Találatok a következő kifejezésre: MA az Lh tesztem, (20 db)

Tegnap előtt és tegnap pozitív lett az LH tesztem. Ma este már negatív, de csak ma tudunk együtt lenni a férjemmel. Van még esélyem a teherbeesésre?

Azt hallottam hogy a pozitív utáni els? negatív napon is van esély a babára. Köszönöm!

Legjobb válasz: Nem tudom, hogy "hallottad", de sokkal egyszerûbb lett volna elolvasni azt a szerencsétlen használati útmutatót, amit adtak az LH teszthez. Benne van, hogy az elsõ negatív napon van a tüszõrepedés, akkor - azaz ma - van a legtöbb esély a babára. Így most minden GYK olvasó számára egyértelmû, hogy ész nélkül használtad a tesztet. :-(

Nem tudom, hogy "hallottad", de sokkal egyszerûbb lett volna elolvasni azt a szerencsétlen használati útmutatót, amit adtak az LH teszthez. Benne van, hogy az elsõ negatív napon van a tüszõrepedés, akkor - azaz ma - van a legtöbb esély a babára. Így most minden GYK olvasó számára egyértelmû, hogy ész nélkül használtad a tesztet. :-(
Nekem két pozitív nap szokott lenni, a baba abban a hónapban sikerült, mikor mindkét pozitív napon és az azt követõ elsõ negatív napon is - szóval három egymást követõ napon - együtt voltunk. Azt nem tudom, melyik lett a sikeres, de az elõtte lévõ hónapban csak a pozitív napokon próbáltuk, és akkor nem jött össze.
Nem szeretem hogy mindenki itt kérdezgeti hogy így megy úgy meg amúgy akkor lehet még terhes? Nem tudom miért nem lehet mindenékül csinálni a dolgot egyszer úgy is fog sikerülni a baba. Vagy idõre stoppoltok és azért kell mindent felhasználni arra hogy tudjátok hogy mikor fog szülni az ember?
A kérdező hozzászólása: Kedves válaszadók! Van már egy kislányom aki spontán összejött. 3 éve nem jön a kis tesó, holott egyikünknél sincs semmi baj... szerintem ennyi idõ után már megengedett hogy esetleg LH tesztet használjak. A másik dolog, hogy külföldön vagyok, valami kínai nyelven volt a használati utasítás, magyar nyelvû nem volt. Így fel mertem tenni ezt a kérdést itt. Mert ez a honlap azt hiszem azért van hogy merjünk kérdezni!!
A kérdező hozzászólása: Még annyi, hogy mivel a férjem ritkán van itthon olyan a munkája, nincs lehetõségünk kétnaponta együtt lenni... mert itt ezt úgy szokták elintézni, hogy együtt kell lenni minden másnap... de erre nem mindenkinek van lehetõsége!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszod!!

Mikor kezdjem el az Lh tesztet, ha ma vagyok a 10 napon, eddig 28 naposak volt a mensim, de most a Closty szedése miatt, 4 nappal kitolta, tehát 32 napra jött meg legutóbb?

Mit javasoltok?

Legjobb válasz: Dm-be, aranyos vagy és köszi a jó tanácsokat:-) Rámfér, mert már meguntam a sok - tesztet, most vagyok a 2. Clostys Duphastonos hónapban, ittam a málnalevélteát ovuig, meg a palástfüvet fogom ovu után. Ma a 10 napon észrevettem hogy tojásfehérjés, de nem nyúlós, ne próbáljak ki egy tesztet azért ma is, le ne csússzunk már..mi a véleményed?

