Találatok a következő kifejezésre: MSN vírus Mivel tudnám (1 db)

MSN vírus támad. Mivel tudnám kiírtani?

" a féreg megnyitja a 6667-es portot a számítógépen, és megpróbál csatlakozni IRC (Internet Relay Chat) csatornákhoz, ahol parancsokra vár. Ezen a hátsóajtón keresztül a támadó teljes hozzáférést ka a géphez, fájlokat tölthet fel, vagy le, törölheti ?ket, programokat futtathat. "

Legjobb válasz: Vegyél Mac-et. De komolyan. :)

Vegyél Mac-et. De komolyan. :)
probald ezzel nekem bevalt csak letoltod frisited a netrol es mehet is.... http://www.szoftverbazis.hu/szoftver/avg-anti-virus-free-v8-..
Tûzfallal birod blokkolni. Hogy le bird törölni, vedd ki a hardot és vidd el valakihez, akinek van felfrissitett virusirtója, és ott nézd át az összes fájlodat, igy a rendszer nem védi a fájlokat a törléstõl, de vigyázz: mentsd le az adataidat, nehogy késõbb ne emelkedjen fel a rendszer, mert megtörténhet, hogy olyan fájlt törölsz, ami szükséges a rendszernek. Irj, ha sikerült


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Mennyi a normális hömérséklete a cpu-nak meg az adatlapnak?

56 fokos az adatlapom, és 76 a cpu-m, de mielött még letöltöttem az everestet kb 1 évvel ezelött állandóan sipolt is a gép(Nyáron, azelött nemcsinál ilyet), ez nem tett benne nagy kárt?

2

Ha engem ddos támadás ér a szolgáltató feljelentheti a támadót a tudtom nélkül, vagy helyettem?

Vagy ha valaki megtámad engem az említett dolgom, akkor ki tud helyettem feljelentést tenni?

0

Roppant bosszantó, helyre lehetne hozni valahogy?

Üdv. Valamilyen biztonsági okból kifolyólag nem enged a számítógépem belépni a "www.chat.hu" oldal chat részlegére, ami roppant zavaró. A komplett hibaüzenetet itt megtudjátok tekinteni: Aki tudna segíteni a probléma megoldásában, annak nagyon hálás lennék.

2

Szerintetek itt megbízható ptc oldalak vannak?

Még új vagyok ebben a témában és ezen az oldalon találtam néhány lehetőséget de nem tudom megbízhatóak-e.
Ha valaki valamit tud róluk légyszi segítsen. Köszi


4

Hogyan tudnam kicserelni a wifi bisztonsagi kodomat?

3

Bitware torrent oldalra nem tudok belépni. Jelszóváltoztatást kér de nem kaptam vissza emailt. Mit tudnék csinálni?

1

Ha egy bizonyos alkatrész felett felmelegszik az alapgép külsö burkolata akkor azzal lehet a gond?

ha ráteszem a kezem érzem hogy már 20perccel bekapcsolás után forró még máshol langyos sem lett.konkrétan ahol a táp van ott nagyon meleg az alapgép.tutira vmi gond van mert a müködése elég hóbortos.magától kikapcsol időnként.

3

Mit csináljak? Valaki állandóan feltöri a wifinket.

ilyen lassú:
ha módosítom a jelszót meg wifinek a nevét, akkor utána ilyen 6-8 mega de 4-5 perc múlva megint ilyen lassú agy még lassabb. Töltök le és ilyen 0.7-0,8 kb/s... meg ha senki nem lopja, akkor meg ilyen 600-700 kb/s-al töltök le. A sógorom azt mondta, itt valahol be lehet állítani, hogy milyen eszközöket engedélyezzen, de hol? Õ se tudja, én sem tudom...

3

Lehet pendrive-ot kulcsként használni?

Pendrivera csinálni egy feltörhetetlen kulcsot, amit ha bedugunk akkor oldja fel magát a gép.
Lehetséges?

8

Mit tegyek? A segítséget előre is köszönöm!

A számítógépemen kiírta a Windows XP, hogy frissítések érhetők el, de közben telepítettem egy játékot ami újraindítást kért amikor feltette, de véletlen arra mentem, hogy "Újraindítás most". Amikor bekapcsoltam a gépem akkor azt írta, hogy "A C:/WINDOWS/SYSTEM32/CONFIG/SYSTEM fájl vagy hiányzik vagy nem található. A Windows eredeti CD-jéről a 'J' parancsot megadva orvosolhatja a problémát." Amikor beraktam a CD-t akkor nem javítani akartam hanem telepíteni. Amikor elfogadtam a licence szerződést akkor kijött a KÉKHALÁL!!!!(REGISTRY_ERROR). Azt mondják, hogy ez azért van mert nem vártam meg, hogy telepítse az automatikus frissítéseket. Semmit nem lehet csinálni a géppel mert olyan kékhalált kaptam hogy az csak ne xD.

1

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!