Találatok a következő kifejezésre: Ma írt gyerekorvos (2 db)

Ma írt a gyerekorvos anyatejpótlást. Csak holnap tudok elmenni érte, 600ml-t írt naponta. Hogy működik ez egyáltalán? Mindennap elkell menni a napi adagért?

Mert az nekünk elég messze lenne,és nem is tudom megoldani.Vagy ideadnak el?re többet?Mert most 31-ig van felírva.És a mai adagért nem is tudtam elmenni már,akkor az már elveszett,vagy holnap azt is ideadják?És mennyit adjak egy szopás után még?

Legjobb válasz: TÉnyleg senki nem tud errõl semmit?????? Nem hiszem h a sok ezer anyuka közül akik ezt az oldalt olvassák senki nem volt még ilyen helyzetben!!!!!! Lécci segítsetek.A gyerekorvosunk hülye,attól nem kérdeztem ilyeneket,meg sokan voltak tanácsadáson és nem is nagyon foglalkozik a gyerekekkel.

A kérdező hozzászólása: TÉnyleg senki nem tud errõl semmit?????? Nem hiszem h a sok ezer anyuka közül akik ezt az oldalt olvassák senki nem volt még ilyen helyzetben!!!!!! Lécci segítsetek.A gyerekorvosunk hülye, attól nem kérdeztem ilyeneket, meg sokan voltak tanácsadáson és nem is nagyon foglalkozik a gyerekekkel.
Azért írok, mert sajnálom, hogy ilyen helyzetbe kerültél, de segíteni nem tudok. Egy barátnõm ismerõsök által jutott el egy bõ tejû anyukához, akivel megkerülték a rendszert, napi 1 litert tudott hozni. Fõleg este pótolt. Hátha te is tudnál valakit. Védõnõ nem segít? Sok sikert kívánok.

Hogyhogy a milumil tápszerböl 5 honaposan már a 2-est kell adni? Gyerekorvos azt mondta, és 2es ha-t irt receptre. Kisfiam ma töltötte az 5. -ik honapját. Fog neki izleni a 2-es? Remélem, nem fog töle jobban hizni.

Legjobb válasz: jézusom, nekem a doki azt mondta ki ne találjam 7 hós kora elõtt hogy a milumil 2est aqdom neki, fel se írja hamarabb. a védõnõ is azt mondta 7 hós kora elõtt ne adjam. szombatom lesz 7 hónapos a lányom és még 3 dobozzal írt fel szerintem ne add még neki, mert nem megfelelõ a tápanyagszükséglete az 5 hósoknak

jézusom, nekem a doki azt mondta ki ne találjam 7 hós kora elõtt hogy a milumil 2est aqdom neki, fel se írja hamarabb. a védõnõ is azt mondta 7 hós kora elõtt ne adjam. szombatom lesz 7 hónapos a lányom és még 3 dobozzal írt fel szerintem ne add még neki, mert nem megfelelõ a tápanyagszükséglete az 5 hósoknak


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!