Találatok a következő kifejezésre: Ma nem volna megjönnie, de a (84 db)

Ma kellett volna megjönnie, de nem jött, aminek nagyon örülök, a múlt héten barnáztam két napig, mérem a hőmet is de csak 36 fok volt (délután) lehetek még babás?

Legjobb válasz: nekem is ma kelett volna megjönni és nekem se jött meg, és remélem nem is fog.nem irod vannak e más tüneteid.a hõt azt reggel kell mérni, és ha visszaesik akkor sajna megfog jönni.a 36 elég alacsony.és azt se irtad mennyi volt elötte.nekem eléggé fáj a bal petefészkem,néha szúr.csak ritkán vannak olyan mindjárt meg jön érzéseim, a mellem fáj, és héhszájam nehezen elérhezõ, és szerintem kicsit balra is van mint szokott.mérd meg reggel a hõd, és ha 2 nap mulva se jön meg vegyél egy tesztet.remélem sikerülni fog.drukkolok.szia.

nekem is ma kelett volna megjönni és nekem se jött meg, és remélem nem is fog.nem irod vannak e más tüneteid.a hõt azt reggel kell mérni, és ha visszaesik akkor sajna megfog jönni.a 36 elég alacsony.és azt se irtad mennyi volt elötte.nekem eléggé fáj a bal petefészkem, néha szúr.csak ritkán vannak olyan mindjárt meg jön érzéseim, a mellem fáj, és héhszájam nehezen elérhezõ, és szerintem kicsit balra is van mint szokott.mérd meg reggel a hõd, és ha 2 nap mulva se jön meg vegyél egy tesztet.remélem sikerülni fog.drukkolok.szia.
A kérdező hozzászólása: minden egyéb tünetem megvan ahoz hogy babás legyek ez már a harmadik lenne folyton rosszul vagyok és nincs türelmem semmihez de azt hittem ogy csak képzelõdõm mármint ami a tüneteimet illeti.
A kérdező hozzászólása: nem volt sosem 36, 7nél nagyobb lehet a lázmérõ nem jó de mindig délután mértem
szerintem már ne méregesd a hõd.ha holnap nem jön meg ugyis csinálsz tesztet.drukkolok.ha sok tüneted van akkor van esély.
A kérdező hozzászólása: jaj nagyon boldog lennék és énis drukkolok minden babára váró csajszinak
A kérdező hozzászólása: ez a teszt dolog is érdekes mert a múlt héten csináltam és az negativ lett a második de az elõ talán nagyon nagyon halvány csikos, de a csikot lehet már csak azért láttam me látni akartam lassan bolond leszek
Hát bizonyosra nem lehet megmondani, mert nekem is hol ilyen hol nem. Teszt?
A kérdező hozzászólása: Csináltam egyet tegnap negatív lett sajnos, de azért még reménykedem hátha csak korán csináltam.
Ha rendszeres a ciklusod, akkor egy reggeli teszt már kimutatja nagy valószinüséggel.
A kérdező hozzászólása: Eléggé pontosan szokott megjönni. Tesztelek egyet holnap reggel aztán majd kiderül.
de van ertelme, hisz egy tanulsag, hogy igen, annak volt igaza, aki azt mondta, mensi lesz.legrosszabb az, mikor tanacsot adunk, a valaszolo pedig eltunik a fejlemenyekkel, ahelyett, hogy kozolne, mi lett vele. koszi a kerdest, sokat tanultunk belõle.
tojasfeherje nyák mensi elõtt tuti mensi jele
Jaja, ez engem is érdekelne, január már nem most volt!
Szerintem babás vagy.Ha kibírod addig, tesztelj egy pár nap múlva.Ha nem tesztelhetsz akár holnap is.Majd írd meg, hogy szabad-e gratulálni!!Szép estét
Ezt a kérdést miért írtad ki mégegyszer, ha már réges-régen nem aktuális?? Nem értem mi értelme??? Légyszi magyarázd el. :)
A kérdező hozzászólása: Az is lett:)
Na de akkor alá kéne írni, hogy na ez lett belõle, és azért raktam ki, mert......Azóta pedig annyi történt, hogy...... Nem?Nem tudunk semmit, és nem is ír:(
Igen igaza van annak, aki azt írta, hogy tanulságként jó lenne, ha mindenki elmondaná, hogy végül is mi lett a kérdés feltevése után az eredmény. De sajna itt nagyon sokan nem írják meg az eredményt. Ezt a kérdést meg, még akkor sem értem, hogy miért írta ki mégegyszer, ha nem írta meg rögtön, hogy sajna mensi lett belõle. Tehát a kérdezõ nem azért írta ki. De akkor miért is????
A kérdező hozzászólása: :) na azért tettem ki megint, hogy mennyire kiváncsiak lesztek e rá:) sajna semmi megjött akkor a menzi rendesen azóta is ez jelzi ha megakar jönni , hogy nyálka jön mint peteéréskor!!!Azóta kideült magas prolaktinom de peteérésem az volt, most gyogyit szedek most pedig 2 napja nagyon erõsen görcsöltem ez a 20. napom . remélem beágyazódás volt.
szoritunk a babához:D

Ma kellett volna megjönnie de nem volt meg szerencsére de már 2 napja görcsölök és halvány rózsaszines folyásom van de főleg a jobb oldalam fáj. Esténként hányingerem van és ma már nagyon fájt a derekam. Mennyi esélyem van babára?

