Találatok a következő kifejezésre: Ma a azt mondta (552 db)

Nem értem! Az utolso mensi szerint 24 hetes vagyok, a nögyógyászom szerint 25 hetes vagyok! A védönö ma mégis azt mondta hogy csak 23 hetes kismama vagyok! Most akkor hány hetes vagyok?

Augusztus 23-án volt meg az utcso mensim akkor most számoljam ki?

Legjobb válasz: Szia, nem tudom hogy számolják, de én ma vagyok kereken 24 hetes, és aug. 25. az utsó mensi, jún.1-re vagyok kiírva. Boldog Babavárást!

Szia, nem tudom hogy számolják, de én ma vagyok kereken 24 hetes, és aug. 25. az utsó mensi, jún.1-re vagyok kiírva. Boldog Babavárást!
http://www.naptarak.com/naptarak_terhesseg.html Az utolsó szerint 24+2 hetes vagy, a doki gondolom az UH méretek alapján kalkulál többet. A védõnõt nem értem, nem hiszem, hogy annyira "amatõr", hogy nem tudja, hogy kell számolni. Az meg egy külön történet, hogy a védõnõnek a terhességi heteket a doki által írtak szerint kell tudomásul vennie, és nem hiszem, hogy ezt neki felül kell bírálni.
Nekem az orvosom azt mondta hogy a kórházi uh amit kimutatott dátum ahhoz kell számolni.Nekem pl.van 3 dátumom amire "kivagyok írva" de a kórházi uh-t nézem így tudom majdnem biztosan hány hetes vagyok.Kellemes babavárást:) 37 heteske
Szia! Az utolsó menstruáció elsõ napjától kell számolni a heteket! Az augusztus 23 az az elsõ napja volt a mensidnek?
A kérdező hozzászólása: Igen az volt a mensim elsö napja!
Szia, Számolva 24w2ds vagy, méret szerint lehetsz 25, de a harmadik 23 sehogy sem stimmel...(22re azt mondom belefér, de a 23?) Nem lehet, hogy a védõnõ levonta a 2hét nemterhes terhességed? Mert ott a méretek alapján lehetne, de ott is a számolttól kéne néznie... Szerintem maradj a 24hetesnél:) azt tudod számolni, a méretek meg változnak +-:) 20heteske:) (méret alapján 22heteske)
szia, nekem 3, 5 hét különbség van a 2 dátum között!!! szóval ne aggódj amiatt a 2 hét miatt, majd jön amikor akar a baba. De szerintem az uh szerintit nézd

A barátnőm ma lehejcsizett, azt mondta "olyan hejcsi vagy", elgondolkoztam a szakításon is. Ti mit tennétek?

Legjobb válasz: ez egy ostobaság. te ismered a lányt, fogalmunk sincs, hogy csak viccbõl mondtam, meg amúgy milyen személyiség - ebbõl kifolyólag, szereted, megbecsülnéd-e vagy sem. ez alapján te dönts......

