Találatok a következő kifejezésre: MI a sampon (158 db)

A gyerekem ovis csoportjában fejtetût találtak egy kislánynál. Megelõzhetõ számunkra, ha a speciális samponnal megmosom neki a haját? Mi a sampon neve?

Legjobb válasz: Megelõzni nem lehet. Figyelni kell a gyereket, hogy megjelenik e. Ha hosszú a haja, befonni, feltûzni.

Megelõzni nem lehet. Figyelni kell a gyereket, hogy megjelenik e. Ha hosszú a haja, befonni, feltûzni.
Lice-free tetûmegelõzõ és távoltartó sampon. Patikában kapható.
Sima Nittifor, az is jó.
Nittyfor sajnos nem kapható a gyógyszerész szerint. Azt is mondta, hogy nem ajánlatos megelõzõt használni, mert roncsolja a hajat a folyamatos használat végett. Tetûfésût ajánlatos beszerezni és hajmosáskor vagy után átfésülni az egész hajat aprólékosan.

Samponnal való hajfestés? Mi a véleményetek? Esetleg tapasztalataitok?

Legjobb válasz: Samponnal, hogy lehet festeni? Leírnád kicsit részletesebben, hogy mi ez? Bocsi, de én még nem hallottam errõl. Esetleg valami hajszínezõ sampon?

Samponnal, hogy lehet festeni? Leírnád kicsit részletesebben, hogy mi ez? Bocsi, de én még nem hallottam errõl. Esetleg valami hajszínezõ sampon?
samponról még nem hallottam, de a dm-ben lehet kapni olyat, h fekete hajra való balzsam...nekem kék-fekete hajam van, és vettem ilyen balzsamot(mintát), h kipróbáljam.a kék tincseknek ilyen szürkés-kékes, de nagyon csúnya színe lett...aztán megnéztem a címkét, és ott írta, hogy enyhe színezõ hatás...
A kérdező hozzászólása: hát igen, tulajdonképpen olyan sampon, amely megszínezi a hajat. én úgy hallottam kb. 3 hónapot bír ki.

A Samp nem indul mi lehet a gond?

A porbléma a következő letöltöttem a GTA San Andreast és ki írtam cédére feltelpitettem a játékot meg crack-eltem és letöltöttem hozzá a Samp-ot majd mikor elindítom a Sampot és fel akarok menni egy szerverre (akár melyikre) Kéri hogy helyezzem be a CD/DVD. De a Samp-hoz nem találtam crack-et szóval mi lehet a gond? ÿ(A rendes GTA megy)

Legjobb válasz: Samphoz nincs is crack. Miután felraktad a sampot, crackeld meg még egyszer. Ennyi

Samphoz nincs is crack. Miután felraktad a sampot, crackeld meg még egyszer. Ennyi


Hamachis samp servert megcsinaltam de nem miködik mikor barataim szeretnenek csatlakozni ez miért van de nekik nem találja a samp alapbol sem?

messze lakunk egymastol de egy faluba nekem atjatszo van a falon de ugy müködik hogy nem atjatszo funkcio csak vevő ként marmint innen nem megy senkihez neki meg kint van egy normal vevő és van egy eloszto nem router mert nincs admin felülete és 2 pc re van rakva kérem szépen segitsetek és elnézést a helyesirasi hibákért

Nem működik a SAMP Mi lehet a hiba?

Az a helyzet hogy rámegyek egy szerverre, mikor csatlakozni akar a szerverhez akkor kiírja: A kiszolgáló nem válaszol. Újrapróbálás... de már 3 szervert megpróbáltam, mindegyiknél ezt írja. Mi a gond?

Legjobb válasz: Server didn't respond. Retrying. Rohadt idegesítõ mondat. Nézz utána a neten, hogy samp szerver készítés. Ott leírják hogy miket kell letölteni hozzá, és mit hogyan kel megszerkeszteni. Valószínû a server.cfg-vel van baj, vagy esetleg nem töltöttél le Windows alapú klienst. Mondom, nézz utána, és akkor kiderül mi a baj ;)

Server didn't respond. Retrying. Rohadt idegesítõ mondat. Nézz utána a neten, hogy samp szerver készítés. Ott leírják hogy miket kell letölteni hozzá, és mit hogyan kel megszerkeszteni. Valószínû a server.cfg-vel van baj, vagy esetleg nem töltöttél le Windows alapú klienst. Mondom, nézz utána, és akkor kiderül mi a baj ;)
(XAMPP-ot próbáld meg, én már nagyon régen azt használom és jobb is)
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat már jó de a kódok nem mûködnek benne. Kódok alatt értem: /vehicle és a barátai
A kérdező hozzászólása: ezek mi miatt nem reagálnak nálam?

Sötétbarna hajam volt, nagyon erős szálú és le lett szívatva. Eléggé el lett törve, a vége durva seprős lett! Mivel ápoljam, mi a legjobb sampon és balzsam erre a problémára?

Legjobb válasz: Én hajmosás után hajolajat szoktam használni. Attól könnyebben fésülhetõ, puhább, fényesebb lesz. A töredezett hajvégeket is nagyon jól ápolja. Én még az Elseve termékeket tudnám ajánlani sampon és balzsam terén.