Legjobb válasz: sztem nagy eselyed van:).tervezett volt..?:).sztem babo lesz,de még vàrj azért ne nagyon örülj...::)de remeljük valoban....ha igen jo babavàRàst!!!!!nekem 6 honapos a kisfiam:)puszo

sztem nagy eselyed van:) .tervezett volt..?:) .sztem babo lesz, de még vàrj azért ne nagyon örülj...::) de remeljük valoban....ha igen jo babavàRàst!!!!!nekem 6 honapos a kisfiam:) puszo
A rózsaszínes folyás nekem mindig mensit jelentett sajna.
A rózsaszín nálam is menzit vont maga után, sajnos :(((

Ha ma kellett volna megjönnie, de nem jött, mit fognak látni UH-n, ha sikerült esetleg a bébi?

Legjobb válasz: Attól függ, hogy mikor mész dokihoz. Ma még valószínûleg nem sokat, mert 4 hetes körül vagy (ha sikerült a baba). Én 5 hét után mentem, akkor is csak egy üres petezsák volt, két hét múlva már embrió dobogó szívvel. Én egy eredményem miatt mentem dokihoz, mondta is, hogy nagyon korai, de azért megnézi, hogy jó helyen tapadt-e meg (volt egy missed ab-om). De ha nem érzel semmit, akkor csak a 6-7 hetesen érdemes elõször menni, akkor már pulzálásnak is lennie kell. Tesztet csináltál már? Nekem az is az elmaradt menzi után 2 nappal lett nagyon halvány pozitív reggeli elsõ vizeletbõl.

Attól függ, hogy mikor mész dokihoz. Ma még valószínûleg nem sokat, mert 4 hetes körül vagy (ha sikerült a baba). Én 5 hét után mentem, akkor is csak egy üres petezsák volt, két hét múlva már embrió dobogó szívvel. Én egy eredményem miatt mentem dokihoz, mondta is, hogy nagyon korai, de azért megnézi, hogy jó helyen tapadt-e meg (volt egy missed ab-om). De ha nem érzel semmit, akkor csak a 6-7 hetesen érdemes elõször menni, akkor már pulzálásnak is lennie kell. Tesztet csináltál már? Nekem az is az elmaradt menzi után 2 nappal lett nagyon halvány pozitív reggeli elsõ vizeletbõl.
Most még semmit. Majd ha 6. hetet betöltötted (az utolsó vérzéstõl számítva), utána menj.
Az ég világon semmit. Egy hét múlva már esetleg petezsákot, de érdemesebb még késõbb menni, mikor már szívpulzálás is megállapítható. De most még semmit, csak a megvastagodott méhnyálkahártyát, ami menzeszt megelõzõen is ugyanúgy jellemzõ.
Én decemberben 5nap késés után dec 12én pozitívat teszteltem és dec 23ra kaptam idõpontot, sajnos elment a babám. De most várom hogy ne jöjjön meg :)

Ma teszteltem pozitivat, 4 hets vagyok de fáj a hasam mintha megakarna jönni. / ma kellett volna megjönnie, de nem jött és már pozitiv lett/ ugye a beágyazódás miatt fájhat?

Legjobb válasz: Ha a teszt kimutatta, akkor már beágyazódott. Görcsök elõfordulhatnak. Szerintem menj dokihoz, felír valamit. Valószínû magnéziumot is.

Ha a teszt kimutatta, akkor már beágyazódott. Görcsök elõfordulhatnak. Szerintem menj dokihoz, felír valamit. Valószínû magnéziumot is.
A kérdező hozzászólása: köszi, vettem magnézium pezsgõtablettát. mert a gyogyszert nem birom. remélem az is jó. majd kb 2 hét mulva mennék dokihoz.
4. hétre már beágyazódott, a görcs teljesen normális, ne aggódj! Gratula!!!!
Szia! ilyenkor ez a mindjárt megjön érzés teljesen normális! a szervezeted emlékszik, hogy most kéne megjönnie a havidnak és habár vérzés nem fog jönni, a görcs az megmaradt. Ez csak most van utoljára, többet emiatt nem fogsz görcsölni a késõbbiekben nyugi :) Próbálj pihengetni, hamarosan elmúlik ez az érzés és ne idegeskedj mert nem tesz jót. És igen, a beágyazódás már kb. 2 héttel ezelõtt megtörtént, úgy hogy nem amiatt van :) Gratulálok egyébként! és Boldog Babavárást!
A kérdező hozzászólása: köszönöm, csak azért aggódom mert két vetélésem már volt. ugy örülnénk ha sikerülne.
Nekem majdnem a 16. hétig volt olyan menszi elõtti érzésem, és ez normális dolog.Gratulálok!
13+2 hetes vagyok, eddig minden hónapban, mikor a nemvárt ideje volt éreztem kisebb-nagyobb görcsöket és a mindjárt megjön érzést! Ne aggódj! Gratulálok a babához!!! :)