ez egy ostobaság. te ismered a lányt, fogalmunk sincs, hogy csak viccbõl mondtam, meg amúgy milyen személyiség - ebbõl kifolyólag, szereted, megbecsülnéd-e vagy sem. ez alapján te dönts......
Jó érett lehetsz egy kapcsolathoz, ha ez váló ok. Ha egyébként is így szokott beszélni, akkor azt már tudnod kéne, vagy eddig csak dugtatok? Ha meg nem, akkor tuti vicc volt, csak neked nincs humorod. Meg az is szép, hogy még azt se tudod eldönteni, hogy akkor nálad ez válóok vagy sem, mond valamit a barátnõd, te meg idõt kérsz és kiírod ide, aztán majd a válszok alapján eldöntöd, hogy ideges legyél-e vagy sem.. Szép...
Gondolom nem azért, mert azt mondta, hanem mert ribanc nyelven mondta.
Örülj, hogy nem azt mondta: olyan csúnycsi vagy! Ha az zavar ahogyan mondta, megkérheted szépen, hogy ne így fejezze ki magát, mert nyelvtanilag helytelen (persze ezt õ is tudja, nem hiszem hogy komolyból mondta így, hülyülésbõl lehet vicces). Másrészt tartalmilag ha ez zavar téged, ott már baj van!
Ha nem viccbõl beszélt így, akkor egybõl hagynám ott :D
helyes
most várj azért akarod kidobni mert azt mondta h 'olyan hejcsi vagy' ami azt jelenti h olyan helyes vagy? ezért?ez én nem értem túl öreg lennék? :D
én se tudom mit jelent! :O
Mi az isten az a "hejcsi"? Én azt se tudom, mit jelent, így ha nekem ezt mondaná a barátnõm, csak pislognék, hogy mi van.
Ó b+! Szóval hogy ez azt jelenti, hogy helyes! Hát ha az én barátnõm így beszélne velem tuti megmondanám neki, hogy ezt nagyon sürgõsen fejezze be, mert nem bírom az ilyen "kajcsi, szüncsi, szülcsi napcsi" stb. stílusban beszélõ embereket. De amúgy nem értem a kérdést, te azért akarsz szakítani a barátnõddel, mert azt mondta helyes vagy? Mégis mit kellett volna mondania, hogy jó legyen? Hogy egy ronda tirpák állat vagy, vagy mi?

Voltam ma nőgyógyásznál, azt mondta lát egy tüszőt, de annak még kb.2nap kell, hogy megrepedjen, de a pg/53-os teszter itthon azt jelezte, hogy most van. (óriás páfrányok) Akkor melyik az igaz?

Legjobb válasz: Hát,szerintem amit az orvos mond,hisz õ látta is! (Bár pár napot õ is tévedhet!) Az a biztos,ha a pároddal ma összebújtok, hisz a kis spermák,akár két három napig is életképesek!

Hát, szerintem amit az orvos mond, hisz õ látta is! (Bár pár napot õ is tévedhet!) Az a biztos, ha a pároddal ma összebújtok, hisz a kis spermák, akár két három napig is életképesek!
Én úgy tudom, hogy a pg53 több napig is párfányos, nemcsak aznap.Én is használom, és nekem is több napig olyan ovu.-kor és környékén.
A kérdező hozzászólása: köszi:)
Szívesen!:)

Tegnap a barátnőm egy képet készített rólam ahogy aludtam, mára meg azt mondta, h. inkább szakítsunk. Miért lehet ez? :-o

http://kepfeltoltes.hu/view/110506/pic-04784367-12fabe_www.k..

Legjobb válasz: Szép! :D

Szép! :D
Úristen...!!!!GUSZTUSTALAN....
nem tartott magához méltónak, mivel õ még nincsen ilyen szépen kiszõrõzve..nehéz ma már ilyen férfias embereket találni :D
Mert nagyon drága a banán:) ) Egy majom pedig naponta mennyit is eszik??

6, 5 hónapos lesz a lányom és tegnap és ma már azt "mondta" "te-te". Már más mássalhangzót is használnak ilyenkor?

Nyilván ez még nem a TE szó, csak rájött hogy tud más mássalhangzót produkálni. Na de ilyen korán?

Legjobb válasz: Szerintem ez nem korai. Pár hónaposan már sok baba gagyarászik. Az enyém ilyesmiket mondott: gágágá dádádá Gratulálok nektek az elsõ "szóhoz" :)

