Találatok a következő kifejezésre: Ma 16 1 (18 db)

Ha ma lepek be a 16. hetbe, akor most a 16. vagy a 17. hetbe megyek? Vagy a 16+1 az mar 17. hetnek szamit?

Legjobb válasz: A kalkulátor mindig a betöltött heteket számolja. 16+1 az már a 17. hét kezdetét jelenti, de betöltött 17 hetes majd csak a forduló napon leszel.

A kalkulátor mindig a betöltött heteket számolja. 16+1 az már a 17. hét kezdetét jelenti, de betöltött 17 hetes majd csak a forduló napon leszel.
Ha 16 hetes és 1 napos vagy, az azt jelenti, hogy betöltötted a 16. hetedet és a 17. be léptél. Tehát a 17. hétben vagy. Itt akár ki is kalkulálhatod: http://www.babaszoba.hu/topics/9month

Ma derült ki, hogy pajzsmirigyemmel probléma van. A TSH teljesen jó tartományban van, de a T4 szabad frakció 9, 83 (12-22). A terhességem alatt már nézték kb.3 hónappal ezelőtt, de akkor még teljesen jó volt 16, 1. Másnál is volt így?

A babára milyen hatással lehet?

Legjobb válasz: Terhességben picit mások a normálértékek. Ez még csak pici alul mûködés, hányadik hétben vagy? Endokrinológussal kell megbeszélni a továbbiakat, hogy elindult-e egy autoimmun folyamat, vagy pusztán jódhiányos vagy. Ehhez kell még egy vérvétel (pl antiTPO) E Az elsõ 16 hétben gáz az alulmûködés, mert a babának ekkor még nem fejlõdött ki a pajzsmirigye.

Terhességben picit mások a normálértékek. Ez még csak pici alul mûködés, hányadik hétben vagy? Endokrinológussal kell megbeszélni a továbbiakat, hogy elindult-e egy autoimmun folyamat, vagy pusztán jódhiányos vagy. Ehhez kell még egy vérvétel (pl antiTPO) E Az elsõ 16 hétben gáz az alulmûködés, mert a babának ekkor még nem fejlõdött ki a pajzsmirigye.
A kérdező hozzászólása: Holnap töltöm a 32. hetet. Az elõzõ vérvétel is a terhesség alatt volt már.
A kérdező hozzászólása: Amikor 16, 1 volt akkor voltam 16 hetes. Ez folyamatosan csökken vissza, vagy egyik nap ennyi a másik nap annyi?

Ma 16 hetes + 1 napos vagyok. Most akkor mely dolgok vonatkoznak rám? A 16 hetes vagy a 17 hetes?

A neten vannak olyan oldalak, ahol el lehet olvasni, hogy a kicsi bizonyos héten hol tart a fejl?désben, stb. Viszont nem tudom, hogy mely hetet is kell néznem.

Legjobb válasz: mindig a betöltött hetet nézd!

mindig a betöltött hetet nézd!
A 16 hetes vonatkozik rá!De én ha pl 16hét 6 napnál már a 17 heteset nézem!
Második válaszolóval érek egyet. Én 24+6 napos vagyok, de 25- hetesnek mondom magam már.
Szia! Én csak azért írok, mert pontosan ugyanott járunk :) Én is éppen ma vagyok 16 hetes és 1 napos :) Gratulálok és boldog babavárást!


Afp? A kombinált tesztem jó, 1:50000 Down és Edwards is, az afp-m ma 16+6 hetesen 0, 8 Mom, ami határérték.

A szülészem nem nyugtatott meg 100%-ban, azt mondta, a biztonság kedvéért legyen egy négyes teszt. Amíg meg tudom csináltatni, írnátok saját tapasztalatokat?

Legjobb válasz: Szia! Nekem 0,74 Mom lett, és a dokim azt mondta rendben, amúgy nekem is 1:50000 lett mindkettõ! Egészséges kisfiam van, aki jövõhéten lesz 1 éves! Minden rendben lesz, hidd el!

Szia! Nekem 0, 74 Mom lett, és a dokim azt mondta rendben, amúgy nekem is 1:50000 lett mindkettõ! Egészséges kisfiam van, aki jövõhéten lesz 1 éves! Minden rendben lesz, hidd el!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, hogy válaszoltál!!! BÚÉK!

Ma voltam 1 durva buliban és valaki leönötte az új márkás felsőm vörösborral. Mit lehet vele csinálni? Hogy mossam ki? egyátalán ki fog jönni? Pls L/16

Legjobb válasz: Nekem a fehér kord kabátomból az Ariel Mountain spring simán kihozta a vörösbort, pedig elõtte vagy egy hetet állt borosan a szennyestartóban (az is jó buli volt, annyi eszem volt csak, amikor hazaértem, gondolom, hogy bevágtam a szennyesbe, mosásnál szembesültem csak a folttal :D ). Annyi volt, hogy egy mosással nem jött ki teljesen, ezért beraktam még egyszer és tökéletes lett. Ha olcsó mosóporotok van, az esélyes, hogy nem hozza így ki, akkor lehet, hogy vacakolnod kell mindenféle házi praktikákkal, azokat nem tudom, mennyire hatásosak. De ha tényleg jó felsõ, akkor nagyon ajánlom, hogy vegyél rá Arielt, jó drága, de pont az ilyenek miatt bõven megéri.

