Találatok a következő kifejezésre: MA az (8536 db)

Ma voltam uh-n júli 29 én volt az utolsó menszeszem 1 napja már 26 án poz tesztem volt ma az orvos ezt írta 14 mm-es gesztációs gyűrű. Szerintetek hány hetes terhes lehetek uh szerint? 3 hét múlva kontroll remélem már szivhang lesz

Legjobb válasz: A mensid szerint 5 hetes 4 napos vagy. A 14 mm geszt.gyûrû (petezsák) ennek kb. megfelel. Én 5 hét 6 napos vagyok ma, tegnap voltam UH-n, 11 mm petezsákom van, és én is 3 hét múlva megyek újra. :) Akkor már tuti lesz szívhang mindkettõnknél. :)

A mensid szerint 5 hetes 4 napos vagy. A 14 mm geszt.gyûrû (petezsák) ennek kb. megfelel. Én 5 hét 6 napos vagyok ma, tegnap voltam UH-n, 11 mm petezsákom van, és én is 3 hét múlva megyek újra. :) Akkor már tuti lesz szívhang mindkettõnknél. :)
A kérdező hozzászólása: szia remélem is hogy lesz neked is és nekem is köszi a gyors választ merre felé laksz?
Én pozitív teszt után 2 hétel kaptam idõpontot akkro már votl szívhang és már nem csak petezsákot látott.
A kérdező hozzászólása: köszi akkor ne legyek elkeseredve ugye minden oké lesz.

Mi van ma emberek? Mi ez a sok hülye, idétlen kérdés? Mi van ma az emberekkel?

De a válaszadók igazán humánusak ma!!!

Legjobb válasz: Semmi, front. De én is azt látom egyébként, hogy ma inkább jópofák a válaszok, mint "kíméletlenek" a bugyuta kérdéseknél is ! xD

Semmi, front. De én is azt látom egyébként, hogy ma inkább jópofák a válaszok, mint "kíméletlenek" a bugyuta kérdéseknél is ! xD
akkor emberek hajrá elõ az értelmetlen kérdésekkel, ma lecseszmés mentes nap van!!!! :D Éljen!!!
*lecseszés
A kérdező hozzászólása: Ennek örülök, hogy más is így látja. Tényleg jókat röhögtem.
A mikrósat olvastad?:) az nagyon ott van!.)
A kérdező hozzászólása: Nem !!! Melyik az? Nekem a kételkedõ terhes a kedvencem. :)
mondjuk az az "ételek-italok" kategóriában van, de jókat derültem a válaszokon.Megnézem mindjárt a kétkedõset is! :)
A kérdező hozzászólása: Tényleg vicces a mikrós!!!! :)

SOS! Ma érettségizek, de nem kaptam értesítő papírt. Csak egy ember kapott, az övét láttam ma. Az van rajta, hogy jelen értesítőt feltétlen hozza magával. Akkor most nem érettségizhetek? Nagyon, nagyon sürgős, 4 óra múlva érettségi!

Legjobb válasz: Szóval a történet: Postán nem küldd ki az iskola semmit. 3-an vagyunk, akik földrajzból érettségiznek, 1 embernek adtak papírt. Pár nappal rá (ez volt kb. 2 hete) kértünk mi is az iskolatitkárságon. Azt mondták, hogy egy valakinek odaadták mind a 3at, ("nincs kedvünk mégegyszer kinyomtatni" -.-") de aki kapott, azt mondta nincs nála. Kicsit furcsáltuk, de jött az igazgató. Kérdeztük, hogy ez a papír tájékoztató jellegû, vagy vinni kell a vizsgára. Azt mondta, csak tájékoztató jellegû. Ma jutott eszembe, hogy nem is tudom, hogy 101es, 102es vagy 103as teremben lesz az érettségi, ezért kértem azt az egy embert, hogy scannelje be azt a papírt. És azon volt rajta, hogy jelen értesítõt feltétlen hozza magával. A szívem majdnem megállt, mikor elolvastam, és most nagyon félek, hogy nem mehetek érettségizni. LÉGYSZI ÍRJATOK! Pont 4 óra múlva érettségizek (elvileg)