Én hajmosás után hajolajat szoktam használni. Attól könnyebben fésülhetõ, puhább, fényesebb lesz. A töredezett hajvégeket is nagyon jól ápolja. Én még az Elseve termékeket tudnám ajánlani sampon és balzsam terén.
olló. a széttört hajvégeken csak az segít, ezek a kencék maximum optikai tuningnak jók, de mindenképpen vágasd le inkább mert csak tovább fog törni és olyan lesz mintha nem nõne a hajad.
Vágás és fekete Gliss Kur minden mennyiségben!
Vágni kell, én is minden vacakot kipróbáltam már, olajak, drága cuccok, de ezen semmi nem segít, csak a vágás.

MI a véleményetek a GARNIER Ultra Doux Regeneráló sampon Avokádó és karité Regeneráló sampon és balzsamjáról?

Belinkelem ide a képét, ha esetleg valaki nem tudná hogy néz ki:

Legjobb válasz: Szia, én Ultra Douxot használok, és nekem bevált. Persze csak akkor jó, ha balzsammal használod, mert valójában attól lesz puha a hajad, nem a sampontól. Nagyon jó az illata, és sokáig kitarz. Szerintem vedd meg :)

Szia, én Ultra Douxot használok, és nekem bevált. Persze csak akkor jó, ha balzsammal használod, mert valójában attól lesz puha a hajad, nem a sampontól. Nagyon jó az illata, és sokáig kitarz. Szerintem vedd meg :)
A kérdező hozzászólása: És milyen fajtát használsz , mert az Ultra Doux-nak van sok féle változata.Milyen a hajtípusod? Szálkás, sima , ....? :)
Én csak a sampont használtam, de teljesen meg voltam vele elégedve. Azt nyújtotta amit ígért, és tényleg nagyon puha lett tõle a hajam, bár kicsit mintha fokozta volta a zsírosodát. Egyébként nekem gyorsan zsírosodó, vastagszálú, dús hajam van. :) 14/L
Nekem ez a kedvenc samponom :) Igaz, hogy én a balzsamját nem próbáltam, de a samponból már 2dobozzal elhasználtam, most tervezem megvenni a harmadikat. Nekem nagyon dús és vastagszálú göndör hajam van, amit a sok vasalással sikeresen eltörtem :S már nagyon durva tapintású volt, de ez a sampon nagyon szépen rendbe hozta. Puha és fényes lett tõle a hajam. az illata pedig isteni :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, hogy írtatok.Remélem az én hajamat is puhává varázsolja.
Nah..milyen a sampon?használt?:)

Mi a különbség a szilikonos és a mentes sampon között?

szóval most vettem egy szilikonmentes sampont ez miért jobb mint a szilikonos.. hallottam valakinek a mentestől fénytelen lett a haja de van akinek gyorsabban nőtt..:)) tapasztalat?

Legjobb válasz: Nem tudom az idézett cikket ki írta, de fele sem igaz. Egyrészt hogyan fullasztaná be a hajat, mikor az nem is élõ anyag? Másrészt nem igaz, hogy hónapokig kopik a hajból. Egyszer megmosod egy sima samponnal, amiben Sodium Laureth vagy Lauryl Sulfate van, és rögtön leszedi a szilikont, mivel feloldja. Az sem igaz, hogy nem jutnak be a hatóanyagok a hajszálba, mert nem 100%-osan zárja le a hajat. Egyébként sem tud semmilyen vitamint meg ilyesmit hasznosítani, mert a haj halott. Egyedül az olajoknak van haszna a pakolásokban, azok meg felszívódnak szilikonos termékek mellett, tapasztalatból mondom. Ha meg szilikonokkal nem lehetne hajat növeszteni, akkor nem tudom ez a 130 centis izé hogy került a fejemre... Nem egy hajat tudok még linkelni, amiknek a gazdái szilikonos termékeket használnak, mégis egészségesek és pl. bokáig érnek.

