Találatok a következő kifejezésre: Ma 5 fájásaim voltak (5 db)

39+5 naposak vagyunk, tegnap a doki szerinte megkezdődött a tágulási szakasz, 20-25 perces fájásokkal. De ma már nem voltak rendszeresek. Kinek meddig tartott innen a szülésig?

Barnázok is, de erre azt mondta a doki, hogy normális, a tágulástól van. 20.-ra voltunk kiírva.

Legjobb válasz: Vannak anyukák, akiknek napokig vannak fájásai, hol vannak, hol elmúlnak. Ilyen esetben 3. napon be szoktak fektetni. Nekem este 7-kor volt az elsõ fájás, éjfélig óránként, 3-ig 20 percenként, onnan 7-8 percesek voltak és délután fél 6-kor szültem.

Vannak anyukák, akiknek napokig vannak fájásai, hol vannak, hol elmúlnak. Ilyen esetben 3. napon be szoktak fektetni. Nekem este 7-kor volt az elsõ fájás, éjfélig óránként, 3-ig 20 percenként, onnan 7-8 percesek voltak és délután fél 6-kor szültem.
Akár 1 hétig is eltarthat de lehet hogy csak 1napig , ezt nem lehet elõre tudni.Szerintem bekell feküdnöd a kórházba hogy állandó megfigyelés alatt legyetek, mert ez már túlhordásnak számít.Ha rendszerezõdik a fájás kb5percesre onnan már nagyon kevés idõ van hátra hogy megszülessen a baba.A barnás folyás normális dolog jól mondta az orvos, mert tágulsz, esetleg a nyákdugó is kilökõdhet vagy a magzatvíz is elmehet.Sok sikert és öremet kivánok a babához.

Ma 5 perces fájásaim voltak a hasam alja úgí fájt mintha kést szúrkáltak volna bele és lent a hüvelyembe is de mostanra már elmúlt? Ehhez hasonló a szülési fájás? Vagy mégis milyen?

Az els? terhességem és így nem tudom hogy milyen lehet a szülési fájás,mennyire er?s ha fáj? 36 hetes vagyok az orvosom azt mondta hogy nagyon lent van a baba feje éshogy nyitva van a küls? méhszájam is így max 2 hetet ad. A baj csak az hogy nemtudom mikor kell mennem.

Legjobb válasz: Ha elmult, akkor az valoszinuleg meg csak joslofajas volt, keszul a szervezeted a szulesre. ha nem mulik el setalasra, vagy pihenesre, meleg tusolasra, es tenyleg 5-10 percenkent jon, akkor menj be a korhazba, nem ciki, ha megsem kezdodott el, jobb nem kockaztatni, es legalabb megnyugtatnak, hogy minden ok. Ha meg elindulna, akkor meg sok szerencset, rovid es nem tul fajdalmas szulest!39 hetes kismama

Ha elmult, akkor az valoszinuleg meg csak joslofajas volt, keszul a szervezeted a szulesre. ha nem mulik el setalasra, vagy pihenesre, meleg tusolasra, es tenyleg 5-10 percenkent jon, akkor menj be a korhazba, nem ciki, ha megsem kezdodott el, jobb nem kockaztatni, es legalabb megnyugtatnak, hogy minden ok. Ha meg elindulna, akkor meg sok szerencset, rovid es nem tul fajdalmas szulest!39 hetes kismama
Igen, ez valószínüleg jóslófájás volt, mert az igazi nem múlik el :-))
Szia, én most voltam ez végett korházba, de nem maradtam bent, mert jóslófájásaim voltak.Inkább énis megnézettem magam nehogy baj legyen.Nekem 2 óránként 10prces fájáokkal jelentkezett, meg 6 óra hosszáig kemény volt a hasam.Sajnos nekem is csak max 3 hetet mondtak.Azt ajálották hogy éjjel tegyek a fenekem alá párnát, és ha görcseim lennének tegyek a hasamra enyhe langyos, de majdnem hideg borogatást.Közben áttértem a Béres magnéziumra és megszüntek a görcseim.De már te 36 hetes vagy akkor már nem ajánlotos szedni csak orvos utasítására.Nekem az orvosom 38 hetesig mondta a szedését.Második babámat várom de még most sem tudom mikkor vannak az igazi fájások, mert az elsõvel nem pontossan jelntkeztek, nem volt köztük idõ amit mértem volna.Így énsem tudom mikkor kell indulni.üdv 34 hetes kismama.Kitartás már jó irányban vagy!!!!

Tegnap este azt hittem, hogy megszülök 3 órán keresztül voltak 10-5 perces fájásaim, De elmult. Más is volt már így? Ma ugy érzem magam mint egy másnapos, holdkoros, Plussz hányingerem is van? Lehet, hogy hamarosan szülünk? 36 heteske

Legjobb válasz: Nekem hosszú heteken át nap mint nap voltak ilyen jóslóim, de 39+6 naposan szültem. Sajna ez még eltarthat egy ideig, bár nem feltétlenül. Mindenesetre nem mutatja, hogy mikor fogsz szülni.