A kérdező hozzászólása: Szóval a történet: Postán nem küldd ki az iskola semmit. 3-an vagyunk, akik földrajzból érettségiznek, 1 embernek adtak papírt. Pár nappal rá (ez volt kb. 2 hete) kértünk mi is az iskolatitkárságon. Azt mondták, hogy egy valakinek odaadták mind a 3at, ("nincs kedvünk mégegyszer kinyomtatni" -.-") de aki kapott, azt mondta nincs nála. Kicsit furcsáltuk, de jött az igazgató. Kérdeztük, hogy ez a papír tájékoztató jellegû, vagy vinni kell a vizsgára. Azt mondta, csak tájékoztató jellegû. Ma jutott eszembe, hogy nem is tudom, hogy 101es, 102es vagy 103as teremben lesz az érettségi, ezért kértem azt az egy embert, hogy scannelje be azt a papírt. És azon volt rajta, hogy jelen értesítõt feltétlen hozza magával. A szívem majdnem megállt, mikor elolvastam, és most nagyon félek, hogy nem mehetek érettségizni. LÉGYSZI ÍRJATOK! Pont 4 óra múlva érettségizek (elvileg)
No para. Ha középszinten érettségizel a saját sulidban, nem lesz gond. Ismernek a tanárok, tudják, h te érettségizel, és ha jelentkeztél az érettségire, akkor feladatlapod is lesz. Ne aggódj!
A kérdező hozzászólása: Semmi papírt, de még személyit sem kértek. A felügyelõ tanár ismer, utál mint a szar xD
:OO? Ez csak most jut eszedbe, már bocsi.nekem kiküldték már legalább 1 hónapja és csütörtökön megyek angolra. Az emelt szintûsöknek tuti küldenek a középszintûsöknek is valószínûleg.Ha nem küldtek az is lehet hogy volt valami bibi a jelentkezéseddel.
A kérdező hozzászólása: Húú, köszönöm, nem is tudod elképzelni hol volt a vérnyomásom. Mégegyszer nagyon köszi, megyek tovább ismételni nyugodt szívvel :)
Na érettségizhettél? Egyébként én májusban voltam saját suliban középszintû angolon, senki nem kért semmi papírt... csütörtökön megyek emelt angolra, oda azért már viszem... és az iskolát meg ezért egy perrel is megfenyegettem vna, hogy miaz hogy nincs kedvük? ha emiatt bukod az érettségid, tönkremegy az életed micsinál? aszondja bocs... XD

Lusti a Babátok ma? Az enyém nagyon alig mocorog.25 hetes vagyok ugye ok minden csak ez a fránya idő.

Legjobb válasz: Most komolyan! Miért kell ilyen undoknak lenni? Nem vagyunk egyformák! Vannak aggódósabb emberek és vannak, akik könnyebben veszik a dolgokat, optimistábbak, tudomisén... Kérdezõ: ha csak egy napon lustább, akkor nincs gond. Baj akkor van, ha a lustaság már több napja tart és te még nem vagy terhességed legvégén. Én az elsõ babámnál hiába szóltam, hogy nagyon keveset mozog, tojtak a fejemre. 34 hetesen indult a szülés, császároztak és persze alig tudták kiszedni, mert haránt feküdt és felszorult az egyik keze, nem tudta levenni. Azért nem mozgott szegény, már a 20. héttõl. És persze egy éves koráig gyógytornázott a keze miatt és a sokáig tartó császár miatt, amitõl enyhe oxigén-hiánya lett. Mára már 6 éves és makk egészséges. Szóval, ha ma nem mozgott, semmi gond. Ha holnap is lusta, akkor sincs semmi. De utána én már megnézetném, már csak azért mert úgysem lennék nyugodt.