Nem tudom az idézett cikket ki írta, de fele sem igaz. Egyrészt hogyan fullasztaná be a hajat, mikor az nem is élõ anyag? Másrészt nem igaz, hogy hónapokig kopik a hajból. Egyszer megmosod egy sima samponnal, amiben Sodium Laureth vagy Lauryl Sulfate van, és rögtön leszedi a szilikont, mivel feloldja. Az sem igaz, hogy nem jutnak be a hatóanyagok a hajszálba, mert nem 100%-osan zárja le a hajat. Egyébként sem tud semmilyen vitamint meg ilyesmit hasznosítani, mert a haj halott. Egyedül az olajoknak van haszna a pakolásokban, azok meg felszívódnak szilikonos termékek mellett, tapasztalatból mondom. Ha meg szilikonokkal nem lehetne hajat növeszteni, akkor nem tudom ez a 130 centis izé hogy került a fejemre... Nem egy hajat tudok még linkelni, amiknek a gazdái szilikonos termékeket használnak, mégis egészségesek és pl. bokáig érnek.
most az emberek elkezdték utálni a szilikont, mert hogy elvileg tönkreteszi a hajat blabla bla... jönnek ez ilyen echo dumájukkal, meg a nagy kémiai hozzáéértésukkel. aztán az cseppet sem zavarja õket, hogy az ilyen természetes samponok még ronthatnak is a helyzeten... attól mert valami szintetikus még nem feltétlen rossz.
A kérdező hozzászólása: ronthatnak a helyzeten?? ezt hogy érted?
Nekem például a szilikonostól zsírosodik a hajam 2 nap után. A szilikonmentestõl a zsírosodás 4-5 nap után jön csak, szóval ezért szeretem. Más különbség meg nincs.
Még a cikkrõl: Ez most komolyan gondolja, hogy amire nem írják rá, hogy szilikonmentes, az biztos nem az? Ezzel végleg totál bebizonyította, hogy gõze sincs a témáról... Egy csomó olyan sampon és balzsam van, amire külön nem írják rá. Ha minimálisan konyítana az összetevõkhöz, és megnézne pár sampont, már láthatná is, hogy mekkora hülyeségeket ír. Én elhiszem, ha valakinek jobban beválnak a szilikonmentes termékek. Nem mindenki haja egyforma. De ezeket a hazugságokat nehogy bárki elhiggye! Már így is rengeteg tévhit kering a témáról, de azért ez mindenen túlmegy.
Attól, hogy nincs ráírva egy samponra, hogy nem tartalmaz szilikont, még lehet benne szilikon, mivel több "állneve" is van.
Igen, de õ pont fordítva írta. :) De amúgy vannak más olyan anyagok is, amik ugyanúgy viselkednek, mint a szilikonok, mégsem azok. Azokat is bele szokták tenni szilikonmentes termékekbe. Pl. a proteinek többsége ilyen, mint mondjuk a Hydrolized Wheat Protein. Ezek is filmképzõ hatásúak. Rákerestem egyébként a cikkre, és volt egy link benne a szilikonszármazékok listájához, és az a poén, hogy ott is oda van írva, hogy egy csomó szilikon még sima vízben is oldódik, tehát a sima víz leviszi a hajról, szerinte meg hónapokig tart míg kijön. xD Mindegy, lényeg a lényeg, hogy a cikk egy hozzá nem értõ "tollából" származik, és kevés benne az igazság.

Van olyan sampon ami világosítja kicsit a hajat? Ha igen, mi a neve?

Legjobb válasz: Szõke hajra való sampon, illetve mosd meg a hajad, és hagyd, hogy a nap szárítsa meg. Nekem ezek mindig világosítják kicsit :)

Szõke hajra való sampon, illetve mosd meg a hajad, és hagyd, hogy a nap szárítsa meg. Nekem ezek mindig világosítják kicsit :)
hát nekem a szõke hajra gyártott sampon egyáltalán nem világosítja, pedig már egy éve azt használom:D sötét barna a hajam, még mindig.
Elsõ vagyok. Nekem eleve világosbarna/sötétszõke hajam van, lehet ezért válik be jobban :)
A kamillatea, a méz, az olívaolaj mind világosítják a hajad. Én a garnier samponnál vettem észre, mintha világosabb lenne a hajam(sötétszõke vagyok), kamillát és mézet tartalmaz.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az eddigi válaszokat.A fodrász sötétebbre festette a hajam, mint kértem, középbarna helyett sötétbarna festéket vett és most majdnem fekete. Ezért szeretném világosítani.

Angliában lehet kapni koszmó elleni sampon? Mi a neve?

Legjobb válasz: Saját hibámból tanulva én azt tanácsolom,hogy ne vegyél mert felesleges,barátnõm tanácsolta mikor mondtam neki koszmós a pici feje vegyek csak sima babaolajat és jól kenjem be vele fürdés elõtt negyed vagy félórával és mielõtt elviszed fürödni kapargasd nyugodtan meg a körmöddel persze gyengéden utánna sampon és kész ezt lehet ismételni többször egy héten. Én persze csak a legjobbat veszem az én drágámnak Babé sampont vettem kétezer forint körül volt és semmit sem ért,hát utánna gondoltam kipróbálom a babaolajos dolgot baj nem lehet és gyönyörûen jött vele a koszmó 2-3 alkalom után megszûnt teljesen.

Saját hibámból tanulva én azt tanácsolom, hogy ne vegyél mert felesleges, barátnõm tanácsolta mikor mondtam neki koszmós a pici feje vegyek csak sima babaolajat és jól kenjem be vele fürdés elõtt negyed vagy félórával és mielõtt elviszed fürödni kapargasd nyugodtan meg a körmöddel persze gyengéden utánna sampon és kész ezt lehet ismételni többször egy héten. Én persze csak a legjobbat veszem az én drágámnak Babé sampont vettem kétezer forint körül volt és semmit sem ért, hát utánna gondoltam kipróbálom a babaolajos dolgot baj nem lehet és gyönyörûen jött vele a koszmó 2-3 alkalom után megszûnt teljesen.
Dentinox-nak van koszmo elleni samponja, nekunk bevalt.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!