Találatok a következő kifejezésre: MItől lankad a (11 db)

Mitől lankad le állandóan a barátom pénisze?

Kb már 4x lefeküdtünk. Eddig mindig csak "szerencsétlenkedtünk" mert nagyon fájt és volt amikor be se ment barátom pénisze. Viszont 2-3 ilyn próbálkozás után egyszer?en lelankad neki és dobhatjuk ki használatlanul a gumit, mert "lejön" róla. Mit tegyünk?

Legjobb válasz: Szerintem több elõjátékot kéne becsempészni az együttlét elött.Ha az se segít,akkor használjatok síkosítót és addig csináljátok,míg a barátod el nem élvez,vagy le nem lankad neki.Ha még ez se sikerülni,akkor menjen el dokihoz és kérdezzen rá,lehet,hogy valami baja van!?Remélem tudtam segíteni!Sok sikert!!!

Szerintem több elõjátékot kéne becsempészni az együttlét elött.Ha az se segít, akkor használjatok síkosítót és addig csináljátok, míg a barátod el nem élvez, vagy le nem lankad neki.Ha még ez se sikerülni, akkor menjen el dokihoz és kérdezzen rá, lehet, hogy valami baja van!?Remélem tudtam segíteni!Sok sikert!!!
lehet, hogy hányingert keltõ vagy számára
A kérdező hozzászólása: idióta válaszadók kíméljenek
Idióták mindig vannak a válaszadók között. Én is a kudarcélményre tippelek. Én fizikailag már nem voltam szûz az elsõkor (ugye a petting közben is átszakadhat a szûzhártya), de annyira ideges voltam, és görcsös, hogy nem sikerült. Vártunk még vele vagy 2 hónapot, addig mindig kéznél volt pettingkor a gumi, és egyszer megtörtént...
Hali! Voltam hasonló helyzetben kivéve, hogy nekem szerencsére nem lankadt.Szerintem ez nálam annak volt köszönhetõ, annak ellenére, hogy elég nehezen sikerült bejutni :) , hogy volt már egy kis tapasztalat és tudtam, hogy sikerülni fog, és nincs velem semmi probléma, mert ez puszta biológia és csak idõ kérdése az egész.Szerintem ennek kell a barátodban tudatosulnia.
Egyszer legyél túl rajta úgy hogy nagyon fáj, utána már egyre jobb lesz! :)
Lehet hogy atomcsunya vagy és egy kanos himgorillának is lecsoffadna a brokesza, még ha paradicsomkaró mellé kötözné akkor is.
dugjon meg ujjal. az nem fárad el, gumit se kell rá huzni. másik kézzel meg nyomkodja a távirányítót!
A kérdező hozzászólása: dejó, h a pasim nem olyan mint amit az utolsó válaszadó leírt... :/
attol h lejon neki h neked faj amit o csinal vigyazni akar rad ezert abba hagyja amikor levagja h neked nem jo ez mit varsz tole??!? csak nem fog tovab bokdosni amikor neked faj?!?! korainak tunik meg a puncifutyi jatek ha ilyen szuk vagy inkab petting meg amig megtanulsz nedvesedni vagy uljetek egymassal szembe egymas olebe akkor lehet lassan es 4 kezzel igazgatni egymashoz a szerveket
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Arik vagytok :) Meg úgy érzem hasznos tanácsokat adtatok :) KösziiII!!
A kérdező hozzászólása: nem a síkosítóval van a baj, mert azt is használhatnánk, de egyenlõre azért nem megy be a pénisze meg azért fáj, mert nekem ez a 4 alkalom volt az elsõ. szal még "félig" szûz vagyok...
A kérdező hozzászólása: csak azt nem tudom, h miért lankad le neki olyan gyorsan.. talán "kudarc"?
Azért lankad le, mert szerencsétlenkedik, és ezt õ is tudja. Elõbb-utóbb összeszoktok szerintem.
2perc szerencsétlenkedés után nem csoda h lelankad. Ha látod h nem megy be... inkább ülj fel és segíts a barátodnak állva maradni. Kezd el újra kényeztetni, majd újra jöhet a próbálkozás. Azért lankad le mert ciki a barátodnak h nem tudja berakni, vagy unja h már megint nem tudja berakni miattad, elege van...
nem csoda h lelankad mivel az akicio sikertelen:( attol meg nem marad állva h õ probálkozik.de nem megy
69!
ismerõs helyzet!nálunk is ez volt... szegény párom tiszta ideges lett h nem jött össze neki, és valóban a kudarctól lankadt le neki. Csak próbálkozzatok, és nyugtasd meg a barátod h semmi baj, elõfordul az ilyen, és légy megértõ!:) menni fog majd, és annál édesebb lesz majd késõbb a szeretkezés!
ebben senki sem hibás, sajna az elsõ alkalmak néha ilyenek! húzzátok el a pettinget elõtte, elõbb-utóbb sikerül ez, csak próbálkozzatok nyugodtan! majd te is jobban kitágulsz és akkor már nem fog fájni és õ sem fog szerencsétlenkedni. gyakorolni, gyakorolni, gyakorolni! :)
ne törõdj az ilyen tahókkal. nálunk is ez van, de nem sietünk, majd összejön, amikor nem számítunk rá.

