Találatok a következő kifejezésre: MInden lánynak néz (193 db)

Vajon miert van az, hogy szinte minden lany a penzre, gazdagsagra nez? Mert ha nincs autod, akkor mar nemis kellesz, van olyan lany, aki nem csak erre nez?

Legjobb válasz: Tévedés: Nem minden lány csak erre megy. A kisstílû, felszínes nõk szelekciós alapját vázoltad fel. Suliban még a teló, a márkás cuccok a slágerek. Kicsit késõbb a kocsi is belép a körbe. Két nõ típus van: Akit csak megdugni érdemes és akit elvenni érdemes. Akit elvenni érdemes, azt nem a kocsiddal, vagy a pénzeddel fogod elhódítani!

Tévedés: Nem minden lány csak erre megy. A kisstílû, felszínes nõk szelekciós alapját vázoltad fel. Suliban még a teló, a márkás cuccok a slágerek. Kicsit késõbb a kocsi is belép a körbe. Két nõ típus van: Akit csak megdugni érdemes és akit elvenni érdemes. Akit elvenni érdemes, azt nem a kocsiddal, vagy a pénzeddel fogod elhódítani!
Van! Pl. én. Több mint 7 éve vagyok együtt a párommal. Közös albérletben lakunk. Saját lakása, autója nincs. Betanított munkás egy gyárban. Én még fõiskolára járok. Sajnos sem az én családom, sem az õ szülei nincsenek olyan anyagi helyzetben, hogy támogatni tudjanak minket. Engem nem érdekel, hogy szegény családból származik, mert együtt szép lassan felépítjük a jövõnket. Nagyon szeretem õt, mert hatalmas szíve van, és nekem ez sokkal többet ér, mint a saját autó.
mert csúnya és buta vagy.
...illetve tudunk mit csinálni, meg kell gazdagodni. Amúgy kicsit elgondolkodtató, hogy a "kis" 15-20 évesek legazdagozzák, leszegényezik egymást, de amúgy nem a pasi, vagy a csaj gazdag, hanem cska a szülei!! Lehet, hogy egy gazdag családból származó ember elszegényedik, de oylan is lehetséges, hogy egy szegény családból származó ember meggazdagodik.
Van párom 5 éve. Nincs autója, szülõkkel él, munkája van, de nem milliókat keres. Volánnal és BKV-val járunk, és magasról teszek rá, hogy mennyi a vagyona, nekem õ kell, nem a pénze... 21/L
Én a családra szoktam mondani, hogy szegényen élnek, vagy gazdagon, nem konkrétan egy emberre. Pl. a mi családunk hiába gazdag (azáltal, hogy anyám talált magának egy gazdag pasit), én nem vagyok gazdag, nem is tartom magam annak, én úgy nõttem fel, hogy az udvarunkon (ami most egy park, kertitóval, medencével) nagypapám zöldségeket termesztett, gyümölcsfákat nevelt, én pedig kis taknyos koromban segítettem neki a mûanyag kapámmal meg ásómmal, meg kergettem a csirkéket és kakasokat. Szóval elhihetitek, ilyen is létezik, mint én, hogy a "gazdagság" csak a külsõ, belül igenis "normális" ember vagyok. Arról nem tehetek, hogy egyelõre iskolába járok, és nem tudom még eltartani magam, anyámék pedig beleerõszakolták magukat ebbe az úri világba, a külsõségekbe, a látszatba (mert õk sem voltak mindig ilyenek), és nem hajlandóak vásárolni kínaiban, nem veszik meg az olcsóbbat... Én már közöltem velük párszor, hogy én köszönöm, ebbõl az életbõl nem kérek, hagyjanak engem békén, de addig, amíg õk tartanak el, el kell viselnem. Az már más kérdés, hogy nem viselkedek úgy, ahogyan õk. Elviselni el lehet, hiába nem vágyom rá, de nem leszek olyan, mint õk.
Mondhatnánk úgyis hogy énis a pénzre megyek.. de én úgy vagyok vele hogy mindent magamnak én akarok megszerezni nem egy pasi által.. nem érdekel hogy van-e autója, megtud-e hívni bárhova.. csak szeressen és becsüljön meg
Ez a természetes. Mindenki a pénzre megy valamilyen szinten, hiszen abból tudsz élelmet venni, házat, abból tudod fizetni a vizet, a fûtést, a villanyt, logikus, hogy mindenki élni akar. Férfi is, nõ is. Csak az a baj, hogy a mai kislányok ezt úgy képzelik el, hogy szétteszik a lábukat, és élnek is. Fizetik cserébe nekik a rezsit, fedelet a fejük felé, luxuskocsit a kis picsäjuk alá, és meg is van oldva a megélhetési probléma. Mondjuk én részben a pasikat is hibáztatom, amiért "hagyják" magukat.
12:43-as vagyok és mindezt 15 éves "szaros" fejjel írtam :) )))
Így van, a legtöbb csajnak a pénz kell, ehhez jobb ha hozzászoksz(én is így tapasztaltam)Tök mind 1, bármilyen figyelmes, egyesek szerint "szeretni való" ember vagyok, ha nincs pénzem(illeve szüleim nem nyomnak pénzzel), nincs kocsim, akkor eláshatom magam!Egy szegényebb körbõl származó pasinak meg szerintem abszolút semmi esélye egy gazdag csajnál, ma meg lenne is, a gazdag csaj szülei beleszólnának a kapcsolatba.(lásd elõzõ válaszoló) Sõt, már-már a szegényebb csajnak is a gazdag pasi kell:D De most mi, "szegények" nem tudunk mit csinálni, "megszoksz, vagy megszöksz"XD Persze mindíg van kivétel(az más dolog, hogy én még egyel sem találkoztam:D) 18/F
Én tipikus anyuci kedvence lány vagyok. Én is megkapom, amit csak kiejtek a számon, nagy ház, medence, minden kutyafäsza, puccos egyetemre írattak, meg minden. Mégis van egy olyan barátom, aki fiatalabb is nálam, szakmunkás suliba jár, 3 tesójával és az anyukájával él egy 2 szobás kis lakásban az isten háta mögött. Na és, akkor mi van? Senkinek sincs beleszólása abba, hogy én kit szeretek és miért szeretem. Azok a lányok, akik a pénzre mennek, a szememben iszonyatosan szánalmas és gyenge emberek. Én már azt is ki merem jelenteni, hogy megundorodtam a pénztõl, mert azt látom a szüleimen (fõleg anyámon), hogy az egész életük a pénz körül forog. Azt hajtja, hogy nekem gazdag pasi kell, házzal, autóval, aki eltart majd, kinyalja a seggem. És lsd. mégis egy "utolsó kis parasztgyerekbe" vagyok szerelmes.
van persze, csak ezek szerint Te nem találkoztál még ilyennel.
En egyaltalan NEM a penzre megyek. Most nem azert mondom, hogy felvagjak, de en is megkapom a szuloktol a markas, draga cuccokat, draga telefont meg ami kell, megis nekem most olyan fiu kell, aki nem arrol hires, hogy jaj, de penzes, sot... Annyi van nekik, amennyibol megelnek + egy kis extra. De tobb semmi. Az en osztalyomba rengetegen vannak, akik a penzre mennek, de ott ritka esetbe van szerelem. Szerintem mindenki el kell dontse mi fontosabb neki, hogy olyan baratja legyen, aki gazdag, de nem szereti; vagy olyan, aki nem olyan penzes de szeretik egymast! 18/L
Igen vannak olyan csajok:D
Vegyél egy autót NAA!!!!
A kérdező hozzászólása: ertem-koszi az utolso hozzaszolonak a batoritast!
A kérdező hozzászólása: bocsi, en tapasztalatbol mondom, es azert is tettem fel a kerdest-nalam mindig igy volt-sajnos mar 30 vagyok, de mostmar odaertem, hogy jolenne egy komoly lanyt talalni-de nemmegy-mert mindig valogatnak!
van olyan pasi, aki nem általánosít és nem hiszi azt, h minden nõnek csak a pénz kell??
A kérdező hozzászólása: koszi a tanacsokat, hasznosak