Most komolyan! Miért kell ilyen undoknak lenni? Nem vagyunk egyformák! Vannak aggódósabb emberek és vannak, akik könnyebben veszik a dolgokat, optimistábbak, tudomisén... Kérdezõ: ha csak egy napon lustább, akkor nincs gond. Baj akkor van, ha a lustaság már több napja tart és te még nem vagy terhességed legvégén. Én az elsõ babámnál hiába szóltam, hogy nagyon keveset mozog, tojtak a fejemre. 34 hetesen indult a szülés, császároztak és persze alig tudták kiszedni, mert haránt feküdt és felszorult az egyik keze, nem tudta levenni. Azért nem mozgott szegény, már a 20. héttõl. És persze egy éves koráig gyógytornázott a keze miatt és a sokáig tartó császár miatt, amitõl enyhe oxigén-hiánya lett. Mára már 6 éves és makk egészséges. Szóval, ha ma nem mozgott, semmi gond. Ha holnap is lusta, akkor sincs semmi. De utána én már megnézetném, már csak azért mert úgysem lennék nyugodt.
Szerintem is menj be az ugyeletre vagy a dokidhoz es kerj egy uh.-t azert 25 hetesen mar sokat mozog a babo. Ne is torodj az elso par hozzaszoloval, nekik valoszinuleg fogalmuk sincs hogy mennyire fontos kovetni a magzatmozgasokat.
Megint egy kismama, akinek az összes agykapacitását lefoglalja a gyerek...
Ez az a kérdés, amire nem kellett volna karaktert pazarolni...
A kérdező hozzászólása: Ha nem tetszik a kérdés minek pazaroltad a látásod rá??? Meg az ujjadat....meg sorolhatnám még...Mi a francnak válaszoltál de nem ez volt a kérdés hogy mit mire pazaroljunk...
Nem csak a baba, de én is lusta voltam, és a párom is. Igaz mi általában nappal alszunk (munka így volt, a megszokás meg megmaradt még), de szombaton anyuék jöttek látogatóba, így nappal nem tudtunk. Én hajnal 2-tõl délutánig aludtam. Párom is, de õ ébren volt néhány órát és most megint alszik...
Mi a tegnap az eddigi legaktivabb napot toltottuk, 22 hetes vagyok es egesz nap rugdolozott, meg az ejjel 1-kor fent volt a csopseg:)

A foxink tegnap délután kb15-20 szem patkánymérget evett, nem tudtam orvoshoz vinni meg hívni csak ma délelőtt, kapott a mérgezést követő 5 percen belül közel másfél liter tejet, hánytatni nem tudtam. Ma az állatorvos több injekciót is adott. Túléli?

Legjobb válasz: Ha tegnap délután ette meg és ma még él, akkor valszeg túléli, hiszen ezek a mérgek hamar végeznek velük :/ Amúgy meg vigyázz a tejjel. Konkrétan nem tudom a patkányméreg milyen, de ha pont zsírban oldódó méregre ráitatod a tejet, akkor meggyorsítod a halálát...

Ha tegnap délután ette meg és ma még él, akkor valszeg túléli, hiszen ezek a mérgek hamar végeznek velük :/ Amúgy meg vigyázz a tejjel. Konkrétan nem tudom a patkányméreg milyen, de ha pont zsírban oldódó méregre ráitatod a tejet, akkor meggyorsítod a halálát...
Ha szerencsétek van, igen.Attól függ, mennyi méreg szívódott fel.Figyelni kell a tüneteket. Ilyen esetben nem szabad megvárni, hogy másnap orvost tudjál hívni, hanem AZONNAL vinni kell a legközelebbi elérhetõ orvoshoz akár tömegközlekedéssel is. A tej nem sokat használ.
Mi újság a kutyussal? Remélem, jobban van már!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a jókívánságokat, és tanácsokat
Szegény kutya, az én kutyámmal 7 hónaposan történt ez.Ma már fél az állatorvosi rendelõtõl.Szerintem, biztosan túléli.
A kérdező hozzászólása: Ma nem is kaphat enni, úgyhogy nem adunk neki tejet. Most voltam kint nála pihen a levegõt már a reggelihez képest sokkal jobban veszi pici remegés de az lehet már csak a gyengesége miatt, néztem vérzést nem láttam sehol, hála ásított is jól beláttam a szájába semmi elszinezõdés minden rendben..csak pihenget szegénykém :(
A kérdező hozzászólása: És abban az esetben mit lehet tenni? Még megtudják menteni?
A patkányméreggel az van, hogy akár napokig is tarthat, míg elpusztul tõle az állat. Figyelni kell a nyálkahártyákat, ha nagyon halványak, az már rossz jel. Belsõ vérzést okoznak ezek a szerek.
A kérdező hozzászólása: Azért tudom hogy kb 15-20szemet evett belõle mert tudtam hogy honnan eszegette fel és ott kb annyi volt, nem vérzett sehol én is olvastam rengeteget ebben a témában tegnap tehetetlenségemben.Már lassan 2-3 órája benne vannak az injekciók, ezután is vérezhet?
A patkány méreg vérzékenységet okoz, ha sokat evett belõle akkor mindenhol folyni fog belõle a vér. Remélem nem így van.
Honnan tudod, hogy csak 15-20 szemet evett meg? Remélem túléli. Ebbõl az a tanulság, hogy máskor ne olyan helyre tegyétek ahol a kutya hozzáférhet.
A kérdező hozzászólása: Tegnap délután a szüleim elmentek itthonról a hátsó udvarra zártuk nem tetszett neki, utána ugrott ki valahogy az elsõ udvarra ahol voltak kiszórva patkánymérget ilyen piros kapszulaszerû, a falunkban egy állatorvos van, de õ is nagyon bunkó itattam vele sok tejet egybõl 2 percen belül megláttam hogy baj történt próbáltam hánytatni, hasmenést elõidézni de nem sikerült ma délelõtt egy másik faluba egybõl elvittük ahol adtak neki 4 injekciót.délelõtt már nehezen vette a levegõt és remegett, esett össze..kb 1 órája pihen most mikor kimentem hozzá már csóválta a farkát eddig nem, az is jó jel hogy jobban van remélem
Miert nem mosatod ki a gyomrat? A tejtol nem lesz jobban! Ez a fajta mereg kutyaknal macskaknal nem hat annyira gyorsan mint a patkanyoknal!
A kérdező hozzászólása: Igen sokkal jobban van :) igaz még egész nap pihenget, de egyre erõsebb lesz