Szerintem ez nem korai. Pár hónaposan már sok baba gagyarászik. Az enyém ilyesmiket mondott: gágágá dádádá Gratulálok nektek az elsõ "szóhoz" :)
:) majd jön a "de-de" a "ne-ne" , "brrrrrr" .... és társai. Még nem igazi beszéd, de már az alapja ;)
A kérdező hozzászólása: Köszi! :) Annyira kis cuki, csak meglepõdtem.
olyan aranyosak ahogy gagyarásznak.egyre többet fog majd mondani.kisfiam legjobb kompozíciói:ba-bu, ma-ma, te-te, ba-ba-ba, be-bû, mem, jaj-jaj-jaj, aja-aja(két utolsót csak ha nyügös, vagy sír)de sajnos a szótár elveszett. /S/
Szia! Az én fiamnak az ágú a kedvence, azt sûrûn mondja régóta, és az aja-aja az nálunk is a panasz szava.Mostanában mondja hogy brr meg nya, meg sziszeg.nagyon cuki(7 hónapos) /Z/
Egyáltalán nem korai. Nálunk a ke-ke, te-te, ebe-ebe voltak 6 hó körül a slágerek.
A kérdező hozzászólása: Köszi! Igen, ha sír vagy nyûgös, az aja-aja nálunk is megy. ge-ge, gö-gö már egy ideje, csak ez a te-te hirtelen meglepett, de nagyon édi ahogy próbálgatja. :)
Az én 6 hónapos fiam slágerszavai: agyá-agyá (néha úgy hangzik, mintha azt mondaná, hogy: haggyá'), gaga, adadada, abababa, brrrr, hatahata...
Utolsó vagyok és az aja aja nálunk is elõfordul síráskor. J.

Van olyan h elmúlik a hurut? Az a 16 éves lány vagyok aki irta, h köhög egy hónapja meg megvan fázva. Voltam ma tüdőgonzóban azt mondták felsőlégúti fertőzés. Felirtak antibiotikum 5000ft-set.

Hazajöttem köhögtem tiszta hurut voltam, és mire apa meghozta a gyógyszert elmúlt a hurut, de persze azért beszedtem a gyógyszert. Létezik ilyen h csak úgy elmúlik, vagy ez csak egy pillanatnyi elmúlás lenne? Csak mert köhögnöm sem kell meg semmi...

Legjobb válasz: Ha rendesen beszedted az antibiotikumot akkor elvileg nem fog visszatérni. Az persze egy más tészta ha van valami hajlamosító eltérésed. Azonban arra figyelj , hogy végig kell szedni az antibiot még akkor is ha gyógyultnak érzed magad, mert ha idõ elõtt abbahagyod akkor a kórokozó érzéketlenné válhat az antibiotikumra és akkor ki fog újulni.

Ha rendesen beszedted az antibiotikumot akkor elvileg nem fog visszatérni. Az persze egy más tészta ha van valami hajlamosító eltérésed. Azonban arra figyelj , hogy végig kell szedni az antibiot még akkor is ha gyógyultnak érzed magad, mert ha idõ elõtt abbahagyod akkor a kórokozó érzéketlenné válhat az antibiotikumra és akkor ki fog újulni.

31 hetes vagyok. A dokim még egyszer sem néztem meg a méhszájat kézzel, illetve egyszer megnézte ultrahanggal. Ma is azt mondta, hogy ha nincs panaszom, 1 hónap múlva menjek hozzá. Mit gondoltok?

Legjobb válasz: Akkor nem vagyok egyedül a kérdéssel bár igaz én még csak 20 hetes vagyok de engem nekem eddig egyszer sem nézett meg:(azt hallottam hogy ameddig nincs panasz nem "nyulkál" feleslegesen.....de könyörgöm van aki mondja hogy nem lehet érezni ha kinyílik a méhszáj,akkor most mi van???? Boldog babavárást!

