibiotikumot akkor elvileg nem fog visszatérni. Az persze egy más tészta ha van valami hajlamosító eltérésed. Azonban arra figyelj , hogy végig kell szedni az antibiot még akkor is ha gyógyultnak érzed magad, mert ha idõ elõtt abbahagyod akkor a kórokozó érzéketlenné válhat az antibiotikumra és akkor ki fog újulni.

Ha rendesen beszedted az antibiotikumot akkor elvileg nem fog visszatérni. Az persze egy más tészta ha van valami hajlamosító eltérésed. Azonban arra figyelj , hogy végig kell szedni az antibiot még akkor is ha gyógyultnak érzed magad, mert ha idõ elõtt abbahagyod akkor a kórokozó érzéketlenné válhat az antibiotikumra és akkor ki fog újulni.

31 hetes vagyok. A dokim még egyszer sem néztem meg a méhszájat kézzel, illetve egyszer megnézte ultrahanggal. Ma is azt mondta, hogy ha nincs panaszom, 1 hónap múlva menjek hozzá. Mit gondoltok?

Legjobb válasz: Akkor nem vagyok egyedül a kérdéssel bár igaz én még csak 20 hetes vagyok de engem nekem eddig egyszer sem nézett meg:(azt hallottam hogy ameddig nincs panasz nem "nyulkál" feleslegesen.....de könyörgöm van aki mondja hogy nem lehet érezni ha kinyílik a méhszáj,akkor most mi van???? Boldog babavárást!