Találkoztál/beszéltél ma azzal vagy láttad ma azt, aki tetszik vagy akit szeretsz? : )

Legjobb válasz: Bocs de nem találkoztam veled, ha azt gondolod h beszéltél-e azzal akire gondolsz de sajnos õ nincs itt fenn gyakorin ;D

Bocs de nem találkoztam veled, ha azt gondolod h beszéltél-e azzal akire gondolsz de sajnos õ nincs itt fenn gyakorin ;D
Beszéltem vele, meg fogok is, holnap pedig találkozunk is.
A kérdező hozzászólása: 1#: nem mondhatnám, hogy értelek :D 2#: de jó neked! :)
Találkoztam (láttam a buszon), de nem beszéltem mert nem állt szóba velem. :(
igen ma reggel és kaptam egy ölelést :D
Ja, együtt ébredtünk ^^
Beszéltem, de nem találkoztunk, jövõ héten fogunk. Ez a fránya távkapcsolat... de kibírjuk valahogy. :)

A kollegám ma az akaratom ellenére kiszívta a nyakam. A párom este jön haza. Mit tegyek, hogy ne csináljon jelenetet? Hogyan tudnám a foltot eltüntetni?

Előre is köszönöm a válaszokat!

Legjobb válasz: "A kollegám ma az akaratom ellenére kiszívta a nyakam. " Ilyen NINCS!!!!!