Akkor nem vagyok egyedül a kérdéssel bár igaz én még csak 20 hetes vagyok de engem nekem eddig egyszer sem nézett meg:(azt hallottam hogy ameddig nincs panasz nem "nyulkál" feleslegesen.....de könyörgöm van aki mondja hogy nem lehet érezni ha kinyílik a méhszáj, akkor most mi van???? Boldog babavárást!
Szia! 31 hetes vagyok én is, nekem a dokim minden alkalommal megvizsgál kézzel, eddig 3 hetente mentem, most már 2 hetente. De minden orvos más.
A 14.08-as vál.nak üzenem, h felesleges ilyen agresszív, lekezelõ stílusban helyre tenni a másik válaszolót, még ha a te dokid nagy kutya is.És te is olvasd el figyelmesen amit a kérdezõ írt:eddig 1x!!!!!!nézte meg UH-al, manuálisan egyszer sem.Könyörgöm, 31 hetes!!!!És legközelebb 1 hónap múlva kell csak mennie!!!!!Hát milyen doki az ilyen?????Lassan már 2 hetente, a 36.héttõl hetente kellene menni...fogalma sincs a dokinak(és a kérdezõnek sem)hogyan is áll... valójában.Pedig azért nem ártana tudni
14.08-as vagyok és én magánrendelõbe járok és én arra gondoltam....
Sztem az sztk-ban nincs olyan felbontású és minõségû UH készülék, amivel teljes biztonsággal állapítható meg a méhszáj állapota.Legalább is amivel havonta nézegetik az embert, az nem olyan.Magán rendelõben, khzban, illetve a fizetõs vizsgalatokon igen, de, h nem ilyennel néznek a sima terhesrendelésen, az tuti!!!!
12.11esnek: elõször olvass figyelmesebben.... amúgy meg ne te mondd már meg hogy látszik-e Uh-n a méhszáj vagy sem.... az én dokim elég nagykutya a többi közt és ha õ mondja akkor úgy van. meg amúgy is látszik. a szeméremdomb fölé azért nyomják erõsen, mert akkor a méhszájat nézik!!!!
12.11-esnek! Én vagyok az a 31 hetes kismami, aki írt. Én nem azt írtam, hogy 7 hetesen néztek utoljára hüvelyi uh-val, hanem, hogy utoljára akkor vizsgáltak meg hüvelyileg!!! Hüvelyi uh volt a 12. hétig, utána rendszeresen volt/van hasi uh-om! Csak nem tudom, hogy azzal mennyire látják a méhszáj állapotát. Ezért is szeretném kérni, hogy vizsgáljon meg hüvelyileg, vagyis manuálisan! Amúgy sokszor nem értem, hogy mit hogyan tudnak megnézni! Számomra az is nagyon érdekes, hogy a doki rám néz és abból meg tudja állapítani, hogy hány centivel van a köldök fölött a méh fundusa! Érdekes, pedig hozzám sem ért! És rendszeresen beírják a kiskönyvbe, hogy pl 4/K. Szóval tényleg nagyon felületesen szoktak vizsgálni. Persze ha szólnék, hogy igenis szeretném, hogy megnézzen, akkor talán más a helyzet! Holnap megyek uh-ra, akkor megkérdezem a dokit, hogy látja e a méhszáj állapotát. Ha azt mondja nem, akkor legközelebb kérek egy hüvelyi vizsgálatot!
Nagy felbontású UH-nál hasin is látszik a méhszáj.Nekem a dokim hüvelyi UH-on nézi, mert már 16 hetesen nyílt, amit UH-on vettek észre.Vizsgálni hülyeség, amíg a külsõ méhszáj zárt!Nekem belülrõl nyílik és a nyakcsatorna és a külsõ méhszáj zárt.Ezt vizsgálattal nem lehetne érezni.
