Találatok a következő kifejezésre: Ma a azt (6176 db)

Szerintetek jó ötlet lenne ami Pörzse Sándor mondott ma a az m1 Ma reggelében hogy a régi címer legyen újból? Utána Nagy Anna kormányszővivő beszélt róla.

Pörzse Sándor:

Legjobb válasz: egy csomó zászlót, címert le kéne cserélni drága és felesleges spróloni kéne, nem?

egy csomó zászlót, címert le kéne cserélni drága és felesleges spróloni kéne, nem?
én úgy érzem, hogy jelenleg ez totál nem számít.
az egész, szép és jó, de szerintem most nem ezzel kellene foglalkozni, van ezer más fontos dolog. nekem nem oszt nem szoroz, hogy van e címer a zászlóban, felõlem lehet benne, de e köré fölös hírt kelteni.
Igaza van Pörzsének meg kell csinálni.A hiszekegyet is.Meg kell hogy erõsödjön a nemzettudat.
szerintem tökmindegy! a lényeg, hogy legyen címer és kész!
nem spórolni kéne most?
ez a pörzse egy bolond. nem a régi zászló miatt, hanem a hiszekegy törvénye miatt.
Nem. Semmi baj a mostanival, nem kellenek ilyen avétos jelképek. Egy köztársaság címerében ne legyen korona.
A kommenteken jól látszik, hogy a több évtizedes zsidókommunista nemzetrombolás megtette a hatását. Ennél sokkal szebb jövõt!
Nem. Csak a királyság restaurációja esetén tartom elképzelhetõnek, és addig se pattognak, - míg ez a zászló a hivatalos -, a szlovákok. A Jobbik pedig vagy képviselje a monarchia helyreállítását, vagy nyugodtan kormányozzon, ha akar, a respublikában. Tertium non datur. * A fiatalok initio nem akarnak semmit, csak befolyásolják abban, hogy mit akarjanak.
Na igen. Szerintem is ez most a legfontosabb kérdés. Éljen a mi bohócpártunk! Szebb jelent!
Igazuk van, egyre visszább kell nyúlnunk az idõben. Úgyis nemsoká lakhatunk jurtában.
Mivel Pörzse és bandája politikai analfabéta, régóta számítani lehetett az ilyen látszatintézkedések-indítványokra. Ezzel pont kielégítik a szintén politikai analfabéta hívõiket, aztán a végén elmondhatják, hogy mi mindent megpróbáltunk, még a zászlót is lecseréltük, de a gazdaság csak nem akar nõni...
Ezt a horthysta Pörzsét is pofánvághatná valami munkásököl. Gondolom titokban van egy zászlógyára. A kis hülyegyerekek meg csak ne sírják vissza a Horthy-rendszert mert a kisemberek akkor voltak a legjobban elnyomva.
Hiszek egy Istenben, hiszek egy hazában: Hiszek egy isteni örök igazságban, : Hiszek Magyarország feltámadásában! Pörzse Hiszek egy mesterben, hiszek egy kanálban, hiszek egy ördögi örökös gazságban, : hiszek Magyarország felszámolásában! Orbán
Nem. Nemcsak azért, mert csak a zászlógyártóknak lenne haszon, és sokba kerülne. Hanem azért is , mert a Szent Korona a királyság jelképe a többi koronázási palásttal és jelképpel együtt. Tudomásul kellene végre venni, hogy nem királyság van már és a koronázási jelképek becses múzeumba való emlékek csupán. Magyarországon nem királyság van, hanem köztársaság. Azt pedig ostobaság hinni, hogy régi jelképekkel és szövegekkel az ifjúság magyarságtudata nõni fog. A fiatalokat ez a legkevésbbé érdekli. (Néhány gõzös fejût kivéve). A Nemzeti Ima pedig szintén nbem aratna sikert azoknak a szülõknek a körében, akik ateisták. Többen vannak, akik nem hisznek Istenben, mint a hívõk. Magyarország pedig ettõl nem fog feltámadni. Azért a jelenben TENNI kellene valamit. A Horthy-rendszert pedig nem kellene visszasírni! Az csak az arisztokratáknak volt jó, az átlag magyaroknak nem! Senki nem akar nyomorban élni, lenézett cselédnek lenni, mint az akkor élt az emberek többsége.