Mit tegyek van egy lány aki mindig engem néz?

Van egy lány a hittanon és állandóan engem néz megdícsér ,hogy milyen ügyes vagyok meg mindent tudok. Ez azt jelenti szerelmes belém? Ha igen mit tegyek?

Legjobb válasz: Ugye nem akarsz belehalni,hogy vki néz??? inkább örülj neki,téged van,aki nézzen,nem mindenkivel esik meg ilyesmi...nézd te is,aztán majd ha összeakad a tekintetetek,akkor vagy vlmelyõtök gyorsan elfordul,vagy pedig farkasszemet néztek.De ha tetszik,akkor inkább te nézd tovább,és hagyd,hogy õ forduljon l elõször!Ne legyél már ennyire betoji!

Nem mindenki tud bátrabb lenni, pl én is szerényebb vagyok, én is sokáig néztem egy fiút, de mindig láttam, hogy mikor akar rámnézni, és akkor gyorsan elfordultam, nem vette észre.Persze amikor az osztályba jött, folyton összenéztünk, mert azt hittem, hogy attól szimpibb leszek neki, de azóta sem beszéltünk, mostmegmár nem tettszik...:S szval ha tettszik neked az a lány, akkor tényleg, próbáld meg te is nézni, próbálj vele beszélni. 14/L
Ugye nem akarsz belehalni, hogy vki néz??? inkább örülj neki, téged van, aki nézzen, nem mindenkivel esik meg ilyesmi...nézd te is, aztán majd ha összeakad a tekintetetek, akkor vagy vlmelyõtök gyorsan elfordul, vagy pedig farkasszemet néztek.De ha tetszik, akkor inkább te nézd tovább, és hagyd, hogy õ forduljon l elõször!Ne legyél már ennyire betoji!
Szúrd ki a szemét;D
A kérdező hozzászólása: Ja és elég szerény gyerek vagyok.
Mi van édeskéim? Valami baj, van? 79 néni
79éves néni teccik aktív szexuális életet élni? 14éves fiú
Hát kedves kisfiam, még is csak asszony vagyok a mostani urammal igen , néha osszebújunk, már a 3-dik uram.Bár mán nem úgy megyen mint régen a szekéren.
jaaaj néni tessék bevezetni a szekér rejtelmeibe 11/kisfiu XD
Engem is , én is kiváncsi vagyok. 8 éves kisfiú
Nézz vissza rá!
79 nénike, hát az úgy vot, kedveskéim, annak idején hogy a szekéren szerelmeskedtem, de aztán túl kicsi vot a szekér , át mentunk a szomszéd csurjébe, mert ottan kényelmesebb vot, meg aztán szénában kényelmesebb hancúrozni, sokan is vottak, hát tudjátok.
pff de gááz bazz 79 éves mami jessszus
hajrá mami XDXD
Figyelj aranyoskám, te még kiskorú vagy, inkább írd meg a házi leckét! Bezzeg az én idomben, nem így volt.79 éves néni
az elõzõ XD
bocs, elírtam, nem szegényt, szerényt akartam XD
jaj, de édes :D hittanon, ez annyira cuki :D na, beszélgess vele, ha neked is tetszik, akkor dícsérd meg te is õt, hogy jól néz ki, jó az ízlése, meg hasonlók. az ne érdekeljen hogy szegény vagy, szerintem ez a lányt se érdekli. és ha neked tetszik a kislány, akkor netörõdj azzal, ha nem nézik jó szemmel. érezd jól magad vele. a többike úgy is csak azért piszkálják az a másik lányt, mert irigyek. 21/L
Beszélgess vele! Ha mást nem, annyit hogy óra elõtt vagy után megkérdezed, hogy "hogy vagy?"...
beszélgess vele. arra biztos hajlandó ha mindig téged néz. aztán majd kiderül.
hát szerintem próbáld viszonozni amit õ csinál és akkor ki fog derülni :)
79 néni, akkor még a számba vevésrol nem is hallottunk, valami orálnak hívjátok, most tanúljuk az urammal, kicsit sos , múltkor majd meg fúltam, muszáj megszokni.

