Találatok a következő kifejezésre: Ma nem volna (451 db)

Ma kellett volna nem megjönnie és pozi is lett a tesztem. Mikor érdemes orvoshoz menni?

Pontosan nem tudom mennyi idős terhes vagyok, mert utoljára március 13-án volt meg és 25 naposak a ciklusaim.

Legjobb válasz: Ha ma kellett volna megjönnie, akkor ma vagy pont 4 hetes terhes. Mondjuk utolsó mensidtõl számolva 3hét 4 napos, de mivel rövidebbek a ciklusaid, így feltételezhetõen a peteérésed is korábban volt, így 4 hetesnek számítasz. Ha nincs panaszod, 2-3 hét múlva érdemes orvoshoz menned. Gratulálok!

Ha ma kellett volna megjönnie, akkor ma vagy pont 4 hetes terhes. Mondjuk utolsó mensidtõl számolva 3hét 4 napos, de mivel rövidebbek a ciklusaid, így feltételezhetõen a peteérésed is korábban volt, így 4 hetesnek számítasz. Ha nincs panaszod, 2-3 hét múlva érdemes orvoshoz menned. Gratulálok!
4-5 hetes. Elég, ha 7-8 hetesen mész, azaz 3-4hét múlva. Azért nem érdemes hamarabb, mert nem lenne még semmi, embrió, szívhang sem, csak idegeskednél miatta és visszarendelnének 2-3 hét múlvára.
kb 4 hetes terhes vagy, orvoshoz kb 2-3 hét múlva érdemes menni. (Hacsak nem volt korábban vetélésed, missed ab, stb.)
6 hét után, akkor már meg tudja az orvos hallgatni a szívhangját. Kb.7 hetesen szokott lenni az elsõ vizsgálat, ha minden rendben van. Én korábban mentem, mert barnáztam és féltem a méhen kívülitõl. (hál. Istennek minden rendben volt.) Jó babavárást.
Én 6 hetesen menetem és még nem volt szívhang. Inkább várj míg legalább 7 hetes leszel, így elkerülöd a felesleges aggódást.
Így van, ahogy fentebb is írták, akkor kb ma vagy 4hetes! Tehát 2-3hét múlva menj dokihoz. Én inkább a 2hetet mondanám, igaz akkor még lehet hogy csak petezsákot látnak, de azt meg tudja mondani egy jó szakember, hogy jó helyen van-e beágyazódva! Ez is fontos, a méhenkívüli kiszûrése miatt!! De egyébként gratulálok!! :)
Gratulálok!!!! :) Én nem vártam meg még a havim várható idejét sem, elõtte mentem 2 nappal, kezemben 3 pozitív teszttel. Mondjuk doki elküldött, mert nem látott semmit, de én olyan, de olyan büszke voltam. :) ))) 33 hkm

Ma kellett volna megjönnie éjszaka. Tegnap enyhébb (nagyon enyhébb) menstruációs fájdalmat éreztem, de el is múlott. Ma nem érzem semminek az előjelét. Lehetséges, hogy terhes vagyok?

Gyógyszert nem szedek 3 hónapja. Vegyek tesztet, vagy még várjak pár napot?

Legjobb válasz: Szeritnem várj még! Nekem tegnap kellett volna megjönnie. a melleim nagyon fájnak, kis menszi érzésem van, de semmi. Én is várok pár napot! Kitartás! Sok sikert. Drukkolok

Szeritnem várj még! Nekem tegnap kellett volna megjönnie. a melleim nagyon fájnak, kis menszi érzésem van, de semmi. Én is várok pár napot! Kitartás! Sok sikert. Drukkolok
amennyiben mindig pontosan jött meg / már mikor abbahagytad akkor is /lehetséges, hogy baba van a dologba :) persze , csinálj tesztet, ha neg. lenne, párnap múlva ismételd meg. nekem egy hét kellett, hogy a neg. teszt után poz.-at teszteljek. sok sikert 21hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Igen, eddig mindig pontosan jött meg, és erõs görcseim voltak elõtte lévõ nap. Ha késett is, akkor sem sokat, napközben meg szokott jönni. Eddig semmi...
Szia nekem is pontosan szokott megjönni.Aztán elõtte nap erõs görcs gondoltam most sincs baba de 3 nap késés után teszteltem egy pozitívat.Most vagyok 6 hetes szerintem nyugodtan tesztelj de ha még neg.ne add fell pár nap múlva tesztelj megint.Aztán várj egy hetet legalább mert a doki csak azt fogja még látni hogy beágyazódott a pici de 7 hetes körül lát csak szívhangot azt mondják elmaradt mensi után 2 hétre érdemes már dokihoz menni...Sok sikert
szia nekem is ilyenek szoktak lenni és én is pont ilyeneket szoktam itt kérdezni. sajna nekem be is igazolodott a multhonapban az a menzis érzés mert meg is jött

Ma kellett volna megjönnie, de nem jött, aminek nagyon örülök, a múlt héten barnáztam két napig, mérem a hőmet is de csak 36 fok volt (délután) lehetek még babás?

