Találatok a következő kifejezésre: MIért nem semmit ujjazásnál (2 db)

MIért nem érzek semmit ujjazásnál?

16 éves vagyok. akár a pasim akár én csinálom...

Legjobb válasz: Bocsi, a semmi alatt mit érresz?? orgazmust, vagy azt hogy felizgulj, vagy azt, hogy egyáltalán csinál/sz ott valamit? lasulj el jobban, és próbáljátok, hogy nem csak ujjazás legyen, hanem azt is, hogy közben a csiklódat izgatod.

Bocsi, a semmi alatt mit érresz?? orgazmust, vagy azt hogy felizgulj, vagy azt, hogy egyáltalán csinál/sz ott valamit? lasulj el jobban, és próbáljátok, hogy nem csak ujjazás legyen, hanem azt is, hogy közben a csiklódat izgatod.
Mert nem huzogatni kell, hanem benn mozgatni és megtalálni hol érzékeny. Érdemes közben valóban a csiklót is ingerelni. A kettõ együtt a legjobb. Ha nem érzel semmit az is lehet, hogy nem kívánod a szexet akkor.
Valószínûleg fiatal vagy még hozzá, vagy valami más zavar. Nagy fülek az ajtón? Máshol, ha hozzádér, az jó érzés? Nedvesedsz tõle? Vagy magad tudod jól simogatni? Sok nõnek a direkt ingerlés nem mindig jön be. Kispárna, a fiúd karja (nem a keze), ruhán keresztül...

Miért nem érzek semmit ujjazásnál? 16\L

Legjobb válasz: Mondd meg a barátodnak, hogy ne a köldöködnél csinálja, 15 centivel lejjebb:DD

Mondd meg a barátodnak, hogy ne a köldöködnél csinálja, 15 centivel lejjebb:DD
mert nem én csinálom :) amugy meg ennyi információval nem tudok jobbat mondani :)
jó lyukat ujjaznak?
'Estét Doktor úr :)
üdvözlöm, Professzor :)
vagy ne szárazon csinálják:) ) bár...
Próbáld meg a saját puncidba, akkor majd érzed.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!