Gimnáziumomban a fiúk tesi tanára mindig feltűnően néz minket ez nagyon sok lányt zavar. Tudom nem számít még szexuális zaklatásnak de lehet ellene valamit tenni?

Legjobb válasz: Nem. mindenki azt néz/oda néz ahova akar. Ez nem ütközik semmibe. Én még utánatok is mennék az öltözõbe. ehhez mit szólsz? 18/F

Nem. mindenki azt néz/oda néz ahova akar. Ez nem ütközik semmibe. Én még utánatok is mennék az öltözõbe. ehhez mit szólsz? 18/F
"Nem is tudjátok, mit néz rajtuk, de egybõl jöttök a melles dumával. Lehet, hogy [email protected] áll a hajuk. Mekkora sértés ez, jaj jaj jaj juj" egyébként nem zavarná a sok lányt, ha csak a kócos hajukat nézné. gondolkozz mán kicsit, ha lehet
amikor szóltok, mindenképpen nevezzétek nevén a dolgot. pl. hogy a melleiteket, feneketeket bámulja. ne csak annyit mondjatok, hogy néz
Mondjátok neki, hogy "beköpünk az asszonynak"! XD
"Most oda állít a csaj az igazgatóhoz jól beégeti magát." ne egyedülmenjen, hanem többen menjenek, akkor jobban komolyan veszik. (Írta a lány, hogy sokakat zavar)
Ja, márt ott tartunk hogy az a perverz aki a lányokat szereti. Para.
"Ja, márt ott tartunk hogy az a perverz aki a lányokat szereti. Para." ha ez a baja lenne, akkor konkrétan nem egy személlyel lenne a baja, hanem általában mindenkivel. néha a buszokon is van 1-2 perverz alak, akik perverzül bámulják a másikat. a legtöbb, normális férfi nem olyan. ez így nem gáz. de az már gáz, ha valaki perverz módon állandóan a másik mellét, vagy fenekét stb nézi. ez így még gázabb, ha felnõtt teszi ezt diákjának. valszeg, ha csak simán nézné, nem perverzen, az nem zavarná a sok lányt. ha azzal mennek oda többen az igazgatóhoz, hogy a tanár a mellüket nézi, akkor az csak akkor fogja kiröhögni, ha maga is egy perverz állat (de ezt a kérdezõ valszeg tudja az igazgatóról, h olyan-e, és ha olyan, akkor valszeg nem neki fogják mondani).
szerintem fogjanak össze azok, akiket zavar. menjetek odsa hozzá, és közösen mondjátok meg, hogy zavar ha a melleiteket bámulja. ha tovább csinálja, szóljatok az igazgatónak, vagy írjátok ki nyilvános helyre hogy milyen perverzen néz az a tanár, ahol többen olvassák (pl. facebook), és valszeg hozzá is eljut a dolog.
BeszélJETEK az Igazgatóval! Ha van arra lehetõség, kérjétek meg, hogy nõnemû tanár tartsa Nektek a foglalkozást, - a nõi problémáitokat is másként fogja kezelni...
Ha a bámulásnál tovább nem megy, vegyétek bóknak.
Elsõ vagyok. Mondjátok ti ennyire értetlenek vagytok? kit nézzen az a férfi ha nem a lányokat??? a fiúkat? jobb ha pontoztok visszafelé mert ez az igazság. Most oda állít a csaj az igazgatóhoz jól beégeti magát. Felkéne nõni felfogásilag és nem lenne gond azzal h bámulnak. Bírom az ien kis nyálas embereket akikre nem is szabad ránézni mert már majd megfulnak kínjukban. 18/F
"Én még utánatok is mennék az öltözõbe. ehhez mit szólsz? " azt, hogy valszeg perverz vagy
Én a válaszodra írtam ezt, hogy bemenne utánuk az öltözõbe. Nyilván nem fogja megtenni, vagy ha igen megrugdossák max:)
Kedves utolsó, akkor fejtsd ki légy szíves, hogy mit jelent a kihívó! Szerintem ha a topból kilóg a melled, a hasad és miniszoknya van rajtad (és még jól is nézel ki), akkor nem csak a férfi hibája, ha eszébe jut, hogy "de megdugna". Egyébként pont ezt jelenti a kihívó.
Ma már teljesen más a kihívó, mint mondjuk 50 éve. Az már nem számít kihívónak ha egy lány topban van, kilóg belõle a melle, a hasa, meg egy rövid szoknya van rajta. 18/L
Ha egy felnõtt pasi nézeget fiatal lányokat, az nem a lányok hibája. Nálunk nem öltözött senki kirívóan a tesitanár mégis nyálcsorgatva bámulta a gyerekeket.
Egyébként ne öltözzeztek olyan kirívóan hogy kivan a köldökötök, és mélyen be lehet látni a dekoltázsba. Amúgy meg én is szoktam a csajokat bámulni, és néha észreveszem mikor õk is engem. :D 19/F
Nálunk az igazgató volt a felesége annak a tesitanárnak aki fogdosta is a lányokat.
"Ja, márt ott tartunk hogy az a perverz aki a lányokat szereti. Para." Nem nem azért perverz egy ffi vagy fiú mert a nõkhöz vonzódik, hanem ha nem tudja türtõztetni a bugyuta ösztöneit, és agresszíven nyomul a lányokra, akár leskelõdés formájában is.
Nem is tudjátok, mit néz rajtuk, de egybõl jöttök a melles dumával. Lehet, hogy [email protected] áll a hajuk. Mekkora sértés ez, jaj jaj jaj juj
16:20 -as vagyok: Az ellen viszont nem sokat tudtok tenni, ha normál öltözékben vagytok, és úgy néz rátok a folyosón.
A kérdező hozzászólása: Van rá mód, hogy ezt jogi útra tereljük?