Ma (nem) kellett volna megjönnie, de a tesztem negatív lett. Lehet, h még korán teszteltem. Más dolog miatt megyek ma nődokihoz. Ha babás vagyok, látni fogja?

Legjobb válasz: Szerintem még túl korai ahhoz, hogy lássa,szóval ha így lesz ne keseredj el.Mert a beágyazódás a 3. hét végére fejezõdik be,és én is akörül voltam, se hüvelyin, se hasin nem látott semmti,de viszont egy másik orvos tapintásra meg érezte hogy terhes vagyok.Ha továbbra sem jön meg egy hét múlva tesztelj szerintem.

Szerintem még túl korai ahhoz, hogy lássa, szóval ha így lesz ne keseredj el.Mert a beágyazódás a 3. hét végére fejezõdik be, és én is akörül voltam, se hüvelyin, se hasin nem látott semmti, de viszont egy másik orvos tapintásra meg érezte hogy terhes vagyok.Ha továbbra sem jön meg egy hét múlva tesztelj szerintem.
Ha a doki UH-ot is csinál, akkor már a felritkult területet tutira, és esetleg a petezsákot is látni fogja. A teszt attól függõen, hogy milyen érzékenységû már a korai szakaszban kimutatja a terhességet. A Hcg szint kétnaponta duplázódik, úgyhogy, ha a doki nem küldd el vérvételre, akkor szombat reggel feltétlenül csinálj még egyet. Ha az is neg. akkor kár reménykedni!
Az én dokim azt mondta hogy még nem lehet látni semmit, talán egy hét mulva.
Mindenképpen reggeli elsõ vizeletbõl tesztelj.

Soha nem szokott fájni a hasam alja, és a köldököm körül. Szóval nem szoktam menzesz előtt görcsölni. Csak a menzesz 2. napján. Ma pedig délelőtt óta fáj. Ma kellett volna megjönnie, de semmi. Ez mit jelenthet? Baba?

Legjobb válasz: Elképzelhetõ. De még nagyon korai így kijelenteni. Várj még 5-6 napot, s ha addig se semmi, irány a gyógyszertár vagy a drogéria! Addig fölösleges, mert lehet, hogy tévesen negatív eredményt fog mutatni. Mint nekem is anno. Kétszer is..

Elképzelhetõ. De még nagyon korai így kijelenteni. Várj még 5-6 napot, s ha addig se semmi, irány a gyógyszertár vagy a drogéria! Addig fölösleges, mert lehet, hogy tévesen negatív eredményt fog mutatni. Mint nekem is anno. Kétszer is..

Ma kellett volna megjönni-e a második menstruációmnak de még nem jött meg. Miért?

Legjobb válasz: Ne aggódj, nincs semmi baj. Gyakori, hogy az elején még nem jön meg napra pontosan. Az is lehet, hogy akár egy hetet is késik, vagy többet. De ez teljesen normális az elején. :)