Már nem azért, de szvsz nyitott kapukat döngetnek. Ez pl micsoda? http://www.corrad.hu/uploads/nemzetek_zaszloi/magyar%20z%C3%.. Igen! Szentkoronás-címeres magyar nemzeti zászló. Nekem is ilyen van. Azt meg miért nem lehet bevállalni, hogy irredenta valaki? Még a végé megkérdõjelezné valaki a franciák és az angolok tévedhetetlenségét. Ez tabu, vagy mi a fa$z?
A kérdező hozzászólása: hát figy én nem tudom.. Viszont nekem a régi az nagyon szép is nekem tettszene az ötlet!
A kérdező hozzászólása: várom még a kommenteket.:)
A kérdező hozzászólása: mármint mi? hogy a régi címer lenne?
Tesó, töprengj légyszi pár hetet, hogy "mibõl áll" a nemzeti identitástudat! Elég a címer? Szükséges a címer? Van esetleg száz valóban elengedhetetlen összetevõje? Tényleg a címerhasználattal kell kezdeni? Úgy értem: ha valaminek nulla a megvalósítottsága, annak kell "logó", bármilyen mély értelmû legyen is? Ilyen könnyû lenne? "Hiszekegyet minden iskolába, közintézménybe!" én értem (remélem), és mielõtt nagyon kapnád a marhaságot el is mondom, mit hallok belõle. Ironikus, túlzó megállapítás arról, hogy bizony a keresztény értékrend (még ha nem is feltétlenül maga a vallásosság, és amikor az, akkor se kötelezõen vagy "ajánlottan") jól megférne már az iskolákban... Aki kicsit is ismeri ezt az értékrendet, annak van fogalma arról, mennyire tiszták a "régi jó dolgok", és nem gondolja, hogy a konzervatív csávók valami mumusok lennének. Szóval én is úgy gondolom, hogy nem való isibe a "demokrácia", látványosan fiatal a nép hozzá. És sajnos a kölkök többnyire sokkal nagyobb "demokraták", mint papíron. Ha pedagógusnak kicsit is "nagyobb szavú", stabilabb tartású emberek mehetnének, ha a záróvizsgának része lenne a dominanciavágy nélküliség és az effektív tekintélyük egyfajta mérése, már jövõre nem itt tartanánk. De hozzá kell tennem a saját meglátásomat: mintha az egész mûsor az iskolarendszer körül arra lenne jó, hogy takarja a legnagyobb problémát: nem ad valódi tudást, nem része az anyagnak, hogy életképes, világos észjárású, egyenes jellemû felnõttek kerüljenek ki onnan. Pedig asszem nincs, aki ne tudná: egy ilyen "apróság" megvalósítása igencsak megtizedelné az úgynevezett "világ gondjait". A valóban fontos dolgokat áttolja a szülõkre, holott nekik se mondta senki, mennyire sima ügy a helyes elvek mentén, békében élni. A megfogalmazásom sietõs, aki kétkedik, gondolja át egyedül! A jobboldaliak nagyobb részével ellentétben én nem féltek senkit. Mindenkinek van esze, és bármikor eltévedhet annyira, hogy használni is kezdi.
A kérdező hozzászólása: köszönöm
Nem hiszem, ezt okmányiroda válogatja. Amúgy sincs kész 1 nap alatt, csak egy igazoló papírt fogsz kapni, hogy folyamatban van.
Próbálkozhatsz a központi okmányirodában, de lehet, hogy már nem adnak sorszámot, mert este 6-ig be vannak táblázva. Azért egy próbát megér a kerületi okmányiroda is.
Gondolom, már tárgytalan, de ideiglenes személyit adnak, az újat majd egy hónap múlva várd (ma hallottam, hogy csak három hét elteltével kerül egyáltalán gyártósorra a kártya, addig tologatják a kérelmet, valószínûleg azért, mert az vicces :) )
A kérdező hozzászólása: és ma fáj reggeltõl az alhasam jobb oldalon viszont nyákos izé nem nagyon van ettõl még összejöhet?
Szia Ha ma egyutt voltatok akkor elég csak holnapután illetve azután ujra egyutlennetek, mert a sperma 2 iletve jobbik eseten 3 napig életképes a noi huelyben..azért ajánlott 2-3naponta ovukor egyutlenni, mert a a sperma ujratermelodéséhez kb 48 ora kell, ha elobb szeretkeztek, akkor kevés mennyiségu sperma termelodik és nemis annyira furgék...
A kérdező hozzászólása: Ó köszönöm h választ kaptam:)