A kérdező hozzászólása: Dm-be, aranyos vagy és köszi a jó tanácsokat:-) Rámfér, mert már meguntam a sok - tesztet, most vagyok a 2. Clostys Duphastonos hónapban, ittam a málnalevélteát ovuig, meg a palástfüvet fogom ovu után. Ma a 10 napon észrevettem hogy tojásfehérjés, de nem nyúlós, ne próbáljak ki egy tesztet azért ma is, le ne csússzunk már..mi a véleményed?
A kérdező hozzászólása: KÖSZÖNÖM SZÉPEN!!!:-) Neked miért kellett Clostyt és Duphastont szedni??
Igen, a második clostys hónapban totál-brutál ovulációm volt.
A kérdező hozzászólása: 78 mm uterus, 12 mm endometrium. J.o. 19, 14, 13 mm-es foll, B.o 19 mm-es foll, ikrekre nagy az esély?? Ezek a mai eredményeim:-) Az Lh tesztem tegnap negatív volt, lehet nem lesz ovulációm??? Ja és a testhõm zuhant 2 tizedet a mai nap, mert eddig 36, 8 volt, ma meg 36.6, miért?
Attól függ hány teszted van. (szét tudod-e vágni?) A 13-on elkezded szerintem elég lesz végig. Kérdezz bátran, a kisfiam a kitartó tesztelgetésnek köszönhetõ, mert a 26-ik napon jelzett pozitívat (együtt sem lettünk volna a párommal ha nem jelez). Hol veszed a tesztet? DM-es vagy Netrõl?
A kérdező hozzászólása: Jaj a hõmet elfelejtettem leírni neked: 36, 8, de a héten mindennap ennyi volt, lehet nincs pém..
Jó az a 36, 8 szuper! Mérjed csak minden reggel! Majd akkor kell próbálkozni(sokak szerint kellett volna) mikor leesik a hõd hirtelen. Elméletileg pé elõtt lezúg, aztán hirtelen fel. és fennt marad. Még van idõ hogy pé-d legyen bõven, ha 32 napost csinált a closti, lehet még 34 is ebben a hóban. Tehát mérni szépen és tesztelni :) :) Velem azért szedették mert hosszúak voltak a ciklusaim, a duphastont meg az eddigi vetélések miatt biztosításként. A babatervezõs oldalon nézzél szét, rengeteget tanultam ott, nagyon sok görbe van, le van írva részletesen minden!
A kérdező hozzászólása: Én nem nagyon értek a görbékhez:-( A hõmet szoktam mérni, de ez a Closty kicsit bekavart most! Neked a Clostytól volt ovulációd?
A kérdező hozzászólása: Szép hétvégét neked, hétfõn leszek leghamarabb net közelben:-( Azért írj nyugodtan!!! Boldog babavárást Nektek:-)

28 naposak a ciklusaim, a 11. en kaptam choragont. Szerintetek ha ma, a 24. napon az LH teszten még halványan sem jelenik meg 2 csík akkor tuti nincs baba? (jóstesztelést akartam elkezdeni, de nincs rajta halvány 2. csík sem)

Legjobb válasz: Köszi, de félre értettél. Az LH teszt nem terhességi teszt, hanem ovu teszt és jóstesztelésre használják, amikor a terhességi teszt még nem mutat semmit. Az ovu teszten a nemvárt elõtt erõsödnek a csíkok, ha baba van. A kérdést azért tettem fel, mert nekem nincs mi erõsödjön, meg se jelenik a 2. csík és érdeklõdtem, hogy aki jóstesztelt annak hogy volt.

A kérdező hozzászólása: Köszi, de félre értettél. Az LH teszt nem terhességi teszt, hanem ovu teszt és jóstesztelésre használják, amikor a terhességi teszt még nem mutat semmit. Az ovu teszten a nemvárt elõtt erõsödnek a csíkok, ha baba van. A kérdést azért tettem fel, mert nekem nincs mi erõsödjön, meg se jelenik a 2. csík és érdeklõdtem, hogy aki jóstesztelt annak hogy volt.


Ma v. holnapra nem várom. Megnéznéteka görbém? Az LH tesztem 2 csíkos, jelezhet babát?

Jól látható 2 csík van az ovu teszten,de a 2. csík nem annyira er?s mint a C,mit gondoltok?

