Találatok a következő kifejezésre: Ma ültem 5 percig! (2 db)

Igen. Hány hetes vagy? Én ebbõl vettem észre hogy kismama vagyok :)
Szia! Nekem sokan tanácsolták, hogy ne mozduljak meg hirtelen és óvatosan mozogjak!Néha velem is megtörténik, hogy elfelejtem, hogy 20 hetes terhes vagyok!Szóval óvatosan! Jó babavárást!20 hetes kismami

Ma egy percen belül 5 smst kaptam a Facebooktól a megerõsítési kódommal, holott a gép elõtt ültem, és be is voltam jelentkezve. Van valakinek ötlete, hogy ez hogyan és miért történhetett?

Nincs beállítva, hogy minden ismeretlen eszközrõl való bejelentkezéskor megerõsítõ kódot küldjön, a "kódgenerátor" funkció viszont igen. Tõlem még soha nem kért megerõsítést belépéskor, gyanús, hogy valaki más akart a nevemben bejelentkezni, de ezt honnan tudhatta a Facebook? Rejtély...

Legjobb válasz: Mármint honnan tudta az fb, hogy valaki be akart jelentkezni a fiókodba miközben már be voltál jelentkezve? :) Futass le egy víruskeresést (ha a kergetõ be akarja zárni a böngészõt, ne jelentkezz ki fb-rõl, úgy zárd be) és változtass jelszót. Ha telefonodról is be szoktál jelentkezni, ott sem árt egy vírusírtás. Arra tippelnék, hogy valahol összeszedtél egy keyloggert. Sõt, ha biztosra akarsz menni, változtasd meg az emil fiók jelszavát is.

Mármint honnan tudta az fb, hogy valaki be akart jelentkezni a fiókodba miközben már be voltál jelentkezve? :) Futass le egy víruskeresést (ha a kergetõ be akarja zárni a böngészõt, ne jelentkezz ki fb-rõl, úgy zárd be) és változtass jelszót. Ha telefonodról is be szoktál jelentkezni, ott sem árt egy vírusírtás. Arra tippelnék, hogy valahol összeszedtél egy keyloggert. Sõt, ha biztosra akarsz menni, változtasd meg az emil fiók jelszavát is.
A kérdező hozzászólása: Hát igen, mert sokszor van, hogy bejelentkezve maradok otthon, de napközben az egyetemrõl 3 másik géprõl is belépek. Akkor nem történik semmi ilyesmi. Köszi a választ!:) Bár keylogger után nemrég kutattam a gépemen, akkor még biztos nem volt, de megteszem újra.
Azért ki szoktál jelentkezni ha másik géprõl lépsz be? Nem jegyzik meg a jelszavakat? Van rá esély, hogy a többi géprõl szedik le a hozzáférésed? Lehet vak riasztás is de inkább gyanakodj, mint hogy károd legyen belõle.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!