Találatok a következő kifejezésre: Ma éjjel érzésre (4 db)

Ma éjjel 3-5 percenként kb.5-6 alkalommal éreztem a hüvelyemben feszítő eléggé fájó érzést.34. hetet töltöm holnap. Mi lehetett ez?

Nyílhatott a méhszáj? Eléggé meg voltam ilyedve, hogy a szülés indult meg. Aludni sem tudtam t?le úgy fájt, a hasam is kemény volt. Nem korai ez még?

Legjobb válasz: Én 37 hetes vagyok, nyilalásokat most kezdtem el érezni. De nekem már a CG-m 1100-as. Lehet, hogy csak ideget nyomott a pici. Fájásnak semmi képp sem tekinthetõ, ahhoz rendszeresnek kéne lennie, 5-7 percesnek, minimum 30 mp-ig kitartania, és 1 órán keresztül folyamatosan. Ilyenkor már jóslófájásaid lehetnek, valószínûleg ezek kezdõdtek el. Keményedésre még 1 hétig szedheted a magnéziumot. Vagy ha nagyon aggódsz, akkor szólj a dokidnak, nézzen meg!

Én 37 hetes vagyok, nyilalásokat most kezdtem el érezni. De nekem már a CG-m 1100-as. Lehet, hogy csak ideget nyomott a pici. Fájásnak semmi képp sem tekinthetõ, ahhoz rendszeresnek kéne lennie, 5-7 percesnek, minimum 30 mp-ig kitartania, és 1 órán keresztül folyamatosan. Ilyenkor már jóslófájásaid lehetnek, valószínûleg ezek kezdõdtek el. Keményedésre még 1 hétig szedheted a magnéziumot. Vagy ha nagyon aggódsz, akkor szólj a dokidnak, nézzen meg!

Ma éjjel szurkáló érzésre ébredtem a méhemnél. Délutánra lett egy kis vérzésem. A mensesemnek kedden kell megjönnie, lehet ez a beágyazódás jele?

Legjobb válasz: A beágyazódást nem lehet érzékelni. Inkább arra gondolok, hogy a menstruációd jelentkezett egy picit hamarabb, esetleg egy apróbb fertõzés következtében. Ha egyéb problémád nincs, nincs különösebb teendõd, ám ha zavaró tényezõk jelentkeznének, keresd fel a nõgyógyászodat!

A beágyazódást nem lehet érzékelni. Inkább arra gondolok, hogy a menstruációd jelentkezett egy picit hamarabb, esetleg egy apróbb fertõzés következtében. Ha egyéb problémád nincs, nincs különösebb teendõd, ám ha zavaró tényezõk jelentkeznének, keresd fel a nõgyógyászodat!

2. babankat tervezzuk es ma nem jott meg, az ejjel szedultem mind a hintaban es hanyinger szeru erzesem van, elso babankal semmi bajom nemvolt, tesztet meg nem vettem. Ez terhesseg?

Legjobb válasz: Elsõ olvasásra nekem inkább vérnyomásnak, vagy vírusnak tûnik, de amíg nem tesztelsz úgysem fogod tudni, mi meg pláne nem.

Elsõ olvasásra nekem inkább vérnyomásnak, vagy vírusnak tûnik, de amíg nem tesztelsz úgysem fogod tudni, mi meg pláne nem.
Ez a fajta szédülés szerintem is alacsony vérnyomásra utal inkább.
Igen, szerintem lehet! Rajta, tesztelj egyet, drukkolok!
Nekem is az elsõvel így volt, reggel arra ébredtem, hogy úgy szédülök, hogy nem tudtam kiszállni az ágyból, amúgy nekem is egy nap késés után kezdõdött, aznap vettem egy tesztet és a második csíkom , nagyon halvány volt, de ott volt, most már 3 éves a kisfiam, a másodikkal meg teljesen más, azzal az elsõ nap késéskor éjjel hányás rosszullét , csináltam tesztet és most jön a második prücsök. Sok sikert, remélem neked is így lesz!
Teszteljél. Mit vársz, hogy tipplejünk, igen vagy nem?
A kérdező hozzászólása: milyen infora lenne meg szukseged?
es teszteltel mar? :) ))))
hát meg fog jõnni én is igy jártam
A kérdező hozzászólása: félek hogy igazad van de....bizakodok.
Még korai lenne eldönteni, hogy mi van, de nincs más tüneted? Persze, ha nincs az sem jelenti, hogy megfog jönni! Hõd? Más javaslatom nincs, csak hogy próbálj meg türelmes lenni, persze tudom hogy nehéz!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!