Akkor nem vagyok egyedül a kérdéssel bár igaz én még csak 20 hetes vagyok de engem nekem eddig egyszer sem nézett meg:(azt hallottam hogy ameddig nincs panasz nem "nyulkál" feleslegesen.....de könyörgöm van aki mondja hogy nem lehet érezni ha kinyílik a méhszáj, akkor most mi van???? Boldog babavárást!
Szia! 31 hetes vagyok én is, nekem a dokim minden alkalommal megvizsgál kézzel, eddig 3 hetente mentem, most már 2 hetente. De minden orvos más.
A 14.08-as vál.nak üzenem, h felesleges ilyen agresszív, lekezelõ stílusban helyre tenni a másik válaszolót, még ha a te dokid nagy kutya is.És te is olvasd el figyelmesen amit a kérdezõ írt:eddig 1x!!!!!!nézte meg UH-al, manuálisan egyszer sem.Könyörgöm, 31 hetes!!!!És legközelebb 1 hónap múlva kell csak mennie!!!!!Hát milyen doki az ilyen?????Lassan már 2 hetente, a 36.héttõl hetente kellene menni...fogalma sincs a dokinak(és a kérdezõnek sem)hogyan is áll... valójában.Pedig azért nem ártana tudni
14.08-as vagyok és én magánrendelõbe járok és én arra gondoltam....
Sztem az sztk-ban nincs olyan felbontású és minõségû UH készülék, amivel teljes biztonsággal állapítható meg a méhszáj állapota.Legalább is amivel havonta nézegetik az embert, az nem olyan.Magán rendelõben, khzban, illetve a fizetõs vizsgalatokon igen, de, h nem ilyennel néznek a sima terhesrendelésen, az tuti!!!!
12.11esnek: elõször olvass figyelmesebben.... amúgy meg ne te mondd már meg hogy látszik-e Uh-n a méhszáj vagy sem.... az én dokim elég nagykutya a többi közt és ha õ mondja akkor úgy van. meg amúgy is látszik. a szeméremdomb fölé azért nyomják erõsen, mert akkor a méhszájat nézik!!!!
12.11-esnek! Én vagyok az a 31 hetes kismami, aki írt. Én nem azt írtam, hogy 7 hetesen néztek utoljára hüvelyi uh-val, hanem, hogy utoljára akkor vizsgáltak meg hüvelyileg!!! Hüvelyi uh volt a 12. hétig, utána rendszeresen volt/van hasi uh-om! Csak nem tudom, hogy azzal mennyire látják a méhszáj állapotát. Ezért is szeretném kérni, hogy vizsgáljon meg hüvelyileg, vagyis manuálisan! Amúgy sokszor nem értem, hogy mit hogyan tudnak megnézni! Számomra az is nagyon érdekes, hogy a doki rám néz és abból meg tudja állapítani, hogy hány centivel van a köldök fölött a méh fundusa! Érdekes, pedig hozzám sem ért! És rendszeresen beírják a kiskönyvbe, hogy pl 4/K. Szóval tényleg nagyon felületesen szoktak vizsgálni. Persze ha szólnék, hogy igenis szeretném, hogy megnézzen, akkor talán más a helyzet! Holnap megyek uh-ra, akkor megkérdezem a dokit, hogy látja e a méhszáj állapotát. Ha azt mondja nem, akkor legközelebb kérek egy hüvelyi vizsgálatot!
Nagy felbontású UH-nál hasin is látszik a méhszáj.Nekem a dokim hüvelyi UH-on nézi, mert már 16 hetesen nyílt, amit UH-on vettek észre.Vizsgálni hülyeség, amíg a külsõ méhszáj zárt!Nekem belülrõl nyílik és a nyakcsatorna és a külsõ méhszáj zárt.Ezt vizsgálattal nem lehetne érezni.