Ne aggódj, nincs semmi baj. Gyakori, hogy az elején még nem jön meg napra pontosan. Az is lehet, hogy akár egy hetet is késik, vagy többet. De ez teljesen normális az elején. :)
szín, állag?
A kérdező hozzászólása: fehér! valamikor átlátszó és ilyen túros...
Túrós folyással jobb ha orvoshoz mész!
A kérdező hozzászólása: Nem úgy akartam, írni h túros bocsesz! pont olyan állaga ahogy megfelelõ. de még mindig nem jött meg:@@@
lehet hogy nem is fog. vagy maximum késéssel. lehet hogy neked most kimarad 3 hónap, fél év is akár, de normális. a folyásodat ítélve viszont lehet hogy meg fog jönni, csak "késve". mindenkinek más. egy ismerõsömnek kimaradt 5 hónap, én viszont pontosan 28 napos ciklussal büszkélkedhettem :)
A kérdező hozzászólása: de ha már egyszer megjött akkor már elõbb utóbb megjön.. jól mondom?
Serdülõkorban maximum fél év lehet 2 menstruáció között. De az a maximum. Ha nem jön meg az elõzõtõl számítva 6 hónapon belül, akkor orvoshoz kell menni.
A kérdező hozzászólása: Értem! még sajnos most sem jön meg.. félek:(
A tegnapi 06:07-es és 17:21-es vagyok. Ha még nem telt el fél év az elõzõ menstruációd óta, akkor ne aggódj! :)
A kérdező hozzászólása: Nem kezdõ vagyok még! most várnám a második menstruálciómat!
A kérdező hozzászólása: Hát közepes!
igen
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a megnyugtató szavaid. de ha már elõzõ hónapban meg volt egy hétig akkor tuti , hogy meg lesz most már?
Azt nem tudhatod, hogy mikor kell a második menstruációdnak megjönni, mert az elején nem rendszeres, akár több hónap is kimaradhat.
A kérdező hozzászólása: Értem. de akkor nincs semmi probléma? de mondjuk mind ha egy kicsit bizseregne a hasam. meg már napok óta elég hányingerem van.
Nyugi, az elsõ menzesz után nekem is eltelt vagy 4 hónap sõt lehet több is a következõig, de utána már rendszeressé vált.
Ha majd megjön, az sem biztos, h ugyanolyan mennyiségû/idõtartamú lesz mint az elsõ volt, idõbe telik ez is, míg beáll.
A 14:29-es vagyok. Maximum fél év lehet 2 menstruáció között serdülõkorban. Ha az elõzõtõl számítva fél évig sem jön meg a következõ menstruációd, akkor menj orvoshoz. :)
A kérdező hozzászólása: Rendben Köszönöm! de hányingerem van már napok óta lehet h ez a elõjel?
Megint a 14:29-es vagyok. A hányinger lehet a menstruáció elõjele is, de lehet más is.
ha pontosan követed a menzesz elõjeleit, akkor megtudhatod hogy meg fog-e jönni ebben a hónapban vagy nem. folyás milyen? az a legfontosabb.
A kérdező hozzászólása: a fehér folyásra gondolsz?
A kérdező hozzászólása: Meg jött szerencsére ma:P :D

Lehet babó? Ma kellet volna megjönnie, de nem jött és semmi tünetem sincs. Se mellfeszülés, se émelygés, se hányinger.2 napja fájt egy kicsit a hasam, mintha megakarna jönni, de aztán semmi.

Testápoló szer? folyásom van. El?z? hónapban 6 nappal el?bb jött meg és nem olyan volt, mint szokott lenni. Most csak fel vagyok puffadva és már 3 napja nem tudok nagy wc-re menni :(

Legjobb válasz: Nem hinném, hogy baba, teszt????

Nem hinném, hogy baba, teszt????
A kérdező hozzászólása: És ha babás lennék elmehetnék attól nyaralni? Persze úgy, hogy nagyon vigyázok mindenre.
Nekem sem feszült a mellem, se hányinger, se émelygés, viszont a testápolós folyás nekem is megvolt amikor babás lettem. Szerintem nálad is lehet baba a dologban, de csatlakozom az elõttem szólókhoz: teszt!
Csinálj tesztet. Szurkolok neked!
A kérdező hozzászólása: Még várok pár napot, aztán tesztelek. De ráadásul jövõhéten indulunk Krétára nyaralni, úgyhogy lehet, hogy nem a legjobbkor jönne.
nekem pontosan 31 naposak a ciklusaim, aztán egyszer csak jött egy 44 napos. azóta megint 31... reménykedtem ezerrel, de nem baba. tesztelj, az a biztos :)
Még reménykedhetsz.
A kérdező hozzászólása: Általában 5-6 napig szokott tartani egyre csökkenõ vérzéssel. Múlt hónapban elsõ nap csak barna, második vérzés, utána meg 2-3 nap barna volt. Egyébként 23 éves elmúltam, minden pontosan 30 naposak a ciklusaim.
A felpuffadás és a wc-zési zavarok a menstruáció tünetei is lehetnek(legalábbis nekem mindig ilyen tüneteim vannak)! Sajnos az, hogy egyszer-kétszer siet néhány napot, máskor késik, az elõfordul, bár attól függ, mennyi idõs vagy!!Persze azért egy tesztet megér a dolog!Az mit jelent egyébként, hogy a menzid nem olyan, mint szokott lenni??Más színû, vagy kevesebb??Érdekelne, mert nekem is vannak ilyen jellegû változásaim, bár én már elmúltam 30 éves, és (sajnos) nem vagyok terhes!
Sajnos ciklusgond van, nem baba!!
Tesztelj!
El, csak ne vállalj semmi felelõtlenséget. Nincs egész napos napozás, se csapból víz (bár Krétán iható, de inkább ne kockáztass), se motorcsónak. Nagyon sok vizet kell inni, a hõség idejét ágyban tölteni, árnyékban. (Egy hete jöttünk haza Krétáról.)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!