Legjobb válasz: Az LH tesztet ha jóstesztként használod több napig kell csinálni, reggeli vizeletbõl és napról napra erõsödnie kell. Szóval egy kétcsíkos semmit sem jelent. Ha már nagyon nem bírsz 2-3 napot várni jobban jársz a nemvárt napján reggel egy 10-es tesztel. Én is mindig annyira reménykedek, aztán megjön :( Azért szorítok, hogy + legyen.

Az LH tesztet ha jóstesztként használod több napig kell csinálni, reggeli vizeletbõl és napról napra erõsödnie kell. Szóval egy kétcsíkos semmit sem jelent. Ha már nagyon nem bírsz 2-3 napot várni jobban jársz a nemvárt napján reggel egy 10-es tesztel. Én is mindig annyira reménykedek, aztán megjön :( Azért szorítok, hogy + legyen.
A görbéden még nem látszik baba, még nem elég hosszú ideje magas a hõd. Egy Lh teszt nem jósteszt. Semmit nem jelent. Ha legalább három egymás utáni reggel teszteltél volna, és a második csík napról napra erõsebb lenne, azt hívnánk jóstesztnek, és abból lehetne következtetéseket levonni. De neked csak egyetlen ellõtt ovuteszted van, ami helyett akár egy érzékeny terhestesztet is használhattál volna... Talán már kimutatná.
Én is mára vagy holnapra nem várom. Bár nem sok reményt fûzök a dologhoz. Ma reggel sokáig fájt a hasam, bár az lehet terhesség esetén is. Elõzõ terhességemnél is a nemvárt elõtti napokban már fájt a hasam és mégis terhes voltam. Egy picit azért halkan reménykedem. Szorítok neked is. Majd írd meg, hogy mi lett.
Utolsó vagyok. Nekem sajnos ma megjött. Bízzunk a következõ hónap sikerességében.
ez engem is érdekelne
http://www.babatervezok.otthona.net itt mindent megtudhattok a használatáról
A kérdező hozzászólása: Köszi! Ismerem az oldalt, de ott nem írja, hogy reggeli vizeletbõl, vagy bármikor elvégezhetõ.
Szia! Én kiprobáltam a Gabriel ovu tesztet terhesség kideritésére. Nekem 26 naposak a ciklusaim igy már a 26 napon reggel /mivel a hcg hormon a reggeli vizeletbõl mutatható ki legjobban/ csináltam meg a tesztet. És igen kimutatta ha halványan is a hormont. Azért vettem Clearblue terhességi tesztet amit a 28. napon csináltam meg és jól láthatóan kimutatta a pozitiv eredményt. Szóval reggel nyugodtan probálkozhatsz. Sok sikert!
Az Lh tesztet reggel 10 és este 8 óra között érdemes elvégezni. Ilyenkor a legmagasabb. Legalább is ezt olvastam! Elõtte 2 órával már ne igyál, mert megmásíthatja az eredményt! Sok sikert a babásodáshoz! Ha azóta sikerült akkor Grat! Puszi

Mikor teszteljek? Ma vettem ovulációs tesztet, csak az a gondom, hogy ciklusaim elég változóak, pl, 26, 36, 45 naposak (mindig máskor jön meg sajnos, tényleg változó)így nem tudom mikor kezdjem el használni az lh tesztet.

Legjobb válasz: Változó ciklus esetén ezt sajnos nem lehet megmondani. A peteérés elvileg mindig 14 nappal történik meg a menstuáció elõtt. Én azt javasolnám, hogy kezdd el a ciklusod 10. napja körül, s ha elfogy a teszt és még nem volt peteérérsed, akkor vegyél még egy adag tesztet.

Változó ciklus esetén ezt sajnos nem lehet megmondani. A peteérés elvileg mindig 14 nappal történik meg a menstuáció elõtt. Én azt javasolnám, hogy kezdd el a ciklusod 10. napja körül, s ha elfogy a teszt és még nem volt peteérérsed, akkor vegyél még egy adag tesztet.
Vágd ketté a teszteket, akkor 2x annyi próbálkozásod lehet...ha nem kazettásat vettél persze.