Utolsónak:az egyik kismama azt írta, h 31 hetes, és utoljára 7!!!!!hetesen nézték meg hüvelyi UH-al.Akkor mivel is látja a doki??????Mert a hasi UH nem alkalmas a méhszáj állapotának ellenõrzésére.De az elsõ vál. kismama sem írta, h hüvelyi UH vizsgálattal nézik neki.
az én elsõ terhességemnél a dokim összesen 2x vizsgált meg kézzel. azt mondta jobb UH géppel látni a méhszájat, amikor ultrahangoz. Tehát látja õ azt attól hogy nem kézzel nézi. Én nem is szerettem volna ha többször megnézi. Én megéreztem simán mikor nyílt a méhszájam , meg el is ment a nyákdugóm is. Bementem és mondta hogy igen kinyílt a méhszáj és még ma szülünk.
A 11.18-as vagyok.Én 2 és fél ujjnyival mentem szülni, és egyáltalán NEM éreztem, h kinyíltam.Uez volt az elsõ babámnál is.Igaz gyorsan is szültem, az elsõt 4, a 2.at bõ 2 óra alatt.
A 11.18-as vagyok.Hogy mit szólók????DÖBBENET!!!!Sokszor hallani arról, h pihenni kell, meg kímélni magát a kismamának, mert picit nyitott a méhszáj.De ezt csak vizsgálattal lehet megállapítani!Direkt megnéztem a kis könyvemet, h engem mikor vizsgált a dokim(tavaly májusban szültem a 2.babát, gondolom azóta ez nem változott)amikor a méhszáj állapotát is megnézte, és ezt fel is írta:14.(3000), 20(3000)., 24(3000)., 28(3000)., 32(3100)., 35.(2100)héten.A baba 37+3 hétre született, ezért nincs több.Szval ez nem normális dolog, h a havi vizsgálat alkalmával(vérnyomás, súlymérés, leletbemutatás, gyors vizeletvizsgálat(a tesztcsíkkal) nem néznek meg, pláne a 28.hét után.Nekem az sztk-s orvos is megcsinálta(kérés és szó nélkül), nem csak a magán(2 dokim volt).
Elsö vagyok!11:18-nak, kíváncsi vagyok a kérdezõ kismama válaszára, mert nekem a dokim azt írja be hogy ZÁRT MÉHSZÁJ:(((
Én is 31 hetes vagyok, nálam is ez a helyzet! Egyszer sem néztek még meg mostanában, utoljára hüvelyi vizsgálatom a 7. héten volt! Én sztk-ba járok, ott pedig úgy vannak vele, hogy idõ elõtt nem piszkálnak meg, ha nincs panasz. Viszont most már szerintem lassan csinálniuk kell ilyen vizsgálatot, mert azt hiszem már ilyenkor szokták nézni, hogy milyen a méhszáj állapota. Én legközelebb 2 hét múlva megyek, ha akkor sem akar megvizsgálni magától, akkor tuti, hogy kérni fogom. Már csak azért is, mert valamit érzek, olyan nyilalló érzés. Kicsit félek, szóval tuti megnézetem magam. Ha nincs panaszod, akkor talán nem lesz gond, ha még egy hónapig nem nézik, de ha aggódsz, menj el hamarabb, az megnyugtat majd! Hogy nyílik a méhszáj, állítólag azt nem lehet mindig megérezni!
Hááát, nekem felületesnek tûnik.Akkor mit ír a kis könyvedbe????Cx:??????Ez egy elég fontos dolog, mivel akár koraszüléshez is vezethet, ha nyílik a méhszáj...én nem merném rábízni magam(és a babámat).Fogadott doki?Ha igen, vagy elõször is beszélj vele és kérdezz rá erre a dologra.De én a helyedben váltanék, még idõben vagy.2 gyerekes anyuka
A kérdező hozzászólása: Az Uh vizsgálat után nekem is azt írta, hogy zárt méhszáj. Szerdán megyek az sztk-ba a táppénzes papír miatt, mostmár rákérdezek, hogy miért nem néz meg. Egyébként 1x azt mondta, hogy ha nincs panaszom, õ nem piszkál feleslegesen.

