Találatok a következő kifejezésre: MA vagyok 15 napon. A folyásom (6 db)

Most mi van? Valaki magyarázza ezt el nekem. A ciklusom 13. napján volt tojásfehére folyásom.Ma vagyoka 15. napomon és semmi folyásom viszont szúrkál apetefészkem és fel vagyok puffadva.

Legjobb válasz: nekem is igy szokott lenni! tojásfehérjés nyák, másnap semmi, és utána meg peteérés! Szerintem most ovulálsz! Ha babát szeretnétek akkor tessék ma este összebújni....

nekem is igy szokott lenni! tojásfehérjés nyák, másnap semmi, és utána meg peteérés! Szerintem most ovulálsz! Ha babát szeretnétek akkor tessék ma este összebújni....
Szerintem mindenképpen menjél el orvoshoz, mert a folyásnak, és a szúrásnak külön-külön is nagyon sok oka lehet!!!ne várj sokáig, nehogy nagyobb bajod legyen!!!Én túl vagyok egy komoly mûtéten, mert voltam olyan "okos", hogy évekig nem mentem ellenõrzésre sem (ami minden évben egyszer ajánlott)és amikor elmentem mégis, közölték, hogy max.egy hét múlva mûtét!!De nem megilyeszteni akarlak, nekem nem volt semmien tünetem!!
A tojásfehérje váladék mindig a peteérés környékén van, elõtte esetleg már pár nappal, amikor ez megszûnik hirtelen, akkor következik be az ovuláció, ami ugye szúró érzéssel járhat. Minden rendben!
én pontosan tudom hogy ma hajnalban ovuláltam (uh) és tegnap már nem volt tojcsi csak elötte 3 napig.
Kedves második! Ne is ijesztgesd a kérdezõt, mert a peteérésnél természetes, hogy van tojásfehérje folyás. Ez nem rendellenes. Ez jelzi, hogy pé van.
A kérdező hozzászólása: Akkor van esélyem? a 13. napomon voltunk együtt a párommal.
A kérdező hozzászólása: http://www.ciklus.hu/images/diagramok/b1ec8f6c9ece5290fb7651..

MA vagyok a 15 napon. A folyásom elég sok, és tejszínű, vagy valami hasonló! Ez azt jelenti, hogy közel a temékeny nap?

A mai reggelen is a h?m 36,5 volt! Vajon mennyi id?m van még addig a "bizonyos" napig? NAgyon szeretnék már babát, és már nagyon várom azt a napot amikor egy pozitív tesztet tarthatok a kezemben! A mensim általában 30-32 napra szokott megjönni! Köszönöm a válaszokat!

Legjobb válasz: Szia, valószínûleg most van pé-d. Ezen a lapon a ciklus menüpont alatt minden pontosan, érthetõen leírva megtalalálsz: http://www.babatervezok.otthona.net/ Sok sikert!

Szia, valószínûleg most van pé-d. Ezen a lapon a ciklus menüpont alatt minden pontosan, érthetõen leírva megtalalálsz: http://www.babatervezok.otthona.net/ Sok sikert!
Peteéréskor a folyásnak átlátszónak, nyúlósnak kellene lennie, tejszínû a mensi elõtti idõszakban jellemzõ, gyakran azt jelzi, h baba van a dologban.Szerintem vegyél ovu tesztet, azzal biztosra mehetsz, mert tényleg jó, kimutatja.Hajrá!

Mitől lehet? Ma vagyok a 15. napon, már két-három napja volt tojásfehérjés a folyásom, és a hasam is szurkált. Viszont ma reggel egy csepp véres foltot találtam a bugyimon! Nagyon megijedtem, mi lehet ez?

Legjobb válasz: Köszönöm a válaszokat! Már több hónapja próbálkozunk, de ilyen még egyszer sem volt, igaz egy pár csepp vér volt csupán. Bízom benne, h. ez jó jel!