Van egy lány az osztályban aki ha nemvet mindig rám néz, de csak ha nevet. Bejövök neki?

az el?tt kezd el nevetni miel?tt rámnézne, szóval nem rajtam nevet 15/f

Legjobb válasz: 1:Rajtad nevet:D 2:azért néz rád hogy lásd milyen szép mosolya van... 3:mindig a nevetõ sugarában állsz.

1:Rajtad nevet:D 2:azért néz rád hogy lásd milyen szép mosolya van... 3:mindig a nevetõ sugarában állsz.
Ha rád néz, akkor nevet - elég vicces fejed lehet - linkelj fotót, mi is hadd röhögjünk
1. hsz: LOL XD Én is van, hogy egy irányba nézek ha nevetek, mégpedig mindíg ugyan abba az irányba, uh 1. hsz igaza van, hogy nevetõ sugarában vagy. Ha tetszel neki, azt más módon is kimutatná, pl: nem csak nevetéskor néz rád. ha megbizonyosodtál a föntiek felõl, tehát érdeklõdik irántad, és neked is tetszik, akkor ismerkedj vele. sok szerencsét 21/L
A kérdező hozzászólása: De ami érdekes, hogy ma összesen 4en voltunk az osztályban, és akárhol ültem mindig engem nézett ha nevetett. Nem hiszem hogy a nevetõ sugara óránként változna.
nemvet? nevet akar lenni? mert ha igen akkor szerintem rajtad nevet. rád se néz akkor csak ha nevet akkor nincs jobb magyarázat majd ha nemnevet hanem bámul akkor lehet bejõsz neki.
Egy kicsit
:) nem szokott mosolyogni? lehet hogy csak természetesen szimpatikusnak talál. Én példul nagyon szoktam örülni ha a buszon, villamoson valakivel össze tudok mosolyogni, mert mindenki siet, meg az okostelefonját cseszegeti. Jó érzés néha egy barátságos szemkontaktus, nem? (Viszont ha megszólítanád, talán elmúlna a varázsa a dolognak. Bár ezt valszeg csak én gondolom így, szóval tedd amit jónak látsz:)
A kérdező hozzászólása: Inkább mintha zavarba hoznám, amikor elmegy mellettem nem néz rám.
Mintha rólam szólna a kérdés.. Hát én szoktam látni egy srácot, ha jól tudom egy karra is járunk, meg egy busszal néha-néha. Egyszer mellém is ült. De én balga totál komor fejjel ültem mellette... aztán meg zenét hallgattunk. Mármint külön-külön. Igazán el tudom bénázni a helyzeteket.. Amikor meglátom a megállóban ahol fel szokott szállni, vagy mikor épp felszáll persze hogy nézem, az ember ösztönösen felfigyel és nézni azt ami/aki neki tetszik. Nyilván te is tetszel neki, de legalábbis szimpatikus vagy neki az biztos.
Én pontosan ugyanebben a helyzetben vagyok, csak én vagyok a lány:D Van egy fiú, akit ugyanígy szoktam nézni, mert ha felém jön, nem merek ránézni, mert úgy érzem elárulnám neki, hogy tetszik. Én nagyon örülnék, ha mellém ülne, persze olyan zavarban lennék..:D Fõleg ha õ kezdeményezne valami beszélgetést, az már még jobb lenne. Addig viszont próbálnám megõrizni a pókerarcot, hogy ne tûnjön fel, mennyire bejön:) Remélem segítettem:) L/17
A kérdező hozzászólása: De miért nem mutatjátok ki rendesen hogy tetszik nektek?Biztosan oda menne hozzátok.
kishitûség, önbizalomhiány leginkább amit nem könnyû leküzdeni
a kérdés teljesen rám passzol :D (mint lány) én is szoktam nézni azt a fiút reggelente a buszon aki bejön... de ha rámnéz elkapom a tekintetem és kinézek az ablakon nem tudok beszélgetést kezdeményezni mert félek és nem mutatom ki azt, hogy tetszik, mert mi van ha én nem tetszem neki? ez önbizalomhiány, tudom :/ de szerintem sokan így vannak ezzel :)
A kérdező hozzászólása: Szép fiatal csinos lányok vagytok hát kinek nem jöttök be?:D
Izgatottan várjuk! :)
A kérdező hozzászólása: Majd meg írom
Menj oda hozzá, azt kérdezz meg tõle valamit, pl. te is ezen a buszon szoktál utazni, melyik suliba jársz? ilyesmit..azt ird meg összejöttetek -e, biztos sokunkat érdekel, hogy egy ilyen szitu hogy alakul.
Igen, menj oda hozzá és kérdezz tõle valami általánosat.
ne fûzz sok reméyneket.... a mai csajok a 30 asokhoz vonzódnak, nem csóró egyetemistához, vagy melos sráchoz...
"egy lány mindig rám" Te 360 fokban látsz? :O
Menj oda, és kérdezd meg "Gyakran utazol ezen a buszon?" Ha van humora, akkor nevetni fog.
A kérdező hozzászólása: 4bõl semmi... Biztos 15-16 éves lányoknak 30 éves kell én meg nem "csóró egyetemista melós srác" vagyok
Tetszel neki külsõre. Vagy van valami furcsa rajtad, de akkor mások is néznének :D
A kérdező hozzászólása: Mások nem néznek így
Valószínûleg igen, nekem is van egy srác aki tetszik és egy villamossal szoktunk menni suliba, sunyiba szoktam nézni de ha felém fordul mindig elkapom a tekintettem reflexbõl :DD
Aranyos vagy, de mi pont azok a típusúak vagyunk, akik látják a beképzelt lányokat, és belõlük kiindulva semmi önbizalmunk nincsen, mert a fiúk sajnos õket veszik észre elõször, ha még nem is szépek akkor is.:( Mivel õk könnyen kezdeményeznek, mi pedig inkább lapulunk a sötétben...