Legjobb válasz: nekem is ma kelett volna megjönni és nekem se jött meg, és remélem nem is fog.nem irod vannak e más tüneteid.a hõt azt reggel kell mérni, és ha visszaesik akkor sajna megfog jönni.a 36 elég alacsony.és azt se irtad mennyi volt elötte.nekem eléggé fáj a bal petefészkem,néha szúr.csak ritkán vannak olyan mindjárt meg jön érzéseim, a mellem fáj, és héhszájam nehezen elérhezõ, és szerintem kicsit balra is van mint szokott.mérd meg reggel a hõd, és ha 2 nap mulva se jön meg vegyél egy tesztet.remélem sikerülni fog.drukkolok.szia.

nekem is ma kelett volna megjönni és nekem se jött meg, és remélem nem is fog.nem irod vannak e más tüneteid.a hõt azt reggel kell mérni, és ha visszaesik akkor sajna megfog jönni.a 36 elég alacsony.és azt se irtad mennyi volt elötte.nekem eléggé fáj a bal petefészkem, néha szúr.csak ritkán vannak olyan mindjárt meg jön érzéseim, a mellem fáj, és héhszájam nehezen elérhezõ, és szerintem kicsit balra is van mint szokott.mérd meg reggel a hõd, és ha 2 nap mulva se jön meg vegyél egy tesztet.remélem sikerülni fog.drukkolok.szia.
A kérdező hozzászólása: minden egyéb tünetem megvan ahoz hogy babás legyek ez már a harmadik lenne folyton rosszul vagyok és nincs türelmem semmihez de azt hittem ogy csak képzelõdõm mármint ami a tüneteimet illeti.
A kérdező hozzászólása: nem volt sosem 36, 7nél nagyobb lehet a lázmérõ nem jó de mindig délután mértem
szerintem már ne méregesd a hõd.ha holnap nem jön meg ugyis csinálsz tesztet.drukkolok.ha sok tüneted van akkor van esély.
A kérdező hozzászólása: jaj nagyon boldog lennék és énis drukkolok minden babára váró csajszinak
A kérdező hozzászólása: ez a teszt dolog is érdekes mert a múlt héten csináltam és az negativ lett a második de az elõ talán nagyon nagyon halvány csikos, de a csikot lehet már csak azért láttam me látni akartam lassan bolond leszek

A mai napon semmi nem utalt rá, hogy meg fog jönni.Tegnap görcsölgetett a hasam, de mára elmúlt. Terhes lennék? Ma (nem) kellett volna megjönnie.

Tüneteim:krémes kevés folyás(tegnap sok volt),fejfájás,gyomorégés(nem ettem olyat amit?l éghetne),enyhe szédülés,rosszullét.Szerintetek baba van a dologban?

Legjobb válasz: szia nekem is ma nem kellene megjönnie nekem is megvannak ezek a tüneteim én ma teszteltem gabriellel és negatív lett reménykedjünk együtt hátha te teszteltél?

szia nekem is ma nem kellene megjönnie nekem is megvannak ezek a tüneteim én ma teszteltem gabriellel és negatív lett reménykedjünk együtt hátha te teszteltél?
Szerintem reggel tesztelj , ha baba van már egy halvány csikocskának meg kellene jelennie.
én amikor terhes voltam, már az elsõ nemvárt naptól minden perceben olyan"most jön meg" érzésem volt, és nagyon álmos voltam egész nap.És pozitív is lett a teszt
Sziasztok! Nekem is ma Nem kellett megjönnie! Én még várok a teszttel!! HAjrá csajok:) !

Nem ma kellett volna megkapni utalással a családit+gyest? Szombaton munkanap volt nem akkor utalták?

Van aki már megkapta?Vagy most hogy van ez mára vártam nagyon!

Legjobb válasz: Én a Gyedet kaptam meg ma. Családi akkor majd holnap, mert nekem mindig együtt jön a kettõ, 7 után jön az SMS, de ma csak a GYEDrõl jött. Így majd holnap.

