Találatok a következő kifejezésre: Ma ültem 5 (3 db)

Igen. Hány hetes vagy? Én ebbõl vettem észre hogy kismama vagyok :)
Szia! Nekem sokan tanácsolták, hogy ne mozduljak meg hirtelen és óvatosan mozogjak!Néha velem is megtörténik, hogy elfelejtem, hogy 20 hetes terhes vagyok!Szóval óvatosan! Jó babavárást!20 hetes kismami

Ez már önálló lépésnek számít? Kisfiam 10, 5 hónapos és ma az apjával egymással szemben ültünk a kisfiam egyszer hozzám jött utána meg az apjához! Elenegedtük a kezét és 2-3 szor lépet 4-5 lépést teljesen egyedül, nem fogtuk!

Annyira édes volt ahogy totyogot!

Legjobb válasz: nem az még nem.De szerintem hamarosan elindul egyedül is.fiam 1 éves volt amikor így el kezdett kettõnk között egyedül menni,meg bútorok között is,ami nem volt nagy távolság.aztán 1 hónap múlva egyszer csak kitotyogott a konyhába majd vissza a szobába,és mivel annyira örült mindenki,hogy tapsoltunk meg minden,hogy még vagy 20* körbeszaladta örömében a nagy asztalt,sikongatott,nagyon boldog volt.tudom milyen nagy dolog ez.én hetekig alig csináltam itthon valamit,csak örültem,hogy megy,és figyelte,néztem,fényképeztem,folyton vele voltam.

nem az még nem.De szerintem hamarosan elindul egyedül is.fiam 1 éves volt amikor így el kezdett kettõnk között egyedül menni, meg bútorok között is, ami nem volt nagy távolság.aztán 1 hónap múlva egyszer csak kitotyogott a konyhába majd vissza a szobába, és mivel annyira örült mindenki, hogy tapsoltunk meg minden, hogy még vagy 20* körbeszaladta örömében a nagy asztalt, sikongatott, nagyon boldog volt.tudom milyen nagy dolog ez.én hetekig alig csináltam itthon valamit, csak örültem, hogy megy, és figyelte, néztem, fényképeztem, folyton vele voltam.
Szerintem, ha egyedül lépegetett, a táv mindegy, akkor az igenis elsõ önálló lépések kategória.Senki nem fogta, egyedül csinálta.Mi másnak lehetne nevezni?!Azért mert a cél Apa és Anya volt, attól még Önállóan végezte!
elsõ vagyok.Nekem a védõnõm hangsúlyozta ki, mert lebujhegyen közlekedett, és így mondta hogy majd ha egyedül önállóan megy saját maga folyamatosan.Ezt nevezte önálló egyedül menésnek.persze egyedül csinálta.

Ma egy percen belül 5 smst kaptam a Facebooktól a megerõsítési kódommal, holott a gép elõtt ültem, és be is voltam jelentkezve. Van valakinek ötlete, hogy ez hogyan és miért történhetett?

Nincs beállítva, hogy minden ismeretlen eszközrõl való bejelentkezéskor megerõsítõ kódot küldjön, a "kódgenerátor" funkció viszont igen. Tõlem még soha nem kért megerõsítést belépéskor, gyanús, hogy valaki más akart a nevemben bejelentkezni, de ezt honnan tudhatta a Facebook? Rejtély...

Legjobb válasz: Mármint honnan tudta az fb, hogy valaki be akart jelentkezni a fiókodba miközben már be voltál jelentkezve? :) Futass le egy víruskeresést (ha a kergetõ be akarja zárni a böngészõt, ne jelentkezz ki fb-rõl, úgy zárd be) és változtass jelszót. Ha telefonodról is be szoktál jelentkezni, ott sem árt egy vírusírtás. Arra tippelnék, hogy valahol összeszedtél egy keyloggert. Sõt, ha biztosra akarsz menni, változtasd meg az emil fiók jelszavát is.

Mármint honnan tudta az fb, hogy valaki be akart jelentkezni a fiókodba miközben már be voltál jelentkezve? :) Futass le egy víruskeresést (ha a kergetõ be akarja zárni a böngészõt, ne jelentkezz ki fb-rõl, úgy zárd be) és változtass jelszót. Ha telefonodról is be szoktál jelentkezni, ott sem árt egy vírusírtás. Arra tippelnék, hogy valahol összeszedtél egy keyloggert. Sõt, ha biztosra akarsz menni, változtasd meg az emil fiók jelszavát is.
A kérdező hozzászólása: Hát igen, mert sokszor van, hogy bejelentkezve maradok otthon, de napközben az egyetemrõl 3 másik géprõl is belépek. Akkor nem történik semmi ilyesmi. Köszi a választ!:) Bár keylogger után nemrég kutattam a gépemen, akkor még biztos nem volt, de megteszem újra.
Azért ki szoktál jelentkezni ha másik géprõl lépsz be? Nem jegyzik meg a jelszavakat? Van rá esély, hogy a többi géprõl szedik le a hozzáférésed? Lehet vak riasztás is de inkább gyanakodj, mint hogy károd legyen belõle.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!