Az miért van, hogy minden lány, aki kicsit is vonzóan néz ki, azaz normális alkatú, nem túlsúlyos máris bunkó meg flegma lesz vagy a másik végleg a kedves, normális, de már foglalt típus? Komolyan csak a nem vonzó lányok szinglik már csak?

Nem sérteni akarom a csúnyácska lányokat, de sajnos ez a tapasztalatom. Biztos van, aki a kövér lányokra bukik, de ha én vékony alkatú vagyok szerintem jogom van hozzám való vékony lányhoz, mert nekem ők jönnek be csak. Az nem baj, ha husis, de ezek a túlsúlyos lányok nem vonzanak.

Legjobb válasz: Nem sérteni akarlak, de sajnos a jelek szerint õket meg te nem vonzod.

Nem sérteni akarlak, de sajnos a jelek szerint õket meg te nem vonzod.
Vékony vagyok, és mások állítása szerint szép. Általában kedves vagyok, meg senkinek nem akarok rosszat, de az a sanda gyanú merült fel bennem, hogy veled én is bunkó lennék. :D
Jogod van a vékony lányokhoz??? :D Ezen nagyon jót röhögtem. "Az emberi jogok azok a jogok és szabadságjogok, amelyek minden embert születésüktõl fogva egyenlõen megilletnek. Olyan alapvetõ polgári és politikai jogokat foglalnak magukba, mint az élethez vagy a szabadsághoz való jog, a vélemény és kifejezés szabadsága, a törvény elõtti egyenlõség, valamint gazdasági, szociális és kulturális jogokat, mint a kulturális életben való szabad részvétel joga, élelemhez, neveléshez és munkához való jog." Egy büdös szó nincs benne vékony lányokról. Ha egy nõ sem akar szóba állni veled, akit te vonzónak tartasz, akkor kezdd el magadban keresni a hibát...
Lehet nagyképûség, de vonzónak tartom magam, ha nem is álomnõnek. Aztán mégis szingli vagyok, mert van egy olyan fránya dolog, hogy személyiség. Mert válogatok, mert vannak fura dolgaim, mert néha különc vagyok, vagy gyerekes, azt már nem tudom pontosan, de nem bírnak. Ez van, majd vagy lesz valaki, aki szintén olyan furi, mint én, vagy egyedül leszek :D
az ideális nõ okos, szép, normális. a helyzet az, hogy 10-bõl 4 lány szép, a 4 közül még 2 okos is, és összesen 10-bõl 1 re illik mind a három tulajdonság, de az ilyen csajok elérhetetlenek az átlag számára. ez van
Erre felem sok szep, kedves lany van es nem foglaltak, lehet csemegezni.Ismerkedj baratok, haverok ismerosei kozt.Biztos , hogy talalsz magadnak valot.Ezt a testalkatos dolgot jol latod, ugyan igy gondolom. Esetleg hugod ha van es nem tul fiatal, akkor bnoi kozt is szetnezhetsz.
5os te mirol beszelsz??te is ebben az orszagban elsz? 10bol kb 3 nem tulsulyos, abbol 0.001 szazalekuk nez ki normalisan, es igy mennek le a kis statisztikai adatocskak.sajnos ha kimegyek az utcara inkabb 100 nobol 1 olyan, akire rais nezek.
Hat ha 15 alatt vagy akkor bird ki vhogy, sztem ne rakasd meg magad senkivel... Ha megvagy 15 akkor mehet a banzaj.
bárcsak minden lány iylen lenne
Ez teljesen természetes. Te ilyen vagy és kész!
Nagyon dicséretes!
Hány éves vagy mert ahogyan írsz nem tûnsz 12-nél többnek...
A kérdező hozzászólása: 18 vagyok ! nem 12-nél kevesebb !
Ez nem nimfoság. A nimfo-knak ninsc orgazmusuk, és azért kívánják mindig a szexet hogy hátha egyszer lesz.
Asszem én is azvok:( napjába 3-4 x is jó lenne szeretkezni de a barátom a napi 1-et nem hajlandó túladni, valamikor napi 1 sincs :( keservesen bírom!!:D amúgy meg normális..picit nimfok vagyunk, ennyi az egész:)
Nimfo vagy. A nimfák voltak az ókor legcsodálatosabb teremtményei ; )
en is ilyen vok..csak nekem nincs pasim :D hihi 16/L T.