Utolsónak:az egyik kismama azt írta, h 31 hetes, és utoljára 7!!!!!hetesen nézték meg hüvelyi UH-al.Akkor mivel is látja a doki??????Mert a hasi UH nem alkalmas a méhszáj állapotának ellenõrzésére.De az elsõ vál. kismama sem írta, h hüvelyi UH vizsgálattal nézik neki.
az én elsõ terhességemnél a dokim összesen 2x vizsgált meg kézzel. azt mondta jobb UH géppel látni a méhszájat, amikor ultrahangoz. Tehát látja õ azt attól hogy nem kézzel nézi. Én nem is szerettem volna ha többször megnézi. Én megéreztem simán mikor nyílt a méhszájam , meg el is ment a nyákdugóm is. Bementem és mondta hogy igen kinyílt a méhszáj és még ma szülünk.
A 11.18-as vagyok.Én 2 és fél ujjnyival mentem szülni, és egyáltalán NEM éreztem, h kinyíltam.Uez volt az elsõ babámnál is.Igaz gyorsan is szültem, az elsõt 4, a 2.at bõ 2 óra alatt.
A 11.18-as vagyok.Hogy mit szólók????DÖBBENET!!!!Sokszor hallani arról, h pihenni kell, meg kímélni magát a kismamának, mert picit nyitott a méhszáj.De ezt csak vizsgálattal lehet megállapítani!Direkt megnéztem a kis könyvemet, h engem mikor vizsgált a dokim(tavaly májusban szültem a 2.babát, gondolom azóta ez nem változott)amikor a méhszáj állapotát is megnézte, és ezt fel is írta:14.(3000), 20(3000)., 24(3000)., 28(3000)., 32(3100)., 35.(2100)héten.A baba 37+3 hétre született, ezért nincs több.Szval ez nem normális dolog, h a havi vizsgálat alkalmával(vérnyomás, súlymérés, leletbemutatás, gyors vizeletvizsgálat(a tesztcsíkkal) nem néznek meg, pláne a 28.hét után.Nekem az sztk-s orvos is megcsinálta(kérés és szó nélkül), nem csak a magán(2 dokim volt).
Elsö vagyok!11:18-nak, kíváncsi vagyok a kérdezõ kismama válaszára, mert nekem a dokim azt írja be hogy ZÁRT MÉHSZÁJ:(((
Én is 31 hetes vagyok, nálam is ez a helyzet! Egyszer sem néztek még meg mostanában, utoljára hüvelyi vizsgálatom a 7. héten volt! Én sztk-ba járok, ott pedig úgy vannak vele, hogy idõ elõtt nem piszkálnak meg, ha nincs panasz. Viszont most már szerintem lassan csinálniuk kell ilyen vizsgálatot, mert azt hiszem már ilyenkor szokták nézni, hogy milyen a méhszáj állapota. Én legközelebb 2 hét múlva megyek, ha akkor sem akar megvizsgálni magától, akkor tuti, hogy kérni fogom. Már csak azért is, mert valamit érzek, olyan nyilalló érzés. Kicsit félek, szóval tuti megnézetem magam. Ha nincs panaszod, akkor talán nem lesz gond, ha még egy hónapig nem nézik, de ha aggódsz, menj el hamarabb, az megnyugtat majd! Hogy nyílik a méhszáj, állítólag azt nem lehet mindig megérezni!
Hááát, nekem felületesnek tûnik.Akkor mit ír a kis könyvedbe????Cx:??????Ez egy elég fontos dolog, mivel akár koraszüléshez is vezethet, ha nyílik a méhszáj...én nem merném rábízni magam(és a babámat).Fogadott doki?Ha igen, vagy elõször is beszélj vele és kérdezz rá erre a dologra.De én a helyedben váltanék, még idõben vagy.2 gyerekes anyuka
A kérdező hozzászólása: Az Uh vizsgálat után nekem is azt írta, hogy zárt méhszáj. Szerdán megyek az sztk-ba a táppénzes papír miatt, mostmár rákérdezek, hogy miért nem néz meg. Egyébként 1x azt mondta, hogy ha nincs panaszom, õ nem piszkál feleslegesen.