Ma írta fel a doki a Milligest tablettát. Azt mondta ma kezdhetem szedni és nem baj, hogy szombaton jött meg. Vajon nem baj?

Legjobb válasz: Szia! Nekem is Milligest tablettát írt fel az orvosom(2hete) és azt mondta h a mensen elsõ vagy ötödik napján kell elkezdeni...mivel az elsõn már túlvagy várd meg az ötödiket! :)

Szia! Nekem is Milligest tablettát írt fel az orvosom(2hete) és azt mondta h a mensen elsõ vagy ötödik napján kell elkezdeni...mivel az elsõn már túlvagy várd meg az ötödiket! :)
kiegészítõ védekezés mindenképpen szükséges a második levél elkezdéséig, akkor is ha a mensi elsõ napján kezdted el szedni.
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszi!:) Elkezdtem szedni, de tudom h.most nem 100%-os a védettség.
Szia! Nekem egy nagyon távoli rokonom nõgyógyás és megkérdeztem tõle, és mondta hogy nyugodtan szedheted vagy az 1. naptól vagy az 5. naptól! Csak az a lényeg hogy akkor kell elkezdeni amikor megvan a mensesed! :)
Magyarul, akkor hiába szednéd, nem lennél védett, azonban ha megvárod a köv. mensid elsõ napját, és akkor szednéd be, rögtön védett lennél!
A kérdező hozzászólása: Konkrétan azt mondta, hogy szedjem mától de a hatására várjak 1 hónapot.Szóval kiegészítõ védekezést ajánlott...
Hali, én is Milligestet szedek, 8 hónapja. nekem határozottan azt mondta a doki, hogy a menses elsõ napján kell elkezdeni szedni. meg minden más ismerõsömnek is így kellett. fura, hogy a tiéd ezt mondta, jó ok orvos, fehér köpenyes isten meg minden, de õk is tudnak baromságokat beszélni, hajaj.. sztem várd ki inkább a mensesed elsõ napját.
De ha a tájékoztató szerint szedné be akkor most kéne várjon még egy hónapot h el tudja kezdeni a gyógyszer szedését...ezért mondta nekem is a nõgyógyás h az 5. napon is elkezdhetem szedni a tablettát csak akkor kiegészítõ védekezés kell amíg el nem fogy az elsõ levél! :) Dotti
Én a tájékoztató szerint szedném. Ha nem az 1. napon veszed be, késõbb alakul ki a hatása.
A kérdező hozzászólása: Szia.20 éves.Te?
Am. hány éves vagy? Elsõ válaszoló Dotti :)
ja és sajnos énis lecsúsztam 1 hónapja a mensim elsõ napjáról (akkor tudtam volna elkezdeni szedni) és csak most tudtam elkezdeni. Én azt mondom jobb a béke, várd meg azt az egy hónapot, nem dõl össze a világ:-) elõzõ válaszoló

Van egy lány, akivel fél éve vagyok együtt! Ö 14 én 16 éves! Ilyet még sosem éreztem, velem vesztette el a szüzességét! Tegnap még azt mondta szeret és minden, ma meg elém vágta, hogy utál, és hogy nem szeret! Mit tegyek?

Nem bírnám ki nélküle,az életemet sem birom elképzelni nélküle,nagyon kivagyok.Már élni sem akarok:( És tudom,hogy az élet megy tovább,de nekem nem fog menni:( és ezt nagyon érzem,nekem ? a mindenem:\\\'(Nagyon Szeretem:\\\'(

Legjobb válasz: De mégis miért mondta hogy utál, volt valami elõzmény? vagy csak semmi ok nélkül mondta ezt? Nem tettél esetleg valamit, ami miatt így érezhet?