Én a Gyedet kaptam meg ma. Családi akkor majd holnap, mert nekem mindig együtt jön a kettõ, 7 után jön az SMS, de ma csak a GYEDrõl jött. Így majd holnap.
Én is azt gondoltam, hogy a szombat miatt mára már rajta lesz, de otp-n még nem volt ma se a gyes, se a csp :-(
Nekem is szöget ütött a fejembe. Elvileg a hónap elsõ munka napján utalnak. Az meg ugye szombat volt. Én szombaton a bankban is voltam, intéztem az ügyeimet.
A múlt hónap más volt az ünnepek miatt, mert ha megvárták volna az ünnepek utáni elsõ munkanapot, akkor azt hiszem, az 6-a lett volna, de nekik 5-ig kell utalni, így kénytelenek voltak elõbbre hozni az utalást. Most viszont nincs dec 1-2-3-4 napján semmi ünnep, így az utalás a szokásos.
Én nem kaptam (Raiffeisen bank Bács-Kiskun megye) Szerintem csak holnap reggel
én se kaptam családit még .
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat.
A kérdező hozzászólása: Na akkor nem értem mert ugye ugy van hogy minden honap elsõ munkanapján utalnak legyen az bármilyen nap...ha szombat munkanap volt akkor ma reggelre a számlán kéne legyen...bezzeg a mult honapba tök hamar volt rajta a fene sem érti..igen nekem is mindig 7.50 körül jön az sms....
A kérdező hozzászólása: De 1 szombat munkanap volt ....:-(( Nem akkor utaltak ezek szerint ha nem ma fognak...
A kérdező hozzászólása: Hát nekem sem az ersténél és még nincs is... Máshol is nagyon zugolodnak a kismamk anyukák mindenki mára várta....:-((
atoll hogy morcos voltam hogy nincs csp semmi nem változott.

Ma lett volna a B kategóriás forgalmi vizsgám. Nem volt nálam az M kategóriás lejárt jogsim, ezért nem hagyott a v. biztos vizsgázni. Helyesen járt el?

Ketten mentünk vizsgázni én voltam az első,persze nem tudom mi alapján.Próbáltunk a v.biztossal beszélni,hogy cseréljen meg minket addig haza megyek a jogsiért.Mindössze 5 percre lakok ahonnan indultunk volna! Válasza az volt,majd legközelebb vizsgázhatok.

Legjobb válasz: Vinned kellett volna sajnos. Jogosan járt el a VB, más kérdés, hogy ha jó fej, megengedhette volna hogy hazaszaladj, esetleg arra kanyarodtok. Fogd fel tanulópénznek, valami otthon felejtett dolgon múlhat akár fontosabb dolog/több pénz is.

Vinned kellett volna sajnos. Jogosan járt el a VB, más kérdés, hogy ha jó fej, megengedhette volna hogy hazaszaladj, esetleg arra kanyarodtok. Fogd fel tanulópénznek, valami otthon felejtett dolgon múlhat akár fontosabb dolog/több pénz is.
A kérdező hozzászólása: igaz

Jún.28-án született a kislányom, igényeltük a családit, de ma nem kaptuk meg. Szerintem ma meg kellett volna kapnunk a júniust és a júliust egyben, nem?

Valami baj lehetett esetleg a papírral?

Legjobb válasz: Mikor igényeltétek meg? Onnantól számítva 30 nap az ügyintézési határidõ!

Mikor igényeltétek meg? Onnantól számítva 30 nap az ügyintézési határidõ!
Az átfutási idõt is bele kell venni... Ha jól emlékszem, akkor valóban 30 nap az ügyintézési idõ. Én ma kaptam pl meg a családit, szóval lehet Te is megkapod. Számlára kérted, vagy postai kézbesítéssel, mert az sem mindegy!
30 munkanap a feldolgozasi ido.
Ebben az esetben augusztus 17.-e körül kapod meg, de lehet, hogy már pár nappal elõtte.
Szia , én április.30.án szültem, május 23 án voltam be az államkincstárhoz , és még nem kaptam egy ft se!!!! Voltam be de nem mondanak semmit! 3 hónapos a babám
A kérdező hozzászólása: Július 17-én lett intézve. Számlámra kértem, de szerintem az ma már megérkezett volna, ha sikerült nekik elintézni...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a segítséget!