MItől "lankad le" a párom mikor belekezdenénk?

Már több alkalommal el?fordult hogy mind a 2 en iszonyatosan kívántuk egymást meg minden rendben is volt amíg el? nem vettem az óvszert... Amint elfordulok a páromnak lelankad és utána nem tud mit csinálni pedig nagyon szeretné. Beszélgettünk is róla hogy gondol e valamire amit?l lehet,vagy esetleg a gumival van a baj de egyik sem. Aki tud segiteni annak megköszönném, mert nagyon ki van borulva szegény.

Legjobb válasz: valószinûleg izgul és azért,ez gyakori fõleg azoknál akik elõször csináják/csinálnák:)

valószinûleg izgul és azért, ez gyakori fõleg azoknál akik elõször csináják/csinálnák:)
van ez így. Az óvszernek az az egyik hátulütõje, hogy jellemzõen megtöri az egész folyamatot. Elõvenni, kibontani, felhúzni... ez sok minden, csak nem romantikus. Lássuk be. Hozzájön még egy kis nemszeretem érzés meg egy ki izgulás, meg akár némi szerencsétlenkedés és kész a baj. Elsõnek már az elején vedd elõ és bontsd ki a csomagot. Ennyivel is gyorsabban tudjátok aztán felhúzni. Már ez is sokat segíthet. A másik az, hogy miközben orálisan kényezteted, közben a száddal húzod fel. az instrukciók ugyan angolul vannak, de az ábrák magukért beszélnek szerintem. http://www.strangepersons.com/content/item/14979.html vagy esetleg egy oktatófilm (nem porno) http://www.imeem.com/mpsoso1/video/JSq6Erpj/condom_lesson_ex..
velünk csak egyszer fordult ez elö, de másnapra beteg lett a barátom szval vlszinü ez volt a baj. nálatok ez nem lehetséges? támogasd a barátod, nagy rossz lehet neki h "nem tzd teljesiteni". Probáld meg kényeztetni miután lelankad utána is. És a legfontosabb, h nyugtasd meg h nem baj téged nem zavar, és iyg ö sem lesz annyira "ideges". Sztem lelki okai lehetnek.
Jajj sszia... Ismerõs ez a probléma. Mi még nem feküdtünk le, de már majdnem. Pont amikor az óvszerre került volna a sor.. ugyanígy.. sõt, aztán többször probálkoztunk.. és mindig.. Az is fontos, hogy elõször lesztek-e együtt.. habár gondolom nem elõször, de akkor viszont nektek kell megoldani a problémát. Szerintem nagyrészt vmi olyasmitõl lehet, h nem akarják az óvszert, vagy félnek attól, hogy elszúrnak valamit.. Nem is tudom. :) És nem nagyon tudok másra gondolni. Talán hosszabb elõjáték kell. Vagy próbáljátok meg úgy, hogy .. ne olyan "látványosan" vedd elõ az óvszert és.. Hanem mondjuk úgy, h nem néztek oda, csak... Érted? Remélem "valamit" segítettem.. Ha itt a fórumon se kapsz hasznos választ, akkor szerintem kérdezz meg vki olyat, aki biztosan tudja.
A barátommal fél évig csak orálisan szexeltünk, épp azért mert óvszerrel nem ment neki. Akkor kezdtük el rendesen, amikor már tablettát szedtem. Szerintem vannak pasik, akik óvszerrel egyszerûen nem képesek szexelni. Nem értem én sem, de többször próbáltuk és szerintem egy vmi fizikai probléma, mert sztem akkor is kéne éreznie/élvezni, amikor óvszer van rajta. MOndjuk ennél a barátomnál általában nem volt olyan nagyon kemény, mint amit megszoktam. Lehet ennek, az oka kisebb merevedési probléma is. VAnnak érzékenyebb és kevésbé érzékenyebb fiúk.
párommal pár napja feküdtünk volna le elõször, ha a gumi felhúzása után nem kezdek el lankadni nagyon nagy lelkisebet okozott ez és nem vagyok biztos benne hogy akarok még ágybabújni párom akart volna nyugtatni hogy nem baj és majd lesz jobb, de ez tök gáz helyzet volt lehet idegeskedés, félelem, izgulás miatt volt ez... segítsetek!!! de az óvszer felhelyezése után egybõl lankadt
Szia(sztok) A lankadást sok minden befolyásolhatja... I. a barátodnak nincs legalább 70% hozzá, h csináljátok.... II. a barátod nem kapott elég élvezetet(nem játszottál a kedélyeivel) A simogatással többet elérsz mint bármi mással... A legjobb mikor a hímvesszõ és a combja között izgatod(csiklandozod), ha akarja a szexet akkor élvezni fogja viszont, ha elmosolyodik akkor nem figyel rád eléggé és nagy esély van arra, hogy bekövetkezik a lankadás... Remélem, hogy legalább egy kicsi is segítettem. Üdv: Roli
Mindenkinél más. Nekem például túl vastag és az óvszer gyûrûjét ha meghalok sem tudom rágöngyölíteni a farkamra. Emiatt lankad.