Már lassan 2 éve a suliban egy lányt nézek, de még mindig nem mertem oda menni hozzá, nagyon bejön mit tegyek?

Nincs olyan nap, hogy ne néznék rá. Nagyon bejön de nincs merszem elé állni, és leállni vele beszélgetni. Mit tegyek?

Legjobb válasz: szedd össze magad, nem fogja leharapni a fejed! a lányok nem szeretik a tuty-mutyi pasikat. nyugodtan menj oda hozzá és kezdj el vele beszélgetni, esetleg azt is mondhatod, h szeretnél vele megismerkedni. és mosolyogj, arra vevõ lesz, tuti!

szedd össze magad, nem fogja leharapni a fejed! a lányok nem szeretik a tuty-mutyi pasikat. nyugodtan menj oda hozzá és kezdj el vele beszélgetni, esetleg azt is mondhatod, h szeretnél vele megismerkedni. és mosolyogj, arra vevõ lesz, tuti!
sztem inkább hívd félre, mivel ha ennyire bejön, akkor a barátai zavaró tényezõk lesznek és sanszos, h zavarba jössz, csökken a pozitív hozzáállásod, ami ugye akkor teljesül ki, amikor elindulsz felé :) )
Menj oda. Gyõzd le a félelmedet! A csajnál ezerszer fontosabb, hogy megtanulj a szivedre hallgatni és tedd amit tenned kell. Lehet, hogy kellemetlen lesz, sõt az is lehet, hogy a lány teljesen kiakad, viszont ennyivel tartozol saját magadnak. A félelem csak úgy enyhül, ha cselekszünk és legyõzzük. Sehogy máshogy. Nem tudsz csodát tenni, hogy egyszercsak nem fogsz félni. Bárhogy is alakul te megtetted majd, amit tenned kellett. Ez ezerszer fontosabb, mint az, hogy mi lett a kimenetele az ügynek. Másrészt legközelebb sokkal bátrabb leszel ilyen helyzetben. A legtöbb embert a félelem tartja vissza, hogy elérjék a vágyaikat. Ne tartozz közéjük!
kerülj olyan helyzetbe, ahol egyszerübb lehet az ismerkedés. Nézd meg hova jár, szakkör vagy mittudomén, járj oda te is, és véletlen ülj mellé, vagy egy asztalhoz, vagy érted remélem. :D
Így sosem fogja megtudni, hogy tetszik neked! Lehet, hogy te is neki, csak nem fog kezdeményezni, mivel lány. Legrosszabb esetben nem kellesz, viszont nem megy el több idõd feleslegesen (tudom, mit beszélek...)
Hidd el én 1 évig néztem egy csajt semmit nem szóltam hozzá....NEMis jöttünk össze! Annyi volt h elmondtam neki 1 év után! Ne mond el neki! Hívd el valahova de elöbb beszélgess vele percekig !! Kapcsolat alapja!...
várjuk a fejleményeket, kedves kérdezõ :)
ja, az más, akkor nem szóltam, bocs :)
Nem neked szólt, hanem annak, aki azzal kezdte, hogy "idefigyelj kiskomám!". Csak közbe te beírtál.
a 23.40-esnek üzenem, h amennyiben engem parasztozott le, legyen szíves megmagyarázni, h miért. csak leírtam, h mekkora lúzer voltam én a gimiben, mert nem szeretném, ha a kérdezõ is így járjon és ez befolyásolja a jövõbeni kapcsolatait, mert ha nem biztatjuk, honnan venné az önbizalmat?! ráadásul ritka nagy köcsög lehetsz, ha lányokkal így beszélsz.
Lehet. De az is elfõrdulhat, ma 06:24, hogy te vagy s*ggfej. Persze a valósíznûbb, hogy te is csak egy 13-16 éves szerencsétlen vagy, aki még semmit nem tud az életrõl. Gondolom te is mindennel kapcsolatban az msn-t hívod segítségül vagy egy fórumot, jellemzõen olyan tárgykörökben, ami megoldhatatlanok ily módon. Ha szerinted az segítség, hogy egy 2 éve szerencsétlenkedõ embernek azt írod, "ne félj, próbálkozz", akkor ostobább vag, mint õ.
A kérdező hozzászólása: :DD ma nemvolt suliba :(( ha holnap lesz oda megyek hozzá és beszélek vele :D csak attól félek, hogy beégek :S 16 vagyok am
háát nemtom :D velem is volt ilyen. egy csodás csaj, minden nap megnéztem a suliba. De szerencsére megtaláltam myvipen. Olyan 3 év felvett, hogy felvegyem msn re. és már egész jóban vagyunk :D proba szerencse
Helló! Csak biztatásképpen én tegnap leszólítottam egy csajt a mekiben. Teljesen rá voltam parázva. Biztos voltam benne, hogy el fog küldeni, de gondoltam muszáj odamennem már csak magam miatt is. Körülöttünk emberek voltak, szal gondolom néztek bennünket, hogy mit csinálunk, de abban a pillanatban észre sem vettem. Szóval a haverommal mentem, aztán megláttam a csajt. Megettük a kajánkat, és mondtam neki, hogy én oda fogok menni, ha meghalok akkor is. Mondtam azért, hogy pakoljon össze, mert utána azonnal lécelni akarok. Alig kaptam levegõt úgy paráztam, mert elég jó csaj volt. Aztán egy idõ után felálltam. Õ épp menni készült. Odamentem hozzá: -Helló! -Helló!-mosolygott, pár másodpercig néztük egymást. -Azt akartam mondani, hogy nagyon szép vagy!-és ezután már léptem is hátra egy lépést, hogy ne érezze úgy, hogy letámadom, meg alig voltam magamnál. Õ viszont ahelyett, hogy elmenekült volna, vagy elküldött volna, elkezdett kérdezgetni, hogy ki vagyok mi vagyok. Tök jófej volt. Õ is beparázott, de elvoltunk. A végén megadta a számát. Szal bátorság! Sosem tudhatod, hogy hogy alakul!