Mara nem vartam, es nem is jott meg, tegnap elott es tegnap a 10-es erzekenysegu teszt jol kiveheto halvany pozitiv, ma reggeli 25-os meg total negativ, kedjek aggodni? Nem kellet volna erosodjon>

Legjobb válasz: Még nagyon pici a terhesség ezért nem veszi észre a 25-ös teszt. 2 nap múlva próbáld újra egy 10-essel, ha addig nem jön meg sztem.

Még nagyon pici a terhesség ezért nem veszi észre a 25-ös teszt. 2 nap múlva próbáld újra egy 10-essel, ha addig nem jön meg sztem.
a 25 ös teszt két és félszer olyan erõs mint a 10es... Az még nem fogja megmutatni. a 10es igen :)

Ha ma kellett volna megjönnie, de nem jött, mit fognak látni UH-n, ha sikerült esetleg a bébi?

Legjobb válasz: Attól függ, hogy mikor mész dokihoz. Ma még valószínûleg nem sokat, mert 4 hetes körül vagy (ha sikerült a baba). Én 5 hét után mentem, akkor is csak egy üres petezsák volt, két hét múlva már embrió dobogó szívvel. Én egy eredményem miatt mentem dokihoz, mondta is, hogy nagyon korai, de azért megnézi, hogy jó helyen tapadt-e meg (volt egy missed ab-om). De ha nem érzel semmit, akkor csak a 6-7 hetesen érdemes elõször menni, akkor már pulzálásnak is lennie kell. Tesztet csináltál már? Nekem az is az elmaradt menzi után 2 nappal lett nagyon halvány pozitív reggeli elsõ vizeletbõl.

Attól függ, hogy mikor mész dokihoz. Ma még valószínûleg nem sokat, mert 4 hetes körül vagy (ha sikerült a baba). Én 5 hét után mentem, akkor is csak egy üres petezsák volt, két hét múlva már embrió dobogó szívvel. Én egy eredményem miatt mentem dokihoz, mondta is, hogy nagyon korai, de azért megnézi, hogy jó helyen tapadt-e meg (volt egy missed ab-om). De ha nem érzel semmit, akkor csak a 6-7 hetesen érdemes elõször menni, akkor már pulzálásnak is lennie kell. Tesztet csináltál már? Nekem az is az elmaradt menzi után 2 nappal lett nagyon halvány pozitív reggeli elsõ vizeletbõl.
Most még semmit. Majd ha 6. hetet betöltötted (az utolsó vérzéstõl számítva), utána menj.
Az ég világon semmit. Egy hét múlva már esetleg petezsákot, de érdemesebb még késõbb menni, mikor már szívpulzálás is megállapítható. De most még semmit, csak a megvastagodott méhnyálkahártyát, ami menzeszt megelõzõen is ugyanúgy jellemzõ.
Én decemberben 5nap késés után dec 12én pozitívat teszteltem és dec 23ra kaptam idõpontot, sajnos elment a babám. De most várom hogy ne jöjjön meg :)

Jangee fogamzásgátlót szedek. Ma kellett volna elkezdeni a 2. levelet szedni, de nem tudom csak hétfön beszerezni, igy 2napig nem tudom beszedni. Most mit csináljak?

Azt olvastam. Terhes lehetek, ha a mult héten együtt voltam a barátommal? és hogy kezdjem el szedni?

Legjobb válasz: Amint megszerezted a csomagot, folytasd a szedést, mintha semmi sem történt volna. Persze így az elsõ pár napban használjatok valami kiegészítõ védekezést (óvszer). Ha a 7 napos szünetben, vagy az elõtt voltál együtt a barátoddal, biztosan nem vagy terhes, ugyanis ez a 7 napban is védettséget ad. De most így egy pár napig azért vigyázzatok (a fent leírt módon).

Amint megszerezted a csomagot, folytasd a szedést, mintha semmi sem történt volna. Persze így az elsõ pár napban használjatok valami kiegészítõ védekezést (óvszer). Ha a 7 napos szünetben, vagy az elõtt voltál együtt a barátoddal, biztosan nem vagy terhes, ugyanis ez a 7 napban is védettséget ad. De most így egy pár napig azért vigyázzatok (a fent leírt módon).
Ha a 7 napos szünetben szexeltetek, akkor bizony elõfordulhat terhesség, mivel nem kezded el idõben az újat. De elég kicsi az esélye.
A kérdező hozzászólása: a kimaradt 2szemet bevegyem??
NE
A kérdező hozzászólása: az 1. vagy a 3. szemet vegyem be??
az elsötöl kezdjed , tolodik két napot pl.ha eddig penteken fogyott el az utolso szem most vasárnap fog.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!