2 hónapja szedek fogamzásgátlót (Lindynette 20). Ma kell beszednem a második levél utolsó szemét. Csakhogy ma reggel elkezdtem vérezni (csak nagyon picit). Ez normális az első néhány hónapban? Beszedjem ma még az utolsó szemet?

Legjobb válasz: Szia! Szerintem vedd be. Elõfordul vérezgetés, emiatt ne aggódj. De ez csak az elején jellemzõ a késõbbiekben már nem szabad jelentkeznie. (pár hónap)

Szia! Szerintem vedd be. Elõfordul vérezgetés, emiatt ne aggódj. De ez csak az elején jellemzõ a késõbbiekben már nem szabad jelentkeznie. (pár hónap)

Anyukák! A ti babátok is kifejezetten aluszékony ma erre az esős és frontban gazdag időben vagy csak az enyém? 4, 5 hós.

Legjobb válasz: Az én babám is sokkal többet alszik ma, mint egy "átlagos" napon. Csodálkozom is, mert egy pillanatra nem lehet kikapcsolni. :D 5 hónapos kisfiú.

Az én babám is sokkal többet alszik ma, mint egy "átlagos" napon. Csodálkozom is, mert egy pillanatra nem lehet kikapcsolni. :D 5 hónapos kisfiú.
Igen, amit nem is bánok, mert "normálisan" elég pörgõs szokott lenni. :) 2 és fél hós
Az enyem epp az ellenkezoje. 4 honapos kislany, jo alvo, altalaban ilyenkorra mar 2*45 perces alvason tulvan, de m a most aludt el eloszor, nagy sokara... En is az idore fogtam, remelem, nem mas okozza.
Az én egy évesem ma 10 percet aludt...
Az én lányom délelõtt kilenc óta kb 20 percet aludt, nálunk nem hat a front:) bár én menten elalszom:)
Az én kislurkóm aludt eddig kétszer, most is álmos, de csak kiabál meg sikítozik:D jah és most fordult az oldalára meg a hasára elõször:) buta front csak szenvednek a babók tõle:( 1 hét múlva lesz 6 hónapos
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Utolsónak gratu, ügyes a babád, ha már maegfordult...:)
Nem.
Szerintem hívd fel, lehet a balesetin fekszik... pl.
A kérdező hozzászólása: Mi nem?
A kérdező hozzászólása: Nem hinném h a baleseti feküdne, semmi baja, csak szarik rám... de ezzel az a bajom h akkor ne hívjon itt vagyok elkészülve már 3 órája...
Elvigyelek? Elviszlek!
Már nem szerda van.
Te jöttél össze megint egy gyökérrel aki [email protected] se vesz. Akkor edd meg amit fõztél.

Tegnap este megharapott egy vámpír és ma a suliból kérdezek már de nem mehetek ma az osztály társaim közelébe ők erröl mit sem sejtenek és ez ellen mit tegyek?

nagyon késő volt fél-12 felé csak úgy bejött az ablakon és azután nem tudom mi történt nagyon furcsa annyit tudok hogy amikor reggel lett valami furcsa jel volt a nyakamon értitek ti ezt???

Legjobb válasz: elfeküdted :D

elfeküdted :D
Túl sok twillight-ot néztél kisfiam. Ülj le! Egyes!!!
A kérdező hozzászólása: nem csak egy vámpíros animét néztem azt is régen és nem a nyakamon aludtam
jujjjciiii, én is vámpír akarok lenni, most az a menõõõ
Speeder Man. Hát igen...."fején találtad a szöget". Sok mindenki lett vámpír agyament.
A kérdező hozzászólása: jó de nem maradhatok így mert az iskolában mindennap fokhagymát eszünk ráadásul én egy animébõl vagyok és lány testbe vagyok és így beveszik hogy lány vagy (de legalább magasabb lettem egy kicsit xd :) )
A kérdező hozzászólása: beveszik hogy én lány vagyok
Ez biztos mert ez lehetetlen !

Ma vagyok a 13. napon és eddig krémes folyásom volt, de ma eléggé vizes (egy picit fehéres) akkor ma van az ovulációm?

Legjobb válasz: Mindenkinek más peteéréskor a folyása! A "hagyományos" elvileg a nyúlós tojásfehérjés! Na nekem olyanom sosincs!:) Nekem peteéréstõl sûrû krémes fehér és vizesedni mensi elõtt szokott! Lehet hogy nekem épp peteérést jelez!

Mindenkinek más peteéréskor a folyása! A "hagyományos" elvileg a nyúlós tojásfehérjés! Na nekem olyanom sosincs!:) Nekem peteéréstõl sûrû krémes fehér és vizesedni mensi elõtt szokott! Lehet hogy nekem épp peteérést jelez!

Az egész országban fog esni ma a hó?

Ha igen, akkor Nyíregyházára mikor ér el?

Legjobb válasz: hehe én is Nyíregyi vagyok :D amúgy ma már volt egy kis havasesõ

hehe én is Nyíregyi vagyok :D amúgy ma már volt egy kis havasesõ
Pest megyében nem hinném... :-D Itt egy felhõ sincs az égen. Nem tudom, ott mikor fog, ha fog :-D
A kérdező hozzászólása: tudom, reggel volt a havas esõ :D
Mi az, hogy Pest megyében nem?! Itt egész délután tele volt szürke felhõkkel az ég, pedig én is Pest megyében vagyok.
Én Pest megye északi részén lakom, Dunakanyarban. Itt délután semmi felhõ nem volt.
remélem nem még nemakarok havat lapátolni sem árokba csuszo autokat
Remélem nem. Nem szeretem a havat.
Nyíregyen ha fog esni akkor csak hajnalban, utána át fog váltani esõre, úgyhogy kelj fel idõben ha még havat akarsz látni mert az esõ elolvasztja. :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!