látod, azért vannak itt sikerélmények, fõleg az utolsó nem semmi sztori :) igazi bíztatás! szóval ha ezekután sincs merszed odamenni, akkor már nem tudunk segíteni neked.
A kérdező hozzászólása: nyugi ^^ ha látom odamegyek :D 100%! de ma se volt suliba :S ááááh ilyen az én szerencsém de hétfön odamegyek hozzá ha ottlesz a suliba.
A kérdező hozzászólása: és mivan pl ha nincs telefonja?! :S mert már vki mondta hogy nincs neki :(
Jah. Ezenkívül azt javaslom, hogy elsõre csak a számát húzd be. Egyszerûbb, mint elhívni valahova. Ne akarj túl sokat fogni egyszerre. Így is gyorsan felszedheted, ha szépen apránként építkezel.
Szóval ne mellékesen mondd, hogy "nahát elmehetnénk". Te vonzódsz hozzá, és ezt (még ha nagyon finoman is de, ) ki kell fejezned. Ne próbáld elrejteni, hogy vonzódsz maximum finomíts rajta. 10-es skálán ne 10-es szinten legyél odaérte, hanem mondjuk 2-3-ason. Ha nincs a beszélgetés mögött egy idõ után az a kimondatlan jelentés, hogy ti össze fogtok jönni, vonzódtok egymáshoz, akkor barátként fog kezelni.
A semleges téma még elmegy, de sose csússz át a másik végletbe, hogy te csak barát vagy. Valahol tudnia kell, hogy te akarsz valamit tõle. Legalább abból, hogy a beszélgetés végén behúzod a számát! Másrészt meg az a legtutibb, ha jól elvagytok együtt, nevettek (MINDKETTEN esetleg õ jobban, mint te).
A kérdező hozzászólása: aha érted de mindig ott van vele valaki :S akkor mit csináljak? szimplán mennyek oda hozzá és álljak le vele beszélgetni?
A kérdező hozzászólása: :) majd megpróbálom legyõzni félelmem ^^ remélem sikerül bírom magamban :D
A kérdező hozzászólása: nem szeretnék életem végéig beszari lenni :)
A kérdező hozzászólása: Értem persze persze :D
A kérdező hozzászólása: sztetek bejön neki ha tudok táncolni?
naidefigyelj kiskomám! ha egész életedben lúúúzer akarsz maradni akkor nyugodtan bámuld õt messzirõl fantáziálj róla verd a farkad miközben rá gondolsz...stb vagy fogod magad holnap reggel szépen az lesz az elsõ dolgod hogy beszélsz vele...és elmondod mit érzel...hogy tetszik neked bla bla bla de eddíg teljesen be voltál tojva és hogy kérsz egy lehetõséget hogy jobban megismerhessen...szóval randira hívod!!! az nem baj ha vele van egy két barátnõje akkor egybõl téma leszel...mondjuk ha srácokkal van az már kicsit gáz mer lehet másnak is tetszik és így talán lebeszéli õt rólad... na és a beszélgetés után két variáció van vagy kellesz neki vagy nem...de legalább tudni fogod!!!! jah és az se baj ha esetleg van barátja...egyik haverom szerint csak az a nõ foglalt akin már fekszenek...ugyhogy nyald ki magad holnap és HAJRÁ
egyébként én is beszari voltam a gimiben, de a srác, aki tetszett szintén. állandóan egyedül volt, mégsem mertem hozzá odamenni. egyszer összekerültünk egy külön terembe, h év végén javítódogát írjunk és csak mi ketten voltunk, akkor ismerkedtünk meg, aztán kiderült, h ugyanabból gyenge, mint én, és ugyanabból erõs, mint én, szóval fakultációra együtt jártunk, igaz nem sokat beszéltünk félénk természetünkbõl adódóan. most évekkel késõbb megtaláltuk egymást, sokat msn-ezünk és elmondtam neki, h gimiben oda voltam érte. azt mondta, elmondhattam volna, mert akár lehetett volna vmi... ennyit errõl, bocs, ha hosszú lett, csak azért írtam le, h tanulj a hibámból, mert bölcs ember mások hibájából tanul :)
A kérdező hozzászólása: nagyon rendesek vagytok, hogy ennyi mindent leírtok csak azért, hogy az önbizalmam növekedjen ^^ :D köszi szépen mindenkinek aki eddig írt és írni fog! holnap megpróbálok vele beszélni. remélem sikerül!
