Találatok a következő kifejezésre: Ma 3 zuhant (2 db)

Ma 3 tizedet zuhant reggelre a hőm, tegnap reggel még 37.2 volt, reggelre egy pötty barnás folt. Tegnap kellett volna nem megjönnie. Van baba vagy nincs?

Nem merek tesztelni még. Tüneteim nincsenek. Ez volt az els? Clostys hónapom.

Legjobb válasz: ha tegnap kellet volna megjönnie , akkor ma már tesztelhettél volna areggeli vizeletbõl.A tegnapi hõdet meg lehet nem jól mérted.tesztelj!

ha tegnap kellet volna megjönnie , akkor ma már tesztelhettél volna areggeli vizeletbõl.A tegnapi hõdet meg lehet nem jól mérted.tesztelj!
A kérdező hozzászólása: Biztos, h jól mértem, mert minden reggel 6:20-kor, 3 hete, nyelv alatt mérem és mára lett ez a változás. Napok óta már 37.2 volt a hõm.
Szerintem meg fog jönni.
nincs babo meg fog jönni szerintem.
A kérdező hozzászólása: Még mindig nincs semmi. 2 barna pötty.Mikor lesz, ha lesz egyáltalán?

A barátom ma leesett a tetőről. Olyan 3-4 m zuhant. Tiszta seb lett, fáj mindne. A hátára esett és rá még egy csomó cserép is. Fájlalja a bordájánál, de nem a csontja fáj és hőemelekedése van. Lehet ebből baja?

Dokihoz nem akar menni.

Legjobb válasz: Férfi büszkeség! Nem akar dokihoz menni! Pedig ezzel el kellene. Nem vagyok orvos, de szerintem mindenképpen jó lenne, ha látná egy orvos.

Férfi büszkeség! Nem akar dokihoz menni! Pedig ezzel el kellene. Nem vagyok orvos, de szerintem mindenképpen jó lenne, ha látná egy orvos.
Azonnal cipeld dokihoz, vagy hívd házhoz. Mivan ha belül van vele valami? attól, hogy nem a bordája fáj, attõl eltörhetett. Most vókivételesen, felejcsd el, hogy a pasik makacsok. Ilyen nincs. Az egészséggel ne játszadozzon....
Nem ijesztgetni akarlak, de pont tavaly májusban történt, hogy egy rendezvényen, ahol tolmácsoltam, egy 15 éves kissrácot meglökött egy autó a zebrán. Elesett, magától felállt, kutya baja nem volt, ment tovább. Egy héttel a rendezvény vége után kaptuk Spanyolországból a telefont, hogy meghalt, valami belsõ sérülése volt, otthon lett rosszul, már nem tudtak segíteni rajta. Szóval húzás azonnal az orvoshoz!
Szerintem hívd ki a háziorvost.Ha a párod nem megy az orvohoz majd az orvos megy a házhoz. Muszály lesz hogy lássa orvos mert komolyabb baj is lehet. Én a barátomat azzal szoktam fenyegetni hogyha nem megy el az orvoshoz addig koplalok.De ezt csk mondani szoktam attól még szoktam ugy enni hogy ne lássa.Ilyenkor ráveszi magát hogy elmegy az orvoshoz de nemnagy kedvel
Persze, lehet baja.Mindenképpen hívd ki a dokit!!!
Igazuk van az elõttem szólóknak. Hívd a dokit, akkor elõtte úgysem fog hisztizni. A hõemelkedés nem jó jel. Majd írd meg, hogy mi volt.
A kérdező hozzászólása: nem sikerült rávennem a dokira, de lekopogom semmi baja azóta, kikéve a sebeket. köszi a válaszokat!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!