Hasmenéses virusos betegséggel meddig lesz láz meg hasmenés? Ez a 3 napja hogy lázas meg megy a gyomra. Doki látta azt mondta nem lesz holnapr ma is lázas volt 2 szer. Vigyem vissza?

Legjobb válasz: mármint tegnap látta doki azt mondta ma még tartsam itthon.holnap mehet bõlcsiben .de én nem ugy látom .várjak még vele vagy vigyem vissza

A kérdező hozzászólása: mármint tegnap látta doki azt mondta ma még tartsam itthon.holnap mehet bõlcsiben .de én nem ugy látom .várjak még vele vagy vigyem vissza
Ha ma lázas volt én még nem vinném. Vissza vinni felesleges, pláne ha tudod, hogy amúgyis járvány van a bölcsiben, hívd fel a dokit, hogy még maradnátok 1-2 napot, mert úgy látod, hogy nincs még teljesen jól a gyerek.
Nálunk láz ugyan nem volt, de a hasa 3 napig ment, 20 percenként. Gondolhatod... Láz után még 3 napot illõ otthon maradni, legalábbis nálunk a doki úgy írja ki a gyereket, hogy közösségbe 3 lázmentes nap után mehet. Hasmenéssel meg egyértelmû ne vidd.
Fel. Es kerj bocsanatot.
Igen! Ha nem esetleg egyelõre nem is akar veled beszélni, legalább látja, hogy megbántad.
Igen. Ha tudod, hogy nem volt igazad, és megbántottad a férjedet, mindenképp beszélj vele. Drukkolok, hogy minden rendben legyen!
kemény dolog!!hát lehet!vagy egy sms!!
Igen!!! Fel kell hívnod, és tisztázni kell a dolgot!Ne aludj el haraggal semmiképpen, beszéljétek meg! És ugye megírod, hogy mi történt?! Én is szorítok, így ismeretlenül is!
Igen, hívd fel. Mondd meg neki, hogy nagyon sajnálod és hogy igaza volt. És hogy nem akarod elveszíteni mert szereted. :) Sok sikert!
Mindenkepp hivd fel! Ez nem lehet kerdes!
Mi az, ma az összeveszõs este van? Én is összevesztem a férjemmel, õ is elment. Mentem utána, de nem találtam meg. Bolyongtam kicsit a környéken, egyszer eljöttem a lakás alatt, akkor láttam, hogy ég a villany a konyhában. Visszajött, de most õ van megsértõdve. Teszem hozzá, nem jogosan.
kérdés hogy miért mondtad neki hogy ne jöjjön vissza többet és menynire gondoltad komolyan
Nem hiszem hogy komolyan gondolta hogy elhagy. Bizonyára nagyon dühös és sértett az önérzetében. Személyesen rendezzétek a nézet eltérést semmi képen sem telefonon. Nyugodtan üljetek le beszélni. Kérjetek elnézést egymástól és lépjetek tovább. Mi lenne a világgal ha minden kapcsolat ilyen egyszerûen szét menne? Nyugi nem lesz semmi baj.
Az a helyzet kérdezõ, hogy ha nekem csak egyszer is ilyet mondana a férjem, azon nyomban vége lenne. Nem lenne még egy esély, mert aki ilyet tud mondani, az ÉN véleményem szerint (nem kell egyetérteni, a saját véleményemet írom) nem szeret. Én meg nem akarok olyannal élni, aki nem szeret. És ezen a bocsánatkérés sem segít. Meg lehet bántani a másikat, lehet bocsánatot kérni, meg kell tudni bocsátani, ezek természetes dolgok - de van egy határ, és ez bõven túlmegy ezen a határon.
jól tetted hogy felhívtad! próbálj meg tanulni az esetbõl, és legközelebb, mikor érzed, hogy kezded elveszíteni az önuralmad, gondolj erre az estére, hogy milyen pocsékul éreznéd magad. nagyon régi tanács, hogy számolj tízig, egyszerû is, de nincs jobb :) sok sikert!
Azért amikor legközelebb beszéltek, említsd meg neki, hogy sajnos ilyen vagy, és te sem szereted ezt, csak annyit kérj, hogy ne vegyen ilyenkor komolyan, mert pár perc múlva mindig megbánod amit mondtál, vagy csináltál. Az más, ha tudja magától, és megint más, ha el is mondod neki. Nálam a férjem mindenre nemet mond. Tökre kiakadtam már egyszer kétszer, de közben rájöttem, attól függetlenül nem mindig az a nem lesz amit õ mondott. Csak rosszul esik, de mostmár feldolgoztam, és ha valamit mondok neki, felkészítem magam, a nemre, és már nem akadok ki, mert tudom késõbb megbeszéljük normálisan. Ilyen és kész. Értem nálatok te vagy akitõl ki lehet akadni. Ilyenek elõfordulnak, de ha fel van dolgozva, meg van beszélve, el van fogadva, akkor egyáltalán nem kell különválástól tartani.
Az utolsónál a pont:)
Kedves Mindenki! Mi a Párommal egy szabályt állítottunk fel: SOHA ne váljunk el(legyen szó esti elalvásról, vagy munkába menésrõl) haraggal. És jól tartjuk is, mindig megbékélünk a másikkal a végén. Szerintem ez jó dolog, és fontos is. 22N
A kérdező hozzászólása: Köszönöm:) Jó, hogy nem támadtatok, hanem még a butaságom ellenére is kedvesen válaszoltatok.
A kérdező hozzászólása: Kedves utolsó, igazad van:) Õ is ezt mondta, hogy tudja milyen vagyok. De azért beparáztam rendesen.Bár meg is érdemeltem.
Szerintem ne aggódj a házasság miatt, a férjed biztosan ismer, mint a rossz pénzt, tudja, hogy hirtelen haragodban hetet-havat összehordasz, amit nem kell komolyan venni. :)
A kérdező hozzászólása: Felhívtam és elmondtam sajnálom, nagyon kedves volt, azt mondta semmi gond nincs, nem akart összecuccolni, csak ideges lett, mert rosszul esett neki, hogy elzavartam.Ezt meg is értem, forditott helyzetben én is kiakadnék. Jobban kell vigyáznom a házasságomra, most már megtanultam a leckét. Nagyon köszönöm, hogy ilyen kedvesek vagytok. Nem gondoltam komolyan amit mondtam neki, de sajnos nagyon hirtelen haragú vagyok. Csinálom itt a gondokat magamnak, aztán meg idegeskedhetek a hülyeségem miatt.Jó hogy ilyen megértõ, más már lehet elhagyott volna.Kedves másik összeveszõs válaszoló, remélem megbékéltek Ti is, nagyon rosszul éreztem magam, de megnyugodhatok végre. Köszi mégegyszer a válaszokat.:)
22:43-as vagyok. Írd meg tényleg, mi lett, drukkolunk.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat, igazatok van felhívom csak félek, hogy komolyan gondolta azt hogy összepakol:( köszönöm a drukkolást is:)
A kérdező hozzászólása: 09:34 értem amit mondasz, nálad ez már válási oknak számitana, nincs ezzel baj, mindenkinek más a tûréshatára ilyen esetekben.Nagyon szeretem Õt, szerencsére nálam nincs összefüggés vitában a mondandóm és az érzelmeim között.Tudom csúnyán viselkedtem és ezt szégyellem is rendesen, ennek ellenére köszönöm a válaszodat és mindenki másét is. Kell a negatív és a pozitiv kritika is, hogy át tudjam értékelni a dolgokat. Minden jót Nektek:)