Nekem a fehér kord kabátomból az Ariel Mountain spring simán kihozta a vörösbort, pedig elõtte vagy egy hetet állt borosan a szennyestartóban (az is jó buli volt, annyi eszem volt csak, amikor hazaértem, gondolom, hogy bevágtam a szennyesbe, mosásnál szembesültem csak a folttal :D ). Annyi volt, hogy egy mosással nem jött ki teljesen, ezért beraktam még egyszer és tökéletes lett. Ha olcsó mosóporotok van, az esélyes, hogy nem hozza így ki, akkor lehet, hogy vacakolnod kell mindenféle házi praktikákkal, azokat nem tudom, mennyire hatásosak. De ha tényleg jó felsõ, akkor nagyon ajánlom, hogy vegyél rá Arielt, jó drága, de pont az ilyenek miatt bõven megéri.
áztasd be, vörösborba. lesz egy rózsaszín felsõd! Ja, ettõl még márkás marad. :-p :-)
Durva buli lehetett, ha már éjfélkor fellõtték a pizsit... amúgy nem sok mindent, vörösbor az elég durva.
Milyen egy durva buli manapság?
Aztasd be hideg vizbe vagy tejbe ejszakara, esetleg valami aztatoba, aztan most ki folteltavolitoval. :) (Egy durva buli nem ejfelig tart amugy:D)
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen... és nem voltam othon, fõleg nem pizsiben csak elmentem a barátnõhöz csinálni vele valamit de ez nem rátok tartozik :)
bla bla bla :D amúgy - citrom. de nem lé...
ecetes olló:D egyébként nekem a Vanish szappan ami be szokott válni..bár nem tudom a vörösbort még nem próbáltam kiszedni vele..
16 évesen ne igyál alkoholt.
Oly módon nem, mintha együtt fogyasztottad volna, de ha iszol vedd tekintetbe, hogy a szervezeted le van gyengülve, tehát mennyiségileg jóval kevesebb is kiüthet, mint amitõl álltalában semmi bajod egyébként. Nem múlhatna el ivás nélkül a buli, ha már muszáj menned, bár én inkább otthon pihennék még néhány napot, úgyis itt a hétvége?!
semmi bajod nem lesz
Utolsó: okcsá

Múlthéten 16. héten voltam vérvételen, ma kaptam meg az eredményt (17 hetesen), viszont a 18 hetes uh 05.26. -ra kaptam időpontot. Ma sikerült átíratnom 18-ra de lehet hogy 1-2 nap eltérés lesz nem leszek még betöltött 18 hetes! Probléma ez?

Legjobb válasz: Hát nekem azt mondta a dokim inkább betöltött 18 hetesen menjek nem baj ha 2-3 nappal túllépem. De te miért tetetted át? Egyébként 1-2 nap szerintem nem számít. Neked hová küldték a vérvétel eredményeit?

Hát nekem azt mondta a dokim inkább betöltött 18 hetesen menjek nem baj ha 2-3 nappal túllépem. De te miért tetetted át? Egyébként 1-2 nap szerintem nem számít. Neked hová küldték a vérvétel eredményeit?
Én holnap megyek, akkor 19+2 leszek már, de azt mondta a védõnõm, hogy ne aggódjak, van, aki a 20. héten megy, ez nem jelent a vizsgálat szempontjából problémát. Sokan ki is hagyják azt az uh-t.
A kérdező hozzászólása: Azért tetettem át mert a dokia vérvétellel is elszámolta magát! Nálunk 19.20. héten már nem nagyon szívesen csinálják az uh-t!
Nálunk meg inkább a 20.-21. héten csinálják!!Én is a jövõ héten 20 hetesen megyek!
Nálunk 18-20 hetes korig kell menni. Én 19 hetesen megyek, szerintem pár nap ide vagy oda nálatok sem számít!

Jan. 18-án jött meg utoljára, febr 1. körül volt peteérésem! Csak febr. 16-án (nem) kellene megjönnie, de ma úgy fáj a mintha megjönne, csak nem olyan erősen! Ez lehet beágyazódás?

Legjobb válasz: szia..én nekem ugyanezek az adataim.16-án nem kéne meg jönnie.2 teszt pozitiv..doki babát állapitott meg de uh-n még nem látszik semmi.nagyon drukkolok.ha gondolod vegyél fel msn-re és együtt izgulunk 16-ig..niki

szia..én nekem ugyanezek az adataim.16-án nem kéne meg jönnie.2 teszt pozitiv..doki babát állapitott meg de uh-n még nem látszik semmi.nagyon drukkolok.ha gondolod vegyél fel msn-re és együtt izgulunk 16-ig..niki
bocs ez [email protected]..:D
A kérdező hozzászólása: Niki! de még nem csak most kellene lennie a beágyazódásnak? Neked is így fáj a hasad?Van még neked valami jel?
Nekem is ugyanezek az adataim utolsó mensi jan.18-án, peteérés 1-je körül, de én még nem érzek semmit. Illetve néha egz két szúró érzést ami hamar elmulik , és enyhe szédülést, de az is gyorsan elmulik. Én már sokat csalódtam, de lehet a beágyazódás is.
én mindenhol utána néztem..elvileg 31-e körül lehetett a beágyazodás neked is mint ahogy nekem elvileg., mostmár 8, -a van., tehát a menzitöl számitva 3 hét.én voltam dokinál..tapintásra babás vagyok.a teszt is azt mondja.de uh-n még nem látni semmit.várni kell.de nekem is fájdogál a hasam a derekam is..a mellem néha néha..sajna fizikai munkát végzel és érzem hogy sok.irtam hogy ha gondolod vegyél fel msn-re és értekezü[email protected]
utolag potlom hogy ilyenkor egy olyan nö aki nem készül babára gyakran észre sem veszi, .., a dokim is azt mondta hogy ritka hogy ilyenkor 2 csik van a teszten.meg kell várni hogy ne jöjjön meg a menzi mert az uh is akkor mutat elöször valamit.de sebaj......már csak 1 hét...és NEM SZABAD MEGJÖNNIE.....:D:D:D:D
Hogz lehetett mikor elsején volt a peteérés?Szerintem késõbb volt.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!