"A kollegám ma az akaratom ellenére kiszívta a nyakam. " Ilyen NINCS!!!!!
Fogjad rá, hogy rovarcsípés, melegkiütés, bõrbetegség, vagy elhiszi, vagy nem.
fogkrém kiviszi
Vagy olyan fazonú polót veszel fel ami takarja. Pl ing
Ne mutatkozz elõtte, csak kizárólag szkafanderben, akkor nem leszel gyanús. http://meteor.mcse.hu/galeria/main.php?g2_view=core.Download..
Miért szívta ki?
Kolléga? Akkor ma melóztatok, vagyis munkahelyi szexuális zaklatás! Tudod, mi a dolgod!
mijaz, 1-es, hogy ilyen nincs? hát nem láttál még olyat, hogy valaki elmélyült a parciális differenciál egyenlete megoldásában és lesbõl ráugrott egy puma? Szkafander! csak az a biztos.(már a munkahelyen is az kellett volna)
A jó öreg alapozó+korrektor páros...
Nem akarod hogy baja essen? Annak aki kiszívta a nyakadat? De jó hogy vele foglalkozol. És a férjed érzése nem számít? Most már tudod, melyik kategóriában vagy!
Szexuális zaklatás miatt beperelném, és ha nem hagy békén, súlyosbítanám nemi erõszak kísérletére, a férjemnek meg soha nem hazudok semmiben! N29
Tuti kamu kérdés!
Az igazat mondd ne kamuzz mert rájöhet és nagyobb a baj. Legfeljebb bemegy és szétveri a harapdálós kedvében lévõ kollégát, aztán majd végre megérti mi az hogy más asszonyát ne molesztálja akarata ellenére. Én egyébként kivertem volna a balhét.
A kérdező hozzászólása: Elmondtam a páromnak az igazat kár volt mert nem hisz nekem.
Az már érdekes kapcsolat.Gondolom már tettél valamit, amivel eljátszottad bizalmát.
A kérdező hozzászólása: Már írtam, hogy õ hirtelen haragú, de remélem, hogy haza fog jönni.
Hisz akkor meg is b*szhatott volna helyben, ha nem tudtál ellenkezni! Amúgy olyan az írásod, mint egy 13 éves gyereknek!
Hány éves 15? Kiszívta a nyakad, fuj.
Ha ennyire nem hisz neked a férjed, lehet, hogy még azt sem fogja elhinni, hogy ö a gyereked apja.
Én elmondanám a férjemnek, hogy mit tett velem, mert ha hagyod, lehet legközelebb tovább merészkedik.
Ha annyira nem akarsz tõle semmit, akkor simán elmondhatod a férjednek, hogy mit tett az a barom... persze szerintem itt errõl szó sincs, tetszett neked is a dolog, mert ha nem így lenne, akkor nem akarnád eltitkolni.
A kérdező hozzászólása: Már régóta csapja a szelet de én nem akarok vele lefeküdni. Ma elkapott és kiszívta a nyakamat. Nem tudtam védekezni én 50 kg vagyok õ kb 90.
A kérdező hozzászólása: Az a baj, hogy mostmár nem tudom bizonyítani, hogy õ volt és az állásomat is féltem. Azt mondom majd a páromnak, hogy valami megcsípett csak akkor lesz gáz ha nem hiszi el.
Nem hiszem, hogy nem tudtál volna védekezni, ha nagyon akarsz...ha más megoldás nincs tökön rúgom, de nekem biztos nem szívná csak így ki valaki akaratom ellenére a nyakam. Ha valóban akaratod ellenére történt szerintem mond el a párodnak õszintén, majd munkahelyi zaklatás miatt jelents fel az illetõt. Ha rejtegeted és takargatod a pár elõtt annak csak az lesz a vége, hogy lebuksz és akkor már mondhatsz bármit úgyse fogja elhinni. Persze ha mégis az eredeti tervednél maradsz, akkor alapozó és korrektor segít, plusz vegyél fel valamilyen jól takaró ruhát.
Szólsz a férjednek, meg a fõnöködnek!
A kérdező hozzászólása: Az a baj, hogy õ nem közvetlen a munkatársam. Egy helyen dolgozunk de más cégnél. A párom eléggé hirtelen haragú és nem akarom, hogy baja essen. Nagyon félek, hogy mi lesz.
Belerúgsz, beleharapsz, ordítasz, fejbe vágod Ezek közül egyiket sem tetted...érdekes
Ugye ez csak vicccc!!!A férjedtõl vagy te kapol ki vagy a kollégád.Ha nem érzed magadat hibásnak talán könnyebb lenne elmondani az igazat.
Cigó vagy???Azok csinálják ezt.Szégyen...
A kérdező hozzászólása: Nem vagyok roma! Amúgy ennek a pasinak sok nõje volt már a munkahelyen ezért szerintem senki nem hinne nekem.
Mi lett végül? Elmondtad a párodnak az igazat vagy púderoztál?

Tud már valaki valamit az asztmás gyerekek emelt csp. -jéről? Elveszik akkor vagy nem veszik? Én ma azt olvastam, hogy nem veszik el. Vagy rosszul értelmeztem?

http://hirek.oldal.info/h%C3%ADrkatal%C3%B3gus/gazdas%C3%A1g..