Ma pozitiv az Lh tesztem. Akkor ma van pé em?

görcsöl a hasam mindha megjönne,és nyilalok alul.Az LH teszt pozitiv ma,tegnap nega volt,akkor ma van a pé-em???Ma kapjam el apát??

Legjobb válasz: Az elõ poz teszt után 24 - 36 orával következik be a pé de rá is van irva de azért kapd el apát :-DD

Az elõ poz teszt után 24 - 36 orával következik be a pé de rá is van irva de azért kapd el apát :-DD
Szia! A pozitiv teszt után 24-36 óra múlva van a peteérés. Mi a pozitiv és a rá következõ negativ napon voltunk együtt és sikerült teherbeesnem.

Ha tegnap poz. és ma meg még erősebben pozitív az lh tesztem, akkor a holnap reggeli akció jó lesz? Tegnap és tegnap előtt voltunk együtt.

Legjobb válasz: Szerintem jó lesz, mert a tegnapi kiskatonák még élhetnek ma is és a holnapiak frissek lesznek és ha találnak érett petét ami a teszt alapján valószínû akkor sikerülhet. Mi akkor voltunk együtt amikor a legerõsebb volt a vonal, aztán másnap újra teszteltem, de már nem volt vonal. Nekünk sikerült rögtön.

Szerintem jó lesz, mert a tegnapi kiskatonák még élhetnek ma is és a holnapiak frissek lesznek és ha találnak érett petét ami a teszt alapján valószínû akkor sikerülhet. Mi akkor voltunk együtt amikor a legerõsebb volt a vonal, aztán másnap újra teszteltem, de már nem volt vonal. Nekünk sikerült rögtön.
amikor a tojásfehérjés fojásod van!
A teszt normális esetben 1-2 napig +. Érdemes a + napokon és az azt követõ elsõ - napon akciózni. Meg persze amikor jól esik. Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Tojásfehérje folyásom már pár napja van.
A kérdező hozzászólása: És az nem 'baj' ha minden nap együtt vagyunk? Termelödik új sperma? Nem kell nekik min. 1 nap pihi?
Ne aggódj, termelõdik. Egyébként ez max. 3 egymásutáni nap, nem olyan sok hogy a párod teljesen kimerüljön! Nem tudhatod, hogy holnap milyen lesz a teszted, és ha - akkor jó ha elõtte is voltatok együtt. De ha holnap is + akkor esetleg azt kihagyhatjátok, mert a mai még hatásos lesz és csak a - napon megint. Akkor van egy nap szünet. Na ezt jól leírtam, remélem érthetõ vagyok!
meg ha joltudom egy kicsi ficánkolo kis sperma 3napig élet képes!legalábbis ezt hallottam!

Mensi napjan pozitiv az LH tesztem, a hom leesett 36, 6-ra, aztan ma a masodik napon visszaugrott 37-re. Szerintetek? Tobbi lent.

Nehany napja es tegnap is petefeszek szurkalast ereztem es iszonyatos fejfajasom van 1napja. Az elozo terhessegem is pozitiv LH teszttel es fejfajassal kezdodott, valamint szurkalt a petefeszkem. A mensi ugyan megjott, de hol nagyon keves, szinte semmi, hol kicsit tobb. a mehszajam (aki nem ert egyet az onvizsgalattal, az ne szoljon hozza legyszi) magasan van, kicsit puha es alig nyitott. Eddig mensikor mindig leereszkedett es nagyon nyitott volt.2 napja clearblue teszt meg negativ volt, azota csak lh van itthon, az viszont eros pozitiv. Ciklusaim pontosan 28 naposak, tehat meg azt se gondolhatnam hogy esetleg kesoi peteeres lehetett, vagy ki tudja. A melleim megduzzadtak es egy het alatt szinte egy kosarmeretet nottek. Rendeltem 10-es erzekenysegu tesztet, addig varok meg 2 napot es megnezem mi a helyzet. Volt mar valaki hasonlo helyzetben? A mehem tajekan ha ujjal megnyomkodom, mintha egy szivacs lenne. Nem ertem. Valaki segitsen ha tud! Elore is koszonom. Rena


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!