Ma írta fel a doki a Milligest tablettát. Azt mondta ma kezdhetem szedni és nem baj, hogy szombaton jött meg. Vajon nem baj?

Legjobb válasz: Szia! Nekem is Milligest tablettát írt fel az orvosom(2hete) és azt mondta h a mensen elsõ vagy ötödik napján kell elkezdeni...mivel az elsõn már túlvagy várd meg az ötödiket! :)

Szia! Nekem is Milligest tablettát írt fel az orvosom(2hete) és azt mondta h a mensen elsõ vagy ötödik napján kell elkezdeni...mivel az elsõn már túlvagy várd meg az ötödiket! :)
kiegészítõ védekezés mindenképpen szükséges a második levél elkezdéséig, akkor is ha a mensi elsõ napján kezdted el szedni.
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszi!:) Elkezdtem szedni, de tudom h.most nem 100%-os a védettség.
Szia! Nekem egy nagyon távoli rokonom nõgyógyás és megkérdeztem tõle, és mondta hogy nyugodtan szedheted vagy az 1. naptól vagy az 5. naptól! Csak az a lényeg hogy akkor kell elkezdeni amikor megvan a mensesed! :)
Magyarul, akkor hiába szednéd, nem lennél védett, azonban ha megvárod a köv. mensid elsõ napját, és akkor szednéd be, rögtön védett lennél!
A kérdező hozzászólása: Konkrétan azt mondta, hogy szedjem mától de a hatására várjak 1 hónapot.Szóval kiegészítõ védekezést ajánlott...
Hali, én is Milligestet szedek, 8 hónapja. nekem határozottan azt mondta a doki, hogy a menses elsõ napján kell elkezdeni szedni. meg minden más ismerõsömnek is így kellett. fura, hogy a tiéd ezt mondta, jó ok orvos, fehér köpenyes isten meg minden, de õk is tudnak baromságokat beszélni, hajaj.. sztem várd ki inkább a mensesed elsõ napját.
De ha a tájékoztató szerint szedné be akkor most kéne várjon még egy hónapot h el tudja kezdeni a gyógyszer szedését...ezért mondta nekem is a nõgyógyás h az 5. napon is elkezdhetem szedni a tablettát csak akkor kiegészítõ védekezés kell amíg el nem fogy az elsõ levél! :) Dotti
Én a tájékoztató szerint szedném. Ha nem az 1. napon veszed be, késõbb alakul ki a hatása.
A kérdező hozzászólása: Szia.20 éves.Te?
Am. hány éves vagy? Elsõ válaszoló Dotti :)
ja és sajnos énis lecsúsztam 1 hónapja a mensim elsõ napjáról (akkor tudtam volna elkezdeni szedni) és csak most tudtam elkezdeni. Én azt mondom jobb a béke, várd meg azt az egy hónapot, nem dõl össze a világ:-) elõzõ válaszoló

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!