Legjobb válasz: Pont ma láttam errõl riportott hogy 'csak' az enyhébb estekben szüntetik meg.

Pont ma láttam errõl riportott hogy 'csak' az enyhébb estekben szüntetik meg.
A kérdező hozzászólása: Mi ápr. 23.-án voltunk a fõorvosnál, nekünk akkor azt mondta, hogy vigyük a papírt és alá írja. Akkor van rá esélyünk, reménykedhetünk.
A kérdező hozzászólása: Ti milyen tanulságot vontatok le ma az életbõl?
Azt, hogy a fogfájásnál rosszabb ma nem történhetett volna velem.
Azt, hogy mielõtt meg fog jönni, nem is olyan mókás dolgozni, mert minden második embert a pokolba kívánok, a leghülyébbeket meg egyenesen felrúgnám :D BKV-n ugyanez csak az emberek nagyobb koncentrációban vannak jelen. 24/L
érdekes, akkor nekem fiú létemre már évek óta meg akar jönni, mert nagyon rühellem az embereket. kérdésre: ma már semmit. nem is igazán hiszem, hogy van még valaami, amit megtanulhatnék. a jövõben. inkább csak emlékezni kell az eddigi leckékre. egyébknt amit most tanultál az tényleg hasznos dolog, fõleg egy olyan korban, maikor midnenki nagyo önzõ. ha adhatok még 1 tanácsot, szerintem most még 1-2 évig nem is lesz érdemes barátokat keresni, mert az értelmiség már küldölre húzott, vagy felakasztotta magát. de tényleg. leginkább elõször magadban keresd a hibákat, biztos van benend is egy rakás, és javítsd ki õket. akkor talán akadni fog 1 ember akit el tudsz tûrni és talán érdekeni is fogod.
Azt hogy az emberek iszonyat buták, és nem tudják a dolgokat megfelelõen kezelni. Ma végignéztem a villamoson és 25 emberbõl 22 a telefonját nyomkodta.. az hogy megír egy sms-t még nem is lenne baj, de az hogy 25 perces utazás alatt végig na az már felvet 1-2 gondot. Az meg hogy mindenki zenét hallgat noszensz. Kizárják a külvilágt és élnek a saját kis világjukba, nehogy bárkivel is megismerkedhessenek az utcán.
"Az meg hogy mindenki zenét hallgat noszensz. Kizárják a külvilágt és élnek a saját kis világjukba, nehogy bárkivel is megismerkedhessenek az utcán." valljuk be, okkal zárkóznak el az emberek. tény, hgy lehetnének nyitottabbak, de ettõl még enm lesznek értelmesebbek. és õszintén, mivel ilyenek, nincs is aki érdeklõdne felõlük, max azok akiknek pénz kell vagy szex. na pont ebbõl a rutinból zárkóznak be.

Mi van ma? Miért vannak ilyen sokan ma az utakon? Délelőtt is alig tudtam beérni az Arénába.

Az Örstől ami kb. tíz-15 perc alatt beérek az Arénába, délelőtt(10-11 órakor) ma azt fél-3/4 óra alatt tettem meg. A Stadionoknál is bedugult minden, és a kereszben autózók is benn ragadtak a kereszteződésben. Az Arénában is dugig volt a Parkoló, és 11 kor mentem. Amikor üres szokott lenni máskor. Kifele is, délután 2/fél3 kor is alig tudtam eljutni az Örsig, Cinkotáig. Mi történt, hogy ilyen r*hadt sokan voltak ma az utakon? Nem szokott ilyen lenni, még Péntekenként sem.

Legjobb válasz: hét vége, hó eleje, fizetés, segílyosztás.

hét vége, hó eleje, fizetés, segílyosztás.
Tegnap estefelé is ez volt. Fizetés után vagyunk, jön a hétvége, jó idõ...
G******-napok. A hétvégén a plázáknak a környékét is kerüld el messzirõl, az emberek ölik egymást az egyik nõi magazin által meghirdetett akciós hétvége miatt.
A péntek az ilyen már évtizedek óta... ...és még durvább lesz..
Utolsó: nem, nem ennyire durva. Most tényleg az akciók csábítják a népet a plázákba, bár érdekes módon engem most jobban vonz a napfény és az erdõ :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!