A palimnak mitől lankad le a farka bennem kb 3 perc után se? 20L

Legjobb válasz: Mert nem olvastál elég nyelvtankönyvet.

Mert nem olvastál elég nyelvtankönyvet.
A kérdező hozzászólása: am semmit nem csinálok ennél élvezettebbel, csak amikor már jó bennem, nem a legjobb érezni hogy már nem áll..
Akkor fogod magadat, rácuppansz, ingerled egy kicsit a nyelvecskéddel, aztán folytatjátok... De ha közben elokádod magadat, az nem lesz valami vágyfokozó, szóval nem ártana ha látszana rajtad, hogy ezt mekkora élvezettel teszed!
Bõvebben?
A kérdező hozzászólása: majd ha lesz neked is mereveési problémád még jól jöhet ez a kérdés ;), ha meg csaj vagy eleve minek katt-rá? :D
"Anyám miért nem szereti a rakott krumplit?" Mégis honnan a fészkes fenébõl kellene tudnunk?
Lehet ez lelki probléma is. Nekem is volt ilyen sajnos.
Talán mert Õ végzett??
A kérdező hozzászólása: szerintem nézz tükörbe és integess egyet ;)
Most lelankad vagy sem?
1.Ronda vagy 2.Az apádnak integet
Részvétem, tényleg.
Szerintem még nem igazán tapasztalt, túlságosan izgul, hogy jól teljesítsen és emiatt van!
lehet még szûz és gátlásos
Ez majdhogynem bók :) De komolyan, ha nagyon izgul, nagyon kíván, nagyon teljesíteni akar, akkor elõfordulhat ilyen... :)
A-a. Nem a te hibád. Ez elõfordul. Rendszert kell tenni a szexuális életetekben és minden rendben lesz. 22F
Lehet, hogy parás volt a hely, vagy õ görcsölt rá nagyon és azért...
Áh csak ráparázott. Minek egy hétre elõre tervezgetni? Azért lett kókadt, mert az járt az eszében, hogy mit beszéltetek meg , és nem azon mit csinál.
Hát én láttam már olyat, h. volt egy fiú aki már régóta össze akart velem jönni, nagy csajozós volt.Én épp rossz passzban voltam és hát összejöttem vele.Amikor szexre került a dolog.Háát.Csókolózás közben felállt, de amikor begudta hamar lelankadt.Õ nem talált rá magyarázatot, de nagyon izgult, az tuti+biztoscikinek tartotta.
Ratyi a csóka, azért lehetett, nem tudott elég erõsen Ricky Martinra gondolni.:D
A kérdező hozzászólása: Ez egy alkalmi kapcsolat, uh nem tudom mit kéne rendbe rakni!szex elõtt egy hétig tervezgettük mit fogunk együt csinálni az éjszakán..lehet parázott??vagy dolgozott elötte fáradt volt??:(
parázott és hirtelen belehasított valami az agyába és hirtelen "oda több vér kellett". nem tudott odafigyelni.
Egyszerû... ugye a pasiknak vissza kell tartani az orgazmust, hogy a csajnak is legyen elég ideje... és lehet hogy abban a pár pillanatban ez kicsit jobban is sikerült a kelleténél. Örülj neki h nem két perc után lõtt beléd, hanem igyekezett, hogy neked is jó lehessen. Erre mért nem gondol senki?
mert nem mondta hogy hány percenként lankadt :D