Nekem hosszú heteken át nap mint nap voltak ilyen jóslóim, de 39+6 naposan szültem. Sajna ez még eltarthat egy ideig, bár nem feltétlenül. Mindenesetre nem mutatja, hogy mikor fogsz szülni.
Szia, Az elsõ babánál nálam is voltak jósló fájások már ilyenkor is.41.héten végül császár lett a sima szülésbõl.Szerintem sem mutatja meg, hogy mikor fogsz szülni. Üdv.29 hetes km.
Szia, mintha csak én kérdeztem volna....szombat óta sz.rul vagyok görcsöl a pocakom elég rendszertelenül és nagyon fáj a derekam, de õrülten! A fájások már tompultak de megmaradtak és olyan fáradt vagyok tõlük, hogy csak ülni meg feküdni bírok...ja meg nyöszörögni...36+6 vagyok...ha ez így marad a 40. hétig tutira kipurcanok!
A kérdező hozzászólása: Hát reménykedem benne, hogy ez nem sokáig lesz így. Amugy a méhszájam már 2111. Mert sajna ez egy édes teher, de teher. :-))

Nagyon elvagyok keseredve! Egy napig tartott a menzeszem ami 5 nap késéssel jött meg! 4-5 napja nagyon hányingerem van, derék fájás, evés (több mint eddig), ma kb 10-szer voltam pisilni! 2 teszt negativ, hogy lehet?

Ma észre vettem hogy jobb oldalon (lent),érzek nyomást!Ha többet sétálok,akkor már jobban érzem!(vakbelemet kivették)!Félek hogy nem baba!!Bárcsak egy kis pocaklakó lenne!Mi lehet??

Legjobb válasz: Azért vagyok elkeseredve,mert a tesztek negatív eredményt hoztak!Félek tõle hogy valami más bajom van!!!

A kérdező hozzászólása: Azért vagyok elkeseredve, mert a tesztek negatív eredményt hoztak!Félek tõle hogy valami más bajom van!!!
probálj ujra tesztelni 2nap mulva reggel elsö vizeletböl.szoritok!hallotunk már olyat, hogy valakinek csak egy hét után mutatott pozitivat.
Nekem már múlt hétfõn kellett volna megjönnie, és 1 hét után is negatív lett, viszont én is érzek vmi nyomást jobb oldalon. Fogalmam sincs mi lehet. Ez egy tünet lehet esetleg?
az a teszt korai volt. bisztosan igy lehet. nekeseredj el tesztelj ujra. tuti baba

5 hetes vagyok, orvosnál még nem voltam. Ma sajnos barnás váladékot vettem észre, ami nagyon kevés volt, és csak egyszer tapasztaltam, fájásom nem volt. Ez azt jelenti, hogy elment a baba, vagy csak a hormonok változása okozhatja?

Legjobb válasz: Nekem a 6. héten volt rózsaszínes folyásom, amire az orvos azt mondta, hogy a beágyazódáskor ez elõfordul. A barátnõm viszont sárgatest hormont kapott, mert egy picit vérezgetett. Sürgõsen menj orvoshoz, csak õ tudja megmondani mi okozza a folyást!

Nekem a 6. héten volt rózsaszínes folyásom, amire az orvos azt mondta, hogy a beágyazódáskor ez elõfordul. A barátnõm viszont sárgatest hormont kapott, mert egy picit vérezgetett. Sürgõsen menj orvoshoz, csak õ tudja megmondani mi okozza a folyást!
Nekem is volt. ÉN azonnal rohantam az ügyeletre. Ágynyugalom, kímélõ üzemmód, és Duphastont írt fel a doki, napi 3x2 MagneB6-tal. Egy vizsgálatot mindenképpen megér a nyugalmad és a baba, nem???
Nekem is volt ilyen barnás váladékom, de én nem tudtam hogy terhes vagyok, azt hittem megjött. De amikor másnap már nem volt semmi, csináltam egy tesztet és pozitív volt. Rá egy hétre elmentem dokihoz és minden OK volt, egészséges babám született. Szerintem csak hormonális változások miatt történt ez nálad, de mindenképpen menj el orvoshoz. Én úgy tudom, hogy a friss piros vér jelent bajt, a kevés barna váladék nem!
Ha elmenne/elment volna azt észrevennéd: normál mensesnél erõsebb vérzés, nagyobb görcsökkel. Kis barnázás sokaknál van. Érdemes dokihoz menni, ilyenkor adnak hormonkiegészítést+valszeg egy kis idõre eltiltanak a házas élettõl:) ))

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!