A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Már több hónapja próbálkozunk, de ilyen még egyszer sem volt, igaz egy pár csepp vér volt csupán. Bízom benne, h. ez jó jel!
Szia! A tojásfehérjés folyás elõjele a peteérésnek. Vannak akiknél peteéréskor elõfordul vérzés. Lehet, hogy Nálad is ez történt. Szerintem nyugodj meg és ha kisbabát szeretnétek akkor most kell probálkozni.
Ne ilyedj meg, ma van a peteérésed!Örülj neki, hogy jelentkezett, nekem a dokim azt mondta, hogy ez jó, mivel így szinte biztos, hogy nincs elzáródva a petevezetõ! :-)
a 2. válaszolótól kérdezném - bocsi- hogy mire mondta pontosan a dokid hogy azt jelenti, nincs elzáródva? Ha érzed a peteérést mint fájdalom vmelyik oldalon vagy a folyás állagából ítélve? Köszönöm a választ!
görbéd nincs csatolva
A kérdező hozzászólása: http://www.ciklus.hu/images/diagramok/7425af4fd04d2eb5461606.. bocs, lemaradt.
ha most fel megy a hõd akkor 12 napon volt pé ed.
A kérdező hozzászólása: Azt hittem jobban le kell mennie a hõnek peteéréskor. Ezek szerint sikerülhetett?
véltozó, van akinek kicsit megy le, van akinél nagyon.de még lehetséges hogy ezekután lesz csak pé ed, és még lejjebb fog esni.

Ma vagyok a 15 napon és tegnap egy 17és egy 15mm tüszőt látott a dokim de szinte ömlik belőlem a tojásfehérjés vizes folyás olyan szinten folyik hogy átázok még a nadrágom is ma kellett vennem tisztaságit azt használni. Nektek is ilyen szokott lenni?

Már aggódom hogy valami nincs rendben velem mert ennyire nem szokott ömleni bel?lem , egy nagy löket és mintha bepisiltem volna egy nap többször is , nincs se szaga se színe a folyásnak.

Legjobb válasz: http://www.ciklus.hu/images/diagramok/818427b4515191e530663a.. Ez a mostani hõm.

A kérdező hozzászólása: http://www.ciklus.hu/images/diagramok/818427b4515191e530663a.. Ez a mostani hõm.
MOST VAN PETEÉRÉSED!!! Gyors be az ágyba!!!! persze ha babát szeretnél 13mm tüszõnél sikerül a beágyazódás rendesen :)
A kérdező hozzászólása: Szia. Köszönöm a válaszodat , igen babót szeretnénk már 3. éve és minden másnap vagyunk együtt , mert a pékori mindennapos együttlét nem jött be , de ugy tudom hogy ha minden másnap együtt vagyunk akkor attól még vannak élõ kiskatonák bennem de sajna laparom lesz és nem nagyon bízom benne hogy sikerül de hátha vannak még csodák.
Ha menstrúáció elõtt fent marad a hõd akkor szerintem összejön :) Csak ne görcsölj rajta :) élvezetek az együtt létett

Ez már lehet az első menstruáció jele? A héten két nap is már barnás folyásom volt, meg tegnap is, ma meg már jobban.15 éves vagyok.

Legjobb válasz: Ez az elsõ lenne neked? Persze,szerintem ez az elsõ, és legfontosabb jele... :)

Ez az elsõ lenne neked? Persze, szerintem ez az elsõ, és legfontosabb jele... :)
Lehet, hogy már ma megjön rendesen.
Hamarabb meg fog jönni mint gondolnád.
igen. majd írj, ha lesz valami ! :)
A kérdező hozzászólása: köszönöm, h ilyen gyorsan választ kaptam.. :) és persze jelzek ha lesz valami :) ) és ment a zöld kéz :) )
A kérdező hozzászólása: igen ez lesz az elsõ :) ) köszönöm a válaszaitokat :) )
Nekem ugyanez volt egy hete. 4 napig csak barnafolyásom volt, nekem is ez lett volna az elsõ de azóta semmi. 13/l

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!