Mitől olyan drága a Land Rover Defender?

Mitől olyan méreg drágák a Land rover Defenderek? 25 évesek is több mint egy milla... ennyire jók? vagy mert kevés van belőlük?

Legjobb válasz: erõs motor ,jo karosszéria. strababiro képesége,bizonyitot.

erõs motor , jo karosszéria. strababiro képesége, bizonyitot.
Nincs is belõlük sok, meg tényleg nagyon jók. Ezek még igazi terepjárók.De ilyen még a G-Merci is.

Az mitől van, hogy orgazmus után már lankad is a farkam? Amint elmentem, szinte rögtön elkezd lankadni.

Legjobb válasz: mert ez így mûködik. nem pornón kellene nevelkedni és akkor nem lennének rossz elképzeléseid.

mert ez így mûködik. nem pornón kellene nevelkedni és akkor nem lennének rossz elképzeléseid.
nem vagyok pasi, nem volt még farkam, de egy költõi kérdés: ha már elmentél, mi a jóégnek álljon???

A COD4-ben a lan-t elindítom és aszt írja ki hogy iw3mp. Exe ez mitől van? Leállt pleas írjatok vissza

Legjobb válasz: Gondolom nem eredeti szoftverrel próbálkozol. Valószínûleg online crack kell hozzá.

Gondolom nem eredeti szoftverrel próbálkozol. Valószínûleg online crack kell hozzá.
fogadok Realtek chip es hangkártya van a gépbe! :D nekünk Lan party-n volt ilyen, elég kellemetlen volt, egyik havernak jutott eszébe h ilyenkor, lekell törölni, a hangkeverõt, v tiltani. meg a microphone.t is tiltani, ha nem megy!
Frissítsd pb-t, nekem ez bevált... pedig nincs sok köze ehhez

18 éves vagyok és mikor felhúznám a gumit folyton lelankad picit és akkor keményszik be ha majdnem elmegyek, 1 póz váltás alatt is már észreveszem hogy lankad vmennyit, mitől van ez?

nemáll sokáig csak ha csinálok is vele valamit,régebben mikor ilyen volt akkor annyira állt hogy azt tartottam cikinek hogy már akkor áll mikor már ezekre gondoltam,milehet a baj szerintetek? ezt úgy 2 hete vettem észre vagy szerintetek csak az hogy ezen görcsölök az a baj?vagy mi?

Legjobb válasz: Az a baj hogy ezen görcsölsz. Beletrafáltál. Túl sok idõd lehet ilyenekkel foglalkozni, foglald el magad mással, ez meg majd megoldódik. Ennyi idõs koromban nekem sem az volt az álmom hogy esõkabátot húzzak a farkamra de egy idõ után úgyis megszokod. Ennyi.

Az a baj hogy ezen görcsölsz. Beletrafáltál. Túl sok idõd lehet ilyenekkel foglalkozni, foglald el magad mással, ez meg majd megoldódik. Ennyi idõs koromban nekem sem az volt az álmom hogy esõkabátot húzzak a farkamra de egy idõ után úgyis megszokod. Ennyi.
Ne a kis lankadásra fókuszálj, hanem amit és akivel éppen csinálsz és már nem is lesz semmi bajod! Nyugi!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!