De mégis miért mondta hogy utál, volt valami elõzmény? vagy csak semmi ok nélkül mondta ezt? Nem tettél esetleg valamit, ami miatt így érezhet?
Hogy segítsünk ha nem tudjuk mi a baj??? Szóval tegnap minden oké volt ma meg azt mondta útál!! Miért ? Nem volt semmi elõzménye ennek ??? Írd meg a sztorit aztán kitalálunk valamit !!! Ne szomorkodj biztosan minden rendben lesz...
Csak halkan kérdezem, nem lehet, hogy a kislánynak PMS-e van? :$ (premenstruációs szindróma) Várj pár napot, meggondolhatja magát.
40/ffi.: Jó pár éve, egy hasonló esettel kerestek meg, csak akkor ott pont fordítva volt.A lány szintén 14 volt-de már nem szûz, azt elvesztette egy évvel korábban-és az együttlét után a fiú viselkedett így, hogy nem jelentkezett, majd dúlt-fúlt.Mint ahogy a lány elmesélte, épp megvolt neki, ezért szájjal csinálta meg a srácot.Mondtam a csajnak, hogy pont ezért kerül téged.Ennyi évesen még nem kellene ennek alapból jönnie.Az együttjárások során tulajdonképpen a jövendõbelinket, életünk párját keressük, még ha ez nem is tudatosul bennünk.Mit várhatott volna ez a srác a késõbbiekben ettõl a lánytól, hogyan bizhatott volna benne, ha már 14 évesen-már bocsánat, de egy kis [email protected], egy olyan élményt adott neki, ami sok esetben is, tisztes családapáknak is csak súlyos ezresek lecsengetése után elérhetõ az erre szakosodott prostiknál.Ezt így megmondtam a leányzónak, meg azt is, hogy szerezze vissza.Még két évig utána együtt voltak. Miért is írtam ezt le?Mert itt a ti esetetekben is úgy érzem, valami hasonló baklövés lehetett elkövetve.Nincs más dolgod, mint utána járni a dolgoknak, rákérdezni tõle, aztán szépen kimagyarázni magad! Tizenéveseknek ezért is szoktam javasolni, hogyha rászánják magukat, akkor ne egyszer feküdjenek már le egymással, hanem legalább négyszer-ötször.Legyen idõ megismerni egymás testét, rezdüléseit, vágyait, legyen idõ összecsiszolódni.Másképpen gondolva, legyen lehetõség korrigálni, ha kell bizonyítani, tanulni, tapasztalni.
Ez tipikusan a HP szindróma. Hülye p*csa. Tudom hogy most vagy a szerelmes korszakodban, mint mindenki ennyi idõsen. Én is meghaltam gondolatban párszor, de hidd el sokkal jobb szebb OKOSABB kedvesebb csajok rohangálnak ezrével. Verd ki a fejedból és ne szerelmesedj bele mindenkibe akivel szexelsz.
A kérdező hozzászólása: Kérlek segíccsetek:'(
Hát már ne haragudj ha 14 évesen fektetett volna le valaki én is utálnám..talán rájött hogy elsiette..mért kapkodtátok igy el?még gyerek...ezért ilyen csapongó....
A kérdező hozzászólása: Amúgy meg ha akarja akkor nem mondom azt, hogy:"bocs de nem"És nem kritikát vártam hanem tanácsokat, nha de mindegy :/

20 hetes terhes vagyok ma. Penteken tegnap es ma reggel kicsit barnaztam, nem allandoan. Doki azt mondta, hogy melyen tapad a lepeny, pihenjek plusz megnezium. Volt vkinek ilyen es mi lett belole?

Koszi a valaszokat!

Legjobb válasz: nekem volt a lányommal, kb pont nekem is a 20. hét körül, ugyan ezt mondta a doki, hogy pihi és magnézium (napi 2), és el is múlt hamar :)

nekem volt a lányommal, kb pont nekem is a 20. hét körül, ugyan ezt mondta a doki, hogy pihi és magnézium (napi 2), és el is múlt hamar :)
Volt, a 28. hét környékén. Nekem is kicsit mélyen tapadt a méhlepény, de biztosra nem mondták, hogy ettõl van. Mindenesetre szigorú ágynyugalomra intettek, amit meg is tartottam kb. 3 napig, de aztán képtelen voltam, mert nem volt folytatás. 1 hétig azért pihentem, aztán még 1 hónapig dolgoztam. Többé nem volt probléma. De legalább alaposan megnézték a méhlepény helyzetét, mert addig senki se figyelt fel rá, hogy kicsit mélyen ül. Azért jó, hogy rám ijesztettek, azóta kímélem magam jobban. Elõzõ napokban pl. 1 órás biciklitúrával mentem el a vércukorterheléses vizsgálatra, lehet hogy az okozta a kis vérzést. Most kezdtem a 37. hetet, azóta is volt fizikailag húzós idõszakom, de nem lett bajunk. A MagneB6-ot a 36. hétig szedtem, napi 4-5 szemet.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!