Az elõttem szóló igazi paraszt... A barátnõk gázabbak, mint a srácok. A barátnõk sokkal szemetebbek tudnak lenni, amíg a srácok meg sem szólalnak. Menjél le csajozni azt majd meglátod mirõl beszélek. És ne "esélyt" kérjél, hogy járhass vele. Istenem! :S Õ nem istennõ, te meg nem egy csicska vagy, hogy esélyt kérj. Odamész, mert tetszik neked. Ennyi. Ha olyan kedved van elmondod, ha nem nem. A lényeg, hogy beszélj vele. Próbáld meg jólérezni magad vele. De ha nem megy az sem gáz. vagy, Egyenesen odamész és megmondod, hogy "muszáj volt idejönnöm hozzád, mert tetszel nekem/nagyon szép vagy.". Határozottan. Ezenkívül a külsejére ne is tegyél túl sok megjegyzést. Ne fényezd a külseje alapján 1 mondatnál többel! Ha mindenképpen fényezni akarod, akkor a személyiségét dícsérd miután TÉNYLEG bebizonyított magáról valami pozitívat. De ezt semmiképpen ne hozzd elõ csakúgy a semmibõl, hanem a beszélgetéshez kell kapcsolódnia. Ezután beszélsz tovább és próbálod megismerni. A lényeg, hogy próbáld vele jól érezni magad, szórakozni. Ne arra koncentrálj, hogy felszedd, hanem hogy jót beszélgess vele és sikerüljön egymásra hangolódni. Ha kimondtad, hogy "tetszel nekem", akkor a félelem azonnal elkezd oszlani. Ne tétovázz elõtte túl sokat. Ha meglátod a csajt AZONNAL menj. Gondolkodni se legyen idõd! A gondolkodás építi a félelmet, de ha azonnal legyõzöd nem lesz ideje kifejlõdni. De ha megtorpannál, akkor is menj! Mindenképpen menj! Mégvalami! :D Semmiképpen ne próbáld meg megjátszani, hogy nem vonzódsz hozzá. De persze azt se, hogy nagyon vonzódsz hozzá. Próbálj meg megmaradni az aranyközépúton. Ne akard megjátszani a hõsszerelmest. Azt ÉREZD, hogy ez a lány felpezsdíti a véredet, ezért kiváncsi vagy rá. Szivesen közeledsz felé, mert vonzó. Ennyi! A többit töröld ki a fejedbõl! Egyelõre... Fõleg azokat a gondolatokat egyenesen töröld ki, hogy neked mennyire szügséged van rá, és hogy õ teljesít ki téged! A csajok nem értik meg, hogy hogy zúghat valaki úgy belé, hogy nem is ismeri. Bénák! :D Ha jól elvagytok 10-15 perc után behúzhatod a számát. Ha nem vagytok olyan jól el, akkor is próbáld meg! Merítsd ki a lehetõségeidet, hogy utólag ne legyen mit megbánnod! Sok sikert!
Lúzer vagy, ne sok jóra számíts csajfronton az életedben. Egy éeltképtelen senki vagy, mert nem fogod fel, hogy nem veszíthetsz, csak nyerhetsz. Persze, te biztos valami pozitív megerõsítésre vártál, úgyhogy tök mindegy, ki mit mond.
3:04 S*ggfej vagy. Akkor is ha ezzel bíztatni akarsz. Ez az egész sokkal bonyolultabb annál, hogy "nem veszíthetsz, csak nyerhetsz.". Nem adsz igazi tanácsot, csak nagyképûsködsz, hogy te mennyivel okosabb vagy.
szerintem meg ha eddig nem bezséltél vele épphogy ne ezzel kezd hogy milyen szép vagy tökig belédestem mint a vak tetõfedõ, mert lehet h ezzel a nyomulós közeledéssel riasztod el, mert ugye sose lehet elég okos az ember mikor egy nõt kell befûznie, elõször semleges témával nyiss és kérdezz rá hogy el szokott e valahova rendszeresen járni szabadidejében, vagy van e kedvenc helye. HA valami jó is akad közötte látszólag mellékesen javasold hogy ma/holnap elmehetnétek ketten, mert ugye a kretén barinõket akik tapadnak mint a légypapír alig lehet levakarni, de azokat akkor is le kell koptatni, nekem agym majd felrobban mikor sose találok olyan helyzette mikor végre nyugodtan le lehetne állni beszélgetni valakivel.
Elkéred az msn jét.
Van barátja, mit akarsz még?
szerintem beszélni nyugodtan beszélj vele :) akár ott van a barátnõje akár nem :) ) ... elvégre a beszéd nem bûn ;)aztán ki tudja mit hoz a jövõ :) )
Nekem tabu aki kapcsolatban van. Annyi szingli srác van nem értem miért mindig az kell egyeseknek aki foglalt?

Az iskolában van egy lány akivel szinte minden szünetben találkozok. Mindig engem néz nem tudom mit tegyek. Mit tegyek?

Legjobb válasz: írj részleteket...például kor meg korkülönbég hasonlók. Így elég nehéz segíteni.

írj részleteket...például kor meg korkülönbég hasonlók. Így elég nehéz segíteni.
Ha bejön, menj oda hozzá! Ha nem jön be, akkor is, csak akkor mást mondj!
Ha bejön akkor oda köszönsz neki: szia cica, ha nem jön be úgy köszönsz neki oda hogy : szia te khuttya.
A kérdező hozzászólása: Korkülönbség nincs mindketten 10. osztályosok vagyunk de külön osztályban.
A kérdező hozzászólása: Minden szünetben látom egyedül van